Vilket land jag än skulle åka till, så är jag utländsk. Men vad menas ens med det såkallade ordet utländsk? vi kanske har olika färg på huden och olika tankar om saker och ting, men det är det som är mänskligt, vi alla är människor oavsett.


Du ska vara glad att inte är utländsk Alicia, sa han till mig. Detta fick jag höra när jag började dejta ett av mina ex. En av mina kompisar ville börja dejta denna snubbe. Min vän, som är från Libanon och är en av de finaste och snällaste människa jag känt ville börja dejta denna kille. Åt något höger eller vänster blev det jag. Denna kille och hans kompis kryssade till Finland  och då skrev hans polare till en annan av mina kompisar att han letade ''ragg'' haff?'' till hans polare och hon nämnde denna vän jag nämnt ifrån början, men han bara ''ne, Alicia då''? Där började det hela.


Jag fick höra om detta ett tag efter att vi börjat träffa varandra och jag frågade i chock hur han kunde avböja en så snygg människa som han inte ens lärt känna, då svarade han ''hon är inte min typ, va glad att du inte är utländsk Alicia'' VARA GLAD FÖR ATT JAG INTE ÄR FUCKING VADÅ?!

Kan man ens bli kär i en människa som har dessa värderingar och tankar. Svar ja, men spring helst ifrån dom så fort som du kan.

Likes

Comments