Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Höstlovet har gått fort, och imorgon börjar skolan igen. Det har gått så fort. Har typ inte hunnit göra något känns det som. Det känns ju jättekul med att komma tillbaka till allt plugg och sånt, hade gärna klarat mig utan det. Aja, tänkte berätta lite om vad jag har gjort på lovet iallafall.

Redan helgen efter lovet, så åkte hela familjen iväg till min mormor och hälsade på henne. Väl där så träffade vi några kompisar som vi åt lunch med. Bästa är ju att mormor lagar maten, ÄLSKAR mormors mat! Efter ett besök hos mormor fortsatte vi vår resa ner till farmor och farfar, och alla kusiner. Väldigt mysigt, men ni kan ju förstå att det blir mycket stim när alla små-kusiner möts..

På lovet har jag även träffat massor av kompisar, vi har fikat på stan, spelat spel osv. Träffade några kompisar som jag inte träffat på länge, så det var kul!

Och nu har det även kommit SNÖ!!! Hur sjukt?! Hoppas iallafall att det är snö på julafton, annars är det väldigt ovärt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Berättade i ett tidigare inlägg om en film jag såg, så tänkte att jag kunde tipsa er om den. Vet att jag är riktigt efter med denna film, men för er som är som jag och inte har sett den kan jag verkligen tipsa om den! Den är både rolig och underhållande!

"Just go with it är en romantisk komedi som handlar om den framgångsrike plastik-kirurgen Danny raggar tjejer på krogen med en gammal vigselring. Allt går enligt planerna, han förför kvinnor genom att berätta om sin hemska fru, tills han träffar Palmer. De träffas på en fest och spenderar natten tillsammans, när han sedan ber henne ta hans visitkort ur hans byxor hittar hon vigselringen. Danny hamnar i en härva av lögner när han ljuger för Palmer om att han ligger i skilsmässa, Palmer insisterar att få träffa hans ex-fru och nu dras Dannys assistent Katherine in i dramat och snart är hela Katherines familj inblandad och Danny måste bevisa för Palmer att han är en bra far till Katherines två barn. Denna udda låtsasfamilj hamnar på Hawaii, tillsammans med Dannys kusin, Eddie"

Likes

Comments

Hej! Idag har jag haft en rolig men inte så effektiv dag, borde egentligen pluggat lite. Det började med att min och min systers kompis sov över hos oss. Vi gjorde mat och åt det framför Melodifestivalen och sen åkte hon hem efter frukosten idag. När hon hade åkt så åkte hela familjen och kollade när min bror tävlade. Det gick jättebra för honom så det var jättekul att kolla på! BÄST är han! När han hade tävlat klart åkte jag, mamma och syster och shoppade lite. Jag fick med mig jättemycket hem och jag köpte bland annat ett par X tights, ett par löparskor och några tröjor. Sedan handlade vi mat så nu har jag köpt massor av frukt och bär så jag får göra en smoothie. Hoppas ni haft en bra dag! 

Likes

Comments

Har kommit in i en period där jag älskar flätor! Jag ser bilder överallt på snygga flätor, önskar bara att jag var lika duktig så att jag kan göra alla. Min syster fick en bok med tutorials på flera olika flätor, får väl låna den och lära mig några nya. Här kommer flera fina bilder med två utbakade flätor

Likes

Comments

​Tänk snart är det redan mars, man kan säga årets första vårmånad! Trots att det är lite snö kvar på vissa ställen och fortfarande är jättekallt! Läste på någon annans blogg om deras mål för månaden och tänkte att jag kunde göra likadant! Så här kommer mina mål och saker jag behöver göra i mars. 

​Bli starkare

Nu under vintern har jag helt slutat med att träna styrka i och med att mitt gymkort tog slut och sen blev det aldrig att jag köpte ett nytt, och istället har bara tränat andra träningsformer. Så nu i mars har jag tänkt att ta tag i styrkan igen. Kommer ihåg tidigare hur stark jag kände mig och vill få tillbaka allt igen! 

​Äta bättre

​Jag har haft massa kompisar och syskon som har fyllt år senaste tiden och därmed har jag ätit för mycket kakor/tårtor osv. När jag var yngre hade jag godisförbud i ett HELT ÅR?! Vet att jag aldrig hade klarat det nu, men man kan ju dra ner sockersaker lite iallafall.. 

​Köpa ett par byxor

​Ett utav mina svarta jeans har gått sönder, som vanligt,, Så nu har jag typ bara två par och eftersom jag bara använder svarta byxor på vintern så har jag bara två att variera mellan. Funderar på att köpa ett par dyrare den här gången så att man får ett par med bra kvalité som håller länge utan att färgen försvinner.

​Fylla i träningsdagboken regelbundet

​Jag har fått en träningsdagbok där jag både ska planera träningen och sen skriva utvärdering av varje pass så att jag lättare ser vad jag ska förbättra, vad jag är duktig på, hur min kropp mår osv. Det blir ganska mycket att fylla i när man tränar nästan varje dag och när man inte skriver med än gång så glömmer man bort hur man kände sig just det träningspasset. Därför ska jag fylla i så fort efter träning så att jag kan skriva så utvecklat som möjligt!

​Städa

​Mitt rum är helt kaos, trots att jag städade hela sportlovet så har det redan blivit stökigt. Borde också samtidigt rensa mina garderober och slänga alla kläder som jag inte använder. 

Likes

Comments

​Hej alla! Jag gick upp precis och snart ska jag göra en frukost. Tänker ifall jag ska göra något lite lyxigare, man får ju passa på när man har tid :) Igårkväll tittade jag och mamma på en gammal Beck-film som gick på TV. Idag ska jag tänkt att träffa en kompis, träna och plugga lite. Så skönt med helg nu!! Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments