Header
View tracker

Det är första (!!) december hörrni. Månaderna och dagarna går så otroligt fort, vet inte om jag tycker att det är skönt eller inte. Känner mer att timmarna på dygnet måste bli fler för jag hinner varken det ena eller det andra. Jag har haft en fullspäckad vecka och därför inga inlägg här på bloggen. Gick i skolan i tisdags och sen jobbade jag för första gången på jobbet. Det var kul. Samma sak i onsdags så jag har haft två jobbdagar. Är verkligen helt slut när jag kommer hem. Går i skolan fram till 15.00 och sen jobb 16.00 till 21.00 och ska även hinna med en massa plugg. Så dessa dagar har flugit iväg och bara gått i ett. Riktigt roligt att ha haft mycket att göra. Nu blir det däremot en lugnt kväll. Ska plugga lite, äta melon och sova i tid!!

Skolan rullar på som vanligt, det är mycket men det går att ta sig igenom det. Även om det krävs mycket kraft och tålamod så går det sakta men säkert framåt. Jag kämpar på så gott det går. Försöker i alla fall. Har ett engelska seminarium imorgon och har en sån grov ångest inför det. För det första är det engelska och jag är inte så bra på det, för det andra så förstår jag inte dokumentären jag ska prata om. Men det ordnar sig nog. Om inte får jag väl komplettera senare. Det känns som att det enda jag gör är att kompletterar och skriver omprov, blir så trött. Det är som en liten ond cirkel som jag hamnat i. Nu ska jag plugga vidare. Ha en bra kväll!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

1. Fick feeling och färgade håret.

2. Har fått jobb och ska på dubbelgång imorgon.

3. Äntligen köpt nytt smink.

4. Fick träffa en saknad vän.

5. En inlämningsuppgift klar.


Likes

Comments

View tracker

Är bokstavligen helt jävla slut. Hade skola från 8.15 till 10.55, okej nej men jag gick hem då, slutar egentligen 15.55 på fredagar men har endast 3 lektioner så jag valde att gå hem och hoppa min sista lektion. Så när jag kom hem satte sig jag och mamma i bilen och åkte mot Västerås. Där åkte vi runt till lite affärer innan vi stannade på Erikslund för lite shopping. Hitta lite saker som ni ser i inlägget under. Köpte även en massa saker från ikea som jag inte har orkat ta kort på. Men jag är nöjd i alla fall. Mitt paket från madlady kom idag också. Kul ju.

Nu ligger jag helt slut i sängen och ska bara ta det lugnt. Hade tänkt träna men nej jag orkar verkligen inte. Ska bara ligga här hela kvällen och ta det lugnt. Kanske börja på en uppgift som ska vara inne på måndag annars inget. Imorgon ska jag köra lite med pappa på förmiddagen och sen blir det nog bara träning och plugg för min del. Kanske ska höra av mig till någon vän och se om vi ska hitta på något. Beroende på vad jag hinner. På söndag ska jag nog ner på stan en snabbis och sen hem och bara plugga. Har så grymt mycket plugg just nu men snart är det lov. Och snart är det studenten. Ska verkligen blir skönt, ser framemot det. Kram på er!


Likes

Comments

Ginatricot - 299 kr

Bikbok - 179 kr

Clubxpris - 119 kr

Clubxpris - 99 kr

Clubxpris - 119 kr

Madlady - 349 kr

Likes

Comments

What a day!!...Denna dag har gått så segt, jag har känt mig så trött och bara allmänt konstig. Men nu börjar den äntligen lida mot sitt slut, skönt de. Dagen startade med att jag skulle gå upp tjugo i sju men jag ställde som vanligt om min klocka och gick inte upp fören kvart över sju, vilket resulterar i stress och en dålig frukost. Väl i skolan hade vi svenska där vi inte gjorde så mycket, efter det idrott. Och fyfasen vad jobbigt men kul det var. Eftersom frukosten inte var så stabil för min del så presterade jag kanske inte helt 100 men det gick bra. Jobbigt och skönt. Sen var det pannkakor till lunch och mums, gott var det. Avslutade dagen med historia då vår engelska var inställd. Så kom hem runt halv två istället för klockan fyra. Skönt ju.

När jag kom hem tog jag mig något att äta och sen gick jag ner på mitt rum och bara va ett tag. Kan behövas, speciellt i dessa mörka tider, är verkligen en ensamvarg. Runt halv tre fick jag feeling och begav mig till gymmet för ett riktigt bra pass. Var så skönt. Först 5 km löpning på bandet avslutat med ett bra armpass. Nöjdast. Nu ligger jag nerbäddad i min nybäddade säng och ska ta och sova. Klockan är bara nio men jag känner att sömn är bra just nu. Så imorgon är det fredag och jag ska tillsammans med mamsen till Västerås efter skolan, kul.

Godnatt på er! Kram.


Likes

Comments

Varför har jag en blogg? Jag har snart haft en blogg som jag faktiskt stannat kvar på i 3 år. Jag har inte alltid varit på nouw men mina inlägg har fått följa med hit och därför räknar jag det som att jag varit här i 3 år. Det är en väldigt lång period och jag har väl varit relativt upp och ner med mitt skrivande. Haft uppehåll och samtidigt bloggat som en tok. Allt beroende på hur motiverad jag har varit. Men varför startade jag bloggen från början?

I början var det nog mest för att jag ville bli som alla andra bloggare, känd och kunna tjäna pengar på det jag lägger ut. Men jag vet nu att det riktigt svårt att nå dit. Jag började min blogg men inställningen att det är som en dagbok, men den är på internet och kan ses av alla. Alla kan alltså ta del av det jag har problem med eller det jag är extra glad över. Så mina första inlägg var mer om hur jag mådde, hur jag ville må och hur mycket jag tyckte allt var orättvist. Idag är jag glad över att jag skrev ner sånt. Att jag faktiskt skrev ut allt och delade med mig av mycket. För det är kanske inte kul att se tillbaka på men det visar hur långt jag tagit mig idag. Jag ser mig själv som så mycket mer mogen nu än vad jag var då. Mitt sätt att skriva har blivit bättre osv. Det är kul att titta tillbaka.

Idag bloggar jag för samma sak i princip. Bara för att få skriva ut, försöka nå ut och försöka få mig själv att inte hålla inne allt. Jag tycker det är kul att kunna och att våga visa att alla dagar är inte som en dans på rosor. Samtidigt som vissa dagar är guld. Jag satt faktiskt häromdagen och läste eller i alla fall scrollade igenom nästa alla sidor här på bloggen och inser hur långt jag kommit. Jag är stolt över mig själv. Samtidigt som jag kan titta tillbaka och se hur mycket jag förändrats som person. Är det något jag behöver tänka extra på osv.

Jag bloggar inte för någon annan än mig själv. Även om jag länkar min blogg lite här och var men det är endast för att det kanske finns fler, fler som tycker som jag och då kan det vara kul för andra att se att de faktiskt inte är ensamma om vissa saker. Så bloggen har jag endast för min egna skull.

Det är kul att blogga, kul att titta tillbaka med ett leende. Kram!


Likes

Comments

Måndag och en ny vecka har startat. Planerna jag hade idag var att vakna hyfsat tidigt, städa, tvätta, gå i skolan, plugga och träna. Och jag tror att jag faktiskt höll mig till planen relativt bra. Vaknade runt 10.00 och var fortfarande helt slutkörd, vet inte vad som händer men jag är konstant trött. Gjorde mig lite frukost och sen började jag göra mig i ordning blandat med att fixa med tvätten och städa undan i mitt rum. Kvart i 13 ungefär gick jag mot skolan för att ha en lektion och det gick bra, fick mycket gjort. Gick sen hem och bara tog det lugnt ett tag innan jag faktiskt satte igång med lite plugg göra. Fick inte så mycket gjort på den fronten men lite i alla fall.

Åt middag och efter middagen gick jag ut på en promenad med min ryggsäck som i dag var fylld med 10 kilo. Kanske inte är så mycket men det är en bra början. Måste leta upp mina andra vikter känner jag. Blev i alla fall 5 km så det var skönt. Igår blev det 5 km löpning, magövningar och 1 mil cykling så det blev lite lugnare idag. Har precis duschat, spelat in en intervju och ätit lite. Så nu ska jag krypa ner i sängen för att sova. Imorgon väntar utvecklingssamtal, körlektion och plugg, hinner jag blir det även gymmet. Men det beror på. Man måste ju vila också.

Kram på er!


Likes

Comments

Jag stannar upp, tänker efter, reflekterar och funderar. Har jag gjort rätt? Har jag verkligen tänk igenom mina beslut som jag valt att ta. Ibland är det svårt att veta vad man vill göra, vad man kan tänka sig göra och det är svårt att veta om det man väljer verkligen är rätt. Jag stannar många gånger upp och bara tänker igenom allt jag fått gå igenom och allt jag fått kämpa för. Är det verkligen värt det? Är det värt att jag för varje litet steg kolla tillbaka på mitt föregående steg. Är det värt att faktiskt blicka tillbaka på hur det var för några år sen.

Jag funderar varje dag på vad som skulle kunna ha gått fel. Jag ångrar varje dag vissa saker som jag vill spola tillbaka tiden till, bara för att få välja om. Få välja de jag ville göra och inte de som jag trodde skulle imponera mest. Mest är jag besviken på mig själv som har satt mig i en sits som är svår. En sits som kräver lite mer än vad jag trodde från första början. Jag strävar aldrig efter att vara bäst men jag strävar ofta efter att vara bra. Att vara nöjd över mina prestationer och att kunna titta tillbaka sen för att bara le. Jag vet att jag kämpar, jag vet att jag kan och jag vet att jag är envis men räcker det för att vara nöjd? Blir man någonsin nöjd.

Det är inte alla gånger lätt, inte alltid som att glida fram på en flaska sopa blandat med vatten. Ibland får man kämpa, vissa kämpar hårdare och vissa glider bara rakt igenom allt med gott samvete och en prestation på nivå 10. När ska de få vara jag? Många gånger funderar jag över hur jag hamnade här. Hur jag hamnade på en nivå som inte alls passar mig. Även om jag vet att jag aldrig någonsin kommer kunna prestera lika bra som många andra så blir jag inte nöjd. Jag blir inte glad över de jag visar. För att det är svårt. Det är riktigt svårt att tycka de man gör är tillräckligt bra för att de finns alltid de som går förbi med ett ögonbryn höjt upp till hårfästet.

Jag längtar till den dagen jag kan stå där. Peta mig själv i näsan och le. Le för att jag har lyckats. Jag har motbevisat så många. Jag har tagit mitt ansvar, fått mig själv nöjd och fått mig själv till det bättre. Jag längtar dit. Men jag hoppas och jag känner på mig, att jag snart är där. Snart får jag vara på nivå 10 som alla andra. För att jag vet att jag kommer komma dit även om det kommer att ta tid. Men det kommer att komma. Tålamod krävs för att lyckas och jag ska fan lyckas. Nu tar vi nya tag, nu kör vi.


Likes

Comments

Lördag, älskade lördag. Gillar verkligen lördagar, man kan äta godis, ligga i soffan, kolla på film och bara vara en hel jäkla dag. Så himla skönt. Denna gång riktigt välbehövligt. Startade dagen med en god frukost och sen ringde pappa så då var det bara att klä på sig. Vi drog ut på en lite övningskörning och det gick riktigt bra idag faktiskt. Skönt det hehe. Sen när jag kom hem så åt jag sen städade jag äntligen på mitt rum. Jag har varken haft tid eller lust till att göra det tidigare så det var hur skönt som helst att få det gjort. Efter det begav jag mig ut på en promenad med 10 kilo packat i en väska på ryggen. Nu är det träning på riktigt som gäller. Sen har jag bara tagit en till promenad med en vän och nu ligger jag i sängen och äter lite godis. Lyssnar på musik och bara tar det lugnt.

Imorgon har jag inga direkta planer. Ska försöka hinna träna, sen runt 17 så åker vi mot Enköping för att äta middag på Pinchos med pappa. Efter det ska jag nog bara hem ta det lugnt. Försöka plugga lite osv. Vi får helt enkelt se vad dagen erbjuder. Ska i alla fall bara ta det lugnt och förbereda mig mentalt på måndag. Heh.

Kram på er!


Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev, men det är så fullt upp med allt just nu. Har väldigt mycket i skolan samtidigt som jag har väldigt mycket som pågår hemma. Så bloggen hamnar på något konstigt vis alltid på sidan. Men så är det. Idag är det i alla fall torsdag och jag har varit hemma hela dagen. Min klass eller snarare alla i årskurs 3 från min skola åkte till Stockholm imorse för att gå på sacomässan. Men jag valde att stanna hemma. För att jag för det första inte ska gå varken högskola eller universitet och för det andra för att jag ligger efter med några uppgifter. Så det kändes skönt att vara hemma och hinna med allt de. Så nu har en del av ångesten släppt. Skönt. Har nämligen två redovisningar imorgon och ett prov. Provet har jag knappt hunnit plugga till men redovisningarna är klara.

Har även idag hunnit med en sväng till gymmet, körde ett kort men intensivt benpass. Sen har jag hjälp mamma med att handla, även hjälp till att köra massa saker till returen. Så det känns som att det varit en produktiv dag. Skönt att jag tog beslutet att stanna hemma även om jag ångrar mig nu då jag gärna hade velat träffa mina militär friends. Vilket jag tyvärr missade. Men så är det. Nu ska jag försöka plugga på lite till provet imorgon, läsa igenom mina anteckningar och sen ska jag nog sova. Hoppas ni mår bra. Kram!


Likes

Comments