View tracker

Äntligen fredag!!!

Just nu sitter jag i min säng och smuttar på min kopp te och lyssnar på fall out boy och njuter över att jag inte behöver ställa väckarklockan imorgon. Denna helg kommer inte bli så värst händelserik kommer försöka lägga mig relativt tidigt idag och sedan ha en lång sovmorgon. Funderar också på att dra till gymmet imorgon vore skönt med tanke på att jag inte gymmat så mycket de senaste två veckorna. 💪🏻💪🏻💪🏻

Ska försöka plugga matte i helgen också eftersom det är matte nästa vecka😅 Men orkar verkligen inte matte är verkligen inte det roligaste som finns.

Tänkte kolla om jag kan hitta lite roliga recept i helgen också. Känner att jag måste laga lite roligare mat än vad jag gör nu för att för tillfället är tacos min favorit mat och måste hitta lite andra roliga saker att äta också.

Hoppas ni har en mysig kväll!

Puss och kram❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ibland måste saker få ta slut...

även om man fortfarande älskar varandra...

Det är svårt att älska någon annan om man inte älskar sig själv först...

Man försöker att se bortom detta men inser snabbt att med sitt eget dåliga mående trycker ner den andra i det man själv befinner sig i. Det är inte snällt mot sin partner eller mot sig själv. Man måste på något sätt finna sin egen lycka för att kunna älska. Jag vill älska mig själv helt innan jag ger mig på att älska någon annan. För just nu känns det som en omöjlighet och jag vill kunna ge min partner all kärlek den förtjänar. Alla människor förtjänar det bästa från den person de är tillsammans med och jag är känner att jag inte kan ge allt eftersom jag inte ger det till mig själv heller.

Kärleken ska vara lätt men oftast är den svår...

Likes

Comments

View tracker

Gissa vilken brud som åker till Ullared på måndag? Jo denna bruden.🙋🏼 Jag ska åka dit tillsammans med min tjejkompis och det ska bli så sjukt mysigt. Jag och hon har varit på Ullared flera gånger tillsammans och vi har alltid så sjukt kul när vi shoppar ihop. Det är skönt att vi åker dit nu i god tid innan jul så jag hinner jul handla ordentligt. Så jag slipper stå där i sista minuten... som vanligt😅 Vi ska åka dit med bussresa men det går säkert bra. Det är ju inte så fruktansvärt långt man behöver åka. Måste i vilket fall som helst sätta mig och skriva en inköpslista nu🗒. För det slutar alltid annars med att man kommer dit och inte har en aning om vad man behöver och i slutändan så glömmer man allt ändå.

Btw köpte ett par sjukt fina skor idag på skopunkten som jag verkligen ser fram emot att få börja använda👠. Jag kände verkligen att jag behövde ett par lite mer fina skor att ha nu i höst för annars har jag typ bara gympa skor och det är ju sådär.

Nu ska jag försöka sova i alla fall känner att jag varit så trött på sistone. Hoppas att jag snart känner mig piggare. Det kan vara så att jag bara är lat men det tror jag inte😉.

Ni får ha en fin kväll!

Puss och kram❤️

Likes

Comments

Nu när hösten har kommit och gjort sin entre är det dags att ta fram raggsockorna, en kopp med varm choklad och krypa upp framför brasan med bra bok och bara njuta av att julen snart är här. Dock kommer också hösten med depression och dåligt mående i och med att det blir mörkt och tråkigt ute. Jag tänkte försöka dela med mig av lite tips för att kunna njuta över hösten.

Läs böcker: Det är så skönt att bara få sätta sig och sjunka in i en annan värld en stund där man inte behöver bry sig om något annat än det man läser. Jag försöker också alltid att göra det så rent omkring mig innan jag läser för att jag har svårt att fokusera om det är massa andra saker omkring mig. Böcker får mig alltid att må bättre i höst mörkret.

Lyssna på podcast: Om man inte orkar läsa så kan jag rekommendera dig att lyssna på olika podcasts. Gosa ner dig i sängen med en varm kopp te bara lyssna och koppla av. Några tips på podcasts som jag lyssna på för tillfället är "Alex och Sigges podcast" och "Fredagspodden" - med Hannah och Amanda. Två riktigt bra och lugna podcasts som får en att koppla av.

Ha en spa kväll: Lägg en ansiktsmask, vrid på ett varmt bad med bubblor och pyssla om dig själv lite extra. Just den här tiden på året när man går från sommar till vinter brukar min hy att bli hemsk. Jag blir alltid jätte torr. Därför kan jag tycka att det är skönt att efter man badat smörja in sig med en åter fuktande hudkräm ( Coconut passion från Victoria Secret är en av mina all time favoriter).

Baka: När är det inte mysigt att baka? Jag är en person som älskar att baka! Dock blir det inte av att man bakar så ofta men har man en eftermiddag ledig så tycker jag absolut att man ska lägga den på att baka lite så att man har ett förråd av godsaker inför alla fika stunder som ofta uppkommer i höst mörkret.

Fotografera: Sist men inte minst så är hösten den perfekta årstiden för att kunna skaffa sig några fina bilder till sitt Instagram feed. Ta men mobilen ut på en liten powerwalk och fota fina saker som kommer i din väg. Perfekt att göra med en vän.

Hoppas ni gillar mina tips!

Puss och kram


Likes

Comments

Bara för att jag är tjej

Bara för att jag är tjej betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag har kort kjol och ett tajt linne betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag syns och hörs mer än de andra tjejerna betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag sitter tyst i ett hörn betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag går ensam hem om kvällen betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag dansar "erotiskt" betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag följde med dig hem betyder det inte att det är okej,

Det är aldrig okej, snälla fatta det någon gång...


Likes

Comments