Jag har varit på gekås Ullared idag, och herregud det var så lugnt! Eller för mig iallafall.
Jag var ofta på gekås när jag bodde i Falkenberg tillsammans med mamma min eftersom det var typ vår prisklass på den tiden!

Jag har alltid tyck om gekås eftersom det påminner mig om mamma och det känns lite, hemma eller nostalgiskt över det hela. Idag var tyvärr dock bara saker jag behövde... Det har det varit de senaste gångerna nu för allt är så mycket billigare när det kommer till diskmedel, tvättmedel, tandborstar, tandkräm, du vet allt sånt där tråkigt....
Men jag blir lycklig när jag vet att jag sparar 1 krona eller så!


Likes

Comments

Hejsan!

Jag heter då Alicia Enstedt och tänkte hänga lite här på Nouw då min tanke var att använda detta lite som en digital dagbok. Jag känner ofta att jag behöver skriva av mig, få ut mina tankar till ett opartisk parti eller bara få ut det i en text form allt jag tänker. Jag har försök med att ha vanlig dagbok men glömmer alltid att skriva haha... Jag sitter ju ändå så mycket vid dator så då tipsa en vän om detta! Jag som suger på att stava och sämsta grammatiken så det lär väl gå bra! haha!

Jag kommer egentligen ifrån Motala i Östergötland men när jag var 12 år gammal tyckte mamma det var dags för en förändring så vi packade våra saker och flyttade till Falkenberg, mamma, min bror och lilla jag. Efter några år i Falkenberg så flyttade jag och mamma upp till Göteborg för att jag skulle börja skolan här och efter att ännu mer år har gått så jag bor nu själv i Göteborg, som jag personligen anser är Sveriges bästa stad. Min pappa bor kvar i Motala och min bror bor kvar i Falkenberg. Så vi är ju ganska utspridda men det funkar fin fint ändå.

Jag är en ganska lätt tjej att ha att göra med, tycker om det mesta, förutom ärtsoppa, vem gillar det liksom? Nä men skämt åt sido, jag gillar det mesta, lyssnar på den mesta musiken, kollar på i princip alla filmer som finns och är anmält skönt, haha.. Jag älskar att ta en öl inne i stan i solen och på vintern sitta inne med en värmefläkt, gillar att vara ute speciellt på somrarna när det är soligt och härligt.


Likes

Comments