Header
View tracker

Life of Alicia

Har ni missat att jag har klippt pannlugg?! Jag var hårmodell på Wella för drygt två veckor sen och då plötsligt hade jag en finare hårfärg och en pannlugg igen. Jag har ju haft pannlugg ett par gånger, men senaste gången var ett tag sen så det var kul att få testa igen. Dock, måste jag ändå säga att det inte alls är min grej för fem öre. Jag vill ha tillbaka luggen som jag kan lägga bakom öronen.. kul ändå dock.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Känslor & tankar

Livet har sina toppar och dalar, men nu är det nog på sin topp. Fasen vad skönt det är. Trots all stress runt omkring så kan jag ändå slappna av vilket är rätt ovanligt för att vara jag, skönt ändå. Känns lite som jag släppt all stress, eventuellt lagt över det på andra eftersom mycket av det inte alls är mitt problem att bära, speciellt inte ensam. Jag måste verkligen sluta ta på mig allt som inte har med mig att göra, jag är inte någons morsa.

Likes

Comments

View tracker

Bilar

Jag vet inte om jag publicerat någon bild på Q2 än, det lär jag ju i och för sig gjort om jag känner mig själv, men hur som helst så har vi äntligen fått Q2 till anläggningen jag jobbar på. Jag har inte fått köra någon Q2:a ännu, men ni anar inte hur mycket jag ser fram emot att få testa den!!

Likes

Comments

Life of Alicia

Planen var att sätta mig inne på mitt favorit pluggställe för att plugga. När jag väl kom hit insåg jag däremot att min dator inte hade något batteri kvar så allting ledde istället till shopping vilket jag måste påstå bara gjorde det lite roligare. Med lite sällskap köpte jag mig lite kläder och lite heminredning, perfekt måndag om jag får säga det själv!

Likes

Comments

Life of Alicia

Imorse åt jag frulle på Blå Lotus med pappa vilket var jättemysigt! Vi möttes vid 10, så efter det var jag i fullgång med att skriva affärsplan och fixa med annat. Nu sitter jag på Espresso House för ännu en fika, men nu har jag slutfört allt skolarbete som hade deadlines. Hur skönt är inte det egentligen? Äntligen kan jag slappna av.

Likes

Comments

Life of Alicia

Idag kommer jag att göra något som skrämmer skiten ur mig, bokstavligen. Jag vill inte egentligen säga vad det är riktigt, men det gör mig rädd. En mini-operation kan man säga att det är, i valet tillstånd. Jag som tycker att det är jobbigt med sprutor, hur ska detta gå..? Ser verkligen inte fram emot det, då det är om två timmar. Ska bedöva mig själv här hemma bara om några minuter så nu är det snart dags. Skit också.

Likes

Comments

Shopping

Ett par nya clean, grå, Air Force's och ett par nya G Star jeans så är jag klar för dagen och så fruktansvärt nöjd. Att klippa nya kläder är ju helt klart något som gör mig exalterad på livet. Taggar till för att få rada up kicksen bredvid alla andra sneakers. Bra dag.

Likes

Comments

Shopping

Haha! Idag kom mina nya, fräscha, vita sneakers hem. Jag har varit lite osäker på dessa men nu när jag väl går runt i dem hemma så börjar jag med tiden vänja mig vid synen. De är helt klart udda även om de är Stan Smiths som egentligen inte är särskilt ovanligt. Kardborrebanden däremot, de är något nytt (eller kanske snarare nygammalt).

Satt och tog en funderare ifall de skulle få skickas tillbaka igen, men fasen hörni, varför då? Dags och rocka något ovanligt, och allt känns ju ovanligt i början, så småningom tycker jag nog att det här är asfett. Handlar ju om att vänja sig. Upcoming trend dessutom, så nu har jag förberett mig.. :-)

Likes

Comments