Header

Den senaste veckan har bokstavligen FLYGIT och känns som det var igår jag var och hälsade på Cesanna i Linköping. Och nu i helgen är det dags igen att packa resväskan inför London. Har så mycket roligt planerat där som jag hoppas kunna skriva om.

Ikväll träffar jag Vicki över en bio och sedan imorgon packar jag det sista innan planet går tidigt på måndag morgon!


Likes

Comments

Har funderat flera gånger på att börja blogga igen, och känner nu att jag saknat bloggen lite. Tänkte att det kanske skulle vara kul att börja blogga lite nu när studenten är i vår och allt?

Om en vecka tänker jag mig att jag sitter på något mysigt rawfik i London och dricker en juice eller nåt, och tänkte hursomhelst försöka blogga lite där kanske?

photo: Thomas van Cam


Likes

Comments

Så kom min födelsedag!! Lunch åt vi på standardstället Bocconcino, åt jättegod calamari som jag längtat efter. Sen promenerade vi runt på stan och letade födelsedagsoutfit till mig. Tillslut hittade vi en klänning på Topshop och vi drog oss till Joe and the Juice för en obligatorisk paus. Sen begav vi oss hemåt för en bra vilostund innan vi fixade oss och drog oss mot NOBU för middag!!

Hade bästa middagen med mina två oersättliga vänner, innan vi hoppade in i taxin och åkte till Cirque. Cirque var lika bra som vanligt, blev spoilt rotten av finfina vänner. Kvällen bjöd på allt bra en kväll ska bjuda på och vi avslutade kvällen på Balans med nattkäk om jag inte minns helt fel.


Likes

Comments

​Söndagen spenderade vi på stan. Har tappat räkningen hur många gånger jag varit i London, men av alla dom gångerna har jag aldrig satt min fot på Hamleys tror jag. Så jag och Cesanna tyckte att ett bra sätt att spendera min sista dag innan jag blev ett år äldre var att raida Hamleys, så det var vad vi gjorde!


Likes

Comments

På lördagen tog vi en promenad från oss ända till Primrose Hill. Inte jättelångt då vi bor nästan precis nedanför Regent's Park men men. Det var en jätteskön promenad och det är så fint där uppe. Jättevärt att ta med sig picknick och sätta sig on the hill med bra sällskap.

Sedan på kvällen drog vi till Tape igen. Var på förerinkar där innan också så vi kom dit kring 10 redan. Sedan satt vi i Little Tape nästan hela kvällen och tog oss till och med till studion, satt där och snackade skit och fick till och med höra på en fantastisk Alexandra bakom mikrofonen haha..

Hård kväll. Cesanna hamnade på sina egna villovägar men hem gick vi kring 3 och jag och Alexandra till McDonalds för lite nattkäk innan vi hoppade in i taxin hem.


Likes

Comments

På fredageeeeen kom Cesanna! Jisses, vad taggade vi var. Kring 3 mötte vi upp henne på Baker Street station och promenerade den korta biten hem till vår lilla lägenhet. Sedan gick vi till Zizzi för en snabb lunch för att fira att partyprinsessan är tillbaka. På kvällen var det självklart storslagen comeback på Tape. Var i Little Tape nästan hela tiden och bara satt och snackade. Kvällen fick ett ganska tidigt slut men vi var inte ledsna för det.


Likes

Comments

Onsdag och torsdag flöt ihop rätt mycket. Vilade på onsdagskvällen och på torsdagskvällen gick vi till Maddox! Hade en såå kul kväll. Var svinkul eftersom att det verkade som att massa folk från annat håll var där samtidigt. På dagarna vilade jag bara och promenerade runt massor i stan och i Hyde Park. Har därför inga intressanta bilder från dessa dagar. Tog dock en promenad till sjön i Hyde Park en dag och åt frulle och pratade med mamma i telefonen, mysigaste som hände under dessa två dagar.


Likes

Comments

Tisdagskvällen spenderade vi på Tape as per usual. Kom dit vid 10 och hade lite fördrinkar i form av milkshakes eftersom Kelis (my milkshake brings all the boys to the yard, anyone?) var där. Spenderade största delen inne i Little Tape, innan vi gick ut till själva klubben. Klena jag klarade inte av milkshakepressen av ett eget bord och fick en eller två drinkar för mycket men vi fortsatte kvällen ändå. 

Likes

Comments

​På måndagen spenderade vi dagen på Chiltern Firehouse och bara myste med en drink. Först satt vi inomhus men sen mot eftermiddagen satte vi oss på deras uteplats som är jättefin och satt där tills de stängde. 

På kvällen drog vi oss mot Cirque men slutade med att vi hamnade på Balans, en 24/7 restaurang i Soho med en jättebra fish and chips och bra sällskap. Där satt vi till halv 4 och bara snackade skit. Underbart.


Likes

Comments

Då har en hel vecka gått sedan vi kom hit förra måndagen och har hunnit hända en massa saker. Slutade med att vi hamnade på Tape ändå efter middagen i fredags och stannade till sent. Efter Tape gick vi ett gäng till Beat också men slutade med att vi gick kring 5 trots att många fortsatte festen eftersom vi var så trötta efter att hållit igång sedan 10.

Igår var det lördag och jag vaknade och tog en promenad till Hyde Park och åt frukost vid vattnet och facetimeade med kära, så mysigt var det. Middag åt vi hemma innan vi fixade oss och gick till Tape.. Igen. Vi hade allmänt flyt hela kvällen och allt var bara så spontant. Skippade dock efterfest och kom hem kring 5, och nu har vi vaknat här hemma och ätit lunch och så. Snart ska jag börja fixa mig och ta mig ut och göra något på stan.


Två bilder från i torsdags. Lunchen på Thomas <3

Likes

Comments