View tracker

Hej på er!

Det var ett tag sen jag bloggade, men jag har varit sjuk och haft fullt upp med skolan mm så därför jag inte har bloggat. Men nu är jag i alla fall tillbaka!

 

Likes

Comments

Idag var det första dagen på min nya skola, som ni kanske såg i mitt förra inlägg så har jag bytt program och skola. Det var väldigt nervöst faktiskt, en helt ny skola där jag inte kände någon, men det gick bra faktiskt. Jag är nöjd med min klass också, vi är sex personer i klassen. I min förra klass var vi bara tre personer, det var jag och två killar som jag knappt pratade med, så det är skönt att komma till en klass med både tjejer och killar, att det finns personer man kan hänga med liksom. Både programmet och klassen känns bra!

Mitt schema var också bra, dock så finns de inga bussar/tåg som passar de tiderna när vi börjar senare, de suger.

Likes

Comments

Idag var det första dagen i skolan efter sommarlovet, men det var även min sista dag. Jag har bestämt mig för att byta program och skola. Jag har ända tills idag läst estet, media. Programmet var jätte kul faktiskt, vi fick hålla på med foto och film som jag tycker är kul. Men jag känner att jag inte vill hålla på med de i framtiden att de är något jag hellre håller på med på fritiden, jag trivdes inte så mycket i min klass heller. Jag har nu istället valt att börja på handel eftersom jag skulle kunna tänka mig att jobba inom de och jag vill även starta ett eget företag i framtiden. Estet är ett högskoleförberedande program och då måste man läsa vidare på högskola eller universitet för att få ett jobb inom de. Men på handel kan jag lägga till de ämnena så att jag får högskolebehörighet, så då kan jag liksom känna efter gymnasiet om jag vill börja jobba eller läsa vidare. Jag ska dock gå om 1an men det är det värt!

Börjar på tisdag, så det ska bli kul!

Likes

Comments

Eftersom jag nyss har skapat den här bloggen tänkte jag berätta lite om mig själv 

Mitt namn är Alicia och jag är sjutton år. På fritiden gillar jag att fotografera, shoppa, lyssna på musik, hänga med kompisar, mm. Jag ska börja på handel & adminstrations programmet på gymnasiet. I min blogg kommer ni få följa min vardag, se mina bilder, läsa mina tankar och mycket annat.

Jag har tidigare haft en blogg här på nouw men jag kände att det skulle vara kul att börja om allt på nytt.


Likes

Comments