Hej kompisar

Idag var jag framme vid skolan typ 7:39 oj jag börjar 8:15.

Vi började vi med matte och jag jobbar med korrienatsysem.
Sedan hade vi musik och jag spelade fiol med en hand! Det gick bra.


Jag fick min skoldator idag för att göra läxor och sånt. Den är typ lika stor som ett A4 papper. Så det är lätt att ta med den i väskan.

Nu kommer en till bloggvecka för det var så kul att skriva den sist.

Vi hörs imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej kompisar!

Förlåt. Jag är dåligt att uppdatera min blogg men ha lite tålamod det kommer mer, men det tar tid.

Det är ny vecka och jag håller med att man vill inte höra "ny vecka och nya möjligheter". När man får höra "tänk positivt" så blir det negativt.
Håller ni med mig?

Idag när jag såg på insta så såg jag att Mariette skulle vara med i mello så blev jag glad för hon är min största svenska idoler.

Okej det här var en kort uppdatering men ville skriva av mig, ha utsikt för mer.

Vi hörs! Tack att ni har börjat att följa mig och börjat kommentera!

Likes

Comments

Dagbok

Hej kompisar!

Nu är min första bloggvecka slut, det var inte så speciell dag som jag trodde men det kan hända!

Vad tyckte ni om bloggveckan kommentera och skriv idéer.

Det är kul att ni vill hänga på vad jag gör om dagarna. Det blev kort inlägg idag "är så trött".

Vi ses på nästa blogginlägg.

God natt<3

Likes

Comments

Hej Kompisar!

Idag är torsdag och det är den bästa dagen på hela skolveckan. För att mina favoritlärare har hela dagen. Först har jag SO och sen har jag Svenska/engelska hela dagen.

Idag var min favoritchafför hemma... jag märker hur mycket människor är olika. Därför kommer man bra överens med vissa och vissa inte. Tillexempel min nära vän och jag är så olika men ändå så lika.

Nu är snöoväder ute, det är mysigt när man är inne men när man åker bil så är det inte så kul. Jag hoppas att det är över imorgon när jag till Skolan.

Imorgon är det fredag så om jag kommer iväg till skolan blir det ett roligt blogginlägg.

Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej kompisar!
Hur mår ni? Jag mår jättebra!
Idag har en av mina favoritpersoner kommit till skolan. Hon jobbar onsdag till fredag så jag njuter varje vecka. Idag var det ganska lugn dag men det gick jättebra med engelskan idag. Är så stolt över mig själv!

Vi hade knap något vatten i skolan för det var vattenläcka utanför skolan. Så vi åt på pappertralrikgar och så men det går lika bra.

Jag hoppas att min favochaför kör mig imorgon också, håll tummarna med mig!

Jag har haft träningsvärk efter igår AJAJ!

Just nu sitter jag med min kaninen och myser.
Vi hörs imorrn, godnatt!

Likes

Comments

Hej kompisar!

Idag har jag en fullproppat och spännande dag, jag har haft idrott första gången på länge och jag hade inte ont i axen efter. WOW! Det var länge sen, så jag kunde kämpa på som bara den och ha kul.

Jag har pluggat på lunchrasten, vi jobbar numed ett SO projekt som handlar om världen och istället svara bara på frågorna så skriver jag mer djupare än bara ett kort svar. Det är ett bra sätt att höja betygen, gör t.ex. ett egen prestation med bilder och texter som du använder dina kunskaper.

Jag var hos min sjukgymnast och tränade, jag boxade och gick. Wow, vad jag har utvecklas med mitt gående varje gång.

2018 kommer blir ett träning och nyttigt år för mig.

Till sist åkte jag hem men fastade på vägen i snön med taxibussen, men vad tur att jag hade min bästa chaufför så jag var lugn.

JA! Det är onsdag imorgon om ni vill veta varför onsdagar så speciella så får ni vänta till morgondagens blogg!

Vi hörs<3

Likes

Comments

Hej kompisar!

Ny vecka och mål. Idag var jag i skolan of course. Jag tycker om att när man jobbar och kämpar och det ger resultat.

Jag brukar att hjälpa till när läraren är sjuk och jag kommer på förslag, som idag var vår musiklärare sjuk och jag kom på att vi kunde göra karaoke. Det var jätte kul och alla sjöng och dansade.

Men resten av dagen bestod av genomgångar som var "kul" men jag lärde mig frågan Vad är ljud? (Det var målet för idag)

Likes

Comments

Hej kompisar!

Den här är en dålig uppdatering men det något allafall. Idag tog jag lugnt och tittade på med film och åt glass. Den var jättegod.
Jag har fått typ order att ta det lugnt eftersom jag plugga så hårt hemma. 😂😅😅


Vi hörs💓

Likes

Comments

Dagbok

Hej kompisar!

Den här veckan har varit en helt galen vecka. Jag har bytt taxibolag och det var inte mitt val, det var Södertälje kommuns val och jag fick höra det av en taxichaufför, bra va... 😠 Så det har varit kaos att den ska komma, så jag kom inte till skolan i tisdags och idag. Torsdagar är min favorit dag i skolan, därför att jag har mina två topplärare så jag kan jobba och lära mig på ett roligt sätt. I går kom taxin en timme försenad men jag tackar min pappa så mycket att den kom ändå annars skulle den inte komma alls. Min topchaufför ska kanske köra mig regelbundet från nästa vecka, AAAAAAAAAAHHHHHHH!! Gud vad jag längtar.💓

Nu är det typ ett halvår kvar till gymnasiet gud var är spänd för det, jag fatta inte att jag blir 17 år i år HELT SJUK! Och ja, jag går om ett år och till alla som gör/har gjort det fattar du vilken tur du har. För då kan du jobba extra hård och noga, så du är typ 100% säker och plus du får en gång till att göra om NP-Prov och vissa för läraren och förländerna allt du har 10 gånger bättre resultat än året innan. Jag lite svårt med engelska så nu jag t.ex. startat har en engelsk blogg som du kan se i rutan åt sidan Nu gäller det att jag kan bevisa för andra att jag kan mer än jag visste förr! ✌

Likes

Comments

Dagbok

Hej kompisar!

Det är sista dagen på jullovet och är inte så taggat inför skolan. På jullovet har jag tagit lugnt och passat på att sova LÄNGE!

Jag vill så gärna uppdatera oftare för det är kul men jag vill inte var ni vill se så kom på tips. Jag vill jobba med min blogg men har svårt att komma på ideér.

Ni ser att det allt möjligt på bloggen för inte ska uttjatat men kanske det kommer teman (jag vet inte).
Skriv en kommentar och följ mina sociala medier så hörs vi!

Likes

Comments

Mina idoler<3

Margaux Dietz tycker jag att hon är en Sveriges bästa Youtubes, för hon bjuder på sig själv och är inte rädd att vara den som hon är.

Jag blir glad och titta på hennes videos och mår bra av de.

Om ni har inte sett hennes, så har ni missat något.


https://www.youtube.com/channel/UC4bC4z39cDT6UUgdmheEMHQ/featured


P!NK är den världens bästa artisten, för man känner igen sig i hennes texter om känslor. Min dröm har varit att skriva musik och efter att lyssnat på hennes låtar så kan jag det.

THANK YOU FOR THAT

Robert Carlyle är skådespelare i filmer och serier. Min favoritserie med han är once upon A time. Han är en av mina största idoler därför att när jag ser på honom så känner jag en kärleksfull värme och Ryster.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade ni en bra jul? Jag hade det. Jag var med min familj hemma och det var mysigt vi fikade framför Kalle Anka och sedan åt vi julmat. Efter det öppnade vi julkappar och hade kul. Min bästa julkapp som jag fick av mina föräldrar var ett par hallonröda hörlurar som har typ dröm ljudet i de och jag är typ beroende av Spotify!!!
PS. På morgon fick jag julstrumpa med en tidning, någon kräm, choklad och en rosa skrivbok med #love på. Jag blir aldrig för stor för det #neverbig.

Likes

Comments

Hej vänner!

En vecka kvar till jullov helt sjuk va! 😎 Det har hänt mycket under ett halvår och tiden har gått såå fort. NEJ!! Bara ett halvår kvar till gå ut nian, vill inte!😰🙄
Vad ska ni göra i jul? Jag ska va med min familj, träffa vänner och vara i stallet🤩🐴

God Jul önskar mig

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Den är veckan har varit lång vecka med prov och arbeten i skolan (att går i innan är stort ansvar). Men jag tycker att ändå man har mycket i skolan, personer som pressa dig för de är själva stressade och man är jättetrött. Då är det bästa som finns att man har en av sina närmsta kompisar som när man ser varandra så blir man jätte jätteglad.

Jag och hon har bara känns varandra några veckor och vi blev på engång bästa kompisar.

Det är nog det bästa som finns!!! 💘💘

Likes

Comments

Igår var jag på mos (mall of Scandinavia) med min vän Yasmina. Det var jättekul, vi fikade på Espresso house, mitt favorit café.

Idag är det Fredag 3 dagar till skolan börjar. Nu brukar jag kallar denna månaden för "Den första ne-provmånaden.

Juste jag måste länka P!nk nya skiva: https://open.spotify.com/album/7hwhuEQT4Fp5bzwLlYZtiz

Här är min mail: alice.v.forsell@gmail.com

Skriv en kometar och gilla <3

Likes

Comments

I torsdags var jag hemma från skolan ( huvudvärk ). Iallafall när jag kom tillbaka så sa 2 av mina favopersoner att de saknar mig och jag blev jätteglad, jag vet att det är liten grej för många men för mig 😃❤️betyder det att jag blir uppskattat. Jag har mer vänner i vuxen åldern än i min ålder. #happygirl I love my friends so much.
PS. Jag försöker att lägga upp ett inlägg varje vecka😏

Puss o kram/ Alice♥️😘

Likes

Comments

Title