Bara för att jag är tjej

Bara för att jag är tjej betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag har kort kjol och ett tajt linne betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag syns och hörs mer än de andra tjejerna betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag sitter tyst i ett hörn betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag går ensam hem om kvällen betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag dansar "erotiskt" betyder det inte att det är okej,

Bara för att jag följde med dig hem betyder det inte att det är okej,

Det är aldrig okej, snälla fatta det någon gång...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Asså kan det inte bara bli fredag nu?

Jag är så trött på skolan just nu och vill bara få vara ledig. Så skönt att det snart är höstlov i alla fall. Fick just reda på att min hyresvärd kommer upp till Stockholm ikväll och förmodligen stannar hela helgen. Hjälp! Jag måste hem och städa och göra iordning lägenheten för den är jätte stökig. Fick bara lite ångest nu.😰 Jag hade ju planerat att ha en mysig fredagkväll tillsammans med A men vi får se hur vi ska göra nu.

I vilket fall som helst så har jag varit på gymmet nu i förmiddags efter matte lektionen efter som jag haft världens längsta håla idag nu innan historian. Det var jätte skönt på gymmet och det var typ inga människor där. Sen bjöd dem på chokladbollar i skolan så åt det också😋

Puss och kram

Ps. hittade en fin spindel i fönstret så var tvungen att ta med den


Likes

Comments

Kan inte helgen vara lite längre?

Det känns som om helgerna är alldeles för korta. I helgen var jag hemma i Skövde efter en månad. Det var så skönt att få se min familj igen jag önskar bara att vi kunde få mer tid med varandra. Kändes som den här helgen gick alldeles för snabbt. Han träffa Z hela söndagen men kändes som vi hade så mycket mer att prata om och att vi hade behövt så mycket mer tid för att hinna prata om allt. Som tur är så ska jag åka hem igen på höstlovet så då hinner jag träffa hela familjen, släkten och Z.

Idag har jag varit på så dåligt humör. Har haft ont i huvudet hela dagen och känt mig på allmänt dåligt humör. Så jag struntade i att gå till gymmet vilket var en väldigt dålig ide´ eftersom jag mår bättre av att gå till gymmet. Dock hade vi engelska muntligt prov idag och jag kände att jag inte orkade något mer efter jag gjort det och ville bara hem och sova i 100 år. Så när jag kom hem hann jag bara sätta på tvättmaskinen och sedan somnade jag och sova i typ 4 timmar, vilket var så skönt! Jag har också börjat läsa min nya bok som jag köpte med Z i helgen. Har bara läst några sidor men älskar den redan. Det är Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell. Dock är det den sista delen eftersom dem andra delarna inte fanns. Så jag läser dem lite i fel ordning men jag ville verkligen börja läsa dem så haha.

Imorgon slutar jag tidigt så jag tänkte att jag ska dra till gymmet och träna lite. Det var ett tag sen jag var där så känner jag vill komma igång igen.

Puss och kram

Likes

Comments

Asså jag förstår inte riktigt vad det är som händer! Det känns inte som jag lever i verkligheten utan jag bara flyter runt i universum och får vara lycklig. Jag har äntligen flyttat till Stockholm och det känns helt sjukt att säga det och jag tror fortfarande inte riktigt på det själv än. Tror det kommer att ta ett tag innan verkligheten slår till och jag inser vilken fantastisk möjlighet jag verkligen fått.

Nu ligger jag här i sängen i alla fall och ska strax gå och lägga mig eftersom skolan börjar imorgon. Det är min första natt ensam i lägenheten och det känndes så konstigt när min familj lämnade mig här i eftermiddags för att åka tillbaka hem och jag inte skulle följa med dem. Att leva själv känns så sjukt häftigt och det känns som att jag kommer att lära mig så mycket och träffa så många fina människor här!

Stockholm i mitt hjärta❤️

Likes

Comments

En första bejt är för många en riktigt mysig och rolig upplevelse men det kan även vara riktigt nervöst att träffa en person för första gången. Därför vill jag dela med mig av några tips som kanske kan hjälpa dig i dejtingdjungeln😉

Här kommer 5 tips som kan hjälpa dig få en underbar dejt:

1: Fokusera på varandra Det kan finnas mycket som kan ta fokus ifrån din dejt därför är det viktigt att tänka på att vara fullständigt närvarande och ta vort saker som kan vara störrande. Sätt din mobil på ljudlöst och se till att fokusera ögonen på din dejt. Det kommer göra att din dejt känner att du är intresserad av hen och det ger din dejt ett bättre intryck av dig.

2: Ställ frågor Fråga din dejt om saker hen tycker är roliga och vad hen brinner för. De typerna av frågor går ner på ett djupare plan vilket skapar rum för en längre konversation där man kan få veta mer om varandra. Se till att vara uppmärksam och ställ följd frågor och rikta fokus på den andra personen i dina frågor och dela upp snacket så att ni pratar ungefär lika mycket, Det kommer ge din dejt en trygghet och våga vilja prata mer.

3: Klädseln Se till att ha på dig kläder som du trivs i och känner dig snygg i eftersom om du känner dig trygg och säker i det du har på dig kommer det göra att du utstrålar självsäkerhet och det är något som aldrig slår fel.👗

4: Kom i tid En viktig grundregel i alla sammanhang men extra viktig i ett sånt här läge eftersom du inte vill att din dejt ska få intrycket av att du inte bryr dig och att du är arrogant.

5: Be en vän kolla läget Om det är en person du aldrig har träffat förrut kan det vara en bra ide att berätta för någon vem du ska träffa, vart och när. På internet kan man uttala sig vara vem som helst även fast de flesta är helt vanliga människor finns det även människor som är idioter rent ut sagt. Så var försiktig!

Jag hoppas att några av de här tipsen kan hjälpa dig få en riktigt lyckad dejt!❤️

Likes

Comments