Tips

Jag får många frågor om vart jag går och fixar både det enda och andra skönhetsrelaterat. Det kan vara allt ifrån hur jag tränar, om jag färgar mitt hår till om jag tatuerat mina ögonbryn. När jag väl går och får hjälp av någon med något av detta skriver jag oftast ett inlägg efteråt, men jag tänker sammanfatta vart jag går och till vem jag går så ni har all den information ni behöver samlad. Bra va?

Hår:

Jag går till Rania som jobbar på Salong Serenity som ligger på Riddargatan 10. Min hårfärg jag har nu är inte min naturliga hårfärg utan jag slingar det något blondare samt klipper bort de slitna topparna. Jag har även testat Hairtalks extensions men det var inte riktigt något för mig eftersom jag redan har tjockt hår och det mest var i vägen om jag ska vara ärlig. Rania är i alla fall världens gosigaste och jag känner mig alltid så trygg i hennes händer. Hon är grym på färg dessutom!!

Instagram @ serenity_rania

Naglar:

Jag har rätt så små händer med korta fingrar vilket gör att jag kan gilla lite längre naglar då och då. Jag går till Caroline som jobbar på Salong Nordh och hon är grym! Noggrann, snäll och vet precis vilken form jag gillar. Salongen ligger på Södermalm i en mysig källarlokal.

Instagram @ nailsbycarro

Spraytan:

Ibland om jag vill vara extra fin/skall utomlands hör jag av mig till ingen mindre än Angelica. Hennes salong Snygging ligger precis bredvid nagelsalongen (så smidigt) och jag kan ärligt säga att Angelica är mer min extramamma/mentor än vad hon är spraytan-guru. Ibland kan det verka lite läskigt att ställa sig lättklädd framför en främling men Angelica är så fruktansvärt trygg och proffsig att det känns som det mest naturliga i världen att stå i trosor och bli spraytanad av henne. Proffsig, snabb och världens gulligaste.

IG @ Spraytanbyangelica

Träning:

Träning är en stor del av mitt liv och har alltid varit. Förr i tiden tränade jag mest för att se ut på ett speciellt sätt och nu mer träning jag huvudsakligen för att jag mår så fruktansvärt bra utav att röra på mig. Fashionablefit har haft kick-ass pass varje vecka som jag hela höst och vinterhalvåret gått till och det har varit det absolut bästa sättet att starta dagen på. Power-kvinnor som håller i passet, som ser alla individuella behov trots att vi är ett gäng på varje pass, grym musik och världens bästa vibe. Älskar när man varje dag kan längta till nästa pass.

IG @ fashionablefit_training

Hy:

Rätt så nyligen fick jag en hudanalys av Dr.K där jag kunde se hur min hy faktiskt såg ut under allting. Generellt har jag väldigt bra hy men det är mycket man inte ser i unga åldrar men som kommer när man blir äldre om man inte är försiktig och tar hand om sig. Efter hudanalysen tog jag tag i mig själv, slutade tvätta bort sminket med tvål och bokade ansiktsbehandling hos bästa Dr.K. Det är en timmes maximal avkoppling med återfuktande och härlig ansiktsbehandling. Måste boka ny tid där asap!

IG @ drkclinics

Ögonbryn:

Mina ögonbryn är väll det jag får flest frågor om egentligen. Jag har genetiskt väldigt mycket ögonbryn med en aktiv hårväxt (kan man säga så?) och jag har aldrig behövt tatuera mina ögonbryn för att de skall finnas i mitt ansikte så att säga. Däremot går jag till min stjärna Felicia som är på Sephora här i Stockholm som formar, vaxar, plockar och formar mina ögonbryn utefter min ansiktsform. Det gör så otroligt stor skillnad att få lite extra symmetri och kontrast i ansiktet och framförallt nu när allt är blekt och kontrastlöst....

Instagram @ browfelicia

Jag kan varmt rekommendera alla dessa ställen och människor som alla är grymt proffsiga och duktiga på det dom gör! Trust me ;)

Likes

Comments

Samarbete

Inlägg i samarbete med Dr. Martens

Igår klockan 16.30 hade jag bestämt träff med @andreatavares som är vinnaren av min Dr. Martens-tävling i deras butik på Katarina Bangata som ligger på söder!! Så det var bara att kriga sig genom snörusket.
// Yesterday at 4.30 I had a date with @andreatavares that is the winner of my Dr. Martens competition at their store at Katarina Bangata!

Jag och Hugo hann dit några minuter innan och klämde och kände på de olika modellerna som stod framme i deras London inspirerade butik.
// Me and Hugo got their a couple of minutes earlier and checked out the different models that were out in their London inspired store.

Fina Andrea kom dit med sin mamma och fick välja ut sina favoriter som hon sedan fick med sig hem. Så söt och härlig tjej som valde klassikerna vilket är ett smart val om jag får säga det själv. Har själv haft mina i flera år genom alla säsonger och när man väl gått in dom finns det inga bättre skor.
// Gorgeous Andrea arrived to the store together with her mother and got to pick her favorites that she also got to take with her home. Such a cute and lovely girl that chose the classics which is a smart chioce if I may say so myself. I've had my for so many years through so many seasons and they only get better and better.

Jag kunde inte låta bli att testa modeller jag också. Hur snygga är inte dessa till vänster???
// I couldn't help but try some models myself. How cool aren't these to the left???

Grattis till Andrea som vann tävlingen <3

// Congrats Andrea that won the competition <3

Likes

Comments

Youtube

Dags för en sprillans ny video på min kanal!

Denna gång får ni följa med mig en hel helg på bl.a. träningspass, släktkalas, julbak och ni får dessutom träffa mina kära föräldrar som var i Stockholm på besök över helgen.
Hoppas ni gillar videon och glöm för all del inte att prenumerera på min kanal om ni vill se fler :)
Glad Lucia!!

// Time for a new fresh video on my channel!

This time you get to follow me around a whole weekend for workouts, family gathering, Christmas baking and you also get to meet my parents that was here over the weekend.
I hope you like the video and if you do don't forget to subscribe :)

Happy Lucia!! (as we say in Sweden)

Likes

Comments

Outfit

Photo: Fabian Wester Edit: Me

Blazer: HERE / Pants: HERE / Glasses: HERE -adlinks

Ni som kollat på min vlogg (HÄR) från Marrakech kunde se när vi åkte ut till denna feta location och plåtade i solnedgången. Denna kostymen är från Nelly och är så jäkla snygg! Jag har strl M i både byxa och kavaj för er som undrar :)

Idag fortsätter snön täcka hela Stockholm stad. Jag har väntat på ett bud nu på förmiddagen och jobbat hemifrån medan jag lyssnat på dagens poddavsnitt för andra gången. Det är verkligen så harmoniskt att sitta med datorn framför fönstret med levande ljus och titta ut på de snötäckta grannhusen.
Idag skall jag och Hugo möta upp Andrea som vunnit tävlingen jag hade, där man kunde vinna ett par Dr. Martens! Vi kommer att ses i butiken och hon skall då få välja sina favoritpar, vilket ska bli superkul!
Efter det skall jag hem till Amanda och käka middag med Emilio och Axel som för övrigt startat youtubekanal (HÄR).

Fortsätt ställa era grymma frågor under mitt Q&A inlägg! PUSS.

// You guys that have seen my vlog from Marrakech could see when we went to this dope location and shot in the sunset. This suit is from Nelly and it is so nice! I have size Medium in both Blazer and pants for you that is wondering :)

The snow keeps falling and is pretty much covering the whole city by now. I've been waiting for a delivery all morning while working from home with lighted candles listening to our new podcast episode for the second time. It is literally so relaxing to sit here by the window in a quite apartment watching the snow fall down.
Today me and Hugo are meeting up with Andrea that won my contest I had where you could win a pair of Dr. Martens! We are meeting up at their store and she is getting to pick out her favorite pair, which will be so much fun!
After that I am going home to Amanda to have dinner with Emilio and Axel that btw has started their own youtube channel (HERE).

Keep asking your awesome questions below my Q&A post! LOVE.

Likes

Comments