Kom hem för en timme sen ungefär. Nu äntligen sitter min tredje tatuering på plats!!! Är så galet nöjd, men gud förbannat vad ont det gjorde...huvva! Slänger in en bild på den i slutet av veckan :)

Likes

Comments

Dagen började faktiskt väldigt sent idag...försov mig vilket gjorde mig väldigt arg. Mötte upp syrran vid två för ett pass på gymmet, min rumpa och ben kommer vara döda imorgon. Efter gymmet for jag hem och duschade och fixade mig lite snabbt innan jag for till flygplatsen för att hämta upp mamma och Micke som kom hem från Spanien. Direkt efter det drog jag in till stan för en fika med Amanda vilket var riktigt mysigt! Gjorde upp planer inför helgen och inför nästa helg vilket jag är sjuuuuuuuukt taggad på.
Morgondagen kommer enbart bestå av körkortsplugg med syrran. Känner att jag borde ta tag i de där förbannade körkortet nu. Har föst det åt sidan alldeles för länge nu!

Likes

Comments

​Jag har nu bestämt mig vad jag ska vara på halloween...och det innebär GRÖNA ögon! Känner mig faktiskt väldigt bekväm i gröna ögon, konstigt nog. Och apropå halloween. Jag kommer inte berätta än vad jag ska klä ut mig till.. det får bli en överraskning. Men tanken var ju att jag skulle åka till western farm med några kompisar men känner inte för att göra det längre, så det blir lokalfest med några andra istället vilket jag tror blir ännu roligare. :)

Och hörni, har ni sett att jag länkat min Instagram till vänster om inläggen? Ta och följ mig där🖤

Likes

Comments

Tog det faktiskt ovanligt lugnt på morgonen och vid två-tiden kom Elin hit. Vi satt och kollade runt lite på kläder inför halloween och det slutade med att vi åkte in till stan och köpte lite grejer. Träffade även Rebecca en stund på stan också. Har hunnit med ganska mycket idag faktiskt. Kom hem för tio minuter sen och nu sitter jag och gör bokstavligen ingenting förutom och planerar inför tjejkvällen imorgon.

Likes

Comments

Jag måste verkligen tipsa er om min absoluta favoritfilm, Uptown girls. Så otroligt fin film. Den finns att se online på gostream.is om ni vill kika, vilket ni verkligen borde! Ni kommer inte bli besvikna!

Likes

Comments

Hej hörni! Vad tycks om mina nya naglar, fina va? Är sjukt nöjd som vanligt, Josefin är grym!! Bästa stället i Luleå, om jag får säga det själv. Men nog om det. Idag har jag pluggat engelska och sen for jag till stan och tog en fika med Jenny. Vi ses verkligen alldeles för sällan.
Onsdagsplanerna är inget speciellt alls, ska till skolan för lite fix med vårar UF-företag. Kan göra ett inlägg om det när vi kommit igång ordentligt.
Torsdag ser väldigt lugn ut, ska träffa Elin och mest troligt fika där också och sen ska jag förbi en kompis och käka middag och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Alltså ni förstår inte vilken stress jag känner inför halloween! Vet inte vars jag ska vara eller vad jag ska klä ut mig till.. För mig är halloween den viktigaste och roligaste dagen på hela året, bättre än min b-day så om ni har några förslag på vad man kan klä ut sig till så skriv!!

Likes

Comments

Okej hörni, gårdagen...
Vi bestämde för en vecka sen att vi skulle dra på en liten roadtrip till spökhuset i Vithatten i Skellefteå. Så jag, Wille, Sanna och Emilia åkte dit igår. Det första jag kan säga är att det ligger inte ens nära Skellefteå, det är nästan i Arvidsjaur.. så det tog ju lite längre att åka dit än vad vi tänkt eftersom vi åkte via Skellefteå. Vi åkte iallafall från Luleå vid fem/sex-tiden och var framme vid ungefär tio. Det var grymt dålig väg dit och svårt att hitta när gps:en la av eftersom det inte var någon teckning.
Sista tio minuterna var en smal grusväg mitt ute i skogen, asså verkligen mitt ute i ingenstans. Vi hade kollat upp lite fakta om stället innan och enligt folk som varit där förut så skulle det vara en mindre grusväg som man skulle behöva gå efter att man parkerat bilen men så var inte fallet. När vi stannade bilen så var det bara skog runt om oss och ett litet parti i skogen där man skulle gå, det var alltså ingen stig i skogen. Eftersom vi kom dit vid ungefär tio-tiden så var det redan väldigt mörkt och alla 4 fick en väldigt obehaglig känsla av stället. Vi fegade ur och åkte därifrån eftersom ingen av oss ens hade ficklampor med. Det kanske låter som en onödig roadtrip men vi hade grymt kul ändå och nästa vecka ska vi tillbaka (med ficklampor) och förhoppningsvis lite tidigare på dagen.

Googla Vithatten Skellefteå eller sök på youtube!

Likes

Comments