Header


Denna dagen!!!!??? vill inte ens prata om den. Ni förstår säkert. En helvetes dag på jobbet. Efter att jag kom hem from work har jag bara lagat mat och duschat och nu ligger jag i sängen redo att starta ett (eller massa) avsnitt av The O.C. Borde egentligen sova då jag sov en timma inatt pga aspigg and i don´t know why. BY THE WAY!!! hur nice är det inte att det är ljust till typ kl 8 nu?? Galet skönt if you ask me. Gud vad jag snackar svengelska. Aja sleep tight lovers.

Good night <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


ALLTSÅ vädret??? är helt såld på det!! idag har det varit 17 grader!!!! om inte mer i solväggen. Helt sjukt. Startade dagen med en härlig sovmorgon, efter det tog jag mig en dusch och gjorde mig iordning för att möta upp Lisa på en promenad men vi satte oss i solväggen med en take away istället. Illnice. Efter det träffade jag Filip en sväng och vi tog också en take away i solen. Alltså take away på espresso house är vardag för mig haha. Fick skjuts hem av Filip och nu är jag home och ska strax tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på serie. Idag blir det säng i tid då det väntas jobb imorgon. Fy....

Likes

Comments

Likes

Comments


Hello fellas!! Är eran helg bra än så länge? Min började superbra igår med Michelle men slutade i katastrof. Först gick vi till Berns men var bara typ 40+ där i början så vi sket i det och stack till Pure istället men det sög där, but but. Jag var hemma ca 4 och stendäckade. Nu har jag precis kommit hem från att ha ätit sushi med Michelle och tagit en take away chailatte i solen. Vart helt underbart väder idag och hangovern har inte fått hindra mig från att gå ut. Nu ska jag äta mitt fruktfat jag gjort och doppa i nutella. Idag blir en lugn kväll hemma tror jag, om inget ändras. Vilket det alltid kan göra för min del. Men om jag är hemma ikväll är detta min första lördag jag inte festar sedan jag flyttade hit haha. Kanske behöver en lugn hemmakväll eller vad tror ni? KYSS!!

Likes

Comments


Goodmorning sunshines!! Alltså vädret?? Klockan var bara några minuter över 6 imorse och jag fick solen bländad i ansiktet påväg till tunnelbanan. Alltså älska. I helgen pratas det om att det ska vara upp till 14 grader, sååå nice och att det är fredag idag gör allt på topp. Är just nu på jobbet och efter jobbet ska jag åka hem snabbt och äta, duscha och göra mig iordning och sedan åka till Michelle. Står utgång på schemat som vanligt haha. Ha en awesome helg fellas <3 <3

Likes

Comments


Bonjour! I tisdags fick jag ett sms från Rasmus att han var in town och hälsade på med Benis, så jag träffade dom en stund efter jobbet och blev bjuden på vin. Najsbajs. Sedan hängde jag med till deras hotell en stund och fortsatte vidare med tjötet där. Trevligt att se dom igen.

Likes

Comments