Idag var det vår sista crawl-kurs. Orkar i princip endast simma 25 m crawl och sedan måste jag vila innan jag går på nästa längd. Haha. Hmm, undrar hur in i sjutton jag hade tänkt med mitt mål att kunna crawla 1500 m i Juli. Då är det nämligen dags för Vansbro Halvsim.
Har dessutom anmält mig till Malmö Triathlon. Sprintdistansen fick det bli. 400 m simning, 20 km cykling och slutligen 5 km löpning. Detta blir mitt första triathlon. Förhoppningsvis blir det inte mitt sista. Haha.


🏊🚲🏃Äntligen fick jag fixat mina käraste medaljer. Är så sjukt nöjd! Har nog aldrig varit så stolt över någon prestation som när jag sprungit de senaste åren. Vissa medaljer medför starkare minnen än andra. Även om jag inte är en snabb löpare så är jag ändå nöjd. Det starkaste minnet är nog ändå Sydkustloppet. En halvmara. 30/4. Tre månader efter att min farmor dog. Fy farao vilken pärs det var att ta sig igenom det loppet. Började gråta någon gång under loppets gång och fick andnöd som följd. Nej, fy, det glömmer jag aldrig.


Julen närmar sig med stormsteg. En jul utan farmor känns overkligt. Det känns inte rätt. Det kommer kännas så tomt. ❤😢

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varför är det alltid så att helgerna går så sjukt fort?

I lördags var vi i Köpenhamn. Ströget, Magasin du Nord, Jensen's Böfhus. En toppendag. Vi gick förbi Tivoli och köerna för att komma in var sjukt långa. Förmodar att det är nu när det är juletider som alla vill dit. Hade varit kul att vara där inne men inte att stå i de oerhört långa köerna. Fixade även lite fin julbelysning på balkongen. Stiligt värre!


Magasin du Nord


Tivoli


Juleljus


Idag tog jag en liten löprunda på 6 km innan jag skulle iväg och simma. Hade alldeles för mycket kläder på mig när jag sprang. Det var 5 grader ute och den vita hooden var alldeles för mycket. Jag borde haft koll på det men jag är nöjd ändå. Lite onödigt genomsvettig men det som inte dödar härdar.Kort och gott - Glad andra advent på er 😍

Likes

Comments

1 December idag. 23 dagar kvar till julafton. 🎄 🎅
Har en lite olustig känsla i kroppen. Kommer nog bli en lite mentalt jobbig jul. Har redan varit min brors födelsedag utan farmor. Farmors födelsedag utan farmor. Min födelsedag utan farmor. Pappas födelsedag utan farmor. Nu blir det julen utan farmor. Farmor fick aldrig uppleva att jag och min bror klarade Halvklassikern. Farmor fick aldrig se hur min lägenhet ser ut. Farmor vet inte om att jag håller på att lära mig crawla. Jag har slutat att se på Bonde söker fru. Mitt favoritprogram. Tänker bara på farmor då. Hon kollade också alltid på det. Varje gång vi sågs pratade vi lite om programmet. Det var så himla kul att höra farmors åsikter om de olika bönderna! Det kommer bli så konstigt att fira julafton utan farmor. Ser faktiskt inte så mycket fram emot julafton just nu.


Som sagt, 1 december idag.

Likes

Comments

Var på spinning igår eller Cykel som det egentligen heter. Cykel är så kul. Musiken är så grymt peppande och när instruktören säger att "snart kommer vi till en enorm stigning", då visualiserade jag mig själv i Ombergsbacken - att jag köttade järnet. För er som inte vet så är Ombergsbacken en fruktansvärt brant backe 3 mil efter starten på Halvvättern.

Ja, varför heter det inte Spinning? Varför heter det Cykel? Spinning är Trademark vilket betyder att varumärket Spinning är ett skyddat namn. För att få ha sina pass vid namn Spinning måste personalen ha utbildning av Schwinn eller att cyklarna kommer från Schwinn. Då är det spinning. Så enkelt var det 😊

Spinningcykel från Schwinn

Likes

Comments

Var på Body Worlds idag på Malmömässan. Riktigt intressant och fin utställning. En del kände jag igen, så som musklerna och skelettet. Det sitter ganska så färskt just nu eftersom vi läser det i skolan. Kroppens organ och sådant sitter också lite i huvudet sedan gammalt. Läste väl det i 7an kanske. Evigheter sedan 😂

Titanic 😉


Celler med deras långa utskott (axon) och deras korta utskott (dendriter)


Alla nervtrådarna i en människokropp ​


En 4 månader gammal bebis


En människa uppdelad i små bitar


Ja, tydligen är muskel- och benmänniskorna riktiga. De är konserverade. Sjukt häftigt faktiskt. Att skänka sin döda kropp till vetenskapen är oerhört fint gjort. 😊

Likes

Comments