Linne / HÄR

Dagen började men en supergod frukost! Turkiskt yoghurt med honung, musli och nektariner och en ostmacka med körsbärstomater, med lite salt och vitpeppar. Mycket smarrigt.

Dagen fortsatte med den årliga "Levenedagen". Det är en dag på året som byborna i Stora Levene (där jag bor), samlas och anordnar olika saker i byn. Det finns loppisar, bilutställningar, ett springlopp och en "barnhörna" mm.
Denna barnhörna var jag med och arrangerade. Vi hade en hoppborg, ansiktsmålning, popcorn, glass och ballonger som barnen kunden ta del utav. Vi hade inte så tur med värdet då det spöregnande i början, men sedan höll det upp. Tack och lov.

Efter dagens aktiviteter, åkte jag hem och började fixa mig till kvällen kalas. Jag gjorde mig ett mellanmål, vattenmelon.
Linne / HÄR

Kvällens outfit! Jag har fått en grej för solgult, det är ju trendigt just nu. 

Min fina kusin som fyllde 18 år!

Förrätten, som var en kräft -och morotssoppa med vitlöksbröd, såå gott!
Fördrinken syns även i bilden, en härlig sangria.

Kvällens varmrätt. Grillad kyckling men lite olika potatissallader och tsatsiki.

Likes

Comments

Who am I?

Mitt namn är Alice Wejshag. Är 17 år och bor en bit från byn Vara. Här hoppas jag kunna dela med mig av så mycket utav min vardag som möjligt, och även lite annat skoj. Självklart är det lite oklart om vad som kommer att delas på min blogg, men jag ser fram emot att posta intressanta inlägg och bilder.
Jag hoppas att ni vill följa min vardag och kommer gilla att bloggen, kram! x

Likes

Comments