är så jävla dålig, sitter och lyssnar på madonna och dricker massa vatten.. roligt sätt att spendera dagen. jag orkade inte gå på de sista lektionerna så drog hem istället. saknar Noel något extremt, jag är så orolig för honom även fast han säkert inte ens bryr sig. satt uppe hela natten igår och oroade mig, det var jobbigt att vara nykter då men det fungerade. idag är ju förresten min 2 månadersdag för att jag varit drogfri, i.. 2 månader...

har knappt orkat äta något idag heller, så mitt kaloriintag har nog varit okej.

Frukost: kaffe och en skiva bröd m. smör

Lunch: några bitar kokt penne och en tredjedel av en knäckebröds skiva

Middag: tre skedar broccoligratäng

har inte haft lust att kolla kaloriintag idag, det blev bara inte av. men skulle gissa på att frukosten blev ungefär 100, lunchen kanske gick på 247 och middagen blev nog runt 240. så totalt är mitt ungefärliga kaloriintag idag: 587
men det känns för mig lite långsökt med tanke på att det kändes som att jag åt mycket mer, så kommer avrunda det till 650 istället.

Shmegeh för att thinspo queen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag är så grymt dålig på att blogga, plus att ingen läser min blogg haha! Men behöver nog mest ett ställe där jag kan skriva ner känslor angående allting som händer.

Sedan den 2/12 2015 har jag gått ner ungefär 5kg, jag hade önskat att det var mer, men har varit extremt dålig på att hålla det här med min diet igång. Men jag är ändå 5kg närmare min målvikt, så får väl vara glad över det i alla fall.

Julafton och nyår spenderades med vänner, julafton sög, men nyår var ganska kul ändå. Har nu hållt mig borta från dom äckliga substanserna i snart 2 hela månader. Imorgon, den 13 Januari firar jag 2 månader, vilket känns ganska sjukt, jag menar vem vill fira 2 månader drogfri?

På tal om något helt annat så har jag avslutat min tumblr, Noel är helt ute ur mitt liv och det är många av mina andra gamla vänner också. Fast den ända jag riktigt saknar är Noel, jag hoppas för allt i världen att det går bra för honom och att han inte halkar tillbaka.


"Nothing can be fixed here, God, burn!"


(obs: saknar ryssland, vill hem igen)​

Likes

Comments

http://casuvlties.tumblr.com/

följer tillbaka liknande bloggar

Likes

Comments

Längtar efter det så jävla mycket! Jag hatar att vara drogfri, det är ett fucking skämt! Noel hörde aldrig av sig så träffade honom inte nu i helgen, han satt säkert med sitt shoo i nån lägenhet någonstans och bara struntade i mig. Jävla idiot!

Har slutat äta igen också, nästan helt tbh. Orkar inte ens anstränga mig för att gå ner i vikt, har bara tappat matlusten. Allting fucking suger och allt jag vill ha är tjack!​

Likes

Comments

Är så grymt jävla trött på att känna mig fet hela tiden. Noel kommer aldrig ens märka mig, vill att han ska tycka att jag är fin och jag är fin om jag är smal. Smalare än Maria i alla fall och det är det ända som betyder något. Noel hörde av sig igår natt och vi ska träffs i helgen för att prata, hoppas bara allting går bra.

Ska för övrigt börja på en ny diet eftersom jag är så jävla trött på min kropp. Eftersom dagarna i tjock text är helger så kommer jag göra så att jag börjar från dag 4 (1000kcal) i morgon (eftersom det är onsdag idag), det enda jag då ändrar är att jag lägger till dom första dagarna, i slutet. Lär väl lägga ut dagligt matintag om jag orkar, får se. Nu ska jag göra som igår, dricka massa kaffe och kanske röka. Köpte ett nytt paket idag även om jag "slutat".

Likes

Comments

Var för lat för att orka gå på första lektionen så sitter på balkongen och röker, ska inte röka mycket men en cigg då och då gör ingenting. Försöker vakna med kopp efter kopp av kaffe, det funkar för en gångs skull. Bryter mot regler idag också känner jag, dock inte mina egna, för jag har inte ätit ännu.
Har fått blåmärken på armarna efter att sjukhuspersonalen stack mig igår. Det ser brutalt ut, dom kunde inte stick för fem öre och det gör mig arg. Jag hatar nålar och speciellt när dom är nära mig.

Likes

Comments

Dagen började sämst och det blev fan inte bättre. Började med att jag kollapsade imorse och åkte till sjukhuset där jag fick ligga halva dagen. Har missat massor i skolan och dessutom ätit jätte mycket mat, livet leker ::::)))))

har varit rökfri i 5 dagar och fri från andra substanser i 12, mår fortfarande inte så värst bra, men första dagarna var värst. får hoppas att allting kan börja gå uppåt snart, min drogterapeut skulle ringt idag och bokat tid för möte men har ej gjort det. Noel har inte heller hört av sig sen jag bestämde mig för att sluta med dem dåliga substanserna, för två veckor sedan. Men han hör nog av sig snart, det brukar han alltid göra. ska lyssna på Active Child och begrava mig i kaffe så ångesten försvinner!

Likes

Comments