Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu är jag i Karlshamn och hälsar på släkten. Idag ska vi fira min morfar som har fyllt 80, därför såg jag till att syrran blev lite extra fin. Har gjort denna frisyren innan, och en massa andra. Om ni vill titta finns de på instagram@lovisashair. Jag tror att jag är lite av en perfektionist, när jag väl gör något så ska det alltid vara perfekt. Det kanske ni förstår om ni kollar in vår instagram, eller något annat jag gör haha. Mitt rum är dock ett stort undantag påpekade mamma inför hela släkten! Ja det var längesedan jag skrev något här.

Likes

Comments

Fy fan va underbart sommar är - det är varmt, folk är snygga, man är glad och pigg och alla är allmänt sköna. Finns ingen bättre tid, när man är ute och umgås med sköna kompisar och har det gött! Bäst av allt är väl att man är brun och sommarkläder, vilket iallafall gör mig glad och snygg. Haha :)
Likes

Comments

Middag och bio med min fina kille. Vi var på Hardrock och delade på en nachotallrik, så jäkla god (men stor). Mättade oss båda - alldeles för mycket. Nu orkar vi inte ens godis eller något annat mys på bion... Om en liten stund börjar det. Hoppas nu har en lika bra kväll som jag!

Likes

Comments

Var på stan med mamma idag, trevligt! En shoppingtur som resulterade i mycket, som vanligt. Och fikade gjorde vi också.

För tillfället är jag väldigt nöjd att ha tagit studenten, slippa stressen osv. Det var så jobbigt att dygnet runt bli bedömd, och ständigt känna pressen att prestera. Iallafall om man vill ha bra betyg. Och jag kände att ska man väl plugga kan man lika väl göra det ordentligt och se till att få bra betyg. Tre år jag är mycket stolt över totalt men glad att slippa. Dock är det ju inte lika kul att direkt kasta sig ut i arbetslivet, hade lätt kunnat behöva lite avslappning och energi innan jag satte igång, men det fanns det ingen tid för. Men det är ju alltid skönt att tjäna pengar, så jag klagar inte!


Undra vad det är i paketet...

Likes

Comments

Lite häng i sommarstugan såhär dagen efter. Älskar verkligen att vara där, så mysigt och härligt. Speciellt bra är det för att det är så lugnt och avstressande. Det gillar vi! Dagens outfit, ny klänning och extra fab sommarstugan-stövlar (spana in dom).

Likes

Comments

Tänkte visa lite av det jag fått i studentpresent av alla fina personer sommar firade mig på min dag! Börjar med en mix av silvriga smycken som jag fick, hur fint som helst alltihop. Så grymt glad blev jag! Imorgon lägger jag upp en fortsättning på allt fint.

Likes

Comments