8 Mars,
var första dagen jag vågade mig ut och springa helt själv där mamma bor. Jag har varit aningen rädd för det innan på grund av vissa anledningar men den 8 Mars lyckades jag ta mig ut och springa några kilometer. Olyckligtvis så fick jag kramp i magen när jag kommit hälften så långt som jag hade tänkt mig så jag fick vända, kramperna försvann dock när jag närmade mig huset igen men när jag kom hem fick jag se varför jag hade haft ont.

17 Mars,
tog jag mig tillbaka till gymmet, som jag varit borta från i nästan 3 veckor. Det kändes riktig skönt att komma tillbaka. Mitt pass innefattade ben och magträning. Bland annat bestod passet av:

- 20x3 Squats (med 15 kg stång)
- 30x3, 70 kg benpress
- 40x3 Insida lår, 30-35 kg
- 25x3 Rumpa & lår 30-35 kg
- 30-40x3 Benlyft
- 1,40 min plankan x2

Detta var även den dagen då jag återvände till CSgo på typ 1 års uppehåll. Jag kan ju inte säga att jag var speciellt bra men jag och en kompis började i demolitions men efter bara 15 minuters spelande tyckte han att jag var redo för comp. igen. Det kändes ganska bra. Jag återvände även till League of Legends som jag inte spelat på några månader. Har faktiskt saknat att spela lite.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sportlovet började med att jag bara var hemma och chillade och pluggade hela dagarna. Jag hade tidigare fått ett erbjudande att åka till fjällen, där min kusin, bror, hans bästis och mormor & morfar väntade, med pappa. Jag ägnade halva lovet åt att fundera på om jag ville åka eller inte. Jag tänkte att det inte var värt resan och att jag ändå bara skulle längta hem igen eftersom jag gjort det många år innan. Men tillslut bestämde jag mig för att åka ändå och jag ångrar mig verkligen inte.

Några timmar innan vi åkte fick jag en manikyr av grannen, som är proffs på naglar, och sedan började resan mot Tänndalen. De första timmarna gick ganska fort men när vi började närma oss vår destination så var jag väldigt rastlös. Det var mörkt, jag kunde inte lösa min bok, inte spela på mobilen och det ända man kunde se utanför bilen var när strålkastarna lyste upp träden och gatan framför oss.

Jag spenderade 4 dagar i backen och saknar det fortfarande. Sista dagen kom min moster och hennes familj upp och bytte av oss. Då fick jag träffa min yngsta kusin, 4år. Det roliga är att han typ åker skidor bättre än mig. Dock var det lika roligt för det, om inte roligare.

Hemresan var inte lika långtråkig som ditresan men fortfarande tillräckligt lång för att jag kände att jag hellre sprang sista delen.

Likes

Comments

Bilderna är från när jag och Bella stannade vid en fontän för att ta kort på vattnet.

Min sista dag, for now, med gymkort på Member 24.

Dagen tillbringade jag i skolan och på gymmet tillsammans med Bella. Under lunchen gick jag Isabel (Bella) och Tobias och åt mat på Jensens. Efter skolan gick jag och Bella till gymmet och testade lite nya maskiner och sedan körde vi mest ben och biceps. Körde bl.a 40 x3 ben press på 40 kg och avslutade med att köra 5 st på 80 kg.


Efter gymmet gick vi runt lite på stan för att leta efter milkshake men det visade sig att inte ett enda ställe i Västerås förutom en pub hade milkshake så vi fick nöja oss med lite "vanlig" kulglass. :)

Next up: Att göra klart Sociologiartikeln och slutföra Matematik hemtentan.


Låttips: Scared to Be Lonely - Martin Garrix & Dua Lipa

Likes

Comments

Idag invigde jag mina nya träningskläder genom att springa i skogen i mitt kvarter. Dock var det väldigt isigt överallt så det blev inte mycket intervaller, vilket jag hade tänkt att det skulle bli, men men allt kan inte bli perfekt. För att kompensera det hela gjorde jag 20 squats och 20 X-jumps i skogen innan jag sprang vidare.
På tisdag räknar jag med att gymma om jag hinner fixa ett nytt träningskort tills dess.

Dagens träningspass:

Jogga - Skog 10 min
20 Squats
20 X-jumps
Jogga - Eget tempo 24 min

Dagens träningsmusik:

Likes

Comments

Idag var en ganska bra dag.

Det började med att jag hittade massor av ny bra musik, vilket jag älskar, sen har det bara flutit på. Hemtentan i matte verkar inte allt för komplicerad, alla filosofi föreläsningar är i princip avklarade och jag köpte nya träningskläder från H&M. Nu fattas bara en skön joggingtur och lite god kvällsmat <3

Likes

Comments

Hej hopp,

Nu var et länge sedan jag skrev känns det som. Hoppas att ni har haft en bra jul och kanske fått en julklapp eller två. Själv hade jag en rätt mysig jul men mormor och morfar och familjen, trotts att pappa och mamma inte bor tillsammans. Jag är extremt tacksam över att de kunde komma överens och vara vid samma bord en eftermiddag för min och min lillebrors skull. Under dagen bjöd mormor på jättegod mat och efterrätt och mot kvällen bärgade kalle och presentöppningen. Förutom de pengar jag fick så fick jag bland annat nytt smink och Assassins Creed Unity spelet, gissa vem som blev glad, men det var inte det som gjorde mig gladast. Pappa hade nämligen köpt den sista VR:en till Ps4 som gick att få tag i på Erikslund shoppingcenter och nu är alla slut fram tills någon gång i februari! Snacka om flyt. Kvällen därpå gick jag och la mig illamående efter att ha kört VR med min brorsa i princip hela eftermiddagen.

Mellan jul och nyår så har jag i princip inte gjort någonting mer än att shoppat lite nya kläder, kollat på skam med en kompis (sett om seriens 2 första säsonger samtidigt som honom för att få honom att kolla), spelat med vänner och ritat.

Bilden i mitten har jag nyligen ritat klart. Jag ritade två exemplar av den för att kunna göra en i tusch och en i kol.

Min klädstil har influerats av serien Skam också, har under en ganska lång tid varit ganska lost gällande vilken sorts kläder jag passar i men tack vare Skam så har jag hittat en stil som jag, i alla fall för stunden, känner mig väldigt bekväm i som jag troligtvis kommer fortsätta använda.

Idag har jag varit förbi hos mamma för att fika med mammas guddotters familj. Jag har inte träffat dem på ett långt tag så det var mysigt att få träffa alla igen.

Imorgon är det sista december, jag fira nyår med min bror, pappa och våra grannar. Vi alla ska äta mat tillsammans.

Hoppas ni får ett bra nyår och att ni haft en bra jul!

Ha det bra! Kram

Likes

Comments

Som rubriken lyder, ibland mår jag inte så bra. Precis som alla andra.

Jag slår vad om att jag inte är den enda som mår dåligt ibland och känslan av att må dåligt uppfattas olika hos alla människor. Nu tänkte jag i alla fall berätta om vad som fått mig att må lite sämre under en tid.
Så om du inte vill läsa om lite ledsna saker, läs ej :)

I flera månader har jag försökt att fokusera på allt bra som händer och försökt att se allt från en ljusare sida men ibland så hinner verkligheten ikapp en och man behöver stanna upp ett tag och bara ta det lugnt och bara tillåta sig själv att vara ledsen. Nu är en sådan tid. Men detta har inte kommit från ingenstans. I några dagar nu så har det känts väldigt ostabilt i båda mina hem. Detta beror troligtvis på att skilsmässan är en ny sak för alla i familjen. Men min "getaway" har alltid varit skolan när det varit jobbigt hemma eftersom jag där kunde skratta och fokusera på annat än skilsmässan. Men på senaste tiden så har det hänt så många saker som splittrar och uppröra alla runt omkring mig så att jag börjar undra vad detta ska betyda. Idag hade vi ett möte tillsammans med rektorn om att stölder förekommer och ovälkommet folk kommer in i skolan och beter sig otrevligt, mötet övergick sedan till att vi i årskurs 2 levererade klagomål över saker som händer och har hänt på skolan. Detta upprörde klassen väldigt mycket och jag var lugn under lektionens gång men efteråt så sprack det bara inom mig. Jag blev arg och irriterad på allt och alla som pratade när allt jag ville ha var tystnad, så nu sitter jag här och skriver.

Igår hände en annan sak som jag tror blev droppen som nästan fick bägaren att rinna över. Mina två bästa kompisar i skolan hade ett argument om någonting angående en händelse i skolan och det slutade med att den ena höjde rösten mot den andra och båda gick därifrån utan att säga någonting mer. Idag när jag kom till skolan insåg jag då alltså att "konflikten" inte var löst. Detta har nu har slutat i att de inte pratat med varandra på hela dagen. Sådant skrämmer mig lite eftersom jag avskyr när folk jag är vän med bryter kontakten efter en konflikt. Det rent av sårar. Jag vet inte varför med det gör det. Detta har även hänt en gång förr i skolan. Jag förstår inte varför det händer mig så ofta, att jag hamnar i mitten av folk som bråkar, blir osams eller bryter kontakten. Först mina två bästa vänner i ettan sedan mamma och pappa och nu mina två andra bästa vänner. Det svåraste som finns för mig är att hamna i mitten av folk jag älskar när de två är osams eftersom jag avskyr att välja sida och utesluta någon. För oavsett om båda parterna säger "du ska inte behöva välja sida" så blir det på ett eller annat sätt så eftersom de två vägrar kommunicera och jag vill prata med båda.

I och med detta har jag även på senaste tiden börjat känna att jag allt oftare tappar motivationen jag tidigare haft för skolarbete. Det känns som att jag aldrig riktigt blir av med det jobb jag gjort. Så fort jag lämnar in en uppgift inom ett ämne så får jag en ny uppgift i antingen samma eller ett annat ämne. Detta är ganska tyngande eftersom jag älskar friheten jag känner när jag har lämnat in ett arbete. Hur som helst, nu ska jag försöka plugga filosofi inför provet i eftermiddag.

Önskar dig en bra dag!

Dagens låttips: Miss You - Gabrielle Aplin

Likes

Comments

För er som vill lära känna mig lite extra för att förstå vem ni läser om :)

Röker du? Nej och jag skulle aldrig vilja börja heller.

En rädsla? Att förlora det jag älskar mest av allt och att hoppa från höga höjder.

Saker du älskar? Casual saker som att spela, umgås med vänner, fantisera, rita/måla, lyssna på musik osv. Men en sak jag älskar som jag tror att få vet om är känslan av kontroll över mig själv. Jag älskar när allt inom mig känns tyglat och att jag kan kontrollera mina känslor när saker sårar eller stressar mig. Typ som att rädslor och svårigheter väcker mig istället för att paralysera mig.

Saker du avskyr? Att stressa, ha för många bollar i luften samtidigt, städa när jag blir tillsagt, gilla bilder på Instagram som folk ber mig att gilla, när folk skickar "screena och lägg ut på insta/MS om jag betyder något för dig" (Du är vacker och omtyckt som du är, du behöver inte få folk att lägga ut saker där för bekräftelse)

Hur lång är du? Ca 175 cm lång

Hobbys? Spela, måla/rita/teckna, titta på film, lyssna på musik, umgås/prata med vänner, skratta.

Har du någon talang? Jag skulle nog inte kalla det en talang men jag intalar mig själv att jag är bra på att måla och har ett kreativt seende bara jag har inspiration.

Din bästa egenskap? Omtänksamheten till de jag bryr mig om tror jag, och att jag skulle kunna sitta i timmar och bry mig om folk om det behövdes. Både genom känslomässigt stöd och genom att få de på andra tankar. Jag är även öppen att prova nya saker

Din värsta egenskap? Tidsoptimistisk och att jag litar på andra allt för fort vissa gånger. (Kan även tillägga ärligheten här eftersom många verkar ha problem med den och därför skapar den problem för mig :3)

Har du haft sex? Nej

Har du kysst någon? Nepp, Inte det heller, haha

Vänskap eller förhållande? Alltid vänskap först, kärlek kan jag leva utan.

Någon du ser upp till? Lara Croft, Tris (Beatrice) Prior, Katniss Everdeen och Xenia Deli.
Lara croft för hennes mod, spirit och kämparglöd (rättare sagt personlighet), Tris Prior och Katniss för deras personligheter och handlingar och Xenia Deli mest för hennes utseende.

Hoppas ni haft en fin dag och att er vecka blir bra!

Ha det bra!

Likes

Comments

Idag har min dag varit fylld av ups and downs. Började med att dagen gick bra, hade sovmorgon, lyckades hyfsat med eyelinern, behövde inte stressa till tåget, mitt boksamtal gick bra osv. Men när lunchen kom började saker bli mer låga. Pratade inte med någon under lunchen knappt för att alla utom två gick och de två som satt kvar verkade inte intresserade av att prata med mig.

Har heller inte träffat min mamma på snart en vecka mer än en morgon när hon tydligen sov här hemma. Saknar verkligen henne 💗 Försökte även hitta tillfälle att prata om hur jag kände om detta idag i skolan med mina vänner men de verkade inte vara jätteintresserade så jag lät bli. På väg hem från skolan bad jag om att få prata med de medan jag gick till tåget pga att jag kände mig ensam och för att det var mörkt och jag var rädd att samma sak som hände i måndags skulle hända igen (att en alkis kom fram till mig på tågstationen och började ta på mig och prata med mig). Men ingen av de ringde. Visserligen kunde jag också försökt ringa men jag lät bli för att inte störa.

Väl på tågstationen när jag skulle gå in genom dörren till stationshuset så står det 7 st äldre män som röker och som troligtvis hade druckit. De stod runt dörren så jag behövde gå i mitten av de när jag skulle gå in, när jag är i mitten av alla de så går en av de männen mot mig och kommer så nära att jag fick börja småspringa för att han inte skulle få tag på mig. Det var länge sedan jag verkligen var rädd men då var jag det. Jag förstår inte varför detta fortfarande händer, vi lever i (snart) 2017, hur kan detta fortfarande vara tillåtet? Två händelser på 4 dagar. Man undrar ju hur många det blir om man räknar ihop alla mäns och kvinnors fall på bara en vecka. Nu är det ju inte helt säkert att han ens menade att göra någonting mot mig men känslan av att han gick så nära att hans arm strök mot min så att jag ens var tvungen att börja småspringa för att komma iväg är nog för mig. Såhär ska ingen behöva känna.

Nu ska jag i alla fall försöka ha en mysig kväll med min pappa och bror.

Godnatt och hoppas du får en fin dag imorgon

Likes

Comments

Hej hej, eftersom jag har lite tid över så tänkte jag kort sammanfatta min dag. Lång, produktiv och kall. Dessutom har jag hela dagen velat rita någonting men jag har noll inspiration, tips på hur man kan få den tillbaka?
Imorgon är det dock dags för Prison Island! Många från klassen plus några till utifrån ska tävla mot varandra i flera olika lag eftersom några från ekonomi linjen har bokat hela stället efter stängningstid! Jag, Bella, Marcus och en till kille ska vara i samma lag. Det kommer nog bli riktigt kul :)

Hur som helst så bestämde jag mig för att jag bara skulle lägga upp lite screens från min mobil på outfits jag anser är goals eftersom ingenting har hänt hehe (:

Ha en fortsatt bra dag! 

Jag har ingen som helst inspiration till blogginlägg just nu så hjälp mig gärna med tips i kommentarerna om du har lust, haha :3

Likes

Comments