Nu jag, mamma och våra familje kompisar på flygplatsen vi sitter vid gaten och väntar på planet som ska ta oss till solen igen. Vi har långhelg i USA så vi ska vara där i ungefär 4 dagar, ska bli jätte trevligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart är det dags för jul! Vad ska ni göra på jul? Själv längtar jag till att sitta framför brasan och öppna packet. Min syster Alva kommer snart till USA, saknar henne lite granna nu. Min familj firar jul om lite tidigare för att vi kommer vara bortresta under jul. Men det kommer bli kul ändå:)

Likes

Comments

Idag var jag och mamma i NYC och shoppade. Vi gick mycket, såg mycket och shoppade bra:)
Nu sitter jag och mamma och kollar på film och äter lite glass.

Likes

Comments

Mamma är i New York klockan var satt på 06.00 frö att hinna till skolan som börjar klockan 07.30. Pappa skjutsar mig och vi åker klockan 07.00 för att jag inte ska bli sen. Idag börjar dagen med Engelska, sen ESOL, efter det Health, jag har andra lunch idag för att jag har Global Themes när lunch är, efter lunch har jag biologi och till sist free. Efter skolan ska jag troligtvis hem om jag inte hittar på något annat. Kram

Likes

Comments

I fredags var jag med Katie. Mamma och pappa var på middag med vänner från Sverige, jag och Katie hade mys kväll hemma hos mig. Vi beställde pizza och tog bilder. Runt 9 tiden åkte hon hem och då satte jag mig och åt glass och kollade på någon film som var på tv.

Likes

Comments

Vi åkte till Rio Bravo och ät mexikanskt sen åkte vi till Sweet Frog för efterrätt.

Likes

Comments

Här är några bilder från olika gånger jag har varit i NYC och olika ställen. Om jag skulle rekommendera någonstans att resa så rekommenderar jag NYC stark. Det finns mycket att se, mycket restauranger och man måste ju inse att det är en berömd stad så det är ju nästan viktigt att åka dit. OM du ska åka så rekommenderar jag att du bor på ludlow hotel eller The Bowery, jag tror att dessa hotel har samma ägare båda är väldigt trevliga väldigt hem mysiga. Om du gillar att shoppa så rekommenderar jag att du får i Soho, det är väldigt coolt där och det finns alla möjliga affärer, och 5th avenue om du vill till exempel till Sax för den affären finns inte i Soho. Om du vill ha mer tipps har jag fler så det är bara att skicka ett email. 

Likes

Comments

En vanlig tisdags morgon börjar jag tänka på min hund. Min hund heter Stitch, vi lämnade henne i Sverige med våran gamla barnflicka Anika och hennes familj. Förra gången vi flyttade till USA så tog vi med henne men hon hade det jobbigt på planet så vi bestämde oss för att lämna henne i Sverige denna gången. Jag saknar henne mycket och längtar tills jag är tillbaka med henne. Till alla som har djur, uppskata dom medan ni är med dom för, när ni inte kommer kunna se dom på länge kommer ni sakna dom mer än vad ni anar.

Likes

Comments