Ännu en dag i skolan. Älskar att vara där, jag börjar på min fortsättning av en novell. Jätte kul att skriva tycker jag.
Det tar 2 Tim typ till skolan men det är det värt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har haft sportlov nu. Jag har varit hemma och skrivit texter. I tisdag var jag hos en av mina bästa vänner, det var mysigt och kul. Annas var jag hemma och tog det lungt


Det är skönt att komma till skolan. Jag är en plugghäst så JA! Det var det kul. ❤😃

Likes

Comments

Kan inte prata

Tankar snurrar

Vet inte vart jag är

Ingen kan hjälpa mig

Jag är inte säker

Det är tomt

Jag tittar omkring

Jag ser ett mörker

Hjärtat Slår snabbt

Jag ser något

Jag är kall

Ingen vet vem jag är


Likes

Comments

When I talk listen to me,

When I talk to listen to.


You become aware when I do something,

but you do not know what I want.

I know how I am, I can live on my terms.


I live on my own

You do not know how I feel, feel, or think.

You can not try to decide it on me.


I know my way, you can not change that.


Let me go

Let me think

Let me talk

Let me know


No one is perfect, you have control only over the life. I will not give up until you have taken it.

Likes

Comments

Lördag

Jag var bara hemma. Jag mös i mitt rum, jag tittade på viaplay (disney filmer) HELA DAGEN!. Sedan tittade jag på melodifestivalen med familjen och åt godis.

Tisdag

Det var väldig rolig dag, därför att jag var med mina allra bästa kompisar. Vi tittade på best of me. Den var jätte bra. En roman. Det handlar om ett par som man får se tillbakablickar från de.

Likes

Comments

Det är tomt utan dig. Du har varit alltid där. När jag är ute och det är mörk då lyster du upp på stjärnhemmen. Jag tänker på dig ofta men jag vet att du är på jättebra ställe, du är värden bästa farmor. JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET SÅ JAG KAN INTE BESKRIVA DET. SAKNAR DIG.

Likes

Comments

Likes

Comments

MINA TANKAR

Jag har svårt att säga direkt till en person. Det kan vara om vad som helst. Men jag kan det med de närmsta. Men jag skriver ner istället i en låt, en dikt eller i dagboken, det underlättar för mig.

Men försök och prata med någon det kan vara en vän, en förälder eller din bästa lärare. Det är skönt att prata ut. Dom måste lyssna och de kan dela tankar och åsikter. Var inte rädd att säga och tycka

Bli modig. GÖR DITT BÄSTA STEG I LIVET!!!

Likes

Comments

Dagbok

idag var jag i stallet med en person som betyder jättemycket för mig. Vi har bara känT varandra i ett halvår och en månad men det känns som vi har känT varandra en evighet. Hon är glad, rolig och pratsam. Hon har hjälpT mig jätte mycket.

Hon är världens bästa lärare<3


Jag känner mig trygg i skolan hon, tröstar mig varje gång

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Tack

Likes

Comments

debatt

Assistans är till för människor som har behov av en hjälpande hand, som inte klarar sig själva. Utan assistans kommer det bli kaos för funktionshindrade. För då skulle vi sitta hemma och skulle inte kunna ta oss ut.


Vi som behöver hjälp vill tex åka till bio men utan assistans då stoppas det. Vissa behöver omvårdnad hela dygnet runt, annars kan de bli så sjuka och dö.

VILL NI NÅGOT AV DETTA SKA HÄNDA… (tänk själv)!


I november 2016 var det 15738 stycken med assistansersättning från försäkringskassan. Det var 45,5% kvinnor och 54,2% män som behövde assistenter.


Jag behöver assistans för att kunna röra mig men jag är rädd att förlora det. Jag behöver hjälp tex äta, gå på toaletten och skriva.


Men kommunen måste ha råd med och ge assistans till vi som behöver det. Många fuskar genom att skicka in en ansökan till försäkringskassan som står att den behöver assister men dom har egentligen inte något behov av det.


Min åsikt


Jag tycker att vi som ansöker om assistans ordnar möten med försäkringskassan, för ingen ska försöka fuska och få assistans. Dom som sitter i försäkringskassan ser vilket behov en personen har. Därefter beslutar dom om man ska få en assistent eller inte.

Likes

Comments

texter

Du var där och jag kände det. Din lukt, dina andetag och din närhet. Jag känner din trygghet. Du kom närmare, dina fotsteg lät högre och högre. Du var nästan där. Jag vände mig om och du var där. ditt leende blev större och större. Jag kramade dig, jag blev varm av kärlek. Jag älskar dig mer än nånsin.


Likes

Comments

övrigt

Det är bara 15 dagar kvar till skolan börjar och jag längtar. Alla tycker det är konstigt.

VARFÖR ÄR DET SÅ? KOMMENTAIRER HÄR NEDAN.

jag längtar

1. kompisarna

2. att lära mig

3. läxor

Jag börjar i 9an i en ny skola.

Likes

Comments

mina älsklingar, Djur
KUL FAKTA

Docka är en shire. Hon är 1,75 m

Ett stort tack till dig Therese Hübner för du har fotade dessa bilder och många fler sommaren augusti 2015

https://www.instagram.com/photographtheresehubner/

Likes

Comments