Header

OJ OJ OJ

Jag vakade upp så innerligt taggad över att jag och C. båda va lediga på en Fredag! Läget ändrades dock då jag kom hem till att se vad som har hänt i vårt fina Stockholm.. Det första jag gjorde var att kolla med alla mina nära att dem var okej. Fick dock panik när jag inte fick tack på C. men vi har pratat och han mår bra! För dem det inte har gått bra för så sänder jag alla mina tankar till dem drabbade och deras familjer. Jag hoppas innerligt att all kaos som försegår just nu kommer till sitt slut.

Just nu sitter jag och väntar på att min morbror ska hämta mig och att vi ska fira min mammas man som fyller år idag, Men istället för att vara glad så är hela kroppen fylld av oro. Det känns så sjukt obehagligt, planen va ju att jag skulle åka in dit idag. Tur nog ångrade jag och C. oss och jag shoppa på söder istället...

Men det känns otryggt på ett främmande sätt. Man har ju läst och hört om liknande händelser runt om i världen men man har haft nån form av distans från de drabbade områdena. Så man har inte helt kunnat förstå, iaf inte jag då jag aldrig upplevt det själv Men när det händer så nära där man bor även om det här attentatet vi utsattes för idag var väldigt milt i jämförelse till terror vågen som has dränkt städer och länder de senaste året. Så är det fortfarande folk som har mist sina liv och är allvarligt skadade. Jag hade hjärtat i halsen medan jag i panik försökte få tag min familj och vänner och att säkerhet ställa att dem va okej. Men jag tänker på dem som inte fick tag på den dem älskar. Att som jag gjorde ringa och sms C. konstant i 40 minuter men tillskillnad från mig aldrig få något svar. Det är hemskt och omänskligt, det är så många frågor jag har just nu men svaren finns inte där ännu. Men det jag vill uppmana om är att ta det försiktigt och undvik tunnelbana. Sprid inte rykten för om detta nu är ett terror dåd så är syftet att sprida rädsla. och rykten i såna här lägen går som löpeld.

Så va försiktiga och håll era kära nära och stanna hemma. Finns även för dem som inte kan ta sig hem folk som hat öppnat sina lägenheter för sovplats och mat. Så hopp om mänskligheten finns än! Det som är viktigast nu är att inte låta hat och rädslan ta över! Sprid kärlek hjälp varandra. Peka inte finger utan fakta. sprid inte rykten. Krama och älska varandra och främst uppskata den tiden vi har och fyll den med kärlek och skratt istället för rädsla och oro. Låt dem inte vinna! Kärleken vinner över hatet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Godmorgon!

Är så trött så ögonlocken bara faller ner. Suck. ​Nu är det en ny dag sm jag hoppas inte fölljer gårdagens mönster. 

Jag ska först till jobbet sen direkt där efter så ska jag åka hem till mamma och kolla lite jobb och bara ha lite kvaletetstid med henne.

Likes

Comments

Måndag måndag måndag..

Hej föresten.

Den här dagen ligger på top för värsta måndagen i år. Allt som möjligen skulle kunna gå fel gick tok snett idag. Dock har jag städat och gjort fint i min lilla lägenhet och handlat lite inför veckan!

Nu ska jag äta glass med jordgubbar och somna till nån serie hahah.

PS: Mitt ris har börjat blomma!


Likes

Comments

Sitter på jobbet nu och oj va segt det går.. Är telefon försäljare men har inte fått väg något än.. Haha men men bara att köra på I guess.
Men idag är det FREDAG vilket är så skönt! Eller jobbar imorgon också men still Friday is always Friday!!

Vet inte Vad kvällen kommer bära av men I will keep u updated.

Puss

Likes

Comments

Godmorgon, vaknade för flera timmar sedan men har fortfarande inte lyckats ta mig upp haha. Har börjat kolla på white collar som är såå bra! Är nu på S3E3 och jag vill aldrig att det ska ta slut!
Gårdagen va rolig lite suddig haha..
Den började med champagne hemma hos C medan jag fixa iordning mig. Sen mötte vi upp en kompis och började röra oss in mot stan. Kvällen slutade i gammal stan där vi tog en taxi hem var på jag somna direkt.

Fick även hur fina tofflor som helst av C's mamma som är så himmelskt sköna!! Och rosa hihi. Så mina små fossingar kommer överleva ännu en vinter.

Likes

Comments