Asså jag förstår inte riktigt vad det är som händer! Det känns inte som jag lever i verkligheten utan jag bara flyter runt i universum och får vara lycklig. Jag har äntligen flyttat till Stockholm och det känns helt sjukt att säga det och jag tror fortfarande inte riktigt på det själv än. Tror det kommer att ta ett tag innan verkligheten slår till och jag inser vilken fantastisk möjlighet jag verkligen fått.

Nu ligger jag här i sängen i alla fall och ska strax gå och lägga mig eftersom skolan börjar imorgon. Det är min första natt ensam i lägenheten och det känndes så konstigt när min familj lämnade mig här i eftermiddags för att åka tillbaka hem och jag inte skulle följa med dem. Att leva själv känns så sjukt häftigt och det känns som att jag kommer att lära mig så mycket och träffa så många fina människor här!

Stockholm i mitt hjärta❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En första bejt är för många en riktigt mysig och rolig upplevelse men det kan även vara riktigt nervöst att träffa en person för första gången. Därför vill jag dela med mig av några tips som kanske kan hjälpa dig i dejtingdjungeln😉

Här kommer 5 tips som kan hjälpa dig få en underbar dejt:

1: Fokusera på varandra Det kan finnas mycket som kan ta fokus ifrån din dejt därför är det viktigt att tänka på att vara fullständigt närvarande och ta vort saker som kan vara störrande. Sätt din mobil på ljudlöst och se till att fokusera ögonen på din dejt. Det kommer göra att din dejt känner att du är intresserad av hen och det ger din dejt ett bättre intryck av dig.

2: Ställ frågor Fråga din dejt om saker hen tycker är roliga och vad hen brinner för. De typerna av frågor går ner på ett djupare plan vilket skapar rum för en längre konversation där man kan få veta mer om varandra. Se till att vara uppmärksam och ställ följd frågor och rikta fokus på den andra personen i dina frågor och dela upp snacket så att ni pratar ungefär lika mycket, Det kommer ge din dejt en trygghet och våga vilja prata mer.

3: Klädseln Se till att ha på dig kläder som du trivs i och känner dig snygg i eftersom om du känner dig trygg och säker i det du har på dig kommer det göra att du utstrålar självsäkerhet och det är något som aldrig slår fel.👗

4: Kom i tid En viktig grundregel i alla sammanhang men extra viktig i ett sånt här läge eftersom du inte vill att din dejt ska få intrycket av att du inte bryr dig och att du är arrogant.

5: Be en vän kolla läget Om det är en person du aldrig har träffat förrut kan det vara en bra ide att berätta för någon vem du ska träffa, vart och när. På internet kan man uttala sig vara vem som helst även fast de flesta är helt vanliga människor finns det även människor som är idioter rent ut sagt. Så var försiktig!

Jag hoppas att några av de här tipsen kan hjälpa dig få en riktigt lyckad dejt!❤️

Likes

Comments

Nu har familjen lämnat mig och åkte iväg till skåne för att vara där i några dagar men jag bestämde mig för att stanna hemma och ta det lugnt istället och försöka göra iordning mer inför flytten och så. Just nu sitter jag i vilket fall och funderar på vad jag ska göra i veckan men imorgon är det tänkt att jag ska till stan vid två och ta en fika och sen tänkte jag att jag skulle kunna passa på att gå till gymmet och handla när jag även är där. Insåg nyss att det inte finns så mycket att äta hemma.

Jag har även tänkt att eftersom jag inte jobbar nu utan faktiskt är ledig så har jag lite mer tid att lägga på att blogga och försöka få ut lite roligare inlägg och inte bara inlägg om vad jag har gjort idag utan lite djupare inlägg om saker jag tycker är viktiga. Jag tänker satsa på kvalitet och inte kvantitet. Jag vill göra bra inlägg som speglar mig och vad jag gillar på ett bättre sätt och inte massa skitsnack.❤️

  • 12 readers

Likes

Comments

Jag känner hur all orka bara har försvunnit från mig och jag orkar ingenting längre. Igår somnade jag typ vid 7 och vaknade igen kl 6 på morgonen eftersom jag var tvungen att ta mig till sommarjobbet. Det har gått två veckor och nu är jag inne på sista veckan vilket är otroligt skönt eftersom jobbet tar så mycket av min energi och mitt sommarlov. Man hinner inte göra så mycket efter jobbet det är liksom hem, duscha, göra matlåda och gå och lägga sig. 😴

Nu ligger jag iallafall i sängen och har försökt städa och packa lite utan vidare bra resultat. Det har blivit lite renare men jag måste verkligen kolla igenom alla kartonger och bestämma vad jag ska ha med och vad jag inte ska ha med nu när jag flyttar i augusti.😁

Får väl sätta mig och läsa lite för att tänka på annat.📚

  • 12 readers

Likes

Comments

Shit! Det känns som en evighet sen jag sist bloggade. Jag ska inte komma med någon larvig ursäkt om varför jag inte har bloggat på länge för det är irrelevant och inte särskilt intressant. Iallafall just nu ligger jag bara i min säng i mitt lagom stökiga rum och funderar över allt som hänt, händer och kommer att hända. Det är så mycket som pågår i min kropp att jag får svårt att tänka klart. Nu är det bara fem dagar kvar tills jag slutar nian och jag och mina klasskompisar kommer att gå skilda vägar. Det är sorgligt men ändå på något sätt en skön känsla. Fast jag vet att jag kommer sakna många av dem men det finns bara en person som verkligen kommer få mig till att stor lipa på avslutningen och jag är så otroligt rädd för att förlora henne för hon betyder så mycket för mig. Jag kan inte fatta att för typ ett år sen pratade vi knappt med varandra och nu är hon bästa vän, min syster och min själsfrände. Jag älskar henne så otroligt mycket och hon är den finaste vännen man någonsin skulle kunna önska sig. Jag vet att när vi blir gamla och rynkorna har spridit sig över våra kroppar och när hörseln börjat ge med sig så kommer du fortfarande att vara min syster och vi kommer uppleva så mycket tillsammans. Oavsett hur långt ifrån varandra vi kommer bo. Det är du och jag mot världen!

Du och jag

Likes

Comments