Förra veckan hade vi biljetter till Sirqus Alfon på lilla scenen (Kulturhuset) men innan det var dags att slå sig ner i teatersalongen så tog vi ett glas vitt på Gretas, stort tips om ni ska till Stockholm. Vi var inte ensamma denna söndagseftermiddag men alla runt omkring oss drack te istället för vin men vad gör väl det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min nya älskling från Carin Westers samarbete med Åhlens. Lagom stor för att rymma både kamera och matlåda utan att tumma på passformen, ett vanligt problem jag har med väskor är nämligen att jag trycker ner så pass mycket i de att den blir helt missformad! Materiell lycka deluxe!

Likes

Comments

Tacofredag tequilafredag fredag i sig, allt med fredag är en fest!

Likes

Comments

En kaffe med Rebecka på Pascal. Vi hade tur med solen så vi satt ute och njöt av vårt förmiddagskaffe. Så fint att lära känna nya människor genom gemensamma vänner, ens räckvidd och möjlighet att träffa nya intressanta människor ökar ju markant!

Likes

Comments

Vissa dagar kantas av tårar och ångest och oro medan andra faktiskt är precis tvärtemot. Förra torsdagen var vi båda lediga från jobb och vi kände att en dejtdag satt på sin plats. Ny höstkappa och värmande halsduk, kaffe på Gretas och sedan Borg på bio förgyllde dagen som var den första lugna på länge. Vid sjusnåret drog vi oss mot Fias jobb där vi åt middag och pratade med henne om vår stundande new York-resa. Vi HAR BOKAT BILJETTER TILL NEW YORK HERREGUD.

Likes

Comments

Årets godaste dag är här! Älskar alla dessa matdagar och nästa dag att "fira" blir champagnes dag den 21 Oktober!

Likes

Comments

!fashionparet nr ett är tillbaka!

Likes

Comments

Mitt bästa tips för att bota klump och oro i magen är att dricka finkaffe på finställe och låtsas som att du är med i Gatsby. Funkar 9/10 gånger så helt fel är väl inte tipset.

De senaste dagarna har kantats av brutaloro i magen. Stress över jobb och hyra och allt sådant som tillkommer när en bor själv och stressen tär verkligen på mig. Sover dåligt och vaknar upp med ett tryck över bröstet och en klump i magen och det finns väl inget värre än att börja dagen så.

Likes

Comments

Lilla jag har alltså köpt mig ett par jeans? Revolutionerande! Det händer inte varje dag om jag säger så.

Likes

Comments

Hej på er. Ligger hemma med förkylning i kropp och feber i knopp men annars rullar dagarna på som en brukar säga.

Jag har en ständig molande känsla i kroppen som skriker att allt är lite lite för bra just nu. Att jag egentligen inte förtjänar all lycka som jag får uppleva. Det känns så paradoxalt att efter att ha ridit ur flera depressionsskov de senaste åren äntligen känna sig glad igen och därmed må dåligt över det? Äeh jag vet inte.

Likes

Comments