Sitter just nu med Nova och bara snackar. Senaste tiden har ja umgåtts me massa nytt folk vilket varit sjukt roligt. Har egentligen inget nytt att skriva..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det nytt år och jag ska försöka bli bättre på att uppdatera. Sitter just nu på praktiken, har rast. Efter praktiken drar jag till Piteå och stannar där hela helgen, Myys!

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund på jobbet. Jobbar till 18.00 idag så de känns bra. Har en massa plugg att ta igen efter jobbet så min kväll blir nog inte så händelserik.

Likes

Comments

Alltså..nästan fyra år sen förra konserten???? Att jag fick chansen att se Justin igen är de bästa som hänt mig!💜

Likes

Comments

Vid 6-tiden drog jag till Nova för att ha lite tjejmys. Elin kom också dit. Vi satt och snackade, lyssna på musik, ritade och bara hade det mysigt. Kom hem vid elva ungefär och tog en dusch. Nu ligger jag och ser film, Romeo & Juliet. En riktigt mysig dag helt enkelt!

Likes

Comments

Under senaste veckan har har jag umgåtts med Nova och Ellen väldigt mycket. Vi for till espresso house en dag och fikade och hade lite tjejsnack. Jag och Ellen gick även och lunchade en dag på mat och prat vilket var supermysigt. Onsdag var jag hos min frisör som sagt och fixade håret, ni ser ju på bilden nedanför hur det blev. Är riktigt nöjd men det är ju såklart väldigt ovant. Igår så träffade jag Wilma, Elma och Maria på stan och vi gick och lunchade på odod och sen gick vi runt på stan ett tag. Fick med mig lite ansiktsrengöring hem och även lite skolgrejer.
Idag blir det dock en lugn hemmakväll då jag känner mig lite risig.

Likes

Comments