Jag har på senare tid insett att jag inte klarar mig om jag inte får i mig tillräckligt med mat. Jag mår så sjukt dåligt och får alltid så mycket ångest och dåliga tankar. Idag hände det igen och så fort jag hade fått i mig lite mat och suttit mig ner för att lugna ner mig så släppte ångesten och dem jobbiga tankarna och jag kunde fokusera på de viktiga sakerna i livet igen. Jag måste verkligen börja lyssna på min kropp, min kropp behöver mycket sömn, bra mat och motion annars funkar jag inte. Men någonstans funkar det inte om man inte kommer fram till det själv för ingen annan kan göra något åt det förutom du själv.

Igår hände en fantastisk sak!
Min sjukt efterlängtade och djupt älskade lillebror kom till världen och jag blev storasyster för 4:de gången och det finns inget som kan få mig så lycklig som mina fina småsyskon. Dem betyder allt för mig och jag skulle göra allt för dem. Även om jag inte alltid visar det så är dem det viktigaste i mitt liv. Jag skulle inte klara mig utan dem. Dem är en stor källa till positiv energi, men såklart kan dem gå mig på nerverna ibland.😉

Nu är jag även inne på min fjärde vecka i mitt nya mer hälsosamma liv och jag tror det aldrig någonsin har gått så här bra för mig när jag försökt få ett friskare liv. Den här gången tror jag verkligen att det kommer hålla i sig och min motivation är fortfarande hög. Jag ska kämpa tills jag stupar och jag kommer att klara det.
Och kom ihåg det du kan klara allt du vill lyckas med, det krävs bara lite jävlar anamma!💪🏻

Ha en fin kväll nu hörrni! Puss och kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är så sjukt trött på att vara alla andra till lags. Att alla andra ska bestämma över vad som är rätt och fel i mitt liv. Att jag själv inte ska göra det jag värdesätter högst av allt, pga av människors fördomar och stereotyper. Jag vill vara mig själv helt och fullt utan att någon annan lägger sig i. Därför har jag nu bestämt mig för några saker jag vill ändra på i mitt liv.

1. Jag ska inte sminka mig på en månad.
2. Jag ska sluta raka mig för jag pallar inte.

Detta kan låta hur löjligt som helst, jag vet men jag vill bara testa något nytt för att se om det får mig att känna på ett annorlunda sätt om saker och ting. Livet kan inte snurra i ett ekorrhjul det måste hända lite nya saker för att man ska få perspektiv på saker och ting. Allt detta kan låta väldigt konstigt för en annan människa men jag tycker att det låter genialiskt. Så nu ska det bli ändringar i mitt liv. Spännande!

En annan sak jag är jävligt trött på är att inte vara i den bästa fysiska formen som jag kan vara. Jag vill förbättra min fysiska hälsa med förhoppningar om att det kan förbättra min psykiska och mentala hälsa. Så från och med nu, från den här stunden gör jag ett beslut om att förändra mig själv till det bättre för att jag vet att min fulla potential inte är nådd och jag kan så mycket mer än det här. Jag skriver detta mest som en reminder för mig själv för att jag ska förstå att i vilken fysisk eller psykisk form som jag är i så är jag helt jävla UNDERBAR och jag klarar så mycket mer än vad jag tror.

Det jag vill uppnå är:

1. Viktnedgång
2. Ökad självkänsla
3. Förbättrad kondition
4. Mer energi

Jag vet att jag kan lyckas med detta, jag behöver inte alltid veta hur men jag vet att jag KAN.

Det som jag har tänkt att göra för att uppnå mina mål är:

1. Uppdatera min blogg och privata Instagram (för att hålla motivationen uppe)
2. Använda mig av appen Way of life (för att kunna hålla koll på hur mina dagar går)
3. Planera mina matvanor (så jag håller koll på att jag inte äter något jag inte borde)
4. Veckohandla (undvika att små handla och på det sättet få i mig onödiga kalorier)
5. Utesluta allt socker (för att minimera risken för återfall)
6. Skaffa mig en personlig coach ( för att undvika att jag ger upp)
7. Väga och mäta mig EN gång i veckan (för att inte skapa ångest och ändå se framgången)
8. Gå hem från skolan VARJE dag (för att få bra vardagsmotion)

Denna listan kan göras lång men det viktigaste är att ta en dag i taget och att inte ge upp och när det blir lätt att ta en dag i taget så tar man en vecka i taget och så fortsätter man så.

NU JÄVLAR KÖR VI!!!


Likes

Comments

Allting snurrar bara runt och jag står här i mitten och undrar vad fan det var som hände?

Mina tankar är som en enda stor röra och jag vet inte riktigt hur jag mår eller vad jag känner om något just nu. Jag vet inte vart jag ska sluta mitt tänkande eller vart jag ska börja, Det är så mycket jag har i mitt huvud just nu. Om jag skulle lista allting skulle den bli väldigt lång. Förlåt menar jag ska, jag ska lista allt som finns i mitt huvud för tillfället.

Här är listan:

 • Jag har två föreställningar i morgon vilket skrämmer livet ur mig.
 • Jag har blivit sjuk, vilket i sin tur ledde till att jag inte har någon röst kvar.
 • Min mens kom idag.
 • Jag har ångest för att alla säger till mig att hålla käften men jag har så mycket att prata om.
 • Jag har fått ett jobb! vilket är en positivt grej men står nu därför emellan att välja två olika jobb.
 • Ska hålla ett tal i svenskan nästa vecka som jag inte har skrivit eller pluggat in än.
 • Pengar bara försvinner (Eller det läggs pengar på onödiga saker).
 • Jag har en grupp-redovisning nästa vecka som jag heller inte är klar med.
 • Min familj kommer och ska se föreställningen imorgon. Vilket är en positiv sak!👍🏻
 • Min mamma kan inte komma och se föreställningen.
 • Jag lackar ur på vissa personer.

Så just nu känns det som jag kommer börja gråta vilken sekund som helst.
Jag kommer överleva detta i alla fall.

Likes

Comments

Det känns som jag lever i en bubbla, att allting runt mig inte existerar utan allt är suddigt. Jag lever inte men jag är inte död heller. Jag går ensam genom dunklet av människor stirrandes in i mina ögon och dem suger sakta ur min själ. Jag är inte mig själv och allt känns så surrealistiskt. Jag försöker hitta mig själv i dimman men jag ser endast det lager som håller min själ inspärrad bakom galler och låter den inte få komma ut. Jag tyngs av vetskapen om att jag inte är något särskilt eller unikt. Jag är en helt vanlig och inte alls speciell. Jag är bara mig själv.

Likes

Comments

Nu är det dags att säga hejdå till mina sociala medier ett tag. Det känns som dem tar över mitt liv och jag vill hellre fokusera på viktigare saker än vilka färger som är trendiga att ha på läpparna eller vad Kim Kardashian har för rump storlek. Det jag försöker säga är att det känns som att de sociala medierna tar över all tid då jag inte gör något annat. Jag använder dem när jag sitter på tunnelbanan, toaletten och innan jag ska sova, hela tiden, 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan och jag har insett först nu vad dem gör med oss. Dem får oss att jämföra oss med andra människor och ger ett behov av att hävda sig och försöka visa andra vilket spännande och intressant liv man har. Jag känner att jag inte orkar med det just nu. Jag vill bara ta ett tag och fokusera på mig själv. Jag har inte ens varit borta från sociala medier en dag än och jag kan helt plötsligt utan att jag egentligen tänker på det klicka in på ett socialt media utan att jag tänker på det. Det är ganska läskigt hur mycket jag insett att jag använder det och jag vill bara få vara ensam med mina tankar ett tag utan att någon annan kommenterar mitt liv.

XOXO

Likes

Comments

Nu är dem äntligen gjorda! Idag var jag på salong och gjorde iordning mina naglar inför nyår och jag kan inget annat än att älska dem, asså dem är så fina och jag skulle kunna sitta och titta på dem i evigheter. Dem blev inte som jag först tänkte mig men dem blev minst lika fina!

Jag skickar med en bild så ni får hälsa på mina nya godingar💅🏻


Likes

Comments

Äntligen fredag!!!

Just nu sitter jag i min säng och smuttar på min kopp te och lyssnar på fall out boy och njuter över att jag inte behöver ställa väckarklockan imorgon. Denna helg kommer inte bli så värst händelserik kommer försöka lägga mig relativt tidigt idag och sedan ha en lång sovmorgon. Funderar också på att dra till gymmet imorgon vore skönt med tanke på att jag inte gymmat så mycket de senaste två veckorna. 💪🏻💪🏻💪🏻

Ska försöka plugga matte i helgen också eftersom det är matte nästa vecka😅 Men orkar verkligen inte matte är verkligen inte det roligaste som finns.

Tänkte kolla om jag kan hitta lite roliga recept i helgen också. Känner att jag måste laga lite roligare mat än vad jag gör nu för att för tillfället är tacos min favorit mat och måste hitta lite andra roliga saker att äta också.

Hoppas ni har en mysig kväll!

Puss och kram❤️

Likes

Comments

Ibland måste saker få ta slut...

även om man fortfarande älskar varandra...

Det är svårt att älska någon annan om man inte älskar sig själv först...

Man försöker att se bortom detta men inser snabbt att med sitt eget dåliga mående trycker ner den andra i det man själv befinner sig i. Det är inte snällt mot sin partner eller mot sig själv. Man måste på något sätt finna sin egen lycka för att kunna älska. Jag vill älska mig själv helt innan jag ger mig på att älska någon annan. För just nu känns det som en omöjlighet och jag vill kunna ge min partner all kärlek den förtjänar. Alla människor förtjänar det bästa från den person de är tillsammans med och jag är känner att jag inte kan ge allt eftersom jag inte ger det till mig själv heller.

Kärleken ska vara lätt men oftast är den svår...

Likes

Comments

Gissa vilken brud som åker till Ullared på måndag? Jo denna bruden.🙋🏼 Jag ska åka dit tillsammans med min tjejkompis och det ska bli så sjukt mysigt. Jag och hon har varit på Ullared flera gånger tillsammans och vi har alltid så sjukt kul när vi shoppar ihop. Det är skönt att vi åker dit nu i god tid innan jul så jag hinner jul handla ordentligt. Så jag slipper stå där i sista minuten... som vanligt😅 Vi ska åka dit med bussresa men det går säkert bra. Det är ju inte så fruktansvärt långt man behöver åka. Måste i vilket fall som helst sätta mig och skriva en inköpslista nu🗒. För det slutar alltid annars med att man kommer dit och inte har en aning om vad man behöver och i slutändan så glömmer man allt ändå.

Btw köpte ett par sjukt fina skor idag på skopunkten som jag verkligen ser fram emot att få börja använda👠. Jag kände verkligen att jag behövde ett par lite mer fina skor att ha nu i höst för annars har jag typ bara gympa skor och det är ju sådär.

Nu ska jag försöka sova i alla fall känner att jag varit så trött på sistone. Hoppas att jag snart känner mig piggare. Det kan vara så att jag bara är lat men det tror jag inte😉.

Ni får ha en fin kväll!

Puss och kram❤️

Likes

Comments

Nu när hösten har kommit och gjort sin entre är det dags att ta fram raggsockorna, en kopp med varm choklad och krypa upp framför brasan med bra bok och bara njuta av att julen snart är här. Dock kommer också hösten med depression och dåligt mående i och med att det blir mörkt och tråkigt ute. Jag tänkte försöka dela med mig av lite tips för att kunna njuta över hösten.

Läs böcker: Det är så skönt att bara få sätta sig och sjunka in i en annan värld en stund där man inte behöver bry sig om något annat än det man läser. Jag försöker också alltid att göra det så rent omkring mig innan jag läser för att jag har svårt att fokusera om det är massa andra saker omkring mig. Böcker får mig alltid att må bättre i höst mörkret.

Lyssna på podcast: Om man inte orkar läsa så kan jag rekommendera dig att lyssna på olika podcasts. Gosa ner dig i sängen med en varm kopp te bara lyssna och koppla av. Några tips på podcasts som jag lyssna på för tillfället är "Alex och Sigges podcast" och "Fredagspodden" - med Hannah och Amanda. Två riktigt bra och lugna podcasts som får en att koppla av.

Ha en spa kväll: Lägg en ansiktsmask, vrid på ett varmt bad med bubblor och pyssla om dig själv lite extra. Just den här tiden på året när man går från sommar till vinter brukar min hy att bli hemsk. Jag blir alltid jätte torr. Därför kan jag tycka att det är skönt att efter man badat smörja in sig med en åter fuktande hudkräm ( Coconut passion från Victoria Secret är en av mina all time favoriter).

Baka: När är det inte mysigt att baka? Jag är en person som älskar att baka! Dock blir det inte av att man bakar så ofta men har man en eftermiddag ledig så tycker jag absolut att man ska lägga den på att baka lite så att man har ett förråd av godsaker inför alla fika stunder som ofta uppkommer i höst mörkret.

Fotografera: Sist men inte minst så är hösten den perfekta årstiden för att kunna skaffa sig några fina bilder till sitt Instagram feed. Ta men mobilen ut på en liten powerwalk och fota fina saker som kommer i din väg. Perfekt att göra med en vän.

Hoppas ni gillar mina tips!

Puss och kram


Likes

Comments