Lite Seine och brunch och jardin du luxembourg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En morgon i Paris <3<3<3<3<3

Likes

Comments

En kaffe på kaffe osv

Likes

Comments

Varvar lite Paris med Budapest för så går det när en har några få dagar mellan resorna och allt för lite tid att gå igenom alla bilder en tagit. I alla fall, tidigt på fredagsmorgonen så samlades gruppen på Arlanda, drack kaffe och dyr juice på Joe and the juice för att sedan sätta oss på planet till Paris. Somnade omedelbart och sov igenom nästan hela resan.

Tunnelbanan var sig lik.

Och de här också.

Väl framme i Alfortville gick vi förbi dessa sagolika hus

Lite mer parisik dröm. Är det ens ett ord? Annars så etablerar jag det här och nu.

Lägenheten var omöjlig att finna men efter någon halvtimme så läste Hektor instruktionen och insåg att det nummer vi letade efter inte ens fanns. Nåväl, väl inne i lägenheten så såg vi denna utsikt och tog en snabb dusch för att sedan leta oss ut i närområdet.

!!!!

Vårt första mål var Montmatre.

Då det var lunchtid så köpte vi med oss picknick och gick upp mot "kyrkan på kullen" för att finna en lämplig plats för att äta.

Här kan en sitta.

Och här.

Älskade älskade stad.

VÅR VÅR VÅR.

Gillar dej.

Tillskillnad från Sverige så var det ju vår och därmed fullt möjligt att sitta ute på en uteservering UTAN JACKA. Lyx.

Vi promenerade längs gatorna vid Moulin rouge för att sedan börja bege oss mot det ställe som vi planerat att äta middag på.

Nämligen la favourite där vi spanade på gamla hångel och åt god pasta och drack sött vin. Därefter drog vi oss hemåt och somnade gott.

Likes

Comments

Hej Budapest, din vackra stad.

Likes

Comments

Likes

Comments

Är i Budapest med Hektor och har världens resa. Blir skedad till sömns och väcks av kyssar i nacken, äter gott till varje måltid och njuter av våren på ett sätt som jag aldrig gjort förr.

Idag firar vi förresten ett halvår och även det är fint tycker jag.

Likes

Comments

Dagen började med att tre femtedelar av gänget ramlade in vid halv fyra efter att ha hånglat med fransoser på en bar. Vaknade med ett ryck och somnade snabbt om genom att burra in mig i Hektors famn medan de försökte borsta sina tänder med trötta händer.

När vi vaknade i morse låg vi först i hög och åt Marabou innan Malin pallrade sig ut för att handla frukost. En baguette och åtta croissanter senare så var vi belåtna och började fånga dagen.

Resten av dagen har gått åt till att ett: äta och två: njuta av solen! Åt en helt fantastisk falafel i falafelparken med Ella och Hektor i solen och njöt så himla mycket! Paris alltså!!!

Likes

Comments

Paris Paris Paris

Likes

Comments

Från en annan väldigt fin dag. Då vi åt pizza i sängen och fick blommor och blomkålsbuketter för att sedan bada tills klockan blev tolv och dagen efter skolka från skolan för att hångla mot diskbänken.

Dagen till ära har jag inte hånglat mot något föremål i köket eller tvagat min kropp. Däremot hoppade vi första lektionen för att ligga kvar i sängen, äta långfrukost och sedan springa till Slussen för att åka de två stationerna till skolan. Väl framme väntade århundrandets onödigaste skoldag och dagen har väl fortsatt i samma spår. Jobbat lite och så. Topp dopp eller så.

Likes

Comments