Tydligen har jag fått kastanjebrunt hår och tydligen är hösten här för nu är det dags att börja bära kappa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är en ledsen får en köpa en massa grönt till sig själv, det är sedan gammalt.

Likes

Comments

En kväll på landet så bestämde sig hektor för att meta. Helt plötsligt stod vi på bryggan med mask i hinken och med ett rostigt gammal spö i handen som knappats använts sedan 2002 redo att starta. Efter första fisken fick jag dock nog av det gnagande samvetet som fick mig att må illa av hela handlingen. Usch.

Kvällen var dock fantastisk, med solnedgång och uppehåll vilket tyder på att vi kanske inte hade så höga förhoppningar på sommarkvällen. Fint vare iallafall. Puss

Likes

Comments

Tänka sig att idag firar vi tio månader och för den stora människan är det kanske inte så mycket men ändå. En hinner baka en bebis och resa jorden runt eller renovera hus med skilsmässa och så under tiden vi varit tillsammans.

Tio månader sedan den nervösa natten då jag frågade vad vi var för något och då vi bestämde att det skulle vara vi.

Det är något visst med månadsdagar, åtminstone då en inte har år att fira och gratulera om. Dagar som kommer som en påminnelse om att oj, nu har det gått ännu längre tid och jag är ännu kärare och inte lika nervöst pirrig utan enbart trygg. Trygg trygg trygg hela tiden och det är så jäkla fint bara.

Fan vad jag älskar att vara kär.

Puss och kram

Likes

Comments

Från en av sommarens allra finaste kvällar. Fan vad jag gillar er kompisar

Likes

Comments

Om det inte redan har märkts så är jag en person som fikar väldigt mycket. Om inte varje dag så blir det åtminstone fyra fikatillfällen per vecka. Minst.

Igår mötte hektor upp mig efter jobbet, gav mig tio kyssar innan vi fortsatte vidare mot Fabrique.

Just den här Fabrique har vi spenderat många timmar på under sommaren. När jag haft eftermiddagsrast under arbetsdagar har vi nämligen optimerat dagen genom att få lite kvalitetstid mitt på dagen.

Väl hemma så fortsatte jag att rensa i mitt rum. Säskillt klädhästen har blivit putsad och rensad. Lämnade liksom in två stora påsar med kläder jag inte längre använde bara i förrgår. Blir trött på allt strunt som jag samlar på mig

Hektor agerade väl inte världens hjälp men men

Likes

Comments

Ensamfika innan jobb är något jag unnar mig allt för sällan. Blev en cappuccino på gateau ute vid ängbyplan och precis som alla deras kaféer så får deras kaffe mer än godkänt!

Likes

Comments

Lagade livets middag igår, ramen med knaperstekt tofu, en himla massa groddar, lök och morot, deciliter med soya och så buljong. Får ej glömma att nämna den stekta svampen på toppen som tillagades med fem matskedar kärlek och en tumme ingefära.

Smaklig spis!

Likes

Comments

En ledig dag, närmare bestämt i måndags, så hamnade vi här, i marabouparken

Då det var måndag så var konsthallen tyvärr stängd

Så istället blev det fika. Fika fika fika. Åt en biskvi som smakade gammalt men kaffet var gott gott

Likes

Comments

Livets säng alltså. Har aldrig varit den som har svårt att gå upp om morgonen men måste säga att det tar emot de dagar då jag börjar jobba klockan sex på morgonen.

Frasiga och i ljusa kulörer, det är receptet på de perfekta sängkläderna ni.

Likes

Comments