- Löprundor och promenader både ensam och med sällskap. <3 -

- Mat, drinkar och kaffe med nära och kära. <3 -

- Utgångar och alkoholhaltiga drycker med fina fina fina vänner! <3 -

- Otroliga sommarkvällar. -

Hej vänner!
Jag kikar in här efter ett låååångt uppehåll. Jag vet inte varför jag varit så tyst här men en anledning är nog att livet ser rätt annorlunda ut nu än vad det gjorde för x antal veckor sedan. Jag har dock haft fullt upp med jobb in i det sista och jag har spenderat massor massor med tid tillsammans med nära och kära. Så himla fina och värdefulla dagar har jag haft emellanåt!!

Men men, vet ni vad? JAG HAR GÅTT PÅ SEMSTER. Min allra första "riktiga" semster. En sådan där man har ett par veckor på sommaren. En sådan där jag aldrig haft innan för jag har haft sommarjobb. SJUKT. Vuxenlivet!? 4 hela veckor i alla fall. Ska försöka göra dem till de bästa!

Likes

Comments

- "Flares"!!! Ni som kikar Jon Olssons vloggar på youtube förstår nog. Hehe. -

God morgon!

Fick bjuda idag på lite bilder från en härlig sommarkväll i slutet av maj då jag i sällskap med bland annat min syster och päron gick en "mil-vandring" med fantastik utsikt. Har glömt visa er bilder därifrån faktiskt. Pau hade delat dom via iCloud sedan hade jag glömt av dem. För det är alltså Pau som har tagit dem. Med hennes senaste kärlek Nikon D750!

Anyway. Jag gick upp en stund tidigare idag då jag tänkte ta en morgonpromenad innan jobbet. Tråkigt nog har jag veeerkligen tappat mina tidiga morgnar det senaste, inte alls bra. För några veckor sedan kunde jag gå upp kl06 utan problemo. Men men, tänkte ändå nu klicka på en stooor go kaffe och kanske läsa en bok(?). Jag måste börja läsa mer! Och på tal om det......... jag tror att jag har bestämt mig för att börja plugga efter sommaren! Mer om det en annan gång.

Ha en toppendag kära ni.

Likes

Comments

Jag och Lina åkte ner mot hennes sommarstuga som ligger på västkusten under sena natten i torsdags efter att hon hade jobbat klart. Jag har inte varit där på..... 5 år tror jag det var??. Galet. Jag var alltid där varje sommar en sväng med henne när vi var mindre. Gud vad jag har saknat detta underbara ställe. Ville verkligen inte lämna det när vi åkte hemåt i söndags förmiddag....

Min och Linas kind of midsommarmat hehe. Smarrrrrigt i alla fall!

Vi tog bland annat en promenad till "utkiksberget" och även ner genom skogen till vattnet nedanför utkiksberget. Sååå himla harmoniskt(jaaa) att ta en promenad där. Vi bara gick och njöt och prata om allt i livet.

Hallå vad tror ni eller, hehe. Helt klart att Lina fixar maten i alla lägen när vi hänger. <3

Fresh girls ready to go for a roadtrip to Smögen. Tog cirka 1 timma och 15min tror jag. Why not??

My girl crush every day.

Hahah... denna låt.. internt mellan mig och L. <3 Får sådan kick av den!

Såååååån j*kla energi inne på detta ställe. Vi var alltså på Sea Lodge. Spontanköpte biljetter haha och JA spontant äger! Ellerhur?

Denna helgen gjorde gott för både mig och Lina. Vi mådde så himla bra. Vi tillsammans alltså...... kan inte förklara. Lördagen var helt j*kla oslagbar hela vägen till sena natten. Längtar längtar längtar tills vi åker ner nästa gång igen!! Jag vart så lycklig. Hon gör mig så lycklig och glad på livet. I alla lägen. Då bara tanken av att ifall Johanna också skulle vart med!?!? Gaaaaaah. Mina två klippor.


Likes

Comments

- Midsommardagen och Linizen, Linizen, Liiinizen <3 -

- En hyffsat(!?) glad Licia också inne på Sea Lodge i Smögen. -

- En alldeles för vacker utsikt senare på midsommardagen.. -

Hej, hej, hallå igen.

Gud vad tiden går känner jag. Har hängt med så mycket vänner det senaste(känns det som?) och samtidigt jobbat så kommer knappt ihåg vilken dag det varit. Så enormt glad över alla jag har i min närhet. Har hunnit med välbehövlig kvalletid med både Tanja och Lisa S (borta i grannhålan) flera gånger om dessutom, kollegor, familj, släkt och självklart en hel del tid med L&J. Bugar och bockar något otroligt för att jag har er alla. Finns även vänner jag saknar så mycket så jag tror jag spricker och som jag skulle vilja träffa nu under de ljusa och förhoppningsvis varma månaderna. Hjärta hjärta hjärta på er alla.

Har för övrigt haft en DUNDERBRA midsommarhelg på västkusten tillsammans med Lina då vi t.ex. begav oss till Smögen en av dagarna. Mer bilder kommer snart!


Likes

Comments

Dagen D i fredags. Lina tog äntligen studenten!! Vart så himla känslosamt vid utspringet. En och annan tår som föll. Jag, Johanna och ett par andra tog emot henne direkt när musiken var klar. SÅ OTROLIGT STOLTA ÄR VI ÖVER HENNE.

- Världens bästa trio. Johanna, Lina och jag. -

Vänner och familj välde över henne när hon kom fram till hennes studentskylt. Världens bästa Lina. Halv-charmiga bilder på oss tre men man var ju så uppe i nuet att bilden fick bli som den blev. <3

- Oslagbar. Så oslagbar, efter allt du gått igenom. Önskar dig all lycka, kärlek, omtanke, välmående nu och för evigt. -

Sen vart det stor fest hemma hos L. En stor buffé med mängder av god, fräsch, nyttig och vällagad mat. Under kvällen rullade mer vänner in och "studentkalaset" blev till studentfest med mer eller mindre mängder av alkoholhaltiga drycker. GRYM FEST ÄNDA IN ..... i kaklet? Hahah kan man säga så? Kanske inte men jag tror ni förstår vad jag menar. Lina dejta(heh frivilligt eller ofrivilligt) kudden runt midnatt efter en övernaturligt lång dag och jag lika så max en timma sneare. Resten är historia. Tusen tusen tack för en toppenkväll!!


Hela lördag och söndag spenderade jag hemma hos Lina. Helt galet slutkörda. Standard med två recovery-days för oss. ;) Kan inte tacka nog för att jag har henne i mitt liv. För alltid.


Likes

Comments