View tracker

Go kväll sockertoppar! Höstlovet so far har varit rätt chill, eller väldigt chill då jag egentligen inte har något att göra. Änsålänge har jag varit i malmö, igår, med två kompisar, gick runt och kollade och åt lunch på ett supermysigt ställe, la soupe, franskt och så got! Fick med mig en julklapp(förberedd) och ett par nya favvobyxor, även ett höstigt nagellack. Idag har jag ätit lunch hos farmor och träffat några kompisar. Har sedan kollat på gossip girl och pluggar även lite nu då jag verkligen inte har något att göra. Ha en mysig kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Något som jag tror många gillar är smink, och därför tänkte jag visa vad jag oftast använder en vanlig dag. Jag är inget super fan av smink men använder ändå lite och tycker att det förstärker ens utseende. Smink är egentligen inget jag vill lägga pengar på, men jag anser stt man må köpa smink som är bra för huden och därför kan de kosta en extra peng. Hellre ha ett bättre smink som är bra för huden än ett billigare som är sämre för den. Det ni ser på bilden är det jag oftast använder, dock är mascara och bronzer ett undantag tröttare dar.

Concealer från elf, helt ok! Puder-foundation från bareminerals, bästa ever!!! Mascara från Clinique- ger otrolig längd! Rosig rouge/Blush från lancome, bronzer från bareminerals, läppglans från estelle&thild- verkligen perfekt om du vill ha lagom med glans på fredagsläpparna, även en concealer borste från danska nilens jord och Blush/rouge borste från the body shop. Om du vill ha snygga ögonbryn rekommenderar jag kicks brow shaping gel. Och till sist vill man lukta gott, då använder jag favoriten mademoiselle. Vilka är era favoriter?

Likes

Comments

View tracker

​// ta mig tillbaka till till bruna ben// en dansk inspiration// på gymmet//

Likes

Comments

Go kväll! Måndag och back at it again. Skolan rullade på som vanligt och efteråt stack jag och Tindra och tränade! Eftersom det var ett tag sedan jag bloggade ska jag försöka hitta lite inspiration till inlägg då jag vet att det inte är så värst kul att läsa om vad man gjort på dagen.


Xoxo

Likes

Comments

...Ja/nej, vad säger ni? hmm

Likes

Comments

Fredag? Ja tack. Ovan är några av mina favoriter, på helgen vill man gärna bära något snyggare, i alla fall jag, och dessa godbitar ovan är mina wanties just nu. Xoxo Alice

  • 305 readers

Likes

Comments

​Heej! Detta är då min nya blogg, jag har bloggat tidigare men slutade efter ett tag. Dock vill jag börja lite smått igen, vi får se hur det går! Jag kommer i alla fall försöka dela med mig av mitt liv, mode & vardag speciellt. XOXO Alice

Likes

Comments