Well hello there
Just some "latest" from little AB


Hej vänner! Hej fellas! Hej readers!
(Eller ja, hej på er som ens ser att jag uppdaterat idag. Vet ju att statistiken har tok-rasat pga min pause).

Gud vad jag har saknat detta. Har saknat så mycket att få skriva ner mina dagar, mina tankar, mina känslor och allt det där onödiga emellan i text och bild. Jag kan inte säga att jag, i skrivande stund, har bestämt mig för att börja uppdatera här regelbundet och att jag är back on track. Men jag kan säga att jag kämpar åt det hållet. Typ.

Halva jag vill att jag ska ta tag i bloggandet och lägga en större mängd energi på den nu när jag har tiden. (What? Wait. Har jag tiden? Kan jag egentligen inte påstå. Just nu tycker jag att 24 timmar om dygnet är alldeles för lite.) Men jag är ju sååå sugen på det. Andra halvan av mig säger åt mig att låta bli. Den säger att det är waste of time. Om jag inte är redo att gå all in, om jag ändå inte alltid har inspirationen (i 9 av 10 fall bör man i alla fall ha inspo) till det kan jag lika gärna fortsätta livet utan att uppdatera bloggen. För jag personligen vill inte bara blogga för min egen skull. Jag vill ju att ni ska gilla det också.

Jag suger lite mer på den där karamellen. Hehe. Pöss.

Likes

Comments


Vad händer här tro? Vad händer i Licis liv? Jadu om nån kunde svara på det.

Men jag lever! Och snart så är jag redo att dra igång med detta igen.

Likes

Comments

Faktiskt spontan bild från SB jag hittade i kameran.

Gud vad jag har sett fram emot detta liv. Nu är jag fri att göra vad jag vill (i princip). Kan fortfarande inte fatta det. Det finns inget som binder mig fast här hemma i byn, förutom vänner och familj förstås.  Jag kan välja (i princip) vart jag vill bo och jobba. Samtidigt ger alla dessa möjligheter mig mer ångest eller beslutsångest. Dock lär jag inte "dö" om jag skulle välja "fel" väg att gå då det bara är att ändra om i de flesta fallen. Och i sådana fall blir jag ju också rikare i erfarenheter. Så måste jag tänka. Personligen är jag en aning rädd för att välja "fel".  Men jag SKA tänka om. Jag ska tänka i erfarenheter.


Det enda jag vet är att jag vill dela mitt liv och min framtid med Ken. Så är det.Likes

Comments

Jag följer ju Jon Olssons och Janni Delérs youtubekanaler slaviskt varje dag. Norsken Marcus Valeur är med dem båda och filmar/redigerar, vilket han är galet bra på!! Så mysigt att följa dom dag för dag (på Jons kanal). Det är bland de bästa minutrarna på dagen när man sitter och kollar hans/deras vloggar haha. Älskar älskar älskar deras videos.

Här över är Jannis senaste med hennes 3 favoritsätt att träna på. Janni kompletterar mer sin blogg med sina youtubevideos. Grym(!!!).

Likes

Comments


Jag lever!

En ledig dag här och där mellan en hel del jobb. Så är läget. Bilden här över är tagen från en lördag(?) tror jag det var, då jag fick några timmar i det fina och härliga vädret som varit, klippor och bad knappt 40min hemifrån.

Ny vecka imorgon, nya möjligheter, nya jobbdagar. Nu kör vi! Ha det gott.


XO

Likes

Comments

Just nu går det mesta ut på att planera. Har varit iväg med Ken i nästan två veckor. Kom hem sent igår och nästan hela veckan ska jag jobba. Ja, det behövs planering. Planering för jobb, resor till/med Ken, träffa mina bästa vänner, tid med familjen/släkt, träna och allt där emellan. Jag visste att sommaren skulle vara svår att få ihop det med speciellt vänner. Alla är på olika ställen och jobbar olika tider, det är väl så. Jag försöker så gott jag kan och det jobbigaste i det hela är att man hela tiden saknar någon. Men that's life I guess.

Med detta vill jag säga att ni märker nog att jag inte är så aktiv här och tar kanske en pause. Möjligtvis slänger jag in lite inlägg ibland då och då men jag lovar inget.

Ha det bäst så länge. Pussar och kramar!
❤️🌟


Likes

Comments

1. Härlig släktmiddag med mammas sida i sommarstugan.
2. Kalas för finaste kusin Julia.

3. Kussehäng på studsmattan.
4. Morgonpromme.

5. Milen med sis.
6. Träning för min andra halva.

Lite så har det sett ut. Hänger just nu i Halmstad. Min förkylning har äntligen gått över också(!!!!). Så skönt. Idag styr vi bilen rakt upp i landet mot Gävle ungefär. Dags för SM, deltävling nr 4! Vädret har ju varit rätt bra tills nu i veckan då det till mesta dels regnat. Hoppas på att det inte kommer allt för mycket i helgen.

Likes

Comments

- Haha ops, ser ni brännan efter min klocka? -

Hej vänner!

Jag hade en väldigt mysig midsommar. Som jag skrev innan så åt vi lunch här hemma och alla förberedde sig inför kvällen bara. Mamma och pappa skulle ha hem folk så därför behövde huset städas det sista och liknande. Paulina för övrigt gjorde en jättefin krans till mig av mina studentblommor(!!). Den blev perfekt! Det är verkligen det ultimata på midsommar, att ha blommor i håret, hur vackert?

Under eftermiddagen gjorde jag mig i ordning, bytte kläder 300 gånger och velade om jag skulle va nykter eller ej. Jag kände ju att jag nästan va lite "mätt" på drickan efter studentveckan men icke. Det är ju midsommar bara en gång om året heh(!?). Men vi hade i alla fall jättetrevligt hemma hos Anton och Linn! Vi grillade, lekte lekar och hade det alltmänt jättebra hela kvällen och natten. VÄDRET!? Hur perfekt var inte vädret?? Minst 20 grader ända in på de sena timmarna.

Vi tjejer tog lite härliga bilder tillsammans (dock tillkom det fler under kvällen). Massa tackkramar till alla på firandet som gjorde kvällen så bra! Och hoppas att ni läsare hade en fin midsommar och en fin midsommardag. ❤️​aliciablader @ Snapchat

Likes

Comments