Det blev visst inget skrivande den perioden heller,, but it is what it is

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Men vilken grym helg! Piteå bjöd på god mat, alldeles för mycket vin och en riktig sommarvärme, nä jag är helnöjd. Formen är sisådär idag så därför planerar jag att gå och lägga mig typ, nu? Klockan ringer 05, och jag är inte sådär jättesugen på att fara till jobbet imorgon.

Likes

Comments

Lasergame med Sanna and some dudes fick bli kvällens höjdpunkt,, jag antar att jag börjar bli mer spontan igen,, känns bra! Klockan ringer 05 så att nu måste jag lägga bort telefonen som för övrigt är en så förbannat svår sak att göra i dagens samhälle,, det borde bli lag på det. Kram

Likes

Comments

Sessan ville ha shakira-lockar, så att det har vi hållt på med ikväll, hon blev sååå fin! Men jag påmindes om hur dåligt tålamod man har som barn, så att efter några avbrott så blev vi färdiga. Noa kom även hem idag, men bara under dagen och kvällen, kul att ha honom här när han aldrig är här med oss annars.

Imorgon börjar mitt första pass i hemtjänsten,, dock en mjukstart ef att jag bara går tre dagar denna vecka varav en dags utbildning. Hejdå semester 😔

Likes

Comments

Balkonghäng och prat om livet tillsammans med Sanna, har min kväll bestått av. Nu är jag hemkommen och har just badat råttan som nu mera kommer att ge mig onda ögat hela kvällen, han hatar att duscha!!

Likes

Comments

Hade en skitmysig kväll igår,, aw/förfest på Vardia med ett helt gäng killar och sedan promenerade vi till Färjan och trängdes med studenterna.

Idag är jag lite halvtrött,, varit en sväng på Pride och nu ska jag ta en varm bastu och torka efter spöregnet,, samt glo nya säsongen av Oitnb 😁

Likes

Comments

Varit på storheden och handlat med mamma idag, vi fick bland annat med oss de här två fantastiskt fina vinglasen från Cervera. Så att nu har jag och mor invigt de samtidigt som vi lagar Risotto,, ikväll blir det förmodligen utgång med gäri.

Likes

Comments

Chillar runt i mammas fina jumpsuit! Nu ska vi snart börja rulla mot dagis, men först måste jag förbi jobbet en sväng och hämta lite papper.

Likes

Comments

Idag har jag och lillherren varit på djurens dag på Teos skola och visat upp oss, eller jag menar såklart att Steve har visat upp sig, och fått otroligt mycket bekräftelse och uppmärksamhet av de andra barnen. Det var jättemånga hundar och även katter där idag så att det blev lite socialträning också,, vilket var väldigt behövligt för honom.

Sedan gick vi till m&m och drack kaffe, för att sedan fara på Noas skolavslutning. Min älskade lillebror går ut nian med superbetyg och jag är så stolt över honom,, he deserves that! Nuuuu laddar vi om inför morgondagens dagisfest, (livet med fyra småsyskon), men jag kan inte säga annat att det är underbart.

Likes

Comments