Header

Som ni kanske har sett så har jag inte bloggat på ett tag, sorry för det. jag har inte haft någon blogglust alls, har inte mått så jätte bra heller. Men nu börjar det iallafall bli bättre och jag ska försöka blogga så mycket som jag kan!

Under tiden jag inte har bloggat har jag även hunnit med ganska många saker. Jag har varit i Värmland några dagar hos min pappa, farmor & farfar, min kusin var även där. Vi var och badade flera gånger, spelade kort, och vi spelade även brännboll på midsommar, Sen efter det följde jag med hem till min kusin i två dagar,eftersom det var så kort tid så gjorde vi inte så mycket mer än badade och åkte båt. Just nu är jag hemma hos min mamma, här har jag inte gjort så jätte mycket. Har varit med min kompis Robin och sen har jag bara tagit det lugnt. Imorgon ska jag hjälpa mina syskon att göra en film och jag tänkte även gå och hälsa på min bästa gammal mormor.

Några bilder från Värmland.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Igår fick vi äntligen sommarlov, så himla skönt. Efter avslutningen så var jag på avslutningsfest med vännerna, de va kul. Fast är hur trött som helst idag. Har knappt sovit något haha. Så tänkte lägga mig snart, tänkte också dra till Värmland imorgon!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Likes

Comments

Kan inte fatta att det bara är 2 dagar kvar tills sommarlov!?

1an har gått så otroligt snabbt. Känns inte alls länge sen jag åkte ner för rutschkanan på avslutningen förra året, och det känns inte heller länge sen jag började estet. Vart tog året vägen?

Ska bli jätteskönt med sommarlov, är så himla skoltrött just nu, så nu taggar jag! Får dock se hur de blir till hösten om jag går kvar eller byter skola.

 Bilderna är ifrån skolavslutningen i 9:an.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!

Min dag har faktiskt varit jätte bra, hade en vanlig dag i skolan. Efter skolan så gick jag hem och pluggade, fick faktiskt ganska mycket gjort. Efter det gick jag ut och träffade Elin, så vi tog en promenad. Likes

Comments

Hej på er!

Som ni ser så har jag precis skapat en blogg här så jag tänkte berätta lite om mig själv.

Jag heter Alicia egentligen och är sexton år. Jag går på estetprogrammet med inriktningen media på gymnasiet. Mitt största intresse är att fotografera men jag gillar även att shoppa, lyssna på musik mm. I min blogg kommer du kunna följa min vardag, läsa mina tankar, se mina foton, mm.

Jag har en blogg här på nouw sen tidigare men jag kände för att jag ville starta en ny,

Hoppas att ni kommer gilla det!


Likes

Comments