En nydelig lørdag med solskinn over hele Stavanger! Det har vi selvfølgelig dratt nytte av og i dag tok vi oss en tur til Arboretet igjen. Rogaland Arboret er et parkanlegg som ligger et stykke utenfor Stavanger mot Ålgård. Her er det fine gangstier hvor det er tilrettelagt for rullestolbrukere og barnevogner, fine benker hvor man kan nyte en kopp kaffi og nydelige trær, blomstrer og vann. Det å rusle rundt her er virkelig deilig.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I forrige uke bestemte jeg og Lars oss for å gå en tur i nabolaget. Vi oppdaget en nydelig gravlund kun noen få gater lengre oppe fra der vi bor. Kanskje spesielt å gå rundt på en gravplass, men det er faktisk den fineste gravplassen jeg har sett. Fine farger, nyklippet gress, nydelige trær og fuglekvitter. På mandag måtte vi gå samme turen en gang til og da tok jeg med kameraet. Se så vakkert! Kjenner det blir litt synd å flytte fra dette, så håper jeg finner en fin turløupe dit vi flytter i juni.

Likes

Comments

Termindato: 29 juni 2017 ♥

Kjønn på babyen: En liten gutt.

Hvor langt på vei: I dag har jeg fullgått 35 uker og går med andre ord inn i svangerskapsuke 36.

Dager igjen av svangerskapet: I dag er det bare 37 dager igjen til termindato. Spennende! Nå kan det begynne å skje ting når som helst.

Babyen er så stor som: I begynnelsen av uken er den lille ca 44 cm lang og veier 2,38kg. I slutten av uken veier han ca 2,56kg. Sentralnervesystemet og fordøyelsessystemet er nesten helt ferdig utviklet og han begynner å legge på seg.

Navn på babyen: I og med at vi har delt første bokstav på sosiale medier, tenker jeg at jeg kan dele det her også. Første bokstaven til den lille er N, men vi kommer ikke til å gå ut med hele navnet før han er født. Hva tror dere at det er?

Kjenner du noe til den lille mageboeren: Hver dag og veldig ofte i løpet av dagen! Plutselig skyter det en fot ut av magen, og man ser hele magen bølge når han beveger seg og snur seg. Utrolig fascinerende å se på, men til tider litt vondt faktisk.

Innkjøp: Ingen innkjøp er gjort denne uken. Nå prøver vi å holde oss borte fra shoppingen da vi snart skal flytte. Orker ikke flytte flere ting enn nødvendig.

Utstyr vi mangler: Vi mangler vell egentlig ikke noe nå...?

Ukens cravings: Hmm.. Kommer ikke på noe! Kanskje skoleboller/gjærbakst generelt?

Plager: Jeg har fått en del vann i kroppen den siste uken. Anklene er hovne og fingrene prikker på grunn av hevelsen.. Litt småekkelt, men satser på det ikke forverrer seg noe voldsomt.

Søvn: Veldig varierende fortsatt. Snur meg mye om nettene og kan ikke huske sist jeg sov helen natten gjennom uten å våkne. Vanskelig å snu seg er det også!

Fødselsforventninger: Veldig spent, men tar det foreløpig veldig rolig. Jeg vet på en måte ikke hva jeg skal forberede meg til da det er første gangen..

Humør: Som alltid opp og ned. Blir gjerne trøtt rundt 13-14 på dagen og kjenner behov for å sove en time.

Neste kontroll: Vi var på kontroll i dag faktisk. Alt stod bra til med den lille. SF-mål var litt over gjennomsnittet, men han vokser i jevn og fin fart. Hjertet slo fint og som det skulle og han ligger med hodet nedover i bekkenet. Hodet er ikke festet enda, men jordmoren mente at dette kunne skje når som helst. Lille N ligger på en måte litt på skrått ned i bekkenet, slik at han stanger i skambenet mitt. Sykt spent på de kommende ukene! Neste kontroll blir 9 juni og da har vi overtatt leiligheten, jeg er ferdig på skolen og bryllupet til min bror er overstått. Tenk om lille N også er kommer til verden?

Likes

Comments

Smashbox Photo Finish Color Correcting Primer (grønn) nøytraliserer/demper rødheter i huden. Denne påfører jeg på ansiktet etter dagkrem og før jeg skal korrigere rødheter i ansiktet med concealer.

Maybelline New York Mastercamo (colour correcting concealer) bruker jeg for å korrigere rødheter i ansiktet, samt mørke ringer under øynene. Den grønne bruker på de røde partiene og den lyserosa bruker jeg under øynene. De andre fargene bruker jeg for å dekke kviser og røheter som BB-cream'en ikke klarer å dekke.

Estee Lauder DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit BB Creme SPF 35 er en lett BB cream med god dekkevne. Nå har jeg ikke like uren hud som jeg hadde for en stund tilbake, og da liker jeg å bruke en lett-dekkende base. Skal jeg noe spesielt bruker jeg gjerne en mer dekkende foundation som Estee Lauder Double Wear foundation.

Clarins Instant Concealer bruker jeg for å dekke mørke ringer under øynene og for å lysne opp. Dette får meg til å se mer våken ut og mindre trøtt etter en tøff natt med lite søvn.

MAC Mineralized SkinFinish er et pudder jeg bruker for å sette alle kremproduktene jeg har brukt. Dette er et must for meg som har kombinert hud med en oljete t-sone utover dagen.

Sensai Loose Powder (translucent) bruker jeg for å sette concealeren under øynene. Dette gjør jeg for at den ikke skal legge seg i striper ut over dagen.

NYX Contour & Highlight palett. De grålige/brune fargene bruker jeg for å markere ansiktet (contouring) og for å varme opp ansiktet igjen, da hele ansiktet nå er i kun én nyanse. De øverste fargene til høyre og til venstre bruker jeg som highlighter. Disse gir en naturlig glød til ansiktet og passer de fleste hudtoner!

Urban Decay All Nighter Setting Spray er en spray som setter alt på plass og som gjør til at huden ikke ser så puddrete ut. Bruker denne før jeg påfører mascara for å unngå at mascaraen skal smitte over under eller over. Denne sprayen får også sminken til å sitte godt hele dagen.

Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara er favorittmascaraen min som jeg har brukt i 4-5 måneder nå. Gir en utrolig fin lengde på vippene og separerer vippene fint.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer (Taupe) bruker jeg for å markere brynene litt. Bruker Brow Definer til hverdags og Dip Brow Pomade dersom jeg skal noe spesielt

Elisabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm er en utrolig god leppomade for tørre og sprukne lepper. Elsker denne og har den med meg over alt!

Likes

Comments

I dag tenkte jeg å vise dere noen skatter fra garderoben til vår kommende sønn. Han har fått så ekstremt mye fint av både venner og familie, og har i tillegg vært så heldig å få arvet en hel masse. Jeg vil som sagt dele noen skatter fra garderoben hans og kommer nok til å komme med flere slike innlegg i fremtiden. Noe av det fineste tøyet han har, har jeg pakket i fødebagen som jeg kommer til å dele i et annet innlegg.

I og med at vi skal flytte er garderobeorganiseringa veldig midlertidig. Her er det sortert etter størrelse (50 og 56) som jeg har forstått er de to "vanligste" størrelsene man begynner med når man får et barn. Resten av klærne hans er pakket i esket etter størrelser slik at det blir enkelt å finne de frem når den tid kommer.

Disse "korgene" er fra IKEA og er virkelig kjempe greie til organisering av babytøy.

Snekkerbuksen er fra H&M. Kanskje denne kan tas i bruk dersom vi får en varm sommerdag dette året? Sparkedressen er fra Lillelam og den har jeg vist i et annet innlegg også. Gleder meg til å se den lille i den her! Elsker blåfargen.

Disse tre bodyene med krager og knapper har den lille arvet. Vet derfor ikke hvor de er fra eller om de er for salg fortsatt. De er hvertfall utrolig fine og jeg tror den lille kommer til å bli kjempetøff i disse!

Elsker disse buksene fra H&M. Virker så behagelige i stoffet og er virkelig superpraktisk med hel fot. Pysjen til venstre er også fra H&M. Digger det maritime uttrykket og at det er knapper helt ned til foten. Det gjør det forhåpentligvis enkelt om nettene når man skal skifte bleier og den slags.

Omslagsbodyene fra H&M har han virkelig mange av! Disse virker kjempe praktiske med tanke på av og på-kledning da de kan knappes helt opp på siden. Liker også de duse fargene og at de kan gå til absolutt alt av underdeler.

Noen skjønne bodyer med søte print og "sayings" er heller ikke å forakte! Luen til venstre har gått i arv, men det står den er fra H&M. Har ikke sett den i butikk dessverre..

Likes

Comments

I dag er jeg 34+4 dager på vei, noe som betyr at jeg offisielt er HØYGRAVID! Det er kun 40 dager igjen til termindato og nå klarer vi snart ikke vente lenger. Heldigvis har vi litt på agendaen slik at dagene mest sannsynlig vil fly avgårde. Det venter blant annet et bryllup om to uker, muntlig forsvaring av bacheloroppgaven, skoleavslutning med vitnemålsutdeling og innflytt i ny leilighet. Tror ikke vi kommer til å få tid til å sitte å vente på at han skal komme, for og si det sånn.

Likes

Comments

I dag har jeg fått lov til å tilbringe 3,5 år sammen med denne fine mannen. En bedre samtalepartner, bestevenn og kjæreste skal man jammen lete lenge etter. 3,5 år har flydd forbi, men jeg føler likevel at vi har vært sammen i uendelig mange flere år. Alle minnene, samtalene og opplevelsene sitter dypt og er noe jeg vil ta vare på for alltid. Jeg kunne ikke hatt det bedre og jeg gleder meg til å bli en familie på tre <3

Likes

Comments