Outfit

Sneakers: Nike / Byxor: Acne / Skärp: Gucci / Kappa: Idas / brillor: Asos

Likes

Comments

En dag i livet

Måndag morgon. På vagnen på väg till jobbet. Spenderar 10 timmar där idag. Det är grått ute som alla andra måndagar. Ändå känns livet kittlande spännande. Ska berätta mer om min Stockholmflytt och livssituation när jag får tid till att sätta mig ner!

Hoppas ni får en fin måndag!!

Kramis <3

Likes

Comments

En dag i livet

Hey Babes!
Sitter i bilen på väg hem från Oslo & världens bästa tjejer. Är så tacksam som har så fina vänner i mitt liv. Vi är ett gäng trötta tjejer här i bilen nu efter en natt ute på stan. Nu längtar jag hem till att pussa på min pojkvän. Imorgon får ni bättre bild på denna outfit & detaljer. Nu ska jag luta mig tillbaka och skriksjunga till Adele tillsammans med de andra. Hoppas att ni haft en bra helg & får en bra söndagskväll. Ni är bäst.
Puss!

Likes

Comments

Heyy!!
Sitter i min bil tillsammans med tre andra tjejer på väg till Oslo. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag har kompisar i Oslo som jag varit hos innan! Vi har handlat på systemet och köpt med oss massa godis & choklad som färdkost. Nu kör vi på motorvägen med bästa musiken på högsta volym, solen skiner, det är fredag och lönen är där den ska vara.
Allt känns väldigt bra det vill säga!!!!
Vi hörs senare när jag anlänt.
Puss!!

Likes

Comments