Contains affiliate links

Inlägget innehåller adlinks.

Klicka för att komma till hemsidan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi packade ihop för att åka ut på ön och sova en natt där. Vi badade tunna, spelade kort och bara myste. Dagen därpå var det grymt väder så vi solade, lyssnade på P3 dokumentärer och grillade burgare.

På kvällen handlade vi för att grilla och mysa hemma hos Marri & Viktor. Sååån sommarfeeling!

Likes

Comments

Så otroligt dåligt av mig att ta med mig min kamera till Stockholm och inte ta en enda bild där. Men så är fallet tyvärr. Blev iallafall två utekvällar, hotellfrukost, gröna lund, middagar och öl på uteserveringar med gott sällskap.

Denna bild är från idag då vi tänkte dra till stranden men solen kunde inte riktigt ge med sig tyvärr så vi åkte till södra hamn och drack kaffe och fikade lite då det faktiskt är 24-25 grader. Nu är vi påväg hem för att packa och käka middag innan vi drar ut till stugan för en natt där. Ha det bäst!

Likes

Comments

I november åker jag och Jesper till Gran Canaria, Bahia feliz i en vecka. Jag längtar sååå mycket efter sol och bad alltså. Denna sommar har hittills varit en katastrof så det kändes inte mer än rätt att boka en resa att längta till!

Likes

Comments

Jag har tänkt länge på att skriva detta inlägg men har inte riktigt kommit på hur jag ska börja eller vad jag ens ska skriva om detta. Men jag fick en fråga för ett tag sedan hur det känns att flytta till en helt ny och främmande stad. Jag har funderat på detta och kom sedan fram till mitt svar.

Jag flyttade hit för ca 1,5 år sedan och kan nog säga att det var bland det jobbigaste och bland det bästa jag har gjort.
När jag flyttade hit blev jag välkommen med öppna armar av världens finaste svärföräldrar att bo hemma hos dom, jag hade fått jobb på samma jobb i en ny stad, jag bodde med pojkvännen som betyder allt för mig och jag hade träffat en riktigt underbar och rolig tjej vid namn Manda. Allting kändes bara hur bra som helst.

En väldigt viktig egenskap jag har, och som jag hört många andra säga till mig är att jag är väldigt enkel som person. Jag är oftast glad, jag går fortfarande (sorry mamma & pappa haha) efter mottot ''vi tar det som det kommer'' vilket jag har haft enda sedan jag var liten. Men jag tror det är det som har gjort att jag är där jag är idag. I en lägenhet med min bättre hälft, med ett bra självförtroende, en tro på mig själv och att jag på riktigt lärt mig att respektera mig själv. Och det är i stor hjälp av Jesper.

Det jobbiga var inte att flytta ifrån den staden man är född i utan det jobbigaste är att flytta ifrån den största tryggheten man haft i livet. Både min hemstad Övik, min familj och mina vänner. Det första pappa sa när jag sa att jag kanske skulle flytta hit var ''trivs du inte där, så kan du ju flytta hem när du vill. Det är ju bara att prova''. Med gråten i halsen utav all stress sa jag ''du har rätt, jag har inget att förlora''. Pappa är den coolaste personen jag vet.

Att flytta till en ny stad enligt mig, är ett stort steg. Men jag har vuxit som människa, jag har lärt känna så otroligt bra människor och jag har framförallt ett riktigt bra samboliv tillsammans med Jesper. Att han står ut med att jag har grejer överallt, inte koll på vart jag har min mobil eller börs m.m är jag så tacksam över haha. Och även att jag står ut med en person som tänker alldeles för mycket när det absolut inte är Min starkaste sida är jag väldigt stolt över också.

Ännu en person jag måste hylla är min fina vän Manda. Som har varit en utav mina klippor här. Hon har verkligen tagit med mig överallt, presenterat mig för hur många människor som helst och det är bla tack vare henne jag har lärt känna så mycket fina människor och fått mig att trivas här. Hon jag då bara skakade hand med är idag en av mina bästa vänner, min arbetskollega och på riktigt min stora inspiration.

Och sen kommer nästa fråga, kommer jag att bo här hela mitt liv? Den frågan kan jag inte svara på. Så mycket kan hända på så kort tid men just nu, ja jag trivs väldigt bra här uppe.


Likes

Comments

Hade ett samarbete på instagram med Glossybox så jag tänkte att jag kan ju faktiskt slänga upp rabattkoden här också. Skriv in ALICIAH20 så får du 20% på deras hemsida, den hittar du: HÄR

Likes

Comments