Tankar som kommer snabbt, byter samtalsämnen och en knappt existerande sömn.. Dessutom har jag stora planer framöver och kreativiteten flödar. Så här har det varit några dagar och hypo manin är ett takttum. Till en skillnad friån andra gånger så kan jag se mönstret varför det blir som det blir. Dock så har dem under ca tre dagar gett mig mer medicin så att jag ska vårvrå ner, och jag måste ändå säga att jag är på hyfsat stabil nivå, enligt mig iallafall.


Jag har dock en underbar känsla i koppen för allt roligt som kommer hända framöver. Idag var jag och Isabell ute och gick det var himla fint väder! jag har även rensat en massa i mitt rum så att jag slipper göra det precis innan jag flyttar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Arton månader har nu gått sedan jag flyttade in på Segesholms Behandlingshem. Då hade jag ingen aning om vad som väntade mig. Jag kom in med inställningen att det kommer aldrig bli bättre och att ingenting spelade någon egentligen roll. Men oj så fel jag hade, det har hänt så otroligt mycket positiva saker sen jag kom hit. Jag har lärt mig något helt otroligt mycket om mig själv, jag har hopp om framtiden och jag har en tro att det kan bli bra. Inte alltid, men för det mesta är det så jag känner. Jag är inte helt där ännu men jag är på mycket god väg.

Jag har gått runt och trott att livet inte var menat för mig, att det inte finns något hopp för mig, att det kommer gå dåligt för mig osv.En hel del negativa tankar med andra ord. Men varför skulle det inte gå? Varför måste jag vara en av dem som det inte går bra för? Det är bara jag som kan styra hur det går och det finns inga andra alternativ än att fortsätta kämpa, hur nattsvart det än kan kännas så ska jag aldrig sluta kämpa, för det finns hopp även för mig.

Likes

Comments

Skulle någon sagt till mig för några månader sen att jag skulle må som jag gör idag hade jag aldrig trott dem. Jag var nere i den djupaste avgrunden och hade ingen aning om hur jag någonsin skulle kunna ta mig upp. Men nu sitter jag här, med ett kontrakt på skrivet på en lägenhet och en praktikplats som är fixad på Gotland när jag flyttar dit den 14/1.

Allting känns så otroligt spännande just nu, jag känner mig redo att lämna allt vad slutenvård och behandlingshem heter. Jag vet att jag har en del kvar att jobba på här på behandlingshemmet men det är på rätt väg, det här kommer bli bra ska ni se.

Jag tänkte börja blogga igen och tänkte jag kör igång med en frågestund, så fråga vad ni vill. Ni kan fråga om min bipolära sjukdom, ätstörningar, adhd, livet på behandlingshem och slutenvården och givetvis andra frågor som ni är nyfikna på.

Likes

Comments