Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Snart sommar snart sommar snart sommar snart sommar.

Likes

Comments

Kan ni tänka er att jag umgåtts med någon annan en Hektor i veckan? Revolutionerande!

Åt glass med Malin vid norra bantorget, hjälpte henne att ragga på heta baristor och pratade igenom kvällens planer. Båda parterna skulle på fest men den ena (dvs mallan) är bättre rustad för det klimatet än vad jag är. Blev att äta popcorn på en parkbänk med min käresta istället och det är inte fy skam det heller.

Likes

Comments

Ett stycke pizzadejt i vitan <3<3<3

Likes

Comments

Har varit ovanligt bräcklig i veckan. Orolig och stressad med ett ständigt tryck över bröstet som förlamat mitt vanliga vardagsliv vilket har lett till att jag stannat hemma från skolan för att kunna andas. En dag när jag låg i badet kom Hektor hem med min favoritblomma (tulpan) och en flugsvampsformad badboll för att muntra upp mig. Tänk att sådana små gester kan göra så mycket för ens mående.

Likes

Comments

Från någon eftermiddag i veckan. Var ledsen och skör och kände inte alls för att fånga dagen på det sätt som förväntades av mig. Sjukanmälde mig istället och arbetade mig igenom en del av det skolarbete som ännu finns kvar att göra. Har inte tagit in att det snart är slut, att min gymnasietid är över om bara några veckor. Jag känner mig däremot inte sådär kluvet melankoliskt till avslutet som många andra i min omgivning gör utan blir nästan helt sprallig av tanken att skoltiden snart är slut!

Likes

Comments

Likes

Comments

Att springa tillsammans är en tradition som vi har tagit upp igen. I tisdags så sprang vi runt vitan för att sedan landa i rabatten där tulpanerna blommade för fullt! Finns nog få saker som gör mig lika lugn som att springa och att stressade lilla jag har funnit en syssla som fyller mig med så mycket endorfiner är väl fantastiskt!

Likes

Comments

Återförenades med en fin vän igår <33

Likes

Comments

Sitter på Brioche och försöker plugga. Måste medge att det pluggmotivationen har varit högre och jag har sammanlagt skrivit hundra ord på en timme vilket är riktigt dåligt även för mig.

Likes

Comments