Header

Äntligen fått ordning på att sortera alla mina bilder från säkert mer än ett år tillbaka som bara ligger hursomhelst på datorn. Både min dator och min stackars telefon har klagat på mig under säkert ett års tid men har såklart skjutit upp att ta tag i det ända fram till nu. Har i alla fall lagt över allt på en hårddisk nu och har svurit på att inte låta det läggas på hög igen haha. Ibland funderar jag på att flytta över allt till något backupmoln eller liknande. Är så gammeldags vad gäller sådant och ser framför mig hur allt bara försvinner spårlöst men är ju så himla opraktiskt med externa hårddiskar och skulle vara skönt att ha allt på samma ställe. Sedan molntjänsten på min telefon och dator så himla dålig och har alldeles för lite utrymme. Den lever sitt egna liv lite. Blir hela tiden att jag har alla mina bilder och dokument på helt olika håll så har kollat på lite alternativ till det programmet jag har på min mobil och dator nu och hittade då NetNordic som erbjuder lagringstjänster som lagringsmoln och så och känner verkligen att jag och min trötta dator skulle må bra av det haha, så funderar lite på att investera i något sådant. Har tänkt mer och mer på det på senaste tiden särskilt nu när jag växlar mellan min svenska och engelska mobil och sedan min dator. Så tidskrävande att skicka bilder mellan dem så fort man letar efter någon bild eller så och som sagt så har det inbyggda programmet aaalldeles för lite utrymme.

Är det någon av er som provat NetNordic?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den senaste veckan har bokstavligen FLYGIT och känns som det var igår jag var och hälsade på Cesanna i Linköping. Och nu i helgen är det dags igen att packa resväskan inför London. Har så mycket roligt planerat där som jag hoppas kunna skriva om.

Ikväll träffar jag Vicki över en bio och sedan imorgon packar jag det sista innan planet går tidigt på måndag morgon!


Likes

Comments

Har funderat flera gånger på att börja blogga igen, och känner nu att jag saknat bloggen lite. Tänkte att det kanske skulle vara kul att börja blogga lite nu när studenten är i vår och allt?

Om en vecka tänker jag mig att jag sitter på något mysigt rawfik i London och dricker en juice eller nåt, och tänkte hursomhelst försöka blogga lite där kanske?

photo: Thomas van Cam


Likes

Comments

Så kom min födelsedag!! Lunch åt vi på standardstället Bocconcino, åt jättegod calamari som jag längtat efter. Sen promenerade vi runt på stan och letade födelsedagsoutfit till mig. Tillslut hittade vi en klänning på Topshop och vi drog oss till Joe and the Juice för en obligatorisk paus. Sen begav vi oss hemåt för en bra vilostund innan vi fixade oss och drog oss mot NOBU för middag!!

Hade bästa middagen med mina två oersättliga vänner, innan vi hoppade in i taxin och åkte till Cirque. Cirque var lika bra som vanligt, blev spoilt rotten av finfina vänner. Kvällen bjöd på allt bra en kväll ska bjuda på och vi avslutade kvällen på Balans med nattkäk om jag inte minns helt fel.


Likes

Comments

​Söndagen spenderade vi på stan. Har tappat räkningen hur många gånger jag varit i London, men av alla dom gångerna har jag aldrig satt min fot på Hamleys tror jag. Så jag och Cesanna tyckte att ett bra sätt att spendera min sista dag innan jag blev ett år äldre var att raida Hamleys, så det var vad vi gjorde!


Likes

Comments

På lördagen tog vi en promenad från oss ända till Primrose Hill. Inte jättelångt då vi bor nästan precis nedanför Regent's Park men men. Det var en jätteskön promenad och det är så fint där uppe. Jättevärt att ta med sig picknick och sätta sig on the hill med bra sällskap.

Sedan på kvällen drog vi till Tape igen. Var på förerinkar där innan också så vi kom dit kring 10 redan. Sedan satt vi i Little Tape nästan hela kvällen och tog oss till och med till studion, satt där och snackade skit och fick till och med höra på en fantastisk Alexandra bakom mikrofonen haha..

Hård kväll. Cesanna hamnade på sina egna villovägar men hem gick vi kring 3 och jag och Alexandra till McDonalds för lite nattkäk innan vi hoppade in i taxin hem.


Likes

Comments

På fredageeeeen kom Cesanna! Jisses, vad taggade vi var. Kring 3 mötte vi upp henne på Baker Street station och promenerade den korta biten hem till vår lilla lägenhet. Sedan gick vi till Zizzi för en snabb lunch för att fira att partyprinsessan är tillbaka. På kvällen var det självklart storslagen comeback på Tape. Var i Little Tape nästan hela tiden och bara satt och snackade. Kvällen fick ett ganska tidigt slut men vi var inte ledsna för det.


Likes

Comments

Onsdag och torsdag flöt ihop rätt mycket. Vilade på onsdagskvällen och på torsdagskvällen gick vi till Maddox! Hade en såå kul kväll. Var svinkul eftersom att det verkade som att massa folk från annat håll var där samtidigt. På dagarna vilade jag bara och promenerade runt massor i stan och i Hyde Park. Har därför inga intressanta bilder från dessa dagar. Tog dock en promenad till sjön i Hyde Park en dag och åt frulle och pratade med mamma i telefonen, mysigaste som hände under dessa två dagar.


Likes

Comments

Tisdagskvällen spenderade vi på Tape as per usual. Kom dit vid 10 och hade lite fördrinkar i form av milkshakes eftersom Kelis (my milkshake brings all the boys to the yard, anyone?) var där. Spenderade största delen inne i Little Tape, innan vi gick ut till själva klubben. Klena jag klarade inte av milkshakepressen av ett eget bord och fick en eller två drinkar för mycket men vi fortsatte kvällen ändå. 

Likes

Comments

​På måndagen spenderade vi dagen på Chiltern Firehouse och bara myste med en drink. Först satt vi inomhus men sen mot eftermiddagen satte vi oss på deras uteplats som är jättefin och satt där tills de stängde. 

På kvällen drog vi oss mot Cirque men slutade med att vi hamnade på Balans, en 24/7 restaurang i Soho med en jättebra fish and chips och bra sällskap. Där satt vi till halv 4 och bara snackade skit. Underbart.


Likes

Comments