Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa! Är nu tillbaka på ännu mera jobb efter två lediga dagar, vilket var fantastiskt! Har varit toppen väder och har bara njutit. Linus kom hit och hälsade på vilket var jätte mysigt! I tisdags var planen att gå ut och äta men ingen av oss orkade så avbokade de bordet och gjorde goda hamburgare hemma framför en film.

Igår var det onsdag och vi fortsatte ta de lugnt. Vi började dagen med en frukost ute på balkongen med min syster och satt kvar där inprincip hela dagen. Åt och drack gott och senare blev det grill hemma med både min syster, hennes kille och Linus. Senare så tog vi taxi till ett jätte trevligt ställe, nodee. Där tog vi några drinkar på trettonde våningen, var hur nice som helst. Absolut ett ställe att rekommendera! Där avslutade jag och syrran kvällen men killarna fortsatte vidare till ett annat ställe.

Idag vaknade vi och åt en frukost innan det var dags för mig och Frida att åka till jobbet och Linus hem till Sverige. Sjukt hur fort tiden har gått sen jag kom hit. Åker hem redan nästa söndag. Ska bli så skönt med sommarlov!!!

Pussar

Likes

Comments

Jobbajobbajobba, ja de var väl anledningen till att jag åkte hit. Fruktansvärt kul på jobbet och det händer saker hela tiden. Varit hemma 4 senaste nätterna så lite småtrött nu men snart har jag väl vänt på dygnet och då blir det förmodligen lättare. Idag börjar jag inte förens klockan 6 så har tagit mig en rejäl sovmorgon, tagit Mig en promenad till matbutiken och gjort mig en mysfrulle i soffan. Ska snart börja gå mot jobbet i det regniga vädret.

Hoppas ni alla har de jättebra!
Pussar

Likes

Comments

Sommarlovet är igång och mina 4 första veckor kommer spenderas med ett fartfyllt och jäkligt roligt jobb! Sitter just nu på tåget på till Oslo för att möta upp syrran och sedan hem och ha det mysigt. Imorgon väntat första passet och jag är sjukt taggad!! Kommer blir 4 riktigt bra veckor framöver. När jag kommer hem blir det kusten och sommarlov på riktigt! Håll utkik här kommande veckor om ni är nyfikna på min kommande "nya" vardag!!

Ha det bäst lovers!

Likes

Comments

Love Love Love... denna väskan i alla färger är så fin! Absolut en drömväska!! För att inte tala om hur fin denna klänningen från isabel marant är... sommar sommar sommar!

Likes

Comments

Instagram@alicetallberg