View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Hello darlings!! Jag har jobbat hela helgen (14 dagar i rad nu) och valde att ta bort min tillgänglighet idag och vila ut mig. Sov ovanligt kort idag?! till kl 11. Jättetidigt för att vara mig haha. Jag låg iaf kvar i sängen och drog mig lite och nu har jag precis ätit frukost och sitter just nu med en kopp te i soffan. Välbehövligt efter att stressande dagar på jobbet.

Igår: Igår hade jag så så tråkigt efter jobbet och var nere inprincip hela kvällen fram tills jag träffade Erza. Vi satte oss på donken (hur skabb egentligen haha?!) och tjötade lite skit. Fick pratat av mig med henne och det var skönt. Mår så bra när jag är med henne. Efter det vid 10 tiden träffade jag Rasmus en sväng och vi tjötade la också mest bara skit. Kom hem ca 01:30 inatt. Somnade nästan direkt.

Idag: Idag ska jag ta det så in i tusan lugnt bara. Framåt 4 tiden tänkte jag göra mig iordning för att åka till Karlsborg en sväng. Stannar där över natt. Ska färga mitt hår idag oxå hehe. Blir spännande. Men nu ska jag bara vila och dricka mitt te. Puss på er så länge <3 <3

Likes

Comments

View tracker


Den här kvällen har vart den tråkigaste kvällen på länge. Har så tråkigt och vill bara göra något. Jag pratade med cassandra i 2 och 1/2 h förut vilket dock va mysigt. Nu sitter jag i soffan och dricker ett glas vin med mamma. Ska snart lägga mig i sängen och kolla film och sedan försöka somna. Har haft såna extremt många och stora panikångestattacker idag och vill bara bli av med dom nu. Dom tar så mycket energi från en. Jag vill bara få må bra... Mamma ska få klia mig på ryggen lite nu så jag kan få slappna av lite!! Take care lovies

Likes

Comments

Godmorgon! Somnade 4 inatt så när alarmet gick på imorse ville jag dö men jag tog mig upp ändå. Blev inte bättre heller av att bilen va en isbit imorse och blev varm när jag var FRAMME på jobbet. Jaja jag sitter nu på jobbet och har 1 h kvar, sen ska jag hem och lägga mig i min varma säng igen. Blev inringd för att jobba i Tun imorgon istället så slipper Tolsjö imorgon. Skönt. Nu ska jag gnaga färdigt på mitt äpple. Bloggar mer senare.

Kyssar A

Likes

Comments


Vill komma på någon ny rolig hälsningsfras till bloggen. Tråkigt med bara ett "hej" liksom. But but vad har hänt i mitt liv på senaste? Egentligen absolut ingenting har hänt. Jag jobbar och jobbar och jobbar. Igår och idag skulle bli mina lediga dagar, lyckades med igår men idag behövde dom mig på jobbet så fick rycka in. Kom faktiskt precis hem. Har knappt hälsat på mamma och pappa, jag gick direkt till sängen haha.

Igår åkte jag till Cassandra och kollade hur hon hade det i sin nya lägenhet hon och Amadeus flyttat in i. Jättefint. Så var i Falköping ett tag och drack te och myste med Cassandra. Efter det åkte jag till Karlsborg för att fixa lite saker och sedan åkte jag en sväng till Bella. Skulle egentligen bara bli en cigg men slutade med en sleepover haha. Älskar min och Bellas relation!!! Vi kan bara ligga hemma med våra mobiler upptryckta i ansiktet men ändå ha så jävla roligt. Vart kom den människan ens ifrån. KÄRLEK. Idag besikta jag bilen och äntligen gick den igenom haha. Strax efter det, några minuter efter det till och med, ringer jobbet och vill ha in mig. Jag tackar självklart ja för jag kan inte säga nej. Så åkte raka vägen hem, umgicks lite med Olle och Alfons och sedan åkte jag till jobbet. Nu ska jag bara vila och försöka sova för imorgon väntar världens onödigaste pass någonsin, 07:00-11:00. och ännu sämre: på det stället jag hatar att jobba på. SKJUT MIG!!

Likes

Comments


GOOODkväll allesammans!! Hur är läget med er? Med mig är det slappt asså. Nionde dagen i rad jag jobbade idag och idag har jag jobbat ett 10h pass. Slutade vid 10, åkte direkt hem och satte mig med en kopp te i handen och pratade lite med mamma. Är helt död. Nu har jag lagt mig i sängen för min rygg går bokstavligen av snart. Haft problem med min rygg i 4 års tid nu och först förra veckan sökte jag hjälp för det haha. Ska få ett träningsschema och se om det kan hjälpa. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på för att få ryggen bra igen. Läkaren säger det att jag är väldigt ung för att ha såna här ryggproblem som jag har... så det ser inget vidare bra ut med ryggen i dagens läge och bättre blir det inte utav det jobbet jag har heller. Vården...

Iallafall. Imorgon hoppas jag på ledighet. Imorgon ska det inte fattas några folk så hoppas inte på en inringning då jag behöver få vila upp mig. Jobbar i helgen nämligen. Som jag tror jag nämnt 350 ggr nu haha. Nu ska jag lyssna på mordpodden och försöka blunda lite tills telefonen ringer då jag väntar telefonsamtal hehe. Sov gott!!

Likes

Comments


Detta är 8 dagen i rad som jag jobbar och jag jobbar både imorgon och fram till helgen också. Det senaste har det varit så så mycket stress på jobbet och har inte riktigt orkat med det. Det tar så på krafterna + att jag inte mår bra i övrigt. Har så mycket ångest och vill bara vakna upp en dag och inte känna såhär mer. Vill få vara lycklig och kunna hitta mig själv. Men jag är rädd. Jag hatar att vara ensam, och nu menar jag inte va ensam en kväll och kolla film utan ensam ensam.

Jag känner mig värdelös. Så in i helvetes värdelös och vill inte göra det längre. Det har gått 2 månader nu och jag känner fortfarande såhär. Jag sover inget om nätterna för jag är rädd, för så fort jag blundar ser jag det jag inte vill se. Jag avskyr kvällarna. Kvällarna är värst. Jag har så otroligt fina vänner som hjälper mig igenom mina dagar men om nätterna har jag ingen. Jag vaknar, jobbar, sover en nap och är vaken hela nätterna och åker till jobbet igen. Samma visa varje dag. Det håller inte.

Skulle jag få ändra på vad som helst är det mig själv och mitt beteende. Känns som jag bara förstör allt och orkar inte känna så längre. Det gör så ont att inte kunna älska sig själv när man ser hur alla andra älskar sig själva. Hur gör ni? Jag vill också få känna lyckan av att stiga upp på morgonen och säga "FYFAN vilken bra dag det här ska bli" "Jag är bäst" "Vad snygg du är Alicia" men jag kan inte... jag bara kan inte.

Jag är så ledsen och sårad. Jag vill inte mer.
Kärlek A

Likes

Comments


Hellu! Vaknade för två timmar sedan ungefär så jag gick upp och käkade frukost med mamma. Trodde jag skulle vara ledig idag men när jag kollade mobilen hade dom bokat mig för ett kvällspass så jobbar 14-22 idag. Har gjort mig iordning precis så tänkte bara vila nu innan jag åker iväg. Var ute för en stund sedan och satan vad kallt det är. Klarar inte av kylan längre.

Likes

Comments