Wanties

Brandy Melville är verkligen en utav mina favorit butiker. Älskar stilen de har och det är den stilen som jag har börjat att ha. Lite tråkigt att det bara finns en Brandy Melville butik i hela Sverige. Men det finns i andra länder runt om i Europa och USA.

7an // 8an

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments1. Silver eller guld? Silver!


2. Milkshake eller smoothie? Gillar båda väldigt mycket men smoothie.


3. Dusch eller bad? Bad helt klart.


4. Trenchcoat eller skinnjacka? Är mer en skinnjacka person.


5. Hatt eller keps? Keps, eftersom det har blivit en vanlig accessoar för mig.6. Midsommar eller Julafton? Julafton såklart!! Även fast det är mitt i vintern så är julafton mycket mysigare.


7. Väskor eller skor? Hmm, tror att jag är väskperson om jag måste välja.


8. Ögonskugga eller eyeliner? Eyeliner helt och hållet.


9. Frukost eller middag? Frukost tror jag.


10. Kaffe eller te? Te helt klart haha.


11. Klackar eller sneakers? Sneakers använder bara det för har aldrig använt klackar heller.

12. Utsläppt eller uppsatt hår? Utsläppt!!13. Löpning eller styrketräning? Styrketräning om jag ens måste välja en.


14. Kakor eller godis? Godis!15. Böcker eller filmer? Filmer, fast läser en hel del böcker också.16. Pool eller hav? Hav, jätte lätt att välja.


17. Morgonmänniska eller kvällsmänniska? Morgonmänniska!

Likes

Comments

Wanties

Contains affiliate links

Na-kd.com har verkligen hur snygga kläder som helst. De är så enkla men ändå så otroligt snygga. Här är några utav deras grymma kläder som jag skulle vilja ha i min garderob. Har äntligen börjat hitta en stil som jag trivs i. Tycker också att denna stilen är sjukt snygg. Är glad att jag hittade en stil som jag älskar och känner mig bekväm i. <3

1an // 2an //3an

4an // 5an // 6an

7an // 8an // 9an // 10an // 11an

Likes

Comments

Resor

I sommar ska vi åka utomlands till Korfu, Grekland. När jag skriver vi menar jag, Karl, jag, pappa, Lena, Caroline, Christopher och Christian.

Vi alla sju stycken brukar åka utomlands vartannat år. Vi har alltid all inclusive eftersom vi är så många och sen äter vi en hel del mat också hahah. Vi har alltid lika roligt tillsammans, spelar UNO på kvällarna innan middagen eller efter.

Senaste gången vi var utomlands var vi i Spanien för två år sedan. Två år innan dess var vi i Italien. Men nu för tredje gången ska vi alltså till Grekland. Är hur taggad som helst på att åka dit. Vi åker dit sista veckan på sommarlovet, det är då vi brukar åka utomlands alla sju. Nu hoppas jag att vi har mer tur en förra gången då vi skulle flyga till Spanien. Flyget blev försenat i 16 timmar. På grund av att de inte kunde stänga en dörr på flygplanet. Men sen fick vi äntligen flyga till Spanien typ en dag försent.


Likes

Comments

En dag i livet

Måndag: Vanlig lång skoldag först. Det trodde jag igår kväll att det skulle bli. Men jag är istället hemma på grund av mensvärk. Senare på kvällen är det som vanligt fotokurs.

Tisdag: På morgonen har 9orna engelska nationella prov då är det hörförståelse och läsförståelse. Men det är bara fram till lunchen sen är det vanliga lektioner efter lunch. Direkt efter skolan ska jag övningsköra med pappa för första gången.

Onsdag: Helt vanlig skoldag vad jag vet nu iallafall. På eftermiddagen efter skolan blir det att åka in till stan för att köpa födelsedagspresent till min lillebror.

Torsdag: Inatt kanske jag och Karl ska sova ensamma hemma hos mamma. För att mamma ska operera sin fot tidigt på fredag morgon. Så mamma och hasse ska ta in på hotell bara för att slippa rusningstrafiken. Sen är det ett till engelska nationella prov på förmiddagen igen. Men detta prov är skrivdelen vilken jag tycker är den svåraste. I skolan har vi tränat på att skriva mycket så det känns ändå lugnt.

Fredag: Karl och jag är alltså ensamma denna morgonen men det fixar vi. I skolan är det friendsdag kallas det, har inte hört så mycket om vad det är. Så jag får se vad det är för slags dag. Hemma efter skolan tänker jag ta det lugnt efter att ha haft engelska nationella.

Lördag: Då ska jag kanske fika med en kompis inne i stan och prata. Sen bara gå runt i olika affärer i stan. Hon visste inte om hon kan än. Men jag hoppas verkligen att hon kan. <3

Söndag: En vilodag, har ingenting planerat denna söndag. Ska nog hjälpa mamma med olika saker hon behöver ha hjälp med medan hon är nyopererad och behöver som mest hjälp.

Likes

Comments

Fotografering, En dag i livet

I onsdags passade jag och Karl på att åka in till stan en sista gång innan vi skulle åka ner till Jönköping på torsdagen. Körsbärsblommorna har redan blommat ut, såhär tidigt i april. Men det beror väl på att det har varit otroligt varmt på senaste tiden.

Körsbärsblommorna är otroligt fina och därför passade jag på att ta med mig min kamera med båda objektiven och fota detta vår tecken.

Men innan vi gick till kungsan så mötte vi mamma på hennes jobb för att vi skulle äta lunch på Jensens. Där är det alltid lika god mat. Både Karl och jag älskar Jensens mat, det är en utav våra favorit restauranger.

Lite kort om vad som hände i onsdags <3

Likes

Comments

En dag i livet

Fredagen 7 april 2017. Ett terrordåd drabbade Drottninggatan idag klockan 14:53. Jag är otroligt chockade ändå. Stockholm min hemstad. Drottninggatan har man gått på hur många gånger som helst. Idag fick jag påsklov runt 11:40. Tänk om jag och mina kompisar hade åkt in till stan efter skolan.

Jag skickar tankarna till nära och kära till de som har omkommit. Flera utav mina kompisar var inne i stan när detta hände. Jag är så glad att ni fortfarande finns kvar och är oskadda.

Men en sak jag måste ta upp är att vi inte ska bli rädda för att detta hände. Det är exakt det dom vill att vi ska bli. Vi ska visa att vi i Sverige inte viker oss på grund av en sån här sak. Vi ska visa att vi är starka och inte blir ärrade. Allt ska vara som innan denna hemska händelse men vi ska vara mer vaksamma runt oss.

#prayforstockholm

Stockholm för alltid i mitt hjärta <3

Likes

Comments

En dag i livet

Äntligen fredag! Vanlig skoldag idag bara, inget annat som händer egentligen. Men min underbara mamma fyller år idag! Så grattis ännu en gång mamma <3 Älskar dig.

Mamma och Hasse är nu i London och ska vara där tills på måndag. De åkte i torsdags morse, så nu är mormor och morfar hemma hos mamma och tar hand om mig och Karl.

Idag i skolan blir det Tacos till lunch, otroligt gott faktiskt och det var ett tag sedan jag åt det. Plus att jag bara har två lektioner kvar efter lunch och det är jätte skönt faktiskt. Det är också en vecka kvar tills vi får påsklov äntligen!

Hörs i helgen, då det händer massa med roliga saker! <3

Likes

Comments