View tracker

lite vecka och så.

Jag i måndags då jag var klädd i min allra kortaste kjol som knappt ens täcker min stuss då jag står upp men tänker att det kanske inte gör så mycket // mitt allra finaste halsband som jag hade sönder efter bara någon dag på, bra jobbat Alicia

Har hängt på SCÄ och fastän det känns som ett stort nederlag bara så är det väl för det bästa. Hade nästan glömt hur befriande det är att tala med med en psykolog och få bolla ologiska idéer/tvångstankar/rädslor med och samtidigt få veta att en inte är galen // fint golv har de iallafall

Lunch på rival efteråt med Hektor då jag var mör och tussig i huvudet // Hektor

Hektor // fin golv på saltö kvarn igår

Ett stycke käresta // ett stycke Alicia

Och imorse kunde jag åka till jobbet genom sagosnö och när jobbet var som tråkigast och gästerna som allra värst så hjälpte det att kolla ut genom fönstret och se på julidyllen därute.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Världens bildbomb från senaste tiden. Vaknade upp till ett vinterland en vecka i streck för att sedan vakna upp till novembertristessen en morgon vilket sög ganska hårt. Annars så har skoltröttheten slagit till något förskräckligt och jag försöker bota det med att umgås med människor jag gillar att krama hårt samt att dränka sorgen och tristessen i mängder av kaffe. Jag har jobbat mest hela tiden, färgat håret i någon kastanjeröd nyans, ätit tacos med Malin Hektor Fia, sett paniken i Malins ögon då hon klippte lugg på sig själv under några spontana minuter, druckit trettiofyrakronorskaffe med Malin, promenerat runt i Stockholm och inte så mycket mer. På återseende.

Likes

Comments

View tracker

Under torsdagen var det planerat att jag och Hektor skulle bruncha på brioche i Alvik. Planen kändes rimlig under kvällen men när vi vaknade upp runt åtta så kändes idéen lite väl ambitiös. Istället låg vi kvar i sängen ett bra tag för att sedan äta frukost/dricka kaffe/bli av med skolarbete som bara väntade. Vid lunchtid lyckades vi däremot dra oss ut och hamnade på det tilltänkta fiket för en lunch istället. Drack alldeles för mycket kaffe, som alltid, vilket ständigt resulterar i ett helvetiskt spring i benen. Vi fortsatte vår tur och promenerade runt i Bromma för att tillslut komma in i värmen igen.

Igår Fredag så ansökte jag om visum till Indien, tog id-kort, ansträngde mig noll i skolan, drack espresso med Emelie på Johan och Nyström för att senare möta upp hektor för att äta middag med hans familj samt kolla på skam.

  • 123 readers

Likes

Comments

Mobilbildsummering av de senaste veckorna. Har druckit öl på dovas/umgåtts med hektor/lagt alldeles för mycket pengar på kaffe/lagt alldeles för mycket tid på jobb/hånglat istället för att plugga/köpt grönska till mitt sterila rum/köpt grönska till min annars så sterila garderob/förundrats över snön/haft snöbollskrig för första gången sedan 2011 osv osv.

  • 153 readers

Likes

Comments

Från lördagen då den första snön föll och jag drack sojalatte tillsammans 3/5 av tequilafredag, det vill säga med Fia, Malin och Hektor då Ella fortfarande bor i Paris.

Likes

Comments

Söndagen började med att Malin köpte med sig allt möjligt gott till frukost som vi åt i sängen medan vi kollade på Skam. Ett hav av smulor senare så var vi nöjda och planerade upp vår väldigt oplanerade dag.

Det var sol och vårvärme i Paris under dagen

Malin var allmänt snygg.

Ella skulle på fransk dop under dagen så söndagen var upp till mig och Malin att strukturera upp. Vi tog första bästa metro mot champs elysees och strosade runt i solen.

Lite jag.

Vi promenerade längs Seine och hamnade av en slump intill Eiffeltornet.

Höstigt och fint.

Vi delade som sagt upp oss runt den här tiden och jag promenerade då runt själv medan jag lyssande på Frank Ocean och köpte middag.

Väl hemma mötte jag den här donnan.

Och den här!!

Vi drack vin och åt middag för att sedan åka mot centrala paris igen. Vi letade efter en mysig uteservering och av en slump hittade vi nanas i en fontän! Blev nästan gråtfärdig!

Vi hamnade tillslut på enbar där vi drack starka drinkar och bondande med en svenska som hette Rebecka som undrade vad vi gjorde i gaykvarteren. Vid ett drog vi oss hemåt, missade sista tunnelbanan, fick ta taxi för att tillslut somna helt slutkörda!

Likes

Comments

Dag två i Paris. Vi vaknade upp mosiga efter föregående kväll men efter lite snabbt fix och trix så såg vi i alla fall ut som vettiga människor.

Ella hade planerat dag för dag och listat alla ställen vi var tvungna att besöka nu när vi var i Paris. Då vi pratat om at äta brunch/frukost ute på lördagen så föll Ellas val på "season"

Där Malin och Ella bådadera tog en acaibowl och en flaska med valfri nyttig dryck, ex Malin som köpte två deciliter pressad morot som verkligen inte var något annat än koncentrerad morot för bebisar.

Själv köpte jag någon grekisk yoghurt-sörja men det var väl inte yoghurten som var det mest relevanta i den skålen.

Mätta och belåtna drog vi vidare.

Planen för dagen var att shoppa och shoppingturen började stabilt med att inhandla croissanter som en bör då energin tryter.

Ella och Malin länsade NYX och jag köpte på mig studentklänning och hårband och kände mig nöjd.

Efter att ha druckit kaffe och förbannat alla människor som inte visste hur en går på en trottoar (stressad stockholmare :))))) ) så åkte vi tillbaka till lägenheten i Plaisance. Malin var allmänt babe.

Och vi gosiga.

Planen för kvällen var att gå ut och äta på ytterligare ett ställe som Ella valt ut.

Så det var bara att applicera ansiktet igen.

Gråter en smula över hur högt iso jag måste använda.

Och maten var fantastiskt och vinet likaså men det vet ni ju redan. Planen för kvällen var egentligen att dra ut men när matkoman slog till så var det bara att styra kosan hemåt igen.

Likes

Comments

Stora delar av helgen spenderades i Göteborg tillsammans med Hektor och hans familj och det enda vi har gjort dagarna igenom är att ha ätit en massa gott och beundrat snön som började falla lite då och då. Är verkligen orimligt lycklig över snön och idag när vi promenerade hem från tvärbanan upptäckte vi till vår förtjusning att det var kramsnö som låg på marken vilket är synonymt med snöbollskrig!

Likes

Comments

I onsdags, dagen efter jag kom hem från Paris så vaknade jag upp bredvid Hektor. Efter att ha såsat halva dagen så bestämde vi oss för att fånga dagen vilket ledde till att vi drog på oss vantar och halsduk och drog oss ut i blåsten. Vi promenerade mot Sundbyberg och hamnade tillslut på konstmuseet som är beläget i Marabouparken. Där kom vi in gratis då hon i kassan ansåg att vi var barn och utställningar som är gratis är ju alltid lite bättre.

Vi traskade igenom utställningen om textila undertexter som var bra i sin helhet men jag kände att jag kanske skulle ha behövt en guide som förklarade vissa av verken. Nåväl, när vi kände oss klara kurrade magen och vi hamnade på ett kafé i signalfabriken. Lunchen följdes av att kolla sumpans utbud av 2hand som precis som vanligt är alldeles ypperligt.

Dagen fortsatte med fika hemma hos Hektor och sedan en charkbricka och cava på urban deli. Båda två får tio av tio så summa summarum av dagen är allmänt tipp topp!

Likes

Comments

Paris dag ett

Om jag inte missminner mig så kan jag ha nämnt att jag skulle till Paris här på lovet. Kanske har nämnt det tjugo gånger eller så men än är det inte slut på bilder och upplevelser från Paris. Började i alla fall fredagmorgonen runt tre då vi skulle mot flygplatsen. Väl framme så drack vi blaskigt kaffe och räknade ner tills vi skulle träffa Ella.

Fina vyer på bussen in mot Paris.

Vi stod alla tre och hoppade på stället när vi såg varandra tvärs över gatan. När det blev grön gubbe så sprang vi och möttes tillsammans i en gruppkram.

Vi hämtade nyckeln till vår lägenhet på ett närliggande brasseri och hittade efter mycket letande tillslut till vår lägenhet. Nästan på direkten sprang vi mot balkongen för att kolla in utsikten som inte var fy skam.

Och Ella hade köpt med sig färska croissanter <3<3<3

Efter att ha rest i sju timmar så är ju en inte så fräsch så det bidde att offra en del av dagsljuset för att bli människa igen.

Ella hade strukturerat upp våra dagar för att visa oss hennes favoriter och efter att ha metron tvärs över staden så kom vi till Montmatre.

Och åt galette på ett creperi och pratade igenom allt sedan sist-

Och vi var gulliga.

Och Malin rökte vouge som en bör när en är i Paris.

!

En klyscha men klysvhor är väl till för att leva efter.

Efter att ha strosat runt i någon timme, köpt fula souvernier och kollat in Moulin rouge så började magen kurra och då styrde vi kosan mot nästa punkt på Ellas lista.

Nämligen HD-dinner. De beställde hamburgare och jag någon korianderhistoria som var helt ok. Den gick i men sällskapet var desto trevligare.

På kvällen blev det drinkar på en bar där en kunde blicka ut över hela Paris och så var den dagen slut.

Likes

Comments