Så det här är mina nyaste inköp. Det är inte så mycket men det är nånting.
Tröjan kommer från hm för 199kr , men jag hittade den inte på deras sida men den kanske finns i affärerna. Iallafall så gillar jag tröjan mycket för den är så himla skön och fluffig. Den har liksom typ "hår" på sig , om ni fattar vad jag menar hehe.
Byxorna är rutiga som ni ser och har gröna linjer eller vad man säger i sig. De kommer ifrån ginatricot för 199kr .
Jag tycker om kläderna väldigt mycket å som sagt är ju rutigt en ny trend . Vet dock inte om fluffiga tröjor är det haha? Ni får ha det så bra ! Kraaam

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Först och främst förlåt för att jag inte har uppdaterat sen första inlägget, men jag har inte vetat vad jag skulle blogga om .
Men iallafall här får ni lite fina bilder under vintern. Är det bara jag som längtar ihjäl mig till vintern och julen? Det är så fint med snö å allt!
Hursomhelst så ska jag försöka blogga mer här men så länge får ni ha det så bra! Kram!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag har aldrig haft en blogg förut så jag kan inte allt om bloggar å sånt , men jag tror det kommer gå bra iallafall.

På min blogg kommer ni få kunna läsa om min vardag , mode , mig själv och såklart få se bilder på massa olika grejor. Jag kommer försöka att uppdatera så mycket jag kan här och det kommer nog ett inlägg om mig själv lite senare.

Men ni får hade så bra så länge, kram!


Likes

Comments