Nu finns det två nya änglar uppe i himmeln... :'( jag älskar er över allt! Vila i frid Matrix och Patricia
(b
ild1)

Likes

Comments

Hallojsan!

I onsdags fyllde jag 15 år och därför i går ( lördag ) så firade jag det tillsammans med mina vänner. Det var sjukt kul att få umgås med alla. Idag så ska jag ha släkt kalas och efter det kommer det komma upp en video på vad jag har fått. <3 Men det var allt. 


Likes

CommentsHej mina fina läsare! Jag är sååå glad att det fortfarande är folk som är inne varje dag!!!!! Jag är så sjukt ledsen men jag tog ett break ett litet tag för att det var väldigt mycket med skolan, träningen m.m.

Men i helgen ska jag på moppe kurs, det ska la bli okej.. På onsdag fyller jag 15 år!!! Jippi!!!!! :D <3

Men annars har det bara varit bra med mig!

Pussar Alicia


 

Likes

Comments

Hallojsan!

Ikväll var det kalas/tjejkväll hos Emelie. Det var jätte kul att få träffa Emelie igen. Det var jätte kul att få umgås med sina vänner. <3 ASOE <3

Puss puss
Likes

Comments

Hallojsan. Nu är klockan nästan 23:00 och jag och jossan sitter på bussen påväg hem till henne från stan. Ikväll såg jag, hon och våran andra kompis Alma en film som hette "Sex tape" på bion. Den var skit rolig och rekommenderas att se. Men se den inte med dina föräldrar ( kommer bli akward ) haha. Men nu ska jag strax gå av bussen.


Godnatt!


Likes

Comments

Denna resan har varit helt underbar. Bästa resan med den bästa tjejen ever! Om ni vill veta mer från resan så kolla min blogg har bloggat varje dag när vi var utomlands! www.nattstad.se/aliciaborgstrom

Likes

Comments

Hej mina underbara läsare!

Idag var det sista dagen här i vårt paradis. Det är såå tråkigt att det är över nu. Men jag och Vilma har bestämt att vi måste göra om detta tillsammans igen. Så det hoppas jag att vi gör för denna veckan har varit awesome. Men nu är det slut och imorgon så åker vi hem. Jag har för mig att planet går klockan 13:35 så vi får åka härifrån runt halv 11. Men om vi ska gå tillbaka till vad vi har gjort idag så har vi blandannat packat och städat. Men vi har även varit på ett shopping center som heter cap 3000. Där köpte jag väldigt mycket grejer. Vissa kläder blev jag kära i och älskar dom nu. Så jag är jätte nöjd efter dagens shopping. Så alltså på denna veckan har jag hunnit med att shoppa lite endå. Eller ja ja ganska mycket, haha. Men nu måste jag sova så jag orkar gå upp imorgon. Så puss puss från mig till er! ( idag tog vi inga bilder så nu får några andra från resan att kolla på )
Likes

Comments