Header

Som alla säkert vet redan röker jag ju en hel del och jag är inte stolt över det men samtidigt vill jag heller inte sluta. Det bästa som finns är ju att ta en cigg efter maten och när man är sådär superstressad. Jag har länge velat trappa ned men har aldrig gått då jag umgåtts med personer som röker konstant men nu när jag flyttat hemifrån och börjat betala hyra, egen mat osv osv, alltså fått egna utgifter så har jag börjat trappa ned automatisk och det är jag så glad för. Jag kan röka men inte ett paket om dagen liksom. Men någon dag lovar jag mig själv att jag ska sluta helt. Skulle aldrig falla mig in att röka om jag skulle få barn eller så. BIG NO.

Lovade mig själv som mindre att aldrig börja röka. Sedan blev det att man började komma upp i åldern då man började festa och då tog man en cigg då och då och så fortgick det hela tiden tills det bara blev mer och mer. 2012 när jag började på gymnasiet träffade jag Oliwer och blev supernära honom och han rökte som en skorsten och då blev det så att jag ökade mitt rökande allt mer och mer men döljde det för mamma och pappa under ca 2-3 års tid. Klarade alltså av att vara utan cigaretter hemma. Mitt beroende för cigaretter var nog bara "åh min kompis röker jag måste också" typ. Kände aldrig av behovet hemma, utan bara när jag var med folk som rökte. Grupptryck. Det var vid 3:an på gymnasiet beroendet sakta men säkert kom fram men berättade fortfarande inget för mamma och pappa. Det blev bara mer och mer cigaretter...

Efter studenten, alltså dagen efter slutade jag HELT att röka. Jag rörde inte en cigg på månader men sedan började jag feströka men det tyckte jag var helt okej ändå bara jag aldrig blev beroende igen. Efter ett års tid träffade jag mitt ex och han rökte massor och det blev naturligtvis så att jag startade igen. Och nu är jag fast igen... tyvärr. Jag vet hur det känns nu för er rökare som försöker sluta, det går inte bara på en timme "är inte röksugen längre" utan det är fruktansvärt jobbigt och tar tid. Har försökt men har alltid känt röksuget. Det har varit jobbigt att trappa ned också för den delen för har trappat ned myyycket jämfört med vad jag har rökt och jag är stolt över det. Men något jag aldrig trodde om mig var att jag skulle bli rökare på heltid.... inget jag är stolt över men är man fast så är man fast. typ. Men på något konstigt hjälper cigaretterna mig med min depression och det är skönt men tyvärr gör dom ingen god hjälp på hälsan. Både på gott och ont kan jag säga att jag gillar cigaretter.

Likes

Comments


Min första dag att gå själv har varit så stressig så ligger i sängen med fetaste migränen nu och gråter för att jag inte vill gå upp tidigt för jobb imorgon igen. Hoppas dagen imorgon är betydligt lugnare. Börjat planera helgen lite också. Som det ser ut så ska vi festa både lördag och fredag men det kan komma att ändras. T stannar nog över natt här med så blir nice. På söndag har jag lite planerat men det är hemligt än så länge. Nu ska jag kolla serie och försöka blunda tidigt ikväll. Kyssar.

Likes

Comments


- Som ett öppet brev jag hoppas du läser -

Att släppa taget om något som under en så lång och intensiv tid betytt något så mycket är inte något man bara gör över en dag. Det tar tid och man måste låta det få ta tid.

Idag är dagen då jag kan säga att jag faktiskt är lycklig igen. Visst jag ljuger om jag säger att jag inte tänker på det längre men jag gör det på ett helt annorlunda sätt nu än då och det är det som gör att jag går vidare snabbare dag för dag som går. Jag vet inte om du kommer att läsa detta eller om du glömt allt helt och hållet men om du läser detta vill jag bara att du vet om att du ska ha ett stort tack. Många anser detta som kanske en jättedum grej att skriva av sig om men jag anser att det är skönt och ett vågat steg och det är mitt liv och ingen ska få bestämma över vad jag väljer att dela med mig av. Det är dags att stå upp lite för sig själv någon gång. Jag är riktigt dålig på det och vet att många andra också är det. Var inte det!!! gör det bara. Det kommer kännas skönare när det är gjort.

I början kunde jag inte hantera mina känslor och blev helt galen och om du bara visste vad sjuka grejer jag hade i baktanke på att göra och haha det är himla tur att det aldrig hände. Hade nog aldrig förlåtit mig själv. Du har gjort mig starkare än någonsin och därför bara: tack tack tack!!! jag ser inget hat eller känner någon känsla för att hämnas utan jag är jag och kommer att fortsätta vara det och du ska fortsätta vara dig. Det är så jag gillar dig och det är så jag vill att du ska vara, och lycklig såklart. Är du lycklig är jag lycklig. Faktiskt. Vill att du alltid ska ha det bästa. Kanske är konstigt tänk men jag tycker nästan inte det. Har inga känslor för hat mot dig. Du gjorde mig lyckligare än någon annan och nu har du lärt mig en hel resa efter det och hur jag bearbetar mig själv och jag behövde det. Kommer aldrig ha något emot dig och vill att du vet om det. Du kommer alltid betyda något för mig. Historia kommer alltid finnas kvar. Det raderas inte. Men bara TACK för att du gjort mig till den personen jag börjar bli som jag ska fortsätta vara. En person som sätter sig själv i fokus. Ta hand om dig.

With love, you´re friend <3

Likes

Comments


Skepp och hoj! Min andra dagen med bredvid gång har gått jättebra och imorgon börjar jag gå själv. Shit är lite nervös över hur jag ska hitta bland alla lägenheter i ett helt nytt område (för min del) men tror det löser sig ganska bra. Åkte direkt hem, startade och kolla serien the o.c för 6:e gången nu. Får inte nog haha.

Imorgon står klockan på 05:30. Här är det tidiga mornar som gäller.


Likes

Comments


ALLTSÅ denna filmen var everything!!!! så jävla fin och bra på alla sätt och vis. Sen att jag fick se den
med min andra halva va fett. ASSÅ NI MÅSTE KOLLA PÅ DEN. Mycket mer romantik i denna än första!!!

Likes

Comments


Vart tog helgen vägen?? Måndag kom som en käftsmäll. Imorse efter att ha sovit 2 h :) :) gick jag upp för att åka till nya jobbet. Var faktiskt inte ens lite nervös och det var väl tur det för det gick hur bra som helst. Fått mån till fre-pass på heltid och det är så nice. Ledig varje helg <3 <3 <3 (om jag inte väljer att hoppa in extra). Imorgon går jag bredvid igen och sedan kör jag igång på egen hand. Ska bli jätteroligt. Nu är det jobb varje vardag som står på schemat for a loooong time. Så fett!!

Likes

Comments


Igår flyttade jag ifrån denna gata som visas på bild och området Solna. Har fått upp sakerna i min nya lya och det känns bra. Jag har precis gjort iordning lite matlådor och ska snart äta lite innan jag åker in mot stan för att möta upp en tjej jag aldrig träffat faktiskt. Ska bli spännande. Vi har lite saker vi ska diskutera och det är ännu lite hemligt men det kommer komma ut på bloggen någon gång närmre då allt är bestämt. Ha en fin lördag allihop!!

Likes

Comments


En aning suddig bild på mig från igår då jag var och åt "kvällsmat" med Lisa på
espresso house. Kunde ej ha den större då den blev ännu suddigare då lol.
Har brist på bilder också för den delen.. vet inte vad jag ska fota längre haha.

Iaf. Dagen har vart lång idag och nu har jag äntligen fått lägga mig i sängen.
Jag ska kolla ph-avsnitt som jag missat hade jag tänkt och ta ett glas vin till det.

Låter som ett perfekt avslut på torsdagen den 16 feb 2017!

Likes

Comments


idag gör jag min näst sista dag här hos familjen och jag måste ändå erkänna att lite tråkigt är det men ska bli skönt att få jobba ordentligt och få en ordentlig lön varje månad. Hunden som alltid bitit mig kommer inte längre att göra det och det är helt fantastisk skönt att slippa alla blåmärken på händer och ben jag har men ändå så tråkigt, hon är ju min kompis i alla väder när vi är ute och går tillsammans. Är ändå tacksam för dessa två månader för de förde mig hit till Stockholm och har gett mig ett heltidsjobb och gjort så jag tänker stanna i fina huvudstaden. Så tack januari och februari för att ni fick mig att inse att det är här jag ska bo ett tag till. Men nu tar jag ett nytt tag och tar mina väskor mot ny destination i Stockholm och testar på ett nytt jobb. Ska bli jättespännande.

Likes

Comments