Nu har det gått ett bra tag sen sist. Jag är tillbaka i Sverige och allt är förändrat. Blev så sugen på att blogga igen so here vi go. Dock inte på denna domän, jag vill hålla denna domän endast till året i USA. För att kunna gå tillbaka o läsa ibland. Gråta en eller två tårar av saknar händer ofta när jag kommer in här.
Är ni sugna eller bara nyfikna på vad jag har haft för mig på senare tid borde ni gå in på min nya blogg. Tänkte skriva ett långt inlägg om hur det var att komma tillbaka. Kram på er, hoppas vi syns igen.

www.nouw.com/alicecarlson

Gillar

Kommentarer

​Allt har ett slut sorgligt nog.
Min familj är här och det känns overkligt. Att träffa dom i Chicago va en sån sjuk lycka. Annars är jag rätt ostabil faktiskt. Säger hejdå till folk hela tiden och det krossar mig, jag vill inte hem. Mitt liv här är så sjukt bra på alla plan och nu måste jag lämna. Igår hade jag en avskeds fest vid en sjö. Det var rikigt kul faktiskt, men så himla sorgligt. Att säga hejdå till Jenny var så otroligt jobbigt och svårt.. 

I dag ska jag säga hejdå till Min Zach och min bästavän Margot. kommer bli ett helvete helt enkelt. Dom betyder så mycket för mig och jag behöver dom i mitt liv helt enkelt. Jag är inte redo för detta.. 
Och imorgon säger jag hejdå till min värdfamilj. Fy vad jobbigt det kommer att bli, det kommer krossa mitt hjärta. Jag älskar dom så himla mycket. Men det kommer alltid att vara min andra familj. 
Sen åker jag till San Fran imorgon för en vecka och efter det Los Angeles o sen chicago. Sen hem till Sverige. 

Nu är i princip mitt utbyessår slut. I made it. Det är dags för nya äventyr och ett nytt kapitel i mitt liv. Men sammanfattningsvis , detta år hr förändrat mig och det har varit det bästa året. Kunde inte ha blivit bättre, jag lever i en dröm. 

Här tar bloggen också slut denna dag. Tack till er alla som har följt mig och supportrar mig, ni är bäst. 
Och för er blivande utbytisar, jag är så avundsjuk på er. Njut, ha kul och lev för dagen, det är mitt tips till er. Tack 

Följ mig på:
Insta - Alicecarlson
snap-alicegulice

Gillar

Kommentarer

I GRADUATED, I did it.

Och inte har det varit som High school Musical, det har varit bättre. Hur ska jag kunna summera hur min vistelse på Marcellus High har varit? Det har varit kallt, massa läxor, som ett fängelse men det har varit det bästa året i mitt liv. Pga Människorna som har öppnat mig med stora armar och låtit mig få bli en del av dom. Amerikanre är så otroligt öppna och trevliga, något vi svenskar borde ta efter.

I går tog allt slut, igår var det graduation. Det var det mäktigaste jag gjort och något jag kommer berätta för mina framtida barn. Mitt under ceremonin slog det mig att allt var över jag jag grät oavbrutet i 2h. Sa också hejdå till massa, det gör så ont i hjärtat. Tanken att jag ska säga hejdå till mina närmaste och min Zachary om några dagar är hemsk. Vet inte om jag kommer klara det. Det är så orättvist. Att behöva breaka fast ingen vill. Kärlek är orättvist och kärlek gör ont.

Men på onsdag kommer min familj.. äntligen.


Gillar

Kommentarer