Sååå idag fick jag hem ett paket från Cocopanda för beställde två produkter därifrån i lördags. Snabb leverans skulle jag påstå! Det var inte något speciellt bara en fan brush från ecotools som jag ska ha till highlighter/bronser hade jag tänkt. Och sedan en concealer från NYX som jag haft innan men inte hittar i butik längre. Eller de finns men inte färgen som jag skulle ha.

Dessa två veckor har jag även införskaffat lite mer smink på rea i en butik på stan som tyvärr ska stänga igen. Men då var det 30% på allt och på vissa produkter 50%. Skulle egentligen bara köpa en concealer men det blev lite mer, då ett läppstift-ish och ett puder.

Fick även för mig att jag är bättre på smink än vad jag faktiskt är och köpte denna brow pomade från Anastasia. Jag tog färgen dark brown för har väldigt mörka hårstrån. Dock känns den lite för mörk och så är det sjukt svårt tycker jag men får väl öva och kolla på beauty gurus när de gör brynen. Men den är fett värd pengarna för jag behöver väldigt lite produkt för att det ska bli färg och hålla! Sen är jag ingen expert på detta men men.

Har provat, ögonbryns- pennor och -skuggor och nu denna, vilket verkar va min nya favorit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har försökt mig på något realistiskt och det gick helt okej. Jag är så osäker på när jag skuggat för hon ser ganska... svettig ut? sen är proportionerna sådär haha. Jag började även på att måla Bella Hadid men tappade lusten tyvärr gjorde halva, insåg att jag fuckade upp handen och avslutade projektet där.

Likes

Comments

Yeeee look at dis bootaaay :oooo so smol lol. Mina mad photoshopskillzz handlar ej om att förändra min kropp. Är hyfsat nöjd. Jag har endast fixat min panna för jag råkade hugga av den när jag tog kort. ville få med mina byxor så hade ingen koll på vad om jag fick med hela huvudet/ inget av huvudet. Antingen eller. Nu orkade jag fixa min panna men kunde ju lika gärna klippt av hela huvudet men men. *host* clickbaitsånifårseminoutfit *host* känner att jag ej har en röd tråd i mina inlägg men så kan det va

Likes

Comments

Är kär i mina gardiner. Så gulligt med spets tycker jag och det passar in i mitt rum ganska väl. Innan hade jag ett par mörka lila gardiner men det gjorde att rummet blev jätte mörkt. Jag har nästan endast ljusa färger i rummet även om jag skulle vilja ha lite mörkare så att det känns mysigt. Men ska inte klaga för det känns istället väldigt fräscht!

Detta är två grejer jag är så sugen på att köpa. Kit-cat clock är originell och så fin!!! Den fanns även i en mörk röd färg som jag tyckte var ännu finare. Glaskupolen är från Ellos men jag såg en liknande på Ikea som jag tror jag ska köpa nån dag nu till veckan.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag håller på med fick nåt jävla ryck och nu kör VI IGÅNG MED BLOGGANDET!!!1!!1! nej men detta är bara äkta procrastination. Jag borde egentligen göra klart två skoluppgifter och sedan måste jag läsa en bok (som jag har 180 sidor kvr på) tills imorgon samt skriva loggar på det. Men kommer jag göra det.. nej.. eller jo jag måste ju. Kommer göra det imorgon så blir det nog bra. Har ingen balans i livet. Här är två fula bilder på mitt skrivbord för jag vet inte vad. Kollar nog in här igen nästa gång jag har för mycket plugg och för lite motivation!! hejsvejs

Likes

Comments

Känner mig som en primadonna från 60-talet eller nåt. Det kanske inte användes då men jaja. Dessa papiljotter är köpta på loppis, som jag användt en gång förut när jag hade långt hår. Men det slutade med saxen för håret kom inte loss haha. Idag ska jag cykla ner till maxi och köpa oreokex och göra en... Oreocheesecake!!! Spännande!!

 (Pinnen i mitten av pannan gör ganska ont och det ser ont ut men vad gör man inte för att få lockar)

Alltså min tumme ser ju onaturlig ut wtf.

Likes

Comments

Nu är jag hemma ifrån Teneriffa. Jag skulle vilja säga att vädret inte var jätte bra, det var soligt i 3 dagar resten var muliga. Det tog dock ändå och jag fick en bränna som jag hoppats på. Det har varit gött att komma bort från hem och komma nånstans där ingen känner en. Jag har varit lite orolig på vad jag skulle äta, så det slutade med att jag levde på pommes i en hel vecka. Känns lite sådär, men nu ska jag komma tillbaka till mina vanliga rutiner och då även matvanor, BORT MED POMMES.

Likes

Comments

​Jag har så sjukt ont i magen och mår jätte illa. Jag har aldrig känt så här någonsin... VARFÖR BLIR DET SÅ HÄR NU?? Jag drömde även att vi missade flyget, så det känns ju inte jätte nice nu. Men det kommer nog att gå bra! 

Likes

Comments

​Idag vaknade jag runt klockan 6. Jag börjar klockan 10 så har rätt lång stund att göra iordning mig. Jag har även hunnit äta frukost vilket jag inte brukar göra, jag pendlar till skolan och för att inte gå upp typ vid fem, struntar jag i frukosten. Idag börjar jag som sagt tio och sen slutar jag 13.45. när jag kommer hem ska jag börja packa eftersom jag åker utomlands på lovet!!!

Likes

Comments

Jag har ganska nyss flyttat ner i vårt hus. Förut hade jag ett litet avlångt rum på övervåningen, nu har jag ett ungefär lika litet fyrkantigt rum på nedervåningen. Det känns i vilket fall större, det enda träliga är att jag inte har en "häng"-garderob, så jag måste då vika ihop alla klänningar och sådant.

Eftersom jag inte haft så mycket tid är alla mina väggar helt tomma. Det enda jag har är drömfångaren. Jag har klarat mig utan spegel och utan sänglampa, det är tufft av mig.

Här tänker jag mig en spegel, det svarta som sticker upp är en tillfällig stol som ska bort, eller ersättas med en finare stol. Det är den enda idén jag har än så länge. Det ska upp hyllor någonstans oxå...

Likes

Comments