En dag i livet

Foto: Ellen Waldton

Look & details coming up....

Godmorgon!!

Idag sov jag orimligt länge och vaknade av att Philip ringde på telefonen. Väldigt mysigt sätt att vakna på.

Igår gick jag och Klara och storhandlade mat (äntligen) att fylla upp kylen med. En helt fantastisk känsla att öppna kylen och mötas av massa härliga färger!

Nu sitter jag med kaffe i ena handen och svarar på mail med andra handen. Om lite mindre än en timme ska jag möta upp Maja och äta brunch på favoritstället... kan ni gissa vart?

I eftermiddag kommer äntligen min pappa hit med alla grejer inklusive sminkspegel, högtalare, porsin osv. Sen ska vi åka till Ikea och slutligen ska vi sätta oss på en restaurang här på söder och äta tapas! Nom!!

Likes

Comments

En dag i livet

Som sagt tog ju jag & Klara en uber ut till en lokal ute i Solna. Där mötte vi upp @gertrudes, @elinskoglund och resten utav gänget som skulle vara med i musikvideon. Det bjöds på öl & pizza och riktigt bra musik. Vi var där lite som statister i en musikvideo som en tjej spelar in under dessa dagar. Blir så paff när jag fick höra låten verkligen för det är så bra!! Längtar till att få visa er hur allt blev! Så länge bjuder jag på lite "behind the scenes" bilder som jag knäppte med min kamera igår.

Riktigt rolig kväll i alla fall och jag och Klara kom hem först efter 01.00 denna härliga måndag. Väldigt spontan och rolig kväll!!

Likes

Comments

En dag i livet

Contains affiliate links

Jeans: Liknande HÄR / Skjorta: Levis (liknande HÄR )/ Hatt: liknande HÄR

Igår kväll kom Klara hem med en flaska rosé och tyckte att vi skulle fira livet. Det var sommar i luften och jag kunde inte annat än att haka på. Vi satte oss i fönstret och smuttade ur våra glas med musik spelandes inifrån lägenheten. Jag & Klara hade blivit en perfekt DJduo tror jag - samma grymma musiksmak.

Vid halv 9 hoppade vi in i ubern och åkte mot en svinfet lokal där vi skulle vara med i en musikvideo. Berättar mer om det senare!!

Likes

Comments

Inspiration

På onsdag kommer min far upp med bilen och ett flyttlass av den tyngre sorten. Allt sådant jag inte får med mig på tåget det vill säga. Så som kaffemaskin, helkroppsspegel, sminkspegel, duntäcke etc etc. Jag är övertygad om att lägenheten kommer att kännas väldigt annorlunda med lite struktur. Just nu ligger alla mina kläder tex vikta längs med väggen på golvet. Hur som helst blir jag varm i hjärtat av att kliva innanför dörren, lägenheten är verkligen så fin!! Detta är bara några bilder som visar en liten del men det är svårt att få med helheten på bild. Kanske ska göra en flytt/interior-vlogg?

Likes

Comments