Ska jag vara riktigt ärliga med er?
Jag vågar egentligen inte prata om det här med någon. Det har jag aldrig gjort. Jag vet att det finns ett tabu kring att prata om detta och jag har länge känt en ganska stor skam över mig själv. Och jag har aldrig riktigt pratat öppet om det för jag vill inte att människor ska tro att jag söker uppmärksamhet eller att jag vill vara "speciell". Blir så ledsen när jag får höra sånna ord, speciellt om dem kommer från människor man verkligen litar på. Jag vill kunna prata öppet om min psykiska ohälsa och att jag också är en kännande människa som kan må dåligt. För det är jag, och jag har i perioder mått riktigt dåligt, Jag trodde nyligen att allting var bra och just då i den perioden kände jag mig lycklig men det var precis som om att någon tittade ner på mig från himlen och sa: "Näe men nu tycker jag att du mår lite väl bra här" och så vände hen upp och ner på hela min värld. Jag har försökt prata med människor men det är som om dem har slutat lyssna, deras största råd är att jag ska "rycka" upp mig och att jag kan "välja" att inte må dåligt. Men det funkar inte så, eftersom om jag i så fall kan välja att må bra har jag då valt att må dåligt. Och då undrar jag vem fan skulle välja att må dåligt? Jag gör allt jag kan för att försöka må bra. Jag vill vara lycklig, det är allt jag ber om. Varför är det ingen som förstår mig?

När jag har en "dålig" period så är det som att min självkänsla sjunker ner genom jorden. Jag känner inte att det finns någon människa som någonsin skulle kunna älska mig för den jag är och att jag är så ful så jag borde dra en påse över huvudet. Jag känner mig patetisk men jag vill bara vara lycklig.

Jag måste tänka ett steg i taget, ett steg bara...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade imorses taggad till tusen för att jag insåg att jag har rugby träning idag. Jag sätter mig och börjar göra iordning mig när våran tränare skriver att tröningen är inställd på grund av att det är för farligt att spela i det här vädret...
Asså jag tycker verkligen inte om snön!😡
Så nu funderar jag på att dra till gymmet istället. Måste verkligen träna idag!
Jag har bara så extremt svårt att ge allt vad jag har när jag inte har en tränare som pushar, är det bara jag som känner så?
Tror dock att jag kommer köra lite intervall träning på löpbandet och sen köra armar.🤔
Juste jag fyller 18 näst nästa onsdag (31 januari)
Och jag snackade med E häromdan och vi ska dra ut och käka och ta lite drinkar.😍
Men nu till min fundering...
Har funderat ett bra tag nu och vill verkligen pierca mig!
Min tanke är att jag antingen ska göra en nipple piercing, en i naveln eller båda?!🧐
Men jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag vågar göra båda, eller vilken av dem jag ska välja.🤷🏼‍♀️
Det lutar åt att först kanske pierca naveln för att känna hur det känns, men lider verkligen extrem beslutsångest!!!

Tillbaka till livet!
Min dag kommer börja med:
1. Lektion i kulturhistoria.
2. Scenisk gestaltning.
3. Följt av röst lektion.🤢
4. Sen tänker jag att jag drar till gymmet!💪🏻
5. Efter det hem och plugga matte.

Kan nog bli en riktigt bra dag!

Hoppas ni får en fin dag!😍

  • 1 Readers

Likes

Comments

Tänk att du är så trött så att du knappt kan hålla ögonen öppna. Du glider sakta in i en dvala och under dem första timmarna sover du i en perfekt sömn. Sedan vaknar du och det är som om du har en pulserande värk i hela kroppen som tvingar dig vaken. Jag orkar inte, jag vill bara kunna sova ordentligt om natten.

Jag har vaknat ätit frukost bestående av 1 ägg, protien pudding, 1 banan och en nocco casis🤤

Får försöka finna energi och styrka i dagen som kommer nu och ikväll har jag äntligen träning med rugbyn igen skabli så skönt att börja köra det ordentligt igen! Vill verkligen inte tappa det den här gången, vill kunna träna i rugbyn igen.

Lyssnar även på en av de mest inspirerande människor jag vet! Jag lyssnar på ”Munken som sålde sin ferrari” av Robin Sharma och jag får så många insikter när jag lyssnar på den. Kan varmt rekommendera den för alla!

Måste även dela med mig av en bild på min sminkning för dagen tycker jag lyckades bra idag!😍

Puss på er!!

Likes

Comments

Jag har haft så svårt att sova de senaste nätterna och sovit extremt dåligt. Vet inte riktigt vad det beror på, jag som inte heller brukar komma ihåg mina drömmar kommer nu ihåg vissa och de jag kommer ihåg är konstiga och saknar relevans. Jag måste försöka hitta ro på något sätt. Det känns som mitt huvud är en enda stor dimma och jag har haft en konstig känsla i kroppen hela helgen. En känsla som jag inte kan beskriva. Jag hoppas den släpper nu så jag kan fokusera på skolan och träningen. Imorgon har jag rep tillsammans med D i hans gymnasieprojekt och jag tror om jag får chansen att lära mig texten ordentligt att det kommer bli riktigt bra. Jag har även träning med rugbyn på kvällen och det känns verkligen så skönt att börja med det igen. Måste se till att jag håller fast vid den för det är verkligen något jag tycker är kul. Lite skrämmande också men vad är inte det?

Har också handlat och förberett frukost/ kvällsmål för veckan som kommer så jag kan fokusera på andra saker. Jag känner att det här kan bli en riktigt bra vecka om jag bara har rätt inställning. Är även ledig från jobbet så kan koppla av lite denna veckan!!

Hoppas ni har haft en fin kväll!

Likes

Comments

Det regnar ute, konduktören meddelar att vi är påväg hem, mitt hem. Som jag har längtat. Det är fredag, det har varit en lång dag i skolan. Många lektioner, följda av hemuppgifter, följda av skitsnack. Tillsammans med två kompisar fick jag avnjuta en härlig fika på Espresso House i Globen innan det bar av till Centralen. Dem är verkligen fina människor, N och N. Det känns som jag äntligen har hittat min plats. Jag känner att jag äntligen börjar hitta mig själv och den jag är. Så mycket som har hänt, så lite tid. Jag trivs i Stockholm.
Det är en vacker stad, full med vackra människor (om man letar noga).
Mitt hem kommer alltid vara där min familj är, där mina vänner är, där dem jag håller kära är. Jag har verkligen den vackraste familj man kan tänka sig och de mest underbara av vänner. Min hem är Skövde, mitt hem är Stockholm. Mitt hem är min familj.

Det regnar ute och just den här fredagen har jag längtat efter så länge. Jag ska äntligen få komma hem. Att vara borta från sin familj gör verkligen ont. En månad är som ren tortyr och jag vill bara få minuterna att gå så att jag kan få hålla om dem jag älskar. Snart är jag där.

Vi kommer ha en super mysig kräftskiva tillsammans med familjen imorgon. Det ska bli så himla mysigt och jag kan inte vara lyckligare. Kräftor är det bästa som finns (jag må ta i lite men det är det värt).

Ikväll kommer J och hämtar mig på stationen och vi ska åka hem till min familj och ha traditionellt fredagsmys (TACOS🌮 ).

XOXO

Ps. Ska äntligen få min nya mobil, så kommer äntligen kunna ha socialt umgänge igen. Ds.

Likes

Comments

​Jag orkar fan inte mer, jag är aldrig perfekt. Aldrig tillräckligt bra. Alltid är det något fel på mig. Det spelar ingen roll hur jag gör för jag gör alltid fel. Jag äter för mycket eller för lite. Tränar för ofta eller tränar för sällan. Det spelar liksom ingen roll hur jag gör för det blir aldrig tillräckligt bra. Jag önskar jag någon gång skulle kunna få vara tillräcklig någon gång. Det hjälper ju inte heller att få höra att man äter för mycket. för då kommer min ätstörning fram. Jag trodde inte att en fyra åring skulle säga till sin storasyster att "A är smal men det är inte du Alicia" och "Nästan alla andra här är smala förutom du". Även fast det kommer från en fyra årng och jag vet att hon inte menar något illa, så gör det ont. Det gör så jävla ont. Och i den stunden vill jag bara börja gråta och jag känner hur tårarna bränner innanför ögonlocken. Jag hatar att behöva må såhär och det känns inte som det finns någon jag kan prata med som förstår för så fort jag nämner det så känns det bara som om jag blir förminskad och att jag överreagerar. Ibland vill man liksom bara försvinna från jordens yta. Allt vore så mycket lättare då. Jag hatar allt och alla just nu. vill inte vakna upp imorgon. Kan jag få sova i hundra år och vakna upp till en vackrare värld där jag inte blir objektifierad och nedvärderad så fort jag gör något. 

Likes

Comments

​2 dagar. 
Det är bara 2 dagar kvar på det här skit jobbet innan jag kan packa mina grejer och bara dra därifrån. 
Asså visst det är bra betalt och så och kollegorna är det väll inget fel på heller men jag pallar liksom inte vara så understimulerad hela tiden. Mitt sommarjobb har varken skänkt mig någon glädje eller känsla av att kunna utvecklas. Jag är en person som inte klarar av att ha ett jobb där man inte kan vara social med andra människor. Jag får panik över att jobba på ett ställe där jag inte känner att jag kan utvecklas eller kan lära mig något. Visst det är bara ett sommarjobb men under de sista veckorna här har mitt humör blivit lägre och lägre och jag har bara blivit deppigare och deppigare. 
Allting bara sköljs över mig. När jag mår dåligt så mår jag aldrig dåligt över en enskild grej utan det är liksom som att det sätts igång en känslostorm som jag inte kan kontrollera. Jag har inte fått utlopp för min kreativitet de senaste tre veckorna, vilket tar död på hela mitt andliga väsen. Jag behöver få tid att andas ett tag, återhämta mig och komma tillbaka till mitt vanliga jag. 

En sak som även ekar i bakhuvudet på mig är att jag om mindre än en månad sitter ensam utan min familj i Stockholm igen. Det är ju något jag verkligen vill men det känns som jag levt inuti en bubbla där mina drömmar fått sväva fritt men nu är det precis som om någon spräckt bubblan och verkligheten har kommit som ett slag i ansiktet. Det är alltid en liten del i mig som kvävs av skuldkänslor för att jag åkt iväg och lämnat min familj här hemma. Det känns som jag sviker dem lite varje dag som går och att jag går miste om så mycket tid tillsammans med dem som jag aldrig kommer kunna få igen. Det känns som jag sviker mina småsyskon eftersom jag inte finns där och stöttar dem när dem behöver mig som mest och när jag väll är hemma så hinner vi knappt umgås eftersom det alltid finns saker att göra eller så är man trött och bara vill vara ifred för man orkar inte. Jag mår illa så fort jag ser att min mamma har det jobbigt, jag vill göra allt jag kan för att hjälpa henne men istället känns det som om jag gör raka motsatsen och jag vill inte att hon ska känna skuldkänslor för att vi inte har råd med allt i världen. Jag behöver inget mer än min familjs kärlek och den finns det alltid gott om. Jag älskar min familj mer än allt annat på jorden och jag försöker att visa det varje dag men det är svårt när man själv inte alltid orkar. 

Livet är fan inte lätt. 

Likes

Comments

Det är när jag sluter ögonen och blundar som jag för första gången faktiskt kan se.

Jag ser de saker ja annars missar, det som ögonen inte kan fånga upp. Jag ser det som själen vill att jag ska se.

Att öppna själens fönster och släppa in det ljus som så länge saknats, är svårt.

Speciellt när mitt hjärta krossats hundratals gånger.

Att lappa ihop bitarna tar tid och precis när jag lyckats sätta dit den sista pusselbiten sköljer en stor våg över mig och raserar det som jag så länge försökt sätta ihop.

Men när jag är med dig så känns mitt hjärta helt igen.

Jag vågar flyga för att jag vet att om jag faller så fångar du mig.

Jag vågar drömma för jag vet att du står vid min sida om dem förvandlas till mardrömmar.

Jag vågar älska för jag vet att man alltid kan lappa ihop ett brustet hjärta.

Så jag sluter ögonen, och ser allt för första gången.

Likes

Comments

God eftermiddag!☀️
Sitter nu på bussen till Lidköping och känner mig så sjukt trött men har haft en jätte mysig morgon! Vaknade halv nio ( tror det är anledningen till min trötthet😅 ). Gjorde frukost i lugn och ro, blev en macka med sallad och ägg tycker verkligen att det är SÅ gott!😻
Sen hör och häpna tog jag cykeln och drog till gymmet!💪🏻 Blev 20 minuter på crosstrainern och 30 på löpbandet. Kanske inte vara asmycket men stolt över att jag tog mig dit!
När jag ändå hade cykeln tänkte jag att jag kunde handla lite på vägen vilket var jätte skönt för nu behöver jag inte tänka på det mer.☺️
Sen drog jag mig hemåt igen, gjorde iordning mig och nu sitter jag här!
Så det blir att vara i Lidköping nu på eftermiddagen sen bara hem och vila och njuta av lugnet lite!

Hoppas ni får en fin dag!😽

  • 87 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!☀️
Denna dag har varit jätte härlig vi drog till Lidköping med familjen och stannade där hela dagen.☺️
Förmiddagen avnjöt vi tillsammans på en mysig strand och jag känner att jag blivit lite brun, jag som inte har pigmenten för det.😴
Vi åkte sedan tillsammans och plockade jordgubbar, tror dock att det slutade med att jag stoppade fler i munnen än i hinken.🍓🍓
Jag älskar verkligen dessa dagar då man bara får umgås med familjen och allt är så otroligt kravlöst. Man kan bara ta det lugnt och vila. Man behöver inte göra sig till för någon. Jag älskar verkligen min familj!😻
Nu ska jag försöka lägga mig i lite bättre tid för annars kommer jag aldrig att vakna pigg imorgon!
Imorgon siktar vi på en dag på gymmet också.💪🏻
Det var längesen!😍

Ta hand om er!😘

  • 85 Readers

Likes

Comments