Jag vet inte riktigt vad jag håller på med fick nåt jävla ryck och nu kör VI IGÅNG MED BLOGGANDET!!!1!!1! nej men detta är bara äkta procrastination. Jag borde egentligen göra klart två skoluppgifter och sedan måste jag läsa en bok (som jag har 180 sidor kvr på) tills imorgon samt skriva loggar på det. Men kommer jag göra det.. nej.. eller jo jag måste ju. Kommer göra det imorgon så blir det nog bra. Har ingen balans i livet. Här är två fula bilder på mitt skrivbord för jag vet inte vad. Kollar nog in här igen nästa gång jag har för mycket plugg och för lite motivation!! hejsvejs

Likes

Comments

Känner mig som en primadonna från 60-talet eller nåt. Det kanske inte användes då men jaja. Dessa papiljotter är köpta på loppis, som jag användt en gång förut när jag hade långt hår. Men det slutade med saxen för håret kom inte loss haha. Idag ska jag cykla ner till maxi och köpa oreokex och göra en... Oreocheesecake!!! Spännande!!

 (Pinnen i mitten av pannan gör ganska ont och det ser ont ut men vad gör man inte för att få lockar)

Alltså min tumme ser ju onaturlig ut wtf.

Likes

Comments

Nu är jag hemma ifrån Teneriffa. Jag skulle vilja säga att vädret inte var jätte bra, det var soligt i 3 dagar resten var muliga. Det tog dock ändå och jag fick en bränna som jag hoppats på. Det har varit gött att komma bort från hem och komma nånstans där ingen känner en. Jag har varit lite orolig på vad jag skulle äta, så det slutade med att jag levde på pommes i en hel vecka. Känns lite sådär, men nu ska jag komma tillbaka till mina vanliga rutiner och då även matvanor, BORT MED POMMES.

Likes

Comments

​Jag har så sjukt ont i magen och mår jätte illa. Jag har aldrig känt så här någonsin... VARFÖR BLIR DET SÅ HÄR NU?? Jag drömde även att vi missade flyget, så det känns ju inte jätte nice nu. Men det kommer nog att gå bra! 

Likes

Comments

​Idag vaknade jag runt klockan 6. Jag börjar klockan 10 så har rätt lång stund att göra iordning mig. Jag har även hunnit äta frukost vilket jag inte brukar göra, jag pendlar till skolan och för att inte gå upp typ vid fem, struntar jag i frukosten. Idag börjar jag som sagt tio och sen slutar jag 13.45. när jag kommer hem ska jag börja packa eftersom jag åker utomlands på lovet!!!

Likes

Comments

Jag har ganska nyss flyttat ner i vårt hus. Förut hade jag ett litet avlångt rum på övervåningen, nu har jag ett ungefär lika litet fyrkantigt rum på nedervåningen. Det känns i vilket fall större, det enda träliga är att jag inte har en "häng"-garderob, så jag måste då vika ihop alla klänningar och sådant.

Eftersom jag inte haft så mycket tid är alla mina väggar helt tomma. Det enda jag har är drömfångaren. Jag har klarat mig utan spegel och utan sänglampa, det är tufft av mig.

Här tänker jag mig en spegel, det svarta som sticker upp är en tillfällig stol som ska bort, eller ersättas med en finare stol. Det är den enda idén jag har än så länge. Det ska upp hyllor någonstans oxå...

Likes

Comments

Det är så kul att målarböcker har kommit tillbaka, fast med mer plåttriga illustrationer. Jag tycker det är så himla mysigt att sitta och färglägga. Satt en stund igår och målade med vattenfärg i böckerna, tyckte det var lite enklare än med tusch och bläck. Detta ska ju tydligen vara lite avslappnande och det är ju bra att ha i vardagen!

Likes

Comments

Idag var ingen bra dag. Jag kände mig inte alls pigg. Somnade med hur ont i magen som helst! Kunde inte ens räta ut mig eller sträcka på mig! Idag letade jag bikini typ överallt, men gissa om jag är kräsen när det gäller bikini. MHM. Hittade ingen som jag kände att jag skulle tänka mig strutta runt i och se glad ut. Gick bara ut ur omklädningsrummet med en ledsen min. 

​Outfit idag

Likes

Comments

Inatt sov jag oroligt och jag är väldigt trött. Längtar inte till skolan, skulle kunna ha lov för alltid. Idag ska jag åka och köpa en bikini eftersom vi åker utomlands på påsklovet. Just nu är mina bikiniunderdelar lite små så jag får en sån här snygg muffintopp. Alla överdelar är dock ok men det är bara en jag gillar haha. Så jag får se om jag hittar nån snygg idag. 

Likes

Comments

Seriöst, jag tycker dagarna går sååååååå långsamt just nu, har pluggat (lite), tränat (lite) och lagat kvällsmat. Nu när jag tänker efter kanske dagen har gått rätt fort. Iallafall är det mello nu som gäller. Till det blir det panacotta, dipp med grönsaker och godis. lite gott och blandat.

Likes

Comments