Header
View tracker

Måndag i vanlig ordning. Jag mår bra, hur mår ni?
Idag var det upp tidigt som en vanlig vecka och det var bara att gå upp trots att sängen var himmelsk skön. Blev en bra skoldag och direkt efter skolan åkte jag och tränade. Så skönt att börja veckan på de sättet. Efter träningen så jobbade jag. Jobbar ju på gymmet där jag tränar så passar på att träna innan för att spara lite tid. Dessutom är jag alltid trött på kvällarna så att träna efter jobbet är ingen idé. Väl hemma från jobbet så gjorde jag och mamma pannkakor. Hittat världens bästa recept och dessutom är dom nyttiga, alltid ett plus.
Nu ska jag lägga mig och sova. Har börjar lyssna på någon skön lista att somna till, jätte mysigt.

Hoppas ni har fått en bra start på vecka!

Likes

Comments

Måndagsoutfiten blev:
Kjol - one teaspoon
Tröja - Gina tricot

Likes

Comments

FREDAG: åkte direkt in till stan efter skolan och tog en fika med Alice, Emma och Maja. Blev en lunch/fika och vi satt kvar ett bra tag och bara tjatade. På kvällen åt jag räkor och stannade hemma resten av kvällen, såg på film och tog det lugnt.

LÖRDAG: bestämde mig hastigt för att åka med in till Göteborg. Hade spanat in en kjol jag ville ha så åkte med några av tjejen och spenderade förmiddagen där. Blev en lunch och massa mys. På kvällen åkte jag till Alice för middag med resten av gänget. Vi hade så himla roligt. En riktigt bra kväll.

SÖNDAG: städning, fika och plugg blev dagens sysselsättning. Efter lite städning åkte jag och Simon till eh och hämtade varsin kaffe. Efter det så åkte jag hem och åt middag och efter det så hände det inte så mycket mer. Låg i sängen och kollade på serie.

Likes

Comments

Kjol & skjorta - mango


Tacomiddag hos en kompis fylld med skratt. Tror vi skratta hela kvällen faktiskt. Så roligt med dessa kvällar, looveee

Likes

Comments

Or nah?
Vaknade super tidigt imorse och kunde inte somna om så gick upp och gjorde mig en frukost. Efter det gjorde jag mig iordning för städning och promenad. I eftermiddag när jag kommer hem ska jag sätta mig en stund med plugg, inte för att vi har något speciellt i veckan med skönt att ändå börja checka av inlämningar osv. Ni vet jag gillar att ha framförhållning och bocka av saker så fort som möjligt. Bättre att göra alla dom sakerna när det ändå är lugnt i skolan så kommer inte allt på samma gång.
Är även lite träningssugen så kanske blir en sväng till gymmet för ett pass men får se hur jag orkar sen. Annars blir det en lugn dag och ikväll blir det bara lugnt.

Ha en fin söndag lovers

Likes

Comments

Instagram@alicetallberg