Header

Sitter på jobbet nu och oj va segt det går.. Är telefon försäljare men har inte fått väg något än.. Haha men men bara att köra på I guess.
Men idag är det FREDAG vilket är så skönt! Eller jobbar imorgon också men still Friday is always Friday!!

Vet inte Vad kvällen kommer bära av men I will keep u updated.

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon, vaknade för flera timmar sedan men har fortfarande inte lyckats ta mig upp haha. Har börjat kolla på white collar som är såå bra! Är nu på S3E3 och jag vill aldrig att det ska ta slut!
Gårdagen va rolig lite suddig haha..
Den började med champagne hemma hos C medan jag fixa iordning mig. Sen mötte vi upp en kompis och började röra oss in mot stan. Kvällen slutade i gammal stan där vi tog en taxi hem var på jag somna direkt.

Fick även hur fina tofflor som helst av C's mamma som är så himmelskt sköna!! Och rosa hihi. Så mina små fossingar kommer överleva ännu en vinter.

Likes

Comments

​God morgon, eller eftermiddag?

Jag vakna nyss upp hemma hos Cornelius. Har legat här i två dagar nu med hals ont huvudvärk och feber.. heja! så av ren rastlöshet har jag taggigt upp bloggen igen, nu med ny design och de gamla inläggen borttagna. hihi.

känner mig taggad på att ha mitt space där jag kan skriva av mig och dela med mig av min vardag, så välkomna hit ni som tittar in. Hoppas ni trivs 


Likes

Comments