Uppdateringen är ju något som verkligen inte varit på topp de senaste men jag ska försöka bättra mig. Därför tänkte jag berätta om det jag missat att berätta om.


För ungefär en månad sedan var jag och några vänner på Liseberg, och jag önskar så att jag kunde skriva att det var något man aldrig tröttar på, men jag har verkligen tröttnat. Vi hade absolut jätteroligt men jag bara kände mig så tråkig för på ett sätt tyckte jag inte det var jättekul att åka något för att sedan må jättedåligt efteråt. Det är säkert jättekul att åka dit varannat år eller något liknade men mer än så är jag inte jättesugen på.


Men jag hade ett underbart sällskap och jag tog ju såklart lite fina bilder också så dagen var långt ifrån tråkig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För ett tag sedan var jag i Danmark och då passade jag självklart på att ta lite outfit-bilder, men de har tyvärr inte visats på bloggen, FÖRENS NU.

Shorts - Missäy // Tröja - Hm // Kappa - Missäy

Likes

Comments

Jag måste bara tipsa er om en jättefin och bra blogg som jag hittade häromdagen!! Det är en jättefin tjej som heter Cassandra som driver den. Där skriver hon om sin vardag men hon lägger även upp modetips vilket jag tycker är superkul. Det jag tycker om extra mycket med henne blogg är alla fina bilder hon tar. Det är jättebra kvalité på dem och man får verkligen en bättre syn på hur allt varit. Jag lägger upp några bilder som jag verkligen tycker om och sen så länkar jag även hennes blogg under bilderna.

Hennes fina blogg hittar ni Här!

Likes

Comments

Contains affiliate links

För några dagar sedan tog jag ett väldigt impulsivt beslut att färga håret rosa. Allt gick så fort och plötsligt var det inte blont längre. Reslutatet blev ungefär som jag tänkt mig men jag var ändå inte nöjd och ångrade mig väldigt mycket. Som tur var använde jag bara en färgbomb som successivt tvättas ur. Jag använde en från Revlon Professional som ni hittar Här. Det finns många olika färger att välja mellan men jag valde 005 PINK. Det som jag tycker är bra med denna färgen är att den inte alls håller länge. Den tvättas ur jättesnabbt vilket passar mig perfekt. Tuben är ganska stor och skulle man vilja att den höll längre är det bara att applicera fler gånger.

Här är några bilder på resultatet i mitt hår.

Såhär ser det ut efter bara en tvätt.

Likes

Comments

Igår va en av de bästa dagarna i mitt liv!! Jag fick se personen som alltid gör mig glad med personer jag alltid är glad med. Helt oslagbar kombo helt enkelt.
PG spelade allt från sina egna låtar som Per Gessle, gyllene tiders låtar och Roxette. Det var verkligen en jättebra konsert och ett minne för livet.
Såklart togs det även mycket bilder som ni ska få se nu ;)

Likes

Comments

Jeans - hm // body - Gina Tricot // solglasögon - Ray ban

Likes

Comments

Sommarlovet har inte bjudit på så mycket lov än så länge men inte klagar jag för jag har världens bästa jobb. Om jag glömt nämna det så jobbar jag i hemtjänsten och jag trivs verkligen jättebra!!! Dagarna flyger förbi och jag tjänar pengar samtidigt? Helt fantastiskt!
Sen ska jag faktiskt på Per Gessle när han spelar i Göteborg den 22 juli så det är snart. Per Gessle, Gyllene tider och Roxette, ja han ska spela allt. Hans musik är underbar och jag får aldrig nog av att sjunga med till den så det är verkligen en konsert som jag ser fram emot ;)
Jag fick även biljetter till Ed Sheeran som kommer hit nästa år!!!!! Hur sjukt är inte det? Ännu en konsert som jag knappt kan vänta tills <3333
Hoppas alla har det jättebra och njuter av värmen, kramar <333

Likes

Comments

I skrivande stund är jag väldigt irriterad och besviken. Jag är besviken på både mig själv och den typen av människor som vi befinner oss bland idag..

Idag var planerna att åka till Överby med min mamma och min lillasyster. Vi hade jättetrevligt och var påväg mot utgången när tanken plötsligt slår mig, VART ÄR MINA SOLGLASÖGON??? Jag har dem alltid på huvudet inomhus då jag tycker de sätter bort håret fint men nu var de inte där.. Jag visste precis vart de var, inne i provrummet på Gina Tricot. Jag hade hängt av mig dem där för att de ramlade ner när jag provade kläder. Dumt av mig så hängde jag inte tillbaka kläderna som inte passade utan jag lät de hänga kvar i provrummet, där med mina glasögon. Jag hade hängt solglasögonen över ett par tights som jag provat men som inte passat. Så fort jag insåg detta sprang jag tillbaka till butiken men nej provrummet var helt tomt, inga kläder och inga solglasögon. Jag sprang runt till personalen i panik och frågade om någon lämnat in dem men utan framgång. De var alltså borta.
Min stora fråga till världen är då varför man inte kan lämna in något som inte tillhör än själv. Hur kan man med gott samvete ta något som man vet är någon annans. Hur kan man inte gå till kassan och säga "hej jag hittade ett par solglasögon".
Jag blev väldigt arg på mig själv för att jag tabbade mig så mycket genom att glömma dem, mina älskade Ray Ban solglasögon var nu borta. Hade jag bara hängt tillbaka kläderna hade jag hittat solglasögonen också. Jag är så sjukt besviken på mig själv, men alla gör vi misstag. Och till dig som tog mina solglasögon, när det är din tur att göra ett misstag hoppas jag att folk beter sig bättre än du gjort idag...

Jag och solglasögonen <3333

Likes

Comments

Igår var det midsommarafton, eller som jag såg det, en vanlig fredag förutom att jag hade blomsterkrans. Midsommar är aldrig något som vi i vår familj firat speciellt mycket. Vi kanske träffar några i släkten eller några familjevänner men inget mer än så. Detta tycker jag personligen är väldigt skönt men ibland lite tråkigt också såklart. Gårdagen såg ut på så sätt att vi träffade en familjekompis och åt god mat. På kvällskvisten gick jag till en kompis en stund men det blev tidig hemgång eftersom vi båda var väldigt trötta. Såklart så regnade det också vilket nästan är som en tradition i Sverige så ingen blev nog förvånad :/

Idag är det midsommardagen vilket betyder Cruising i vår lilla stad. Det är alltid lika roligt när det händer något här och iår var inget undantag. FoodTrucks, raggarbilar, dansande folk, godisstånd osv ja you name it. Det var sjukt mycket folk, som alltid, och dagen spenderades med både släkt och vänner. En väldigt bra dag helt enkelt. <333

Såklart glömde jag helt bort att ta bilder på allt roligt idag men fick iallafall en bild på mina goda Churros :)

Likes

Comments

Idag är det 9 juni vilket betyder att den nya säsongen av orange is the new black (äntligen) kommer ut!!!! Det är en av mina absoluta favoritserier (så alltså ännu ett stort serietips) och jag har verkligen längtat efter denna dagen så sjukt länge. Slutar även väldigt tidigt idag så vi får se hur många avsnitt som jag hinner se idag ;)

Likes

Comments