Under dagen då jag tyvärr inte har några bilder så for vi till pappa och käkade lunch, åt tårta och gick en tipsslinga. Så himla mysig dag och jag älskar att fira midsommar i övik, hos pappa.

Senare på kvällen for vi till Mickan och käkade middag, spelade kubb och körde lite beerpong. Helmys!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags satte jag mig under lampan och gjorde dessa naglar. Helt ok betyg gav jag mig själv efter att vara första gången jag provar detta. Och träning ger färdighet brukar man säga va?

Provade dessutom två olika metoder därav att de är liite olika varandra. Men kom fram till att höger blev bättre och smidigaste sättet.

Likes

Comments

Måste tipsa om dessa och även blandningen av dessa två, såå bra. Jag älskar dom.

Likes

Comments

Den 3 maj fyllde Jesper 25 år och jag var ledig den dagen så jag bakade chokladbollar, tigerkaka och bullar. Smörgåstårtan och kexen var köpta hehe *lat* men den var såå god. Väldigt mysig kväll! Av mig fick han en utomlandsresa som vi ska boka så fort vi vet när vi vill fara och kan fara.

Likes

Comments

I onsdag åkte vi nattåg till Sundsvall för att sedan byta tåg där och åka mot Åre. Riktigt roliga dagar har vi haft med skidåkning och party!

Likes

Comments

Muggar & pingisbollar att ta med sig till Åre på onsdag och en målarbok och färgpennor köpte jag igår. Alltså när man väl börjat färglägga i den där boken så är man fast. Jag satt hur länge som helst igår och hade superont i nacken när jag gav upp haha! Men so much fun.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments