1. Honest - Shawn Mendes

2. Hjärtslag - Hov1

3. Different - James TW

Likes

Comments

Detta är min lilla läshög. Dem böckerna vill jag ha läst ut innan 2017 är slut. Jag vet att det är många böcker men jag vill bli bättre på min läsförståelse och för att jag tycker det är avkopplande att läsa.

1. Ibland så mår jag inte så bra - Therese Lindgren

2. Ja jag har mens, hurså? - Clara Henry

3. Kreativ fotografering - Markus Wäger

4. Så tar du oförglömliga fotografier - George Lange med Scott Mowbray

5. Efter Alaska & Papperstäder - John Green

Likes

Comments

Imorgon åker jag, mamma, Karl och bonus pappa till Ulricehamn för att kolla på längdskidor när dom tävlar i det. Det ska bli roligt och spännande då jag aldrig kollat på skidor live på plats.

Detta är all packning som jag ska ha med mig, man måste ju vara varm när man ska stå och kolla på skidor hela dagen. Men egentligen är det inte så mycket då vi inte ska göra så mycket annat än att kolla på skidor och vara hemma hos bonus pappas dotters kille. Där ska vi också sova tills på söndag.

Ska försöka blogga så mycket jag kan, för min skoldator kommer följa med eftersom alla andra hämtar mig från skolan precis innan vi åker. Så jag jag blogga ifrån den och överföra bilder till den också.

Imorgon är det äntligen fredag och det är verkligen skönt!

Likes

Comments

Redan måndag igen! Jag tycker helgerna går lite allt för fort, men nu är det ny vecka vad som innebär att det finns nya möjligheter denna vecka. Började klockan 10:00 imorse med eget arbete. Måndagar är den längsta dagen på hela veckan då vi slutar 16:20 med bild som sista lektionen.

Min sömn inatt var inte den bästa efter att jag vaknar klockan 12 och inte kan somna om så jag ligger vaken i tre timmar och försöker, tillslut så somnade jag. Så den här måndagen har varit tuffare än vanligt. Det betyder att det blir tidigt i säng idag för att sova.

Efter skolan har det inte hänt mycket, kom hem och var jätte hungrig så tog en tallrik yoghurt till mellis. Har mest tagit lugnt efter skolan då jag är otroligt trött.

Bild från i somras uppe på sommarstället i Dalarna!

Likes

Comments

Gårdagen var otroligt mysig med en underbar vän. Vi åkte in till stan och käkade och gick och kollade i affärer. Jag köpte äntligen ett läppstift ifrån MAC som jag har vela haft väldigt länge, köpte också en matchande läpp penna till.

Läppstift: Velvet Teddy - Matte

Läpp penna: Staunchly Stylish

Vi åt lunch på ett kinesiskt ställe och det var verkligen jätte gott och det var mycket mat för pengarna. Kommer dock inte ihåg vad stället heter men det ligger vid Hötorget man ser det inte så bra.

Men jag hade en otroligt mysig och trevlig dag iallafall! Senare igår gick familjen här hos pappa och bowlade och jag kom tvåa! För en gång skull gick det bra utan staket. Karl körde utan staket för första gången och det gick jätte bra för honom. <33

Likes

Comments

Fotar gör vi ungefär varje dag, vi snapshotar varandra, lägger upp något på instagram eller Facebook. Kamerorna på våra mobiler blir bara bättre och bättre ju åren går. Snart är dem lika bra som en lättare systemkamera. Men än så länge är systemkameror bättre.

Inom fotografering har jag några inspirationer. Men den största är nog Connor Franta. Han är en youtuber och hans bilder som han lägger upp på instagram är verkligen jätte fina. Mitt mål är att bli lika duktig som Connor en dag. Många inspirationer är bara mina vänner som tar extremt fina bilder.

I mars ska jag börja på en fotokurs för att bli bättre på att ta nauturbilder. Jag är extremt taggad inför det, eftersom jag vill bli bättre på att fota. En dag vill jag kunna vara fotograf på riktigt! Kunna ta oförglömliga bilder på naturen och annat som människor och olika saker.

I somras så fotade jag otroligt mycket då jag älskar att fota solnedgångar och naturen. På sommaren är naturen extra fin den har otroligt många olika fina färger. Alla olika årstider har sina färger och sin personlighet.

Likes

Comments

Detta är typ fjärde gången jag startar en blogg. Men denna gången kommer gå bättre än dom andra gångerna, den här gången kommer det bli mera uppdatering. Jag vill ha en grej att göra utanför skolan och det här tycker jag om att göra så det passar bra.

Lite om mig själv vore väll bra att berätta såhär första inlägget. Jag är sexton år gammal och är född tredje november tvåtusen. Jag bor i Stockholm tillsammans med pappa och hans nya fru varannan vecka och min mamma och hennes sambo varannan vecka, plus min lillebror som följer med varje vecka. Jag och min lillebror är väldigt tajta vi bråkar i stort sätt aldrig och vi kommer jätte bra överens.

Jag går sista året i grundskolan alltså nian. Sista terminen utav grundskolan har precis börjat och jag längtar så mycket tills jag börjar gymnasiet. Jag tänker söka in på Hotell och turism linjen och som ett andrahandsval tänker jag också söka Handels och adminstrations linjen.

På fritiden efter skolan gör jag inte så mycket. På helgerna är jag med kompisar och försöker fota så ofta jag kan då jag verkligen tycker om det. Fotografering är en ganska så ny hobby, men jag har alltid tyckt om att fota men det var förra året då jag fick upp intresset ännu mer då flera utav mina vänner har systemkameror. Då önskade jag mig en systemkamera i konfirmationspresent och då fick jag en.

// Alice S Holtling

Likes

Comments