Header

Den här veckan har varit lite annorlunda. Måndag och tisdag var jag som vanligt på praktik men onsdagen låg jag hemma med migrän så sov precis hela dagen men på torsdag var jag nog tillbaka på praktik.

Jag har rett upp ganska mycket i butiken igen den här veckan. Vi har möblerat om ganska mycket också. Har nog haft kunder också men de är ganska få.

Gör oftast ganska liknande saker alla veckor, just som att reda upp lite här och där i butiken.

Har inte några passande bilder eller har inte tagit några bilder alls denna vecka så det blir ett inlägg utan bilder denna gång :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skönt att vara tillbaka på IA igen efter två veckors ledighet. Under ledigheten har jag inte gjord något speciellt direkt utan bara chillat.
Den här veckan av IAn har varit ganska lugn med kunder med tanke på före julen när det var lite mera kunder. Har för det mesta ordnat lite i butiken eller ändra om här och där lite och när det har kommit kunderna har jag betjänat dem.

Likes

Comments

Egentligen är det tredje veckan av IAn men jag har bara haft två veckor av min IA eftersom jag böt plats.

Jag är jätte nöjd med bytet och trivs jätte bra i Wahlstens i Dalsbruk. Jag har varit där nu en hel vecka och har stått i kassan och betjänat kunder, paketera och kolla så det har kommit rätt saker tlll butiken. Har jobbat från 10.00-17.00 alla dagar denna vecka men det kan bero på helt som nästa vecka kanske jag börjar 09.00 helt vad som bestäms.

Nu blir det att fira jul med familj och släkt och njuta av två veckor av ledighet.


Likes

Comments

Första veckan av min IA har gått. Jag har varit på Polarn o. Pyret i Skanssi. Efter att har varit där en vecka insåg jag att jag inte trivdes hos dem och kände att det vore bäst att byta plats så att jag får ut något av min IA.
För tillfället är jag hemma på kimitoön medans jag väntar på att få svar från platsen jag har sökt till istället.

Likes

Comments