Header

Contains affiliate links

Hej fina ni! Jag hoppas att ni har det bra, jag har haft en riktigt stressig vecka med en massa prov, som det brukar vara innan höstlovet.. Det blir riktigt jobbigt med bloggen och skola samtidigt, tyvärr. Och det är därför det inte kommit ut något inlägg. Det här inlägget skulle ha kommit ut igår, men jag kom inte in på min blogg!

Det var så konstigt, och ni som följer mig på sociala medier såg at jag inte kom in, men några fina själar skrev igår att nouw låg nere och idag kom jag in utan problem. Så tack till er! Panikens mamma när jag trodde att bloggen blivit kapad...

Nu till sminkningen! På ett sätt så blev det en liten fail... Jag tänkte efterlikna sminkningen nedan, men när jag skulle göra den så visade det sig att jag glömt mitt nät hemma som jag skulle ha till sminkningen. Men jag tänkte att, vi kör ändå! Alla har inte ett nät hemma och det här skulle vara min tolkning, så det är det ni kommer få hihi.

Som ni ser så blev sminkningarna heeelt olika, men från en ljusa sidan så är min sminkning lite mer allsidig, du kan ha den till fler halloween-utstyrslar haha (här försöker man försvara sig lite), jag glömde även mina diamanter hemma, så ja, fail.

Jag har förberett med en bas på foundation, concealer osv. Jag har också en massa highlighter för en "fairly" effekt, för att få den perfekta highlightern som inte blir för kakig är att använda en flytande highlighter och möjligtvis en i puderform över.

Jag kommer i stort sett bara använda en borste under hela sminkningen, det är en väldigt kompakt contourborste. Då jag nästan endast under den här sminkningen kommer att sminka delar av ansiktet som jag hade använt contourskuggor på vanligtvis så det blir enklast. Jag börjar med en peachy rosa färg och placerar över hela pannan och kindbenen.

Jag använder sedan en knallrosa färg och placerar på samma ställe, men mer koncentrerat på kindbenen och tinningarna för att ansiktet ska få mer dimension.

Jag använder sedan 3 st skimriga skuggor, en som är mer kallt rosa från en sleek palett, en som är mer orange/guldig och en som är korallrosa, dom här skuggrna placerar jag mer centralt i ansiktet. Alltså i mitten av pannan och i mitten av kinderna. Detta ger mig en mer skimrig och metallisk hy.

Nu använder jag en mindre borste för att göra contour på riktigt, jag använder en mix av lila och blå skimriga skuggor och de här skuggorna applicerar jag bara i kindbenen, för att se exakt vart du ska göra din contour kan du suga in kinderna, skuggan ska då appliceras i hålen som bildas. Jag tar också skuggorna på tinningarna, men endast på dom, inte runtom.

Nu börjar det roliga! Jag använder en vit eyeliner för att dra flera olika streck i ansiktet, jag hade i åtanke att göra det lite nätlikt som i den bilden jag ville efterlikna men sedan tyckte jag att det blev bättre med lite slumpmässiga streck, tycker däremot att jag ser mer ut som en avatar haha.

Jag använder färgglada eyeliners till att göra prickar över hela ansiktet, då jag tänkte att det skulle ge "det där lilla extra". Efter det, så tar jag det som har blivit över på contourborsten och duttar på näsan, då jag tänkte att det skulle se gulligt ut.

Som ögonsminkning gör jag en cut-crease, jag använder en kall brun contourskugga och stryker över hela globlinjen och målar ut själva ögonlocket med concealer som jag sedan sätter vitt puder över. Väldigt enkelt men det blir också väldigt snyggt och ger illusionen av större ögon, vilket passar en sagolik/älvlik sminkning.

Jag avslutar looken med en grov eyeliner och långa och väldigt tjocka lösögonfransar, för att få till den riktigt sagolika effekten, och kanske lite prinsess-lik. Jag tar även på mig ett ljusrosa läppstift.

And we are done! Det blev som sagt inte riktigt som planerat, men när det gäller smink så tror jag inte att det gör så mycket. Jag tycker att sminkningen hade passat perfekt till vilken sorts halloween utklädnad som helst i "fairy" kategorin, kanske om du ska föreställa en älva, ängel eller någon form av avatar. Jag hoppas att du gillade inlägget, kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för att jag inte skrivit på nästan en vecka. Det har varit ännu en jobbig vecka för mig, det känns som om att jag varje gång jag skriver om min vardag här så är det deprimerande inlägg, jag hade kunnat be om ursäkt för det, men målet med min blogg är att inte be om ursäkt för något (förutom när jag inte håller mina löften om att blogga 3/4 gånger i veckan, för det är dålig stil).

Vart ska jag börja? Det känns som om att inget har gått bra helt enkelt. Jag har till exempel inte haft min mobil under hela veckan då den var på lagning, att inte ha en mobil i sig var faktiskt inte jätte jobbigt, personligen så tyckte jag att det var ganska avslappnande att istället för att kolla instagram 100 gånger på bussresan, så läste jag i en bok istället. Jag har alltid älskat att läsa men har nästan aldrig tid för det längre, tyvärr. Det är lättare att kolla på en serie, man sliper fokusera och vända blad, haha ;) Det som var jobbigt var att inte ha någon kontroll, jag kunde inte kolla hur mycket pengar jag hade, jag kunde inte hålla koll på viktiga sms eller mitt schema i skolan, så det var lite irriterande, men nu är den tillbaka igen haha.

Nu i helgen så hade jag och Filip lite myskväll med tapas och sällskap-spel, vilket var jätte mysigt. Efter en jätte jobbig vecka både socialt och professionellt så var det underbart att bara sätta sig ned, andas, äta god mat och umgås med den jag älskar mest, så trots allt så slutade veckan bra.

Idag har jag pluggat hela dagen, och jag har faktiskt (konstigt nog) tyckt att det varit lite mysigt, att bara jobba på i min egen takt och inte ha något annat att tänka på.

Nu i veckan kommer halloween sminkningarna att trilla in också och det ska bli så roligt, jag ser fram emot en ny vecka med nya tag. Skål för att inte ha söndagsångest för en gång skull! Ha det fint så hörs vi snart igen <3


Lite av maten jag och Filip åt, dvs det som blev bra på bild haha

Likes

Comments

Hej! hoppas allt är bra med er! Kan ni tänka er att det redan är oktober? Att vi är närmare 2018 än 2017, närmare julen än sommaren? Det är helt sjukt egentligen, hur snabbt det har gått. Jag ser iallafall väldigt mycket fram mot den här månaden, jag har väl inte kommit igång med allt jag vill göra än, men planerna finns där.

Det är också snart dags för halloween! Är så taggad på sminkningarna jag ska göra, nu är det bara dags att skriva en inköpslista. Sminkningarna jag kommer göra är framröstade av er som kommenterade inlägget. Men det är inte försent än, till er som ännu inte har kommenterat eller som har missat inlägget.

Men, innan vi börjar med halloween sminkningarna så tycker jag att vi kör på en vanlig, klassisk brun sotning till höstmörkret. Här kommer en smink tutorial på min variant :) Hoppas att ni tycker om inlägget, kram <3


Den här gången tänkte jag vara lite mer strukturerad i vilka färger jag använder. Jag vill be om ursäkt för att i dom senaste sminkningarna använt exakt samma paletter, ska bli bättre på att variera mig. Men glöm inte att smink inte har några som helst regler, om ni skulle vilja efterlikna någon utav mina sminkningar så är det inte nödvändigt att använda exakt samma skuggor eller paletter. Om jag använder en mörkbrun skugga, så spelar det egentligen inte roll vilken jag använder, bara att den är mörkbrun, haha.

Om man inte är intresserad av att köpa paletter så är ensamma skuggor ett bra alternativ, och jag rekommenderar starkt H&Ms skuggor, väldigt lättarbetade och fint pigment som går att bygga upp hur mycket man vill.

Jag börjar med att använda skugga 1 tillsammans med skugga 6. Dom här skuggorna är inte the star of the show utan jag använder dom bara för att ge lite mer dimension till ögonlocket och för att jag ville använda en varm färg tillsammans med de mörka och kalla. Jag placerar skuggorna ut till det yttre V:et och formar det där efter, detta för att ge ögat en annan och mer öppnare form. Notera att jag också har dragit skuggan fram närmare näsan, detta för samma effekt men också för en lite mer "airbrushed" look.

Jag använder skugga 7 och packar på hela ögonlocket och blendar in med dom två andra färgerna strax under dom, för att ändå ha kvar den gula tonen högst upp.

Efter det så använde jag skugga 5, men endast i det yttre V:et och under den gula globlinjen, detta för att ge mer effekt och en lite mörkare färgskala.

Jag packar på skugga 2 över hela ögonlocket, är inte den här färgen sååå fin? Jag älskar färgerna i paletten av Kylie, men dim är inte dom bästa och smular mycket. Ett tips med en sån skugga är att efter ha applicerat den på borsten spruta lite vatten eller setting spray på, det gör också skuggan mer pigmenterad.

Jag tar skugga 3 och packar över den förra skuggan, men bara precis i mitten. Detta ger en "halo" effekt, ofta brukar man använda en ljusare skugga där men jag är på ett lite.. mörkare humör.

Jag applicerar skugga 4 i ögonvrån.

jag blandar skugga 6 och 7 till undersidan av ögat, då jag inte vill ha det för mörkt men jag vill ändå framhäva det lite.

ALLA tar en tyst minut för min anastasia palett, som just nu bara har 4/6 överlevande skuggor :'(

Jag tar iallafall en av highlighter skuggorna (den söndriga vita) och placerar under ögonbrynet och i ögonvrån precis vid ögat, så att det gröna fortfarande syns.

Med tanke på att jag är lite extra så slängde jag på en vit eyeliner också, bara för att. Haha :)

Jag avslutar allt med mascara (mycket mascara) och ett nude-läppstift.

Done! Tack för att du läste, glöm inte att trycka på gilla-knappen om du tyckte om inlägget!

Likes

Comments

Det som hänt idag gör mig så arg. Jag vet knappt vart jag ska börja, vart frustrationen börjar. Men jag antar att den börjar med att NMR, den nordiska motståndsrörelsen fick tillåtelse av polisen att demonstrera i Göteborg. Med det här beslutet stod polisen i Göteborg inför en rad problem.

Först och främst kritiken, varför gick dom med på detta? och med kritiken kom motdemonstranterna och polisens första problem blev påtagligt. Hur många blir det och vilka slags demonstranter kommer det att vara, kommer dom vara våldsamma eller lugna?

Det uppskattade antalet motdemonstranter tillsammans med det uppskattade antalet nazister stressade polisen lite och dom förstod att det lär bli ett kaos, så vad gör dom? Dom kallar in varje polis i hela landet, för att samlas i Göteborg och hjälpa till med de hemska kravallerna som lär ta plats.

så låt mig bara förtydliga, polisen vars löner betalas av skattebetalarna, tar ett beslut som går emot vad de flesta i Sverige tycker och tänker (skattebetalare) så dom tar poliser från hela Sverige som hjälp och hindrar dom från deras arbeten (som skattebetalarna prioriterar).

Sverige är en demokrati, vilket är fantastiskt. En demokrati innebär att alla får vara med och bestämma, att alla har rätt att uttrycka sin åsikt. Du får däremot enligt svensk lag inte uttrycka din åsikt om den kränker någon annan, ännu värre är det om det är utifrån deras etnicitet, kön, sexuell läggning, religion osv. Detta går nämligen emot de mänskliga rätigheterna, som vi i Sverige strävar varje dag efter att bättra ytterligare. Personer som bryter mot detta ska polisen ta hand om, enligt svensk lag.

Trots att den nazistiska ideologin står för motsatsen till allt som är okej, så ger POLISEN dom rätt att demonstrera, samtidigt som man hindrar poliser över hela landet från att göra sitt arbete.

Okej, demonstrationen ägde till slut inte rum, då motdemonstranterna var för många (kärlek vinner alltid vänner) och vissa var för våldsamma. Men nu så har fokuset riktats på de våldsamma motdemonstranterna. Folk är arga, förbannade på hur dessa människor reagerade. Jag tror verkligen inte att våld löser något, jag tror inte att AFAs våld någonsin kommer att lösa problem MEN vad hade folk förväntat sig?

Vad hade polisen förväntat sig? Och vart går också gränsen på vad man får göra i en demokrati? Ska verkligen en organisation som är emot allt vad demokrati innebär få demonstrera på våra gator, och om dom ska få det, vad är det då som säger att motdemonstranterna inte får visa sin våldsamma ideologi, som på sitt sätt också är odemokratisk?

Grejen är den att inget av detta hade hänt om polisen inte hade låtit nazisterna demonstrera överhuvudtaget. Antalet motdemonstranter det har varit över hela Serige så fort en nazistisk organisation fått tillstånd att demonstrera borde visa vad det svenska folket vill, det borde visat att majoriteten inte tycker att detta är okej. Så varför fortsätter vi låta dom demonstrera? Varför fortsätter vi slösa våra resurser och främst, varför ska vi trycka upp nazismens hemska tankar i ansiktet på folk istället för att visa folk kärlek, varför ska folk behöva må dåligt när majoriteten ändå inte vill det?

Det känns som att det inte spelar roll vad vi tycker, vi är för små, och ur känslan av att vara liten väljer folk att gå med i partier som kräver förändring fort, som NMR eller AFA. Platser som inte är säkra, så om folk, politiker, regeringar börjar lyssna på oss som demonstrerar, bloggar, instagrammar, som skriker i tomma intet vad vi tycker så kanske inget av det här behöver hända igen.

Ingen ska behöva känna sig osäker.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Jag har haft en skitvecka, rent ut sagt. Nu känns det som att hösttröttheten är här på riktigt. Varje morgon jag går upp för att cykla till tåget så är det kolsvart ute och kylan sipprar in gemon varje millimeter av klädesplagg. Jag har även hamnat i bråk med en person som står väldigt nära mig, så det är lite jobbigt. Men jag antar att jag måste lära mig att hantera motgångar bättre.

Nu till dagens inlägg. Jag är så taggad på Halloween! Det är min favorithögtid of all times och nu när jag har blogg dessutom, så tänkte jag slå på stort. Varför bestämma sig för en halloween sminkning, när jag kan göra flera som jag dessutom kan fota till er?

Här är några sminkningar som jag hittat på pinterest, något som jag vill göra är konstnärsminkningen och IT-sminkningen, men resten är upp till er! ovan finns det några ideer, men ni är fria att önska vad ni vill! Jag ser så mycket fram emot detta, att göra mina egna tolkningar av olika sminkningar och visa er hur jag gör, och därför kanske även vara en hjälp till er.

Hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som jag gör, kommentera nedan vad NI vill se mig göra! kram på er och hoppas att ni får en bra helg <3

Likes

Comments

Vem älskar inte lite kyla och mystik nu när hösten smyger sig på? Här är mina bästa tv-serie tips som ger en den där perfekta värmen i hela kroppen när kylan försöker omringa en, samtidigt som man inte kan sluta kolla. Och som ni säkert vet, så älskar jag tv-serier. Det kanske kommer ett nytt tips vid varje årstid haha. Hoppas att ni uppskattar inlägget. Kram på er.
”Pretty Little Liars” – Den här serien är en utav mina favoriter sedan lång tid tillbaka, tillsammans med Gossip Girl och 90210 så var detta den första riktiga serie som jag började följa, på swefilmer (originalet) när det fanns haha. Det handlar om 5 tjejer som bor i en liten ort i USA, ”ledaren” i gruppen, Allison försvinner dock spårlöst. Vart har hon tagit vägen? Ett år går, och ingen har ännu fått svar. En kropp hittas, som visar sig vara hennes men vännerna har svårt att tro det när dom konstant får meddelanden och hot utav någon som kallar sig för ”A”, speciellt när ”A” börjar hota om att avslöja hemligheter som bara Allison vet om.
”Scorpion”- Ett gäng med genier börjar samarbeta med Homeland för att lösa brott, alla relaterade till teknik. Vid varje avsnitt får man följa gruppen hantera olika fall under press, samtidigt som dom själv måste hantera deras omgivning som inte har samma tankesätt som dom tack vare deras extremt höga IQ. Så otroligt spännande serie där man ser hur viktig vetenskapen är för samhället och brottlösning men också otroligt rolig och djup när man ser hur dessa människor jobbar och hanterar känslor.

”Bones”- Det här är nog min favoritserie genom tiderna, ett geni till antropolog (person som hittar svar på brott i skelett) börjar arbeta med en FBI-agent för att dom tillsammans ska kunna lösa mord. Den här kvinnan och mannen är så olika varandra och håller inte med varandra om något, men under seriens gång får man ändå följa deras attraktion till varandra samtidigt som dom gör ett otroligt bra team tillsammans med att lösa mordgåtor. Jag älskar dessa serier där vardagligt liv tillsammans med vetenskap blandas, då lär man sig dessutom något varje gång man kollar.

”Riverdale”- Den här serien började jag kolla nyss faktiskt, och jag kollade klart den typ 3 dagar efter det haha… Den här serien är en riktig deckare, baserat på en serietidning. Två syskon, tvillingar, åker båt över en flod i staden, men bara en kommer tillbaka. Vart tog den andra vägen? Ingen vet riktigt, och ryktena börjar florera över staden. Dagen och händelsen leder tillbaka till flera olika personer, vad gjorde DOM vid floden den dagen? Och hur känner dom, Jason den försvunna killen?

Det här är en så typisk amerikansk high-school tv-serie med en mean girl, en ”tönt”, en sportkille och en rik tjej som alla suktar efter men som man kryddat till ordentligt, och den är sååå spännande! Nästa säsong släpps dessutom nu i oktober, så perfekt höst-serie.

”Black Mirror”- varje avsnitt är en egen film, en ny handling som ska visa vad som kan hända när tekniken går för långt. Dom flesta avsnitt utspelar sig i en framtida verklighet, men många också i nutid. Avsnitten visar i stort sett nackdelen med teknik, ur ett skräckinjagande perspektiv. Man fastnar för varje avsnitt och man känner sig lika tom efter varje, det är så starka handlingar och avsnittet slutar aldrig med att problemet löser sig, utan snarare eskalerar. Det får en verkligen att tänka efter!

Likes

Comments

Hej! Har ni haft en bra helg? Min har varit otroligt hektisk men händelserik.

I fredags så var jag på fest i Jönköping, vilket faktiskt inte var jätte roligt. För mycket folk på liten yta och jag var sååå trött, vilket jag alltid är på fredagar haha. Tror att jag måste vara den enda människan som ogillar fredagar. Visst, man är ledig, helgen kommer men man får ingenting gjort för att man ett är exalterad över att det faktiskt är helg och dels för att man är så trött efter en vecka i skolan, eller jobb.

Igår så var jag på fest i Värnamo, japp jag festade två dagar i rad, fråga inte ens.. Men det kommer inte att hända igen. Den festen var riktigt rolig och jag träffade verkligen så många nya och fina människor som jag umgicks med kvällen ut. Det var en födelsedagsfest faktiskt och det bjöds på tårta, vilket uppskattades för det värsta som finns är att gå på en fest där det inte finns mat, hehe..

Det här med att gå på två fester på raken är inte riktigt min grej, att festa i all ära men jag har saknat min säng och att ha ett osminkat ansikte men jag har tagit igen allt idag. Har faktiskt mest legat i sängen och pluggat idag, samtidigt som jag haft en härlig tv-serie i bakgrunden.

Jag hoppas att ni har haft en härlig helg så hörs vi snart, kram <3


Min sminkning från i fredags

Likes

Comments

Okej, jag struntar i om detta är en färg som är inne i höst. Jag struntar i att mitt nya hår kanske inte matchar sminkningen. Hösten kan likt nyår vara starten på något nytt, för min del starten på gymnasiet där jag står framför bland den största utmaningen i mitt liv. att kunna balansera skolan, skaffa ett jobb och samtidigt göra det jag tycker om, att blogga.

Så varför inte starta med något, helt nytt? En ny hårfärg, en ny ögonskugga? Här har ni min lilla... höstförvandling!

Jag använder den här paletten mycket idag, det är en palett från Kylie Jenner, the royal peach palette. Den här färgen är egentligen inte nödvändig för looken, men ofta när man gör en stark ögonskugga så kan det vara svårt att få färger att verkligen "poppa" på ögonlocket samt att få färgerna att smälta samman. Det bästa att göra då är att använda en transition colour, en färg som bas som får alla andra att smälta ihop into perfectness.

Vill du få din ögonskugga att hålla länge, använd en bas under! Det finns ögonskuggprimers, men jag föredrar concealer som jag bakear på puder på.

Den här färgen bara talade till mig i mitt höst-mood och jag tänkte ja, varför inte om det skär sig med håret ;) Jag placerade skuggan i en båge ut med ögat för att öppna upp ögat och ge looken en mer sotig och dramatisk effekt. Den här skuggan likt den förra är jag säker på att man kan hitta dupes för överallt.

Efter det så packade jag på en lila ögonskugga över hela ögonlocket, från nyx. En skugga som svek mig ganska så starkt om ni ser fläckarna på mina ögonlock.. Det löste sig i slutändan när jag blendade in väldigt mycket utav den orange/röda ögonskuggan över.

Tips när du använder en ny ögonskugga som du inte vet hur den ska fungera eller en som du vet har mycket fall-out generellt är att packa på ett löspuder under ögonen som kan fånga upp all ögonskugga under sminkningen, som du sedan kan borsta bort sedan.

Jag mixar in en mörkbrun skugga i ögongloben för en ökad effekt och mer färg och dimension då den lila svek mig.. Denna är från en palett från anastasia men även denna är nog väldigt lätt att hitta kopior för! På ögonlocket så packar jag på en ljuslila glittrig skugga, men jag går bara till mitten av ögat för att den ljusa färgen och glittret inte ska ta över.

Innan jag gör underögat så borstar jag bort pudret jag pratade om tidigare. På underögat så blandar jag den lila och den mörka burgundy färgen och sprider ut den utan att direkt tänka på form eller bredd för en så sotig effekt som möjligt.

Jag använde en lilaskimrig flytande ögonskugga från h&m som kajal för en lite mer metallisk och mörkare effekt.

Jag använder bara mascara (i kopiösa mängder) idag för att få mer fokus till ögonskuggan.

Använd allt en ljus ögonskugga precis i ögonvrån för att se piggare ut och för att öppna upp ögat mer.

Och jag är färdig! Tack för att du läste, hoppas att ni gillade inlägget. Detta är inte det bästa jag gjort, men det kändes kul och spännande att göra något nytt. Ha en fortsatt bra vecka så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Det känns som en evighet sedan jag skrev här. Det var en jobbig vecka förra veckan och jag kände att jag behövde lite tid för att få lite inspiration till vad jag ska blogga om, samt att jag vart sjuk på riktigt den här gången haha. Hade världens förkylning men envis som jag är så var jag i skolan hela veckan iallafall. Det gick, men det gick ju inte bra..

Sen så blev bara allt fel, dom dagarna jag skulle fota så hade jag glömt kameran och dom dagarna jag skulle skriva så försvann datorn i samband med att orken inte fanns där.

Men nu är jag nyladdad! Jag har så många planer inför den här månaden och oktober och ser verkligen fram emot hösten, höstens sminkningar och halloween...

Hur har er helg varit? Det här har varit en bra helg för min del, jag har hunnit med en massa plugg, börjat kolla en ny serie och jag gick till och med och röstade i kyrkovalet!! (viktigt, hoppas ni gjorde det).

Vi hörs igen på onsdag, med ett lite mera meningsfullt inlägg.. Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er! Jag hoppas att allt är bra med är, jag tänkte bara skriva lite idag.

Allt är bra med mig, förutom det faktum att jag känner hur höstens kalla temperaturer kryper in innanför huden på mig, ända in i hjärtat. Brukar ni må sämre psykiskt när det blir kallare ute? Min kropp har väldigt svårt med alla former av temperaturförändringar, så fort det blir vår så mår jag dåligt och samma sak med sommar, höst och vinter. Jag blir allmänt tröttare och ledsnare och känner mest att jag vill dra mig undan.

I början på hösten så mådde jag fantastiskt, jag kände mig exalterad över att börja skolan, nya vänner och nya projekt. Men nu när jag börjar bli van och känna mig bekväm, så känner jag mest njaaaa. Jag vill bara hem och lägga mig i sängen framför en bra tv-serie och aldrig resa mig igen.

Men, trots att höstångesten har stigit mig åt huvudet så har jag haft många ljusa glimtar den här veckan, som i fredags! I fredags så skulle jag och min klass ha disneymaraton hemma hos en tjej i klassen. Vi gick och köpte godis, vi köpte hem pizza och trots att planen var ett disney-maraton så slutade det med att vi bara kollade en halv disney-film och sedan satt vi bara och pratade hela kvällen och halva natten haha, och vi kollade en skräckfilm också så planen gick inte som planerat men vi hade det så kul!!!

Utöver det, så har jag bokstavligt talat inte gjort något i helgen och det har varit så skönt men samtidigt stressigt. Ibland så känns det som att jag måste göra saker annars så blir jag stressad över allt jag inte gör. Tips på hur man blir av med det personlighetsdraget?

Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni får en bra vecka, vi hörs i veckan!

Likes

Comments