// Två bilder från ett jobbigt träningspass igår \\

Hej på er! Framåt kvällen igår började jag känna mig väldigt dålig och sov i timmar. Märkte sedan att jag hade feber och det förklarade " sjuk - känslan " jag hade hela dagen. Idag är febern försvunnen, men har extremt ont i halsen och i hela kroppen i princip. Så stannade hemma från skolan, vilket var rätt val utan tvekan. Nu hade jag tänkt försöka mig på att koka nudlar ( har aldrig gjort det förut haha ) och sedan äta lite av en brownie som vi köpte igår 😄 Hoppas att ni har en bra start på veckan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måndag: Skolan från 08:10 - 14:15 ( har så jäkla ont i halsen så ska hoppa över idrotten ). När jag kommer hem blir det plugg och mera plugg.

Tisdag: Skolan från 08:10 - 14:00 ( kommer att bli en dryg skoldag då jag har två timmars håltimme efter alla stuckit hem ). Hemma blir det plugg och soffhäng.

Onsdag: Skolan från 08:10 - 15:25. Har utvecklingssamtal klockan 5, så ska nog cykla hem emellan bara för att äta.

Torsdag: Skolan från 08:10 - 12:55. Ska vara hos frisören klockan 2, så får väl plugga eller något timmen innan.

Fredag: Skolan från 09:45 - 14:15. Tjejkväll och övernattning på kvällen.

Lördag: Födelsedagsfirande för Oscar, släkten kommer klockan 5.

Söndag: Vila.

Likes

Comments

Hej på er! Igår kväll blev det ändrade planer. Jag åkte till en fest med några vänner och det var roligt. Idag mår jag inte så jättebra, men hurtig som jag är gjorde jag några träningsövningar. Haha. Nej, men jag var så illa tvungen, då vi har det som en uppgift i idrotten tills imorgon. Nu ska jag in i duschen och sedan åka en runda till Karlskrona med familjen, vad har ni gjort än så länge den här helgen?

Likes

Comments

Hej igen! Nu sitter vi i bilen påväg hem. Har jag nämnt att jag följde med Amanda och hennes familj? Jag behövde kolla på några saker till mitt rum, då jag vill göra om det helt. Fick lite idéer, så det bär nog av dit med familjen inom kort. Sedan blev det även tur till modehuset där jag fick med mig lite hem. När jag kommer hem blir det middag och sedan ska jag förmodligen träffa några vänner. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Hur mår ni idag? Jag mår bra. Igår kväll så umgicks jag med familjen genom middag och Idol - mys. Det känns som om man bara springer om varandra på vardagarna och att man inte hinner prata alls. Så det var välbehövligt att bara få vara utan några måsten 😄 Nu: Ikea (!!)

Likes

Comments

Jag har länge drömt om att efter studenten - åka till USA som au pair. Det verkar vara så himla spännande och passar mig perfekt. Blir bara mer och mer nyfiken på städer som NY och LA, och jag ska besöka dem. Man får i princip allt i samma - en inblick hos en amerikansk familj, att se olika städer och att jag utan tvekan skulle kunna tänka mig att jobba med barn i framtiden gör saken 100 gånger lättare (!!) Tittade runt på några sidor igår och tycker att hela processen verkade enkel. Tråkigt att det är två hela år kvar, men om jag håller intresset uppe så åker jag förhoppningsvis 😄

Likes

Comments

Äntligen fredag 😄 Vi har i vanlig ordning sovmorgon till klockan kvart i tio. Sedan blir det historia, engelska och svenska. Inte en alltför ansträngande dag i alla fall (!!) Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och ha en PLUGGFRI kväll, hur skönt? Annars har jag några saker inplanerade både lördag och söndag. Hoppas att ni får en grym fredag och en grym helg!

Likes

Comments

Nyss hemkommen från frissan där Anna och Oscar klippte sig idag, passade på att boka in en tid för mig också. Vi hann även med en fika på Contan, så en bättre torsdag med andra ord 😄 Jag ska strax sätta mig med en inlämningsuppgift vi har till imorgon, vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

En snabb update. Kom nyss hem efter en helt ok skoldag och nu ska jag äta mellanmål. Såg klart GG igår kväll och har i princip panik, vad ska jag kolla på nu? Haha. Plugg står i alla fall på schemat ikväll, läxhögen växer och tiden räcker nästintill inte tid. Imorgon ska jag på körkortsutbildning från 5 till 9, men är i alla fall ledig hela förmiddagen så måste vara lite effektiv. Har ni mycket i skolan just nu?

Likes

Comments

Kommer att ha en kort blogg paus framöver. Är väldigt stressad kring skolan och finns mycket annat än bloggen som jag måste lägga fokus på just nu. Antar att jag kommer vara tillbaka helt om några veckor, sedan kan det dyka upp ett inlägg eller två om jag har lust.

Likes

Comments