Header

Åkte till Zadar för lite shopping, hade en väldigt trevlig dag och skulle gärna stanna kvar i värmen lite längre. Men, men på onsdag bär det av för hemfärd.
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er! Har på det senaste varit ganska tyst är på bloggisen, mest för att jag inte haft så mycket att skriva om. Men, men. Sov ut i morse, gjorde oss i ordning för strandhäng där vi vart nästan hela dagen.
Nu ska vi bege oss in mot stan för att äta lite middag.
Hoppas ni har det lika bra som jag, kram!

Likes

Comments

Under onsdag förmiddagen åkte jag och Karl upp till Stockholm för att hämta hans lillebror från Centralstationen. Åt god mat & fick med mig lite kläder från Zara!
Efter lunchen blev det hemfärd då Karl skulle träna & jag på avslutning med laget, väl där bjöds det på grillat, lite tävlingar och annat roligt. Hade en hur trevlig dag & kväll som helst!!

Fredag morgon åkte jag och min fina vän Hanna ner till Göteborg. Vi åt varsin acaibowl till frukost på JOS Hälsocafe. Därefter shoppade vi & senare mot dagen lunchade vi på Le Pain Français Bistro. Shoppade vidare och åt varsin glass för att sedan bege oss hemåt!
Sedan var det bara att stressa vidare till nästa plats, hem till Emma! Vi var ett par tjejer från laget som överraskade henne på hennes avskedsfest! Emma ska nämligen flytta till USA & jobba där(!! Hur glad som helst för hennes skull).
En fredag med bra sällskap och god mat!

Jobbade 7-16, åkte hem direkt efter jobbet för att göra i ordning mig till Åses 18-års firande! Grattis återigen & tusen tack för en trevlig och rolig lördagskväll!!

Hoppas ni också har haft toppen dagar!
Kram

Likes

Comments