Hej ni! Numera hittar ni mig HÄR. Ny portal nytt jag osv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att inte ha träffats på ett år så har jag och Rebecka setts mer frekvent under hösten ( 2 gånger än så länge heja oss) och för en vecka sedan så var det dags igen. Roligt nog dök Hektor upp utanför mitt jobb för att överraska mig med fika och hans sällskap så han fick glatt följa med på promenaden jag och Rebecka bokat in. Vi köpte kaffe på pressbyrån och promenerade långsamt mot gamla stan och blickade ut över det julpyntade Stockholm som bredde ut sig framför oss. Mysig kompisdejt när den är som bäst!

Likes

Comments

En morgon då vi fortfarande bodde i aspudden så tassade jag upp tidigt tidigt för överraska med en riktig brakfrukost, andra advent till ära. Pepparkakorna vi dekorerat kvällen innan stirrade mig godmorgon i fönstret medan jag mätte upp rågade mått till kaffet.

Konstigt formade lussebullar får Ica, vört med massa massa ost och peppisar. Plus kaffe. Massa kaffe.

Nöjd? Tveksamt.

Efter frukosten började vi med projekt pepparkakshus och precis som 99% av alla Svenssons så köpte vi ju färdigt från Anna. Traditionsenligt så var alla delar trasiga redan i förpackningen, så som dem bör.

GoD jul <3

Sen kom snöregnet och kompletterande vår extremt juliga dag.

Likes

Comments

En dag så lunchade jag med pappa och åt pizza i moodgallerian. Ringde honom vid elva då jag stod på jobbet och virrade plast runt vitkålen som jag så omsorgsfullt skurit upp. Jag frågade honom lagom försynt om han hade lust att träffa sin dotter för en lunch en timme senare och tur för mig så ville han det. Vit botten bestående av mozzarella och svamp och MASSOR av rosmarin skapade denna delikata lilla brödbit.

En dag så var Stockholm sånär som helt täckt i julpynt och fasan jag inte varit inne i city på ett tag så antar jag att pyntet sitter kvar.

En dag så badade jag för sista gången i vår lägga och insåg hur mycket jag skulle sakna den. Fan för Stockholms bostadsmarknad och fan för andrahand </3

En dag var vi på vernissage och snodde åt oss massa bubbel och blev lulliga och härliga innan vi fnissiga drog oss vidare.

En dag så träffade vi min älskade lillasyster och jag är så glad att vi bor under samma tak igen. Saknat henne så.

En dag så var vi på söder och gjorde oss festfina för att dricka bubbel på Brillo.

En dag så fikade vi på fabrique med farmor och åt saffransbullar och pepparkakor och pratade om min och Hektors förlovning för ja, nu är vi förlovade.

​En dag så var vi ledsna och beslutade för att skrapa fyrtioårsfirande för att istället rå om varandra och för att försöka krama bort allt det som skavde. Kommunikation vänner, kommunikation är allt i ett förhållande. 

Likes

Comments

Hej ni. Nu vat det några dagar sedan vi hördes och vad ska jag säga, livet kom emellan. Senaste veckan har varit ovanligt turbulent och så tung så tung att jag stundtals bara velat dra täcket över mig och bara sova bort allt. Tack o lov har jag Hektor och familjen och Fia med mig hela hela hela tiden och det är väl det som får en att stå ut när det är som vidrigast. Är i alla fall sjukskriven lagom nu till att julveckan dragit igång och jag gör inget annat än att mysa hemma i pyjamas, slå in klappar och måla kort. Lugnt och skönt, precis det jag behöver.

Likes

Comments

Snö snö snö snälla stanna här nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ledig tisdag i ett soligt Stockholm och plötsligt har det blivit vinter fastän mitt huvud är kvar i sommaren. Glömmer mössa och fryser öronen av mig och envisas med allt för tunna byxor fastän det bränner av kyla på låren.

Får som alltid panik av att göra ingenting och fastän jag vet att det är en brist så får den mig åtminstone att göra saker och ting. Drack kaffe med dopp på coffice och spanade i hemlighet på alla arbetande människor som då och då gick till kassan för att fylla på kaffe och köpa hårdkokat ägg. Just delen med äggen förvånade mig för vem går på café för att smaska på öga? Förstår ej?

Innan vi drog oss hemåt mot lägenheten besökte vi urban deli och spanade på gran och godis i vackra förpackningar men inte blev det ett köp för godis för femtio spänn känns allt för saftigt.

Likes

Comments

Fynd fynd som jag fann när jag var på en snabbvisit på myrorna. Platå, lack och klumpklack, allt en önskar i livet.

Likes

Comments