Bilder ur mitt kameraarkiv.
Eftersom tiden är knapp idag bjussar jag på some good oldies som ligger på mitt kameraarkiv i mobilen. Vilka är favoriterna?

Likes

Comments

Två ganska så töntiga bilder här på personaltoan. Ville bara kika in och säga tack för alla fina ord, tips och idéer från mitt tidigare inlägg. Uppskattar verkligen det och det gör all tid jag lägger ner så himla värt det. Sitter och läser allt ni skriver nu med ett leende på läpparna under min lunchrast. Tack för att ni är så fina mot mig :)
Kramis <3

Likes

Comments

En liten sneak på ett hörn ur min lägenhet. More to come!

Hej & godmorgon fina ni!!

Denna dagen blev inte riktigt som jag planerat. Jag vaknade halv 10 och skakade på huvudet över hur klockan kunde bli så mycket. Skönt att vara utvilad ändå tänkte jag. Sen så tittade jag på mobilen och ser att jobbet ber mig komma in och jobba från 12-8 idag. Så det var bara att hoppa in i bilen och iväg för att hämta paket som låg 30 minuter bort. Det var deadline på att hämta den idag nämligen. Nu är jag hemma igen och har precis hunnit sminka mig för att sedan kasta mig iväg till jobbet. Hade en del måsten att ta tag i idag men det får vänta helt enkelt.

Hoppas ni får en mer strukturerad och inte lika stressig måndag, haha!

Puss!

Likes

Comments

​Nu kommer ett av dessa inlägg som jag själv hatar. Som jag antar kommer i samband med hösten och mörker. Jag känner verkligen att det varit kul att blogga det senaste och att jag haft flyt med inspiration. Men de senaste dagarna har det stått helt stilla. Jag hatar själv att läsa sådana här inlägg på andras bloggar eftersom alla bloggar om det de själva vill blogga om, just för att det är hela poängen med bloggar, haha. Men nu känner jag att jag måste fråga er en gång för alla - varför läser ni min blogg? Vad gillar ni att läsa och vad vill ni se mer av?

Är tacksam för all hjälp och inspiration jag få!

Puss❤

Likes

Comments

Något av de bästa jag vet är kvällar som igår kväll.

Jag & Philip drog en sväng till Ikea och fixade lite grejer till lägenheten. Jag är så himla redo för att fixa i ordning höstmys i hela lägenheten. Nu behöver vi bara någon kudde till i soffan och fler levande ljus. När vi kom hem diskuterade vi huruvida vi skulle ta oss till stan eller om vi skulle beställa hem mat. Tillslut blev det indiskt och lösgodis i soffan framför så mycket bättre. Började lipa till Jill Johnson's version av öppna din dörr som var så jäkla fin. Om du missade avsnittet kan du lyssna HÄR.

Jag är så himla tillfreds med att vara sambo med Philip och helger som dessa är så himla mysiga och perfekta. Ingen bakfylla, ingen ångest utan bara massor av kärlek, skratt och god mat.

Idag är helgens sista dag och jag jobbar hela dagen. Inte mig emot →$OB$ ← dock missar jag Philips match ikväll. Jag är verkligen taggad för nästa vecka tack vare att jag för en gångs skull tillåtit mig att samla kraft och energi hela helgen *klappar mig själv på axeln*. Fylld med kärlek och endorfiner, tacksam över alla fina människor som är i mitt liv. 

Hur känner ni inför nästa vecka?

ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ

Likes

Comments

Här har ni alltså kvällens planer.... hehehehhehe.

Jag ska äta Ben & Jerry & pussas med Philip hela kvällen dvs.

Hoppas ni får en mysig/rolig/härlig lördag, bästa ni!!!

Likes

Comments

​Obs. Philips limm i bakhuvudet från sprickan haha....

Det är verkligen årets kanske hittills mest melankoliska lördag haha. Både jag & Philip har varit lediga idag vilket inte händer alltför ofta. Därför har idag blivit lite av en städdag med tvätt och dubbelpass på gymmet för min del. Nu har vi matkoma efter en riktig husmanskost till lunch och spånar på kvällens planer. Vädret är ganska avgörande så jag antar att vi går och köper godis och sätter på en film av något slag. En sådan lördag helt enkelt. Eller, så får jag flipp, sätter på klackarna och tvingar Philip att gå ut och käka middag med lilla jag. Jag har så himla svårt för att ha två lugna kvällar under en hel helg...

I'll keep u updated ;)

Puss!

Likes

Comments

Inspo - KENDALL J.

1. HÄR / 2. HÄR

3. HÄR / 4. HÄR

5. HÄR / 6. HÄR

7. HÄR / 8. HÄR

Jag älskar denna typen av sko! Perfekta att ha nu till hösten, så därför passade jag på att länka några av mina favoriter från Nelly.com. Mina favoriter är 2:an & 3:an! Vilka är dina?

Likes

Comments

Godmorgon från morgontrötta jag!

Det är vintermörker ute nu vilket innebär att det snart är juuul!! Wiiiie :)
Nu ska jag hoppa in på jobbet och köra några timmar här innan jag tar helg :)
Känner mig som en levande :) idag.
Ha en fin fredag bästa ni <3

Likes

Comments

Min dag i bilder.

Hej!!!

Landade precis i soffan efter en lång dag. Mötte upp Philip under lunchrasten vilket var fett mys. Efteråt pallrade vi båda tillbaka till våra jobb och betade av de sista timmarna. Hade verkligen en bra dag idag. Jag tror det är bra för min lilla hjärna att jobba och inte hinna övertänka allting hela tiden. När dagen var slut på jobbet åkte jag till gymmet och körde några övningar och nu har jag precis käkat köttbullar som Philip lagat<3333

Imorgon jobbar jag och sen är de helg även för min del!!! Tanken var att åka till Oslo över helgen för att hälsa på Jennifer och Ida men just nu känner jag bara för att stanna hemma och komma ikapp med tvätt, mail städning och umgås med Philip lite. Kanske gå på Halloween på Liseberg...?

Ska ni hitta på något kul nu till helgen?

Likes

Comments

Twitter
@Alice12333