Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dag 2 i Lexington!

Jag har hunnit gå jävligt vilse i en stor affär här idag då Stef va iväg och fick behandling för sin ljumske. Vi käkade sedan tacosallader & drack jordgubbslemonad på ett fett nice ställe i närheten innan vi töntar gick hand i hand till affären och köpte tacogrejer inför ikväll (ja, vi är sådär löjliga och kan inte hålla oss ifrån varandra. Vi var ändå 4 månader ifrån varandra och sen ska vi skiljas åt igen i 1,5 månad innan han flyttar hem till Sweeee)

Sitter iallafall ute i solen och solar och kollar på Paradise Hotel (DON’T JUDGE ME) medan Stef har fotbollsträning med sitt lag. Sitter hellre i solen och kollar på skitprogram, haha.

Likes

Comments

I AM HERE! Efter en 16 timmars lång flygresa är jag nu framme i Lexington, Kentucky där min pojkvän pluggar på college. Det är en SJUKT mysig stad (av det jag sett än så länge)

Började dagen med att Stef sprang iväg och hade en lektion och hämtade mig sedan hemma för att ta med mig till ett frukostställe där vi käkade FETT goda bagels & hivade kaffe. Vi drog sedan iväg till hans GIGANTISKA college och tänk er en riktigt amerikansk collegefilm - EXAKT sådär är det här. Jag fick dessutom följa med på en psykologiklass han hade och kunde inte sluta tänka på Mean Girls ”SHE DOES’NT EVEN GO TO THIS SCHOOL” NI VEEET!

Nu sitter jag ute och solar medans min man är och tränar, han är ju fotbollsspelare här också vet ni så han tränar varje dag. Då får jag tid till att jobba (skriva artiklar) och bättra på brännan!

Kommer försöka uppdatera varje dag, OCH har med mig kameran så ska försöka ta mycket bilder och uppdatera <3

Likes

Comments

Som vanligt så filmar/snapchattar jag bara ifrån plåtningen! Däremot så vet jag att vår GRYMMA make-upartist Sara Grundén tog en hel del "behind the scenes-bilder", så ska försöka få tag på dessa. Fan, det låter så löjligt att slänga in engelska ord där, men det låter liksom lite fjärtigt på svenska - "BAKOM SCENENBILDER". Huvudsaken är att ni fattar, och det gör ni ju mina kära gosisar som läser (bestämde jag, hehehhe)

Hur som helst, plåtningen gick SVINBRA och Ameliatidningen kommer ut i november <3 Det var en party-plåtning som alltså plåtades utomhus dvs FETT KALLT och SPÖREGN, men som modell har man varit mer om ALLT. Då menar jag verkligen NÄSTAN precis allt!

Likes

Comments

Som en del av er vet så jobbar jag ju som modell (vid sidan av det är inte mitt huvudyrke) och är representerad av modellagenturen Stockholmsgruppen. Blev i förrgår bokad för modejobb i både Veckorevyn och tidningen Amelia, Ameliajobbet kommer jag göra nästa vecka och vi kommer fota för Veckorevyn i slutet av oktober.

Jag har aldrig varit med i Veckorevyn tidigare, men däremot gjorde jag i år ett fyra-sidigt modejobb för Amelia som handlade om att "klä fram figuren". Det var även mitt allra första modelljobb som "curve model" vilket är LIVET. Aldrig för små kläder och peppande arbetskollegor på shooten. Såhär såg det ut då (omg vad blek jag var och hade kort brunt hår, känner knappt igen mig själv):


Fotograf: Jakob Dahlström // Stylist: Annika Norman

Likes

Comments

I morse sprang jag förbi min modellagentur (STOCKHOLMSGRUPPEN) och tog lite nya "pollar" - det kallas så när man uppdaterar sina bilder dvs sådana bilder som uppvisas för kund där man har 0 smink och är så diskret och figurnära klädd som möjligt. Min agentur är BÄST, jag är så otroligt nöjd och de är som en liten familj <3

Efter modellagenturbesöket sprang jag förbi min vän som jobbar på Nobis hotel för en morgonkaffe och lite häng. Hann även med lite träning och sen en höstfika ute i höstsolen med min fina vän Niklas. Inte tar det slut där, har även hunnit käka tacos med Maggan och jobbat på mina artiklar. Mycket mysig dag. BTW, sorry för wack insta-storybilder, Maggan tycker jag ska börja uppdatera mer så nu ska hon agera mer fotograf. Hur mycket kan man älska en person?

Likes

Comments

Visste ni att jag i år fick äran att vara modell för Daisy Grace kollektion "Sweet Rebel". Det är alltid lite speciellt att göra webbshop-plåtningar för det är så OTROLIGT många olika klädbyten och du måste verkligen ha ett stort förråd av olika poser. Här har ni ett litet smakprov ifrån deras webbshop (tror inte bilderna ligger kvar längre thoooo)

Checka in hemsidan HÄR !

(Nej, detta är INTE ett samarbete)

Likes

Comments

Sminkad av: Bintou Sonko (BOOOK HER)

W O W! Har knappt landat efter att jag i torsdags uppträdde på ett FULLSMOCKAT Kåken. Jag hade så många vänner och kollegor som var där och stöttade mig. Hela Kåken var fullt av människor och jag njöt av varenda sekund som jag stod på scenen!

Sekunderna innan jag ska upp på scenen tänker jag alltid: "vad fan har jag gett mig in på, VARFÖR GÖR JAG DETTA"? Men, när jag väl kliver ut på scen så känns det SÅ självklart. Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR att stå på scen!

Likes

Comments

HEJ finisar.

JAG LEVER! Mycket nu bara, och vet ni vad? Imorgon (torsdag) uppträder jag på Kåken runt 23:30 - så ta och gör denna gråa månad lite roligare genom att komma dit och dansa med mig. <3

Likes

Comments

Yoooooooo alla finisar där ute!
Har börjat säga "yo" i telefon när jag ringt min kille de senaste dagarna och han ba "sa du precis Yo?" Helt förvånad och så flabbar han. VADÅRÅ? ÅLDERSKRISEN ÄR KOMMEN, försöker vara HIPP, hålla mig uppdaterad med er ungdomar. OKEJ, nu överdriver jag, men tänk att man verkligen trodde att barn och hus skulle vara närvarande i ens liv vid denna ålder. Flabbar liksom när jag tänker på det - jag? mamma? Jag ser att ni flabbar ni också ni som känner mig (säkert ni andra också) NÄ, jag och min man och mina sjuka vänner har MYCKET mer att ge och se innan sånt där kommer på tal.

JA VAFAN, här är det inte muntert idag inte. JOBBAT HELA DAGEN OCH VARIT IRRITERAD! Hör i huvudet hur mamma mycket ironiskt säger "oj, har vi lilla solstrålen här idag".

Käkade chips till kvällsmat och har tänt ljus, tvättat håret och krupit ner i sängen. GLAM LIFE 2017! Ska bara kolla på en massa "JA-jag-kollar-på-detta-DON'T-judge-ME-program" det vill säga Keeping up with the Kardashians, Lyxfällan och sånt CRAP som man älskar i smyg & ladda upp inför en fullspäckad dag imorgon.

Sov gott kära ni <3

Likes

Comments