I'm here and I'm still breathing!

Skolan är i full gång och vi har mängder att läsa och räkna. Hinner knappt andas. Allt handlar egentligen om studieteknik och jag har inte riktigt hittat mitt sätt att plugga på, för detta är helt annat tempo än på gymnasiet och så himla mycket mer att hinna med på så lite tid. Men jag kämpar på! Nedanför är jag det senaste. Att pendla har sina för- och nackdelar. (Kommer som vanligt bli mycket bil-selfies). Men jag har ju bil i alla fall och just nu känner jag "ABSOLUT NEJ" till att ta bussen. Har också räknat ut att det kostar i princip samma med busskort som för mig att ta bilen? Har heller inte föreläsningar varje dag så jag åker inte in regelbundet.

Ursäkta mig för extremt tråkiga bilder men har inte ens haft tanken på att fota något speciellt de senaste två veckorna(?). Och på tal om inget, vet ni vad!?!?! Jo, JAG FYLLER 20ÅR på fredag!! Fredagen den 15:e september. That's my day! Hipp hipp hurra! Och jag klickade precis hem en födelsedagspresent som indirekt är från mig till mig. Jag har inte önskat mig någonting till dagen D(har inte ens heller hunnit fundera över att jag fyller år) och jag är bara som vanligt tacksam över att jag har min familj, släkt och nära och kära så ja, det blir inget present-tätt firande kan man säga haha!

Kan också även medge att detta SKALL firas, på flera sätt. Både med en premiär på systemet OCH en och annan utgång! Johanna är ju septemberbarn hon med så vi skall firas tillsammans. Woop wooooop! (Haha). Taggad på livet? Really? En söndag Alicia?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Aviciis nya låtar, yayyy!! Så sköna!

Hello guys. Det vart en evighet sedan sist!

Rakt på sak, som en del vet/kanske har förstått/eller inte har någon aning om så har jag och personen som var min andra halva för några månader sedan gått skilda vägar. Jag kan lika gärna vara ärlig liksom. Därför har denna sommar varit väldigt upp och ner. Humöret och måendet har pendlat från dag till dag. Den första månaden försökte jag bara hålla huvudet över ytan(vilket inte alls gick i de första två veckor) och ta en dag i taget. Lättare sagt än gjort. "Tiden läker alla sår" men ena dagen har det varit en tröst och en annan har det varit en ren lögn i mina ögon.

Det är alltid skönt att få skriva av sig, därför gör jag det snabbt och kort idag. Jag visste inte hur mycket stryk ens inre kan ta av ett mer eller mindre gemensamt beslut. (Jag vet att folk kommer undra och nej vi är eller kommer aldrig vara ovänner men sådant här behövs alltid bearbetas. Speciellt från mitt individuella håll, på mitt egna sätt). Jag som person är väldigt känslig och jag tackar Gud(?), jorden, världen och allt där emellan för alla mina nära och kära. Lite tröst men mest att jag ens fått ventilera med er och bara umgåtts för att må bra och tänka på annat. Men ändå, man blir ärrad, på många sätt. På ett sätt att man nästan sluta tro på kärleken och dess "styrka". Kan inte ens kort sammanfatta vad som flugit genom mina tankar under hela sommaren, en del av er kan säkert relatera till mig och en del inte alls.

Om knappt två veckor börjar jag plugga ett litet basår bara som en start på kanske en längre perioder med studier på högskola/universitet. Detta är början på något nytt och jag börjar verkligen bli riktigt taggad. Livet är som det är, när en dörr stängs så öppnas en annan.

I bilen påväg hem i måndags från landvetter tillsammans med världens bästa Tanja, mitt under soluppgång, klockan var cirka 4.30. Vi var på Rhodos förra veckan. Såååååå härlig vecka tillsammans. Bara hon och jag. Hon är bra hon!


Så ja, nu vet ni! Och jag ska kanske försöka komma igång med bloggen så fort jag kommit in i min nya vardag med plugg(gooosh va konstigt det känns, även fast jag tog studenten för bara ett år sedan), träning och annat. Livet blir vad man gör det till, kom ihåg det(kom ihåg det Alicia). OCH det ÄR okej att vara ledsen ibland. Man behöver dö några gånger för att kunna leva! DET är helt sant.Likes

Comments

- Löprundor och promenader både ensam och med sällskap. <3 -

- Mat, drinkar och kaffe med nära och kära. <3 -

- Utgångar och alkoholhaltiga drycker med fina fina fina vänner! <3 -

- Otroliga sommarkvällar. -

Hej vänner!
Jag kikar in här efter ett låååångt uppehåll. Jag vet inte varför jag varit så tyst här men en anledning är nog att livet ser rätt annorlunda ut nu än vad det gjorde för x antal veckor sedan. Jag har dock haft fullt upp med jobb in i det sista och jag har spenderat massor massor med tid tillsammans med nära och kära. Så himla fina och värdefulla dagar har jag haft emellanåt!!

Men men, vet ni vad? JAG HAR GÅTT PÅ SEMSTER. Min allra första "riktiga" semster. En sådan där man har ett par veckor på sommaren. En sådan där jag aldrig haft innan för jag har haft sommarjobb. SJUKT. Vuxenlivet!? 4 hela veckor i alla fall. Ska försöka göra dem till de bästa!

Likes

Comments

- "Flares"!!! Ni som kikar Jon Olssons vloggar på youtube förstår nog. Hehe. -

God morgon!

Fick bjuda idag på lite bilder från en härlig sommarkväll i slutet av maj då jag i sällskap med bland annat min syster och päron gick en "mil-vandring" med fantastik utsikt. Har glömt visa er bilder därifrån faktiskt. Pau hade delat dom via iCloud sedan hade jag glömt av dem. För det är alltså Pau som har tagit dem. Med hennes senaste kärlek Nikon D750!

Anyway. Jag gick upp en stund tidigare idag då jag tänkte ta en morgonpromenad innan jobbet. Tråkigt nog har jag veeerkligen tappat mina tidiga morgnar det senaste, inte alls bra. För några veckor sedan kunde jag gå upp kl06 utan problemo. Men men, tänkte ändå nu klicka på en stooor go kaffe och kanske läsa en bok(?). Jag måste börja läsa mer! Och på tal om det......... jag tror att jag har bestämt mig för att börja plugga efter sommaren! Mer om det en annan gång.

Ha en toppendag kära ni.

Likes

Comments

Jag och Lina åkte ner mot hennes sommarstuga som ligger på västkusten under sena natten i torsdags efter att hon hade jobbat klart. Jag har inte varit där på..... 5 år tror jag det var??. Galet. Jag var alltid där varje sommar en sväng med henne när vi var mindre. Gud vad jag har saknat detta underbara ställe. Ville verkligen inte lämna det när vi åkte hemåt i söndags förmiddag....

Min och Linas kind of midsommarmat hehe. Smarrrrrigt i alla fall!

Vi tog bland annat en promenad till "utkiksberget" och även ner genom skogen till vattnet nedanför utkiksberget. Sååå himla harmoniskt(jaaa) att ta en promenad där. Vi bara gick och njöt och prata om allt i livet.

Hallå vad tror ni eller, hehe. Helt klart att Lina fixar maten i alla lägen när vi hänger. <3

Fresh girls ready to go for a roadtrip to Smögen. Tog cirka 1 timma och 15min tror jag. Why not??

My girl crush every day.

Hahah... denna låt.. internt mellan mig och L. <3 Får sådan kick av den!

Såååååån j*kla energi inne på detta ställe. Vi var alltså på Sea Lodge. Spontanköpte biljetter haha och JA spontant äger! Ellerhur?

Denna helgen gjorde gott för både mig och Lina. Vi mådde så himla bra. Vi tillsammans alltså...... kan inte förklara. Lördagen var helt j*kla oslagbar hela vägen till sena natten. Längtar längtar längtar tills vi åker ner nästa gång igen!! Jag vart så lycklig. Hon gör mig så lycklig och glad på livet. I alla lägen. Då bara tanken av att ifall Johanna också skulle vart med!?!? Gaaaaaah. Mina två klippor.


Likes

Comments

- Midsommardagen och Linizen, Linizen, Liiinizen <3 -

- En hyffsat(!?) glad Licia också inne på Sea Lodge i Smögen. -

- En alldeles för vacker utsikt senare på midsommardagen.. -

Hej, hej, hallå igen.

Gud vad tiden går känner jag. Har hängt med så mycket vänner det senaste(känns det som?) och samtidigt jobbat så kommer knappt ihåg vilken dag det varit. Så enormt glad över alla jag har i min närhet. Har hunnit med välbehövlig kvalletid med både Tanja och Lisa S (borta i grannhålan) flera gånger om dessutom, kollegor, familj, släkt och självklart en hel del tid med L&J. Bugar och bockar något otroligt för att jag har er alla. Finns även vänner jag saknar så mycket så jag tror jag spricker och som jag skulle vilja träffa nu under de ljusa och förhoppningsvis varma månaderna. Hjärta hjärta hjärta på er alla.

Har för övrigt haft en DUNDERBRA midsommarhelg på västkusten tillsammans med Lina då vi t.ex. begav oss till Smögen en av dagarna. Mer bilder kommer snart!


Likes

Comments