Header

Idag efter skolan hoppade jag av i Tibro för att hänga lite med Sandra. Hon hade hört att Annas hårdesign hade 25 års jubileum med rea och gratis tårta så vi bestämde oss för att dra ditt (mest för tårtans skull haha). Men väl där så hittade jag 2 styling produkter och ett armband från Snö by Sweden som fick följa med hem. Allt detta för bara 200 kr! Dessutom var tårtorna hur goda som helst, en riktigt bra dag med andra ord...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Beställde precis hem lite bilder i polaroid format som jag tänkte skulle få klä väggarna på rummet. Ska bli superkul att se hur det blir när jag får hem dom!

Likes

Comments

Nu är det slut på det roliga och back to buisness. Lovet var minst sagt grymt och avslutades på bästa tänkbara sätt i Helsingborg/Danmark med goa vänner! Tyvärr har jag lyckats dra på mig någon form av bihåleinflammation så fick stanna hemma från skolan idag men det var minst sagt behövligt, jag måste få undan lite läxor så jag kan andas ut lite... 

Likes

Comments

Nu är vi framme i Varberg och detta hotellet är helt sinnessjuk! Gud vad fint det är! Det är tyvärr mobilförbud inne på spa-avdelningen men jag sneaka några bilder ändå haha! Ikväll ska jag nog dra med lillsyrran ut på klubben en vända, vi får se om de går vägen...

Likes

Comments

Tjenare folket! Just nu sitter jag i bilen och dunkar musik och käkar skittles. Nästa stopp är Varbergs Stadshotell och Asian Spa där vi ska hänga tills på lördag. Det ska bli riktigt mysigt, lite relax är välbehövligt just nu kan jag säga!

Likes

Comments

Tjenare peeps! Det är påsklov och ett händelserikt sådant dessutom. Fredag utgång, lördag 18års mys och idag Göteborg... Och detta är bara början på lovet! Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad för nu kan jag inte skylla på den gamla hederliga "men vad ska jag blogga om jag gör ju ingenting på veckorna"

Likes

Comments

Detta är alltså resultatet av dagens fotografering. Det var kul att hitta på ett litet projekt såhär på lovet och så fick jag dessutom se hur enormt duktig Emilia är, jag menar kolla på dom där hoppen! Hur kan du kvinna?! Jag skulle vara överlycklig om jag var hälften så graciös och vig...haha!

Likes

Comments

Lite inspirationsbilder!

Idag står fotografering med Emilia på schemat. Vi hade tänkt att ta lite dansbilder och jag tror att detta kan bli riktigt snyggt! Ska bli skoj att damma av kameran och komma igång med fotograferingen igen!

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas ni har haft en riktig mysig dag, det måste jag iallafall säga att jag haft! Dagen har spenderats med både gamla och nya vänner och avslutades med en riktigt god middag på Riviera. Bästa tänkbara enligt mig!

Likes

Comments

Idag hade jag sovmorgon så jag började inte för än 11.35. Efter skolan tog jag, My och Rebecka en runda på stan. Jag fick inte med mig något hem men det är alltid lika mysigt!

Likes

Comments

Instagram@alicetho