Alltså..nästan fyra år sen förra konserten???? Att jag fick chansen att se Justin igen är de bästa som hänt mig!💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vid 6-tiden drog jag till Nova för att ha lite tjejmys. Elin kom också dit. Vi satt och snackade, lyssna på musik, ritade och bara hade det mysigt. Kom hem vid elva ungefär och tog en dusch. Nu ligger jag och ser film, Romeo & Juliet. En riktigt mysig dag helt enkelt!

Likes

Comments

Under senaste veckan har har jag umgåtts med Nova och Ellen väldigt mycket. Vi for till espresso house en dag och fikade och hade lite tjejsnack. Jag och Ellen gick även och lunchade en dag på mat och prat vilket var supermysigt. Onsdag var jag hos min frisör som sagt och fixade håret, ni ser ju på bilden nedanför hur det blev. Är riktigt nöjd men det är ju såklart väldigt ovant. Igår så träffade jag Wilma, Elma och Maria på stan och vi gick och lunchade på odod och sen gick vi runt på stan ett tag. Fick med mig lite ansiktsrengöring hem och även lite skolgrejer.
Idag blir det dock en lugn hemmakväll då jag känner mig lite risig.

Likes

Comments

Har alltså gått och blivit sjuk nu...perfekt tajming.
Ska mest troligt till vårdcentralen imorgon och kolla upp de. Annars flyter allt på som vanligt. Har beställt hem lite nytt smink och grejer inför skolstarten också så de kommer väl till veckan. Har även hunnit boka ny tid hos min frisör, ska ta ut löshåret och sätta i nytt. Ska även byta hårfärg denna gång. Har tid nästa onsdag så de är ett tag kvar.

Likes

Comments

Kom precis hem från en jättemysig kväll.
Suttit i både norra och södra hamn med Nova och bara pratat. Tidigare idag var vi på stan en sväng, kollade runt i affärer och så.
Nu har jag världens huvudvärk så ska lägga mig och se någon film.

Likes

Comments

Helgen har verkligen varit helt fantastiskt rolig. På fredag så luncha jag med Nova i stan och när hon slutat jobbet så käkade vi även middag i stan med Elin. Kvällen spenderades på bergnäset där det var fest.
På lördagen for jag och Elin till södra hamn med varsin islatte och satt och pratade och sen lite från ingenstans så bestämde vi oss för att åka till Piteå med Nova.
Träffade lite folk som vi hängde med under kvällen, åkte massa karuseller och hade det riktigt bra. Vi fick skjuts hem kring två-tiden och då sov jag och Elin hos mig.
Idag då, har inga som helst planer för dagen. Kom alldeles precis hem från stan. Har haft min sista sittning så nu äntligen är tatueringen klar!! Wohoo!

Likes

Comments