View tracker

PERSONAL

Det er længe siden jeg har blogget, og det er der faktisk en grund til... Jeg befinder mig nemlig lige nu midt i min eksamensperiode hvor mit stress niveu er på sit højeste. Jeg har desværre haft nogen ret alvorlige stress symptomer, så derfor har jeg ikke været så aktiv hverken herinde eller på min Instagram profil.

Jeg laver absolut ingenting, udover at forberede eksaminer, lige i øjeblikket. Jeg tror de fleste studerende deler den holdning at eksamensperioderne aldrig er særlig sjove, men for mit vedkommende har den her omgang virkelig været slem. Heldigvis regner jeg med at der er ved at komme styr på det hele. Jeg mangler stadig én eksamen som jeg skal beskæftige mig med i hele næste uge. Jeg glæder mig virkelig meget til det er overstået!

Udover det har jeg en masse blogindlæg i vente som jeg glæder mig rigtig meget til at lave. Jeg har både været ude og købe en masse lækre ting, som jeg gerne vil vise jer, og så har jeg også lige indgået et nyt samarbejde med et firma. Så det bliver rigtig spændende. Jeg er også igang med at finde på en ny giveaway, så det kan I godt begynde at glæde jer til. 🌸🌸

Likes

Comments

FASHION

Januarudsalget er startet! 😍

jeg eeelsker at shoppe og har selvfølgelig også allerede fået købt en masse nyt og lækkert tøj! I det her indlæg vil jeg vise jer nogle lidt dyrere mærker som er sat ned netop nu! Specielt når der er udsalg er jeg typen der gerne vil ofre lidt flere penge på lidt mere ekslusivt tøj. 😊 som billedet ovenfor jo så fint siger, så sparer man jo penge når det er på udsalg, ikke? 😉 mærkerne jeg viser jer i dette indlæg forhandles alle sammen i COMPANYS

som er en af mine yndlings butikker! Klik på tøjet for direkte links! (Dette indlæg er ikke sponsoreret!)

HERE YOU SHOP! God fornøjelse girls

Likes

Comments

PERSONAL

✨🎉GODT NYTÅR!🎉✨

Jeg håber at I alle sammen er kommet rigtig godt ind i det nye år! I dette indlæg vil jeg skrive lidt om hvordan jeg kom ind i det nye år og hvad nytår og nytårsfortsætter betyder for mig.

Min nytårsaften

Nytårsaften tilbragte jeg hjemme i lejligheden sammen med min ene rommie og nogle af vores venner. Vi spiste tapas, drak vin, sang og dansede. Det var virkelig hyggeligt! Jeg havde egentlig besluttet mig for at jeg ikke ville i byen, men lige pludselig blev vi alle sammen grebet af stemningen som gjorde at vi alligevel endte i byen! Og det var sjovt! Det var længe siden, at jeg havde haft en god bytur, men den her var virkelig vellykket! Vi tog på butchers og var først hjemme ved en 6 tiden i morges.

Nytårsfortsætter?

Jeg er ikke tilhænger af "new year, new me" og kan egentlig heller ikke rigtigt se idéen i nytårsfortsætter. Jeg synes bestemt, at man skal sætte sig nogle mål for året! Men jeg synes bare at nytårsfortæstter hurtigt bliver til noget som man egentlig burde gøre i forvejen, men nok alligevel ikke kommer til. F.eks. de helt klassiske som "at spise sundere" og "at bruge mere tid på skolen". Jeg synes heller ikke, at nytår skal være en grund til at forbedre ting, da jeg mener at ting der skal forbedres, af den årsag at det kan blive bedre eller ikke er godt nok, bør blive det med det samme.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad dette år har at byde på! 😊

Hvordan holdt I nytår, og hvordan har I det med nytårsfortsætter?

Likes

Comments

PERSONAL

2016 har nået sin ende og snart hopper vi ind i det nye år iført festligt tøj og med champagneglas i hånden 🎉 som alle andre år, har 2016 både budt på op - og nedture. Jeg vil lige kort nævne lidt om året der gik, både i mit virkelig liv, men også her på bloggen.

Mit 2016...

Alt i alt synes jeg, at 2016 har været et ganske udmærket år. Det er gået sindssygt stærkt! Men det siger man jo, at tiden gør, når man har det godt, så det må jo være et godt tegn. 2016 har dog også budt på skuffelser og svigtelser fra personer som ellers stod mig nært, men det er en del af livet, og det vil jeg ikke lade have dårlig indflydelse på helheden af året. Jeg lever efter den overbevisning, at alting sker af en årsag, så jeg glæder mig egentlig bare over, at de ting der alligevel ikke skal være en del af mit liv, allerede ikke er det længere, og at nedture kun gør en stærkere. (Og så var det vist heller ikke værre!) Det har derimod været helt fantastisk at flytte hjemmefra, som jeg jo gjorde i august, både fordi det er et ønske jeg havde haft længe, men også fordi at det netop er København jeg er flyttet til, hvilket jeg har ville siden jeg var 13 år gammel. Apropos 13 år gammel var det også den alder jeg havde da jeg begyndte at interessere mig for makeup, og apropos makeup så er jeg stadig beriget med min stilling på den bedste arbejdsplads, nemlig Matas i Brøndby Strand hvor jeg i september i år, kunne fejre 2 år med et fantastisk job. Udover det havde jeg den bedste fødselsdag nogensinde som var min 22 års fødselsdag i september måned. Alle mine fantastiske veninder var en del af det, og jeg følte virkelig at jeg havde alt hvad jeg har brug for her i livet! En anden stor ting der er sket for mig i år var Rihanna koncerten i juli. Det var endnu et ønske som gik i opfyldelse, og det var helt fantastisk og uforglemmeligt! Dette år slutter bedre end det startede, for de første mange måneder af året var jeg meget hårdt ramt af kyssesyge. Sidst men ikke mindst har jeg også fået en masse nye og gode bekendtskaber i dette år.

Bloggens 2016...

Jeg kan glædeligt sige at mht. bloggen har dette år været meget bedre end jeg nogensinde havde regnet med! Jeg har jo blogget on and off i mange år, men i år tog jeg beslutningen om at købe mit eget domæne, og det er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for min blog. Jeg havde sat mig et mål om at opnå mit første sponsorerede indlæg - det gjorde jeg, og det blev ikke bare til ét, men til flere sponsorerede indlæg med flere forskellige sponsorere. Bloggen er generelt vokset meget i år, og det booster min motivation for sindssygt. Endda så meget at jeg også lavede min første egen giveaway, altså en giveaway som ikke blev sponsoreret. Men for nyligt lavede jeg også min første sponsorerede giveaway. Med bloggen har jeg også fået den fornøjelse at skabe en masse nye og gode kontakter, bekendtskaber og ikke mindst bloggerveninder! Sidst, men bestemt ikke mindst, har jeg også fået en masse nye fantastiske følgere i år, og det er jeg utrolig glad og taknemlig for! Så TAK fordi I læser med! Jeg glæder mig rigtig meget til alt det gode der skal ske på bloggen i 2017!

Likes

Comments

❤ Mine aller kæreste læsere ❤ ... så blev det endelig d. 24. december!

Jeg vil begnytte lejligheden til at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul! Jeg håber at I alle sammen får den dejligste aften sammen med dem I holder af!

Jeg kommer desværre aldrig rigtigt i julestemning. Men jeg kan alligevel rigtig godt lide juleaften! Og især i år har jeg set frem til. Det er min første jul, sammen med mine forældre, efter jeg flyttede. Og selvom vi gør det på samme måde hvert år, så er det alligevel anderledes i år føler jeg. En ting jeg særligt har lagt mærke til, efter jeg flyttede, er at man sætter mere pris på tiden man har sammen, end førhen. (Ikke at jeg ikke også gjorde det før!) Men nu er det bare blevet noget andet - på en god måde 😊 før var vi jo altid sammen fordi vi boede sammen, nu nyder jeg at tilbringe tid sammen med mine forældre når jeg endelig ser dem!

Vi er altid kun os 3 juleaften da vi ikke er flere i familien. Det er nok også en af grundene til at det ikke har været så speciel en aften for os førhen. Vores jul er stille og rolig men super hyggelig. Vi spiser det traditionelle julemad, og så har vi også et fint juletræ. Vi synger og danser ikke. Det ligger nok ikke rigtigt til os at gøre sådan, haha. Det ville i hvertfald være lidt mærkeligt. Jeg kan ikke engang huske om vi gjorde det da jeg var yngre? Efter vi har åbnet gaver og slået mave får vi også risalamande, og der er også en mandelgave (til mig). Efterfølgende sidder vi bare i stuen og hygger os, drikker lidt the og spiser lidt juleslik.

....og her er årets juleoutfit! 🎄 jeg beklager den dårlige billedekvalitet, men jeg har desværre ikke fået mit kamera med hjem til mine forældre, så de taget med iphone da jeg alligevel syntes det var bedre end ingenting.

💚 Skjorte (lignende) HER 💚 Jakke HER 💚 Nederdel HER 💚 Støvler (lignende) HER 💚

Min makeup i aftenens anledning ser således ud. Det skal lige siges at jeg er virkelig dårlig til winged eyeliner! Men jeg synes faktisk at det her forsøg er blevet helt okay!

Produktliste:

Bryn - Eylure Brow Palette - 10 Dark Brown

Mascara - Lancôme Hypnôse Drama Mascara 01 Black

Liquid eyeliner - Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen Black

Eyeliner i den våde kant - Clinique Skinny Sticks For Eyes Slimming Black

Øjenskygge - NYX Full throttle shadow palette - explicit

Hvordan ser jeres outfit og jeres makeup ud? 😃 Hvordan holder I jul og hvem tilbringer I årets hyggeligste aften i selskab med? 😊

Likes

Comments

View tracker