View tracker

Nu är det dags att säga hejdå till mina sociala medier ett tag. Det känns som dem tar över mitt liv och jag vill hellre fokusera på viktigare saker än vilka färger som är trendiga att ha på läpparna eller vad Kim Kardashian har för rump storlek. Det jag försöker säga är att det känns som att de sociala medierna tar över all tid då jag inte gör något annat. Jag använder dem när jag sitter på tunnelbanan, toaletten och innan jag ska sova, hela tiden, 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan och jag har insett först nu vad dem gör med oss. Dem får oss att jämföra oss med andra människor och ger ett behov av att hävda sig och försöka visa andra vilket spännande och intressant liv man har. Jag känner att jag inte orkar med det just nu. Jag vill bara ta ett tag och fokusera på mig själv. Jag har inte ens varit borta från sociala medier en dag än och jag kan helt plötsligt utan att jag egentligen tänker på det klicka in på ett socialt media utan att jag tänker på det. Det är ganska läskigt hur mycket jag insett att jag använder det och jag vill bara få vara ensam med mina tankar ett tag utan att någon annan kommenterar mitt liv.

XOXO

Likes

Comments

Nu är dem äntligen gjorda! Idag var jag på salong och gjorde iordning mina naglar inför nyår och jag kan inget annat än att älska dem, asså dem är så fina och jag skulle kunna sitta och titta på dem i evigheter. Dem blev inte som jag först tänkte mig men dem blev minst lika fina!

Jag skickar med en bild så ni får hälsa på mina nya godingar💅🏻


Likes

Comments

Äntligen fredag!!!

Just nu sitter jag i min säng och smuttar på min kopp te och lyssnar på fall out boy och njuter över att jag inte behöver ställa väckarklockan imorgon. Denna helg kommer inte bli så värst händelserik kommer försöka lägga mig relativt tidigt idag och sedan ha en lång sovmorgon. Funderar också på att dra till gymmet imorgon vore skönt med tanke på att jag inte gymmat så mycket de senaste två veckorna. 💪🏻💪🏻💪🏻

Ska försöka plugga matte i helgen också eftersom det är matte nästa vecka😅 Men orkar verkligen inte matte är verkligen inte det roligaste som finns.

Tänkte kolla om jag kan hitta lite roliga recept i helgen också. Känner att jag måste laga lite roligare mat än vad jag gör nu för att för tillfället är tacos min favorit mat och måste hitta lite andra roliga saker att äta också.

Hoppas ni har en mysig kväll!

Puss och kram❤️

Likes

Comments

Ibland måste saker få ta slut...

även om man fortfarande älskar varandra...

Det är svårt att älska någon annan om man inte älskar sig själv först...

Man försöker att se bortom detta men inser snabbt att med sitt eget dåliga mående trycker ner den andra i det man själv befinner sig i. Det är inte snällt mot sin partner eller mot sig själv. Man måste på något sätt finna sin egen lycka för att kunna älska. Jag vill älska mig själv helt innan jag ger mig på att älska någon annan. För just nu känns det som en omöjlighet och jag vill kunna ge min partner all kärlek den förtjänar. Alla människor förtjänar det bästa från den person de är tillsammans med och jag är känner att jag inte kan ge allt eftersom jag inte ger det till mig själv heller.

Kärleken ska vara lätt men oftast är den svår...

Likes

Comments

Gissa vilken brud som åker till Ullared på måndag? Jo denna bruden.🙋🏼 Jag ska åka dit tillsammans med min tjejkompis och det ska bli så sjukt mysigt. Jag och hon har varit på Ullared flera gånger tillsammans och vi har alltid så sjukt kul när vi shoppar ihop. Det är skönt att vi åker dit nu i god tid innan jul så jag hinner jul handla ordentligt. Så jag slipper stå där i sista minuten... som vanligt😅 Vi ska åka dit med bussresa men det går säkert bra. Det är ju inte så fruktansvärt långt man behöver åka. Måste i vilket fall som helst sätta mig och skriva en inköpslista nu🗒. För det slutar alltid annars med att man kommer dit och inte har en aning om vad man behöver och i slutändan så glömmer man allt ändå.

Btw köpte ett par sjukt fina skor idag på skopunkten som jag verkligen ser fram emot att få börja använda👠. Jag kände verkligen att jag behövde ett par lite mer fina skor att ha nu i höst för annars har jag typ bara gympa skor och det är ju sådär.

Nu ska jag försöka sova i alla fall känner att jag varit så trött på sistone. Hoppas att jag snart känner mig piggare. Det kan vara så att jag bara är lat men det tror jag inte😉.

Ni får ha en fin kväll!

Puss och kram❤️

Likes

Comments

View tracker