Min favorit årstid är snart här!! Det betyder att höst modet är snart här och jag har några måsten i höst. tillexempel denna kappan från filippa K! Hittat en sånn snygg väska men kan bara dröma om att ha den tyvärr.

Har längtat så efter att köpa nya stickade tröjor. Hittat ganska många i olika butiker, men fastnade speciellt för en från second female! Den var lite brun/röd och för dem som känner mig vet att jag inte är en färg person. Jag gillar mest alla bas färger så som svart, vitt, grått och beige! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Innan skolan börjar hade jag verkligen velat göra ngt mer med mitt hår. Tänkt på att slinga det lite ljusare och testa på ett schampoo som gör att håret inte är lika gult utan lite er kallt. Men tänkte göra det samma vecka som skolan börjar och kanske göra mina naglar och fransar. Letade upp två bilder som visar lite hur jag menar med mitt hår, hoppas verkligen att det blir bra

Likes

Comments

Nu börjar gymnasiet närma sig. Jag är väldigt väldigt nervös inför min första dag på gymnasiet, Men om jag ska vara helt ärligt har jag längtat efter det hela året. I slutet av 9:an tröttna jag på att allt var samma varje dag. Det ska bli skönt med en förändring och ännu vet jag inte om jag kommer in på mitt första val som är polhem, men jag är inne på mitt andra vilket var sjölins.

Likes

Comments

En dag i stan med min mamma och syster. Jag hittade inte så mycket att köpa förutom den ursnygga bikinin från twist & tango! Älskar färgen och även modellen!

Ikväll är det bio kväll med Maja,Tobbe och Viktor ska bli väldigt mysigt. Ska även jobba i helgen med fotbollen så kanske kommer några bilder därifrån också:)

Likes

Comments

Äntligen är det första maj! Som jag längtat av mer än en anledning. Jag har idag 9 månader med min fina pojkvän, Mitt internet tog också även slut i veckan:( Så en efterlängtad 1 maj har det allt varit. Snart är det bal också ska lägga ut några bilder på klänningarna jag kollat på i veckan.

Likes

Comments

Snart är det sommar igen. Ska bli så skönt att ha en lång paus från skolan o bara vara med kompisar. Längtat såå!! Haft en hektisk vecka och äntligen ligger jag i sängen o kan sova ut... Puuuuff

Likes

Comments

Senaste inom fashion är dessa grejer och jag vill ha så mycket nya grejer men har inte råd. Alla har olika stil när det kommer till kläder och detta är vad jag tycker är skit snyggt just nu. Länkat bilderna så att ni kan kolla på liknande modeller.

SWIMSUITS!!!! Helt såld på baddräkter också faktiskt beställt en från Trelika.com

simpla halsband har jag faktiskt några stycken men det är sjukt snyggt:OOOOO

randiga skjortor!!! Jag har aldrig varit en fan av randigt men nu älskar jag det!!!!

Trasiga jeans är något jag alltid velat ha men aldrig hittat några jag fastnat för:/

Likes

Comments

Puhh.. i fredags bilade min familj, Jaward och Viktor ner till Italien. Två dagar i en bil är riktigt utmattande. Nu är vi äntligen här och igår var det strålande sol och 10 grader ute. Riktigt skönt att slippa frysa när man åker. Hoppas ni har en lika bra början på lovet som jag har!!

Likes

Comments

​Firade min riktiga födelsedag på Manana som är en tapas resturang i majorna. Fredag idag och jag är helt slut efter att ha haft svenska skriftliga nationella. Det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra! Har inget planerat inför helgen.... får se vad jag hittar på:)))

Likes

Comments

​Firade min födelsedag igår ist för på onsdag. Fick så mycket fina grejer men det jag är mest nöjd med är mina nya skor och min nya väska:)))) Fick väldigt fina blommor av min moster också som jag ställde på mitt rum


Likes

Comments