Header

Alltid när det passar som sämst och jag har mest att göra som jag dras till bloggen, som nu. Av någon anledning. Fick hursomhelst hem ett stoort paket kläder idag som varit försenat som jag väntat på så länge! Jätteskönt. Innehöll bland annat en del av min studentoutfit och sedan lite vardagskläder till i vår samt lite kläder för festligare tillställningar. Ni får säkert se allt på bloggen så småningom!

Morgondagen bjuder troligtvis på skolarbete hela dagen och sen Linköping på eftermiddagen! Ska bli skönt att bara sitta på ett tåg ett litet tag faktiskt.

Juste! Hotellet vi bokade var samma som jag och tjejerna bodde på senast vi var där i februari, och vi var så nöjda eftersom det ligger PRECIS mitt i Mayfair och 3 minuter bort från favoritstället.

Bilder från senast. Den andra bilden är från utanför vårt hotell.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tappat räkningen på hur många timmar jag varit vaken nu men vet iallafall att jag är inne och rullar på en timmes sömn då jag hade två prov idag som jag behövde plugga till igår natt. Imorgon har jag ytterligare ett prov och massor att jobba på med mitt gymnasiearbete men sen på torsdag tar jag tåget till Linköping för att fira Cessebaes födelsedag samt gå på hennes skiva. Kommer nog tyvärr bli en hel del plugg i helgen också tyvärr...

MEN! Om två veckor åker jag tillbaka till London över helgen, så det blir en liten paus från allt här hemma! Bokade precis hotell och allt så nu är det bara att genomlida veckorna som är kvar!

Det är sånt här som driver mig igenom de sista veckorna fram till studenten nu... Hoppas på bättre väder snart också istället för detta snöslask så man kan plocka fram lite roligare kläder.


Likes

Comments

Nästan exakt två månader kvar nu tills att jag tar studenten och äntligen får springa ut. Kände ett behov av att börja blogga igen, nästan för att få ordning på allt i huvudet. Har tre prov denna vecka, och ytterligare två nästa vecka innan jag tar tåget till Linköping för att hälsa på Cesanna.


Likes

Comments

Äntligen fått ordning på att sortera alla mina bilder från säkert mer än ett år tillbaka som bara ligger hursomhelst på datorn. Både min dator och min stackars telefon har klagat på mig under säkert ett års tid men har såklart skjutit upp att ta tag i det ända fram till nu. Har i alla fall lagt över allt på en hårddisk nu och har svurit på att inte låta det läggas på hög igen haha. Ibland funderar jag på att flytta över allt till något backupmoln eller liknande. Är så gammeldags vad gäller sådant och ser framför mig hur allt bara försvinner spårlöst men är ju så himla opraktiskt med externa hårddiskar och skulle vara skönt att ha allt på samma ställe. Sedan molntjänsten på min telefon och dator så himla dålig och har alldeles för lite utrymme. Den lever sitt egna liv lite. Blir hela tiden att jag har alla mina bilder och dokument på helt olika håll så har kollat på lite alternativ till det programmet jag har på min mobil och dator nu och hittade då NetNordic som erbjuder lagringstjänster som lagringsmoln och så och känner verkligen att jag och min trötta dator skulle må bra av det haha, så funderar lite på att investera i något sådant. Har tänkt mer och mer på det på senaste tiden särskilt nu när jag växlar mellan min svenska och engelska mobil och sedan min dator. Så tidskrävande att skicka bilder mellan dem så fort man letar efter någon bild eller så och som sagt så har det inbyggda programmet aaalldeles för lite utrymme.

Är det någon av er som provat NetNordic?

Likes

Comments

Den senaste veckan har bokstavligen FLYGIT och känns som det var igår jag var och hälsade på Cesanna i Linköping. Och nu i helgen är det dags igen att packa resväskan inför London. Har så mycket roligt planerat där som jag hoppas kunna skriva om.

Ikväll träffar jag Vicki över en bio och sedan imorgon packar jag det sista innan planet går tidigt på måndag morgon!


Likes

Comments

Har funderat flera gånger på att börja blogga igen, och känner nu att jag saknat bloggen lite. Tänkte att det kanske skulle vara kul att börja blogga lite nu när studenten är i vår och allt?

Om en vecka tänker jag mig att jag sitter på något mysigt rawfik i London och dricker en juice eller nåt, och tänkte hursomhelst försöka blogga lite där kanske?

photo: Thomas van Cam


Likes

Comments

Så kom min födelsedag!! Lunch åt vi på standardstället Bocconcino, åt jättegod calamari som jag längtat efter. Sen promenerade vi runt på stan och letade födelsedagsoutfit till mig. Tillslut hittade vi en klänning på Topshop och vi drog oss till Joe and the Juice för en obligatorisk paus. Sen begav vi oss hemåt för en bra vilostund innan vi fixade oss och drog oss mot NOBU för middag!!

Hade bästa middagen med mina två oersättliga vänner, innan vi hoppade in i taxin och åkte till Cirque. Cirque var lika bra som vanligt, blev spoilt rotten av finfina vänner. Kvällen bjöd på allt bra en kväll ska bjuda på och vi avslutade kvällen på Balans med nattkäk om jag inte minns helt fel.


Likes

Comments

​Söndagen spenderade vi på stan. Har tappat räkningen hur många gånger jag varit i London, men av alla dom gångerna har jag aldrig satt min fot på Hamleys tror jag. Så jag och Cesanna tyckte att ett bra sätt att spendera min sista dag innan jag blev ett år äldre var att raida Hamleys, så det var vad vi gjorde!


Likes

Comments

På lördagen tog vi en promenad från oss ända till Primrose Hill. Inte jättelångt då vi bor nästan precis nedanför Regent's Park men men. Det var en jätteskön promenad och det är så fint där uppe. Jättevärt att ta med sig picknick och sätta sig on the hill med bra sällskap.

Sedan på kvällen drog vi till Tape igen. Var på förerinkar där innan också så vi kom dit kring 10 redan. Sedan satt vi i Little Tape nästan hela kvällen och tog oss till och med till studion, satt där och snackade skit och fick till och med höra på en fantastisk Alexandra bakom mikrofonen haha..

Hård kväll. Cesanna hamnade på sina egna villovägar men hem gick vi kring 3 och jag och Alexandra till McDonalds för lite nattkäk innan vi hoppade in i taxin hem.


Likes

Comments

På fredageeeeen kom Cesanna! Jisses, vad taggade vi var. Kring 3 mötte vi upp henne på Baker Street station och promenerade den korta biten hem till vår lilla lägenhet. Sedan gick vi till Zizzi för en snabb lunch för att fira att partyprinsessan är tillbaka. På kvällen var det självklart storslagen comeback på Tape. Var i Little Tape nästan hela tiden och bara satt och snackade. Kvällen fick ett ganska tidigt slut men vi var inte ledsna för det.


Likes

Comments