Vardag, Resor, Usa 2017, Foton

Igår hade familjen vi bor hos poolparty med deras vänner. Det bjöds på väldigt god mat och det var väldigt trevligt. På kvällen när alla hade gått hem och poolen var upplyst passade vi på att ta ett nattbad. Det var fortfarande väldigt varmt i luften så det var väldigt svalkande och skönt. Hoppas ni har haft en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Vi tycker verkligen att ni ska kolla in Tove Ådermans blogg. Hon är en jättefin 14-årig tjej som bloggar om sin vardag i både text och bild. Inläggen är välskrivna och bilderna är av bra kvalité. Vi kan verkligen rekommendera er att läsa hennes blogg, ni kommer inte ångra er.

Länk till Toves blogg hittar ni här nedanför.

http://nouw.com/toveaderman

A&F

Likes

Comments

Foton, Inspo, Resor, Usa 2017, Vardag

I onsdagskväll åkte vi in till en park för att kolla på utomhusbio. Det är tydligen en väldigt vanlig sak att göra här och det går filmer nästan varje dag. Vi såg filmen the man of the year som ingen av oss hade hört talas om innan. Den var faktiskt bättre än vad vi trodde. Vi rekommenderar att gå på utomhusbio om ni någon gång får chansen för det var väldigt mysigt.

A&F

Likes

Comments

I tisdags kväll när vi hade kommit hem från stan åkte vi in till parken för att kolla på en Shakespeare show. Vi tog med picknick och åt det medans vi väntade på att det skulle börja. Det var väldigt mycket folk där och det var väldigt mysigt. Showen var bra gjord men det tråkiga var att vi inte fattade så mycket av vad dom sa, det var väldigt mycket svåra engelska ord. Men det var kul att få se något sånt här då vi inte har så mycket av det i Sverige.

A&F

Likes

Comments

Hej! I lördags åkte vi in till city för att kolla på sevärdheter som finns här i Washington DC. Vi åkte till Lincoln memorial och såg det reflekterande Washington monumentet. Efter det gick vi till McDonalds och åt lunch och sen promenerade vi bort till Georgetown, vilket tog ungefär 20 minuter. Vi gick mest runt där och kollade i några butiker som fanns där. När vi hade tröttnat gick vi och köpte glass för att få lite energi och orka gå tillbaka till själva city och tunnelbanan.

Likes

Comments

Foton, Resor, Usa 2017

Hej!

I tisdags var vi på Zoo. Vi såg tigrar, pandor, elefanter, alligatorer och mycket mer. Dock var det inte så roligt då Zoo inte är någonting för våran ålder.
Så efter Zoo besöket gick vi till Dunkin Donut och köpte donut vilket smakade bra.

På kvällen samma dag åkte vi och kollade på en Shakespeare-pjäs, men hur det var kommer i ett annat inlägg.

A&F

Likes

Comments

Foton, Resor, Usa 2017

Hej!

Idag gjorde vi ingenting speciellt på förmiddagen mer ön att sola vid familjens pool. Klockan 13 åkte vi in till D.C. för att kolla på en Baseball match. Vi var där ca 1,5 timme innan matchen började för att i olika tält kunde man få gratis mat från hela världen. Jättegott och behövligt för vi var hungriga ;)

Vi kan väl båda konstatera att Baseball inte är våran sport, men det var en upplevelse jag inte ångrar.

A&F

Likes

Comments

I tisdags firade vi 4th of july här i USA. Vi började dagen med att åka till en park för att kolla på 4th of july paraden som är en tradition i området där vi bor. Där var vi i ungefär 2 timmar innan vi åkte hem för att äta lunch. Under dagen gjorde vi inget speciellt mer än att gå till dunkin donuts för att köpa donuts. På kvällen åkte vi in till Washington DC och tog med picknick. Det var massor av folk där och alla satt på picknickfiltar i väntan på fyrverkerierna. Kl 9 startade fyrverkerierna och höll på i kanske 20 minuter. Det var riktigt fint och så häftigt att få uppleva.

Likes

Comments

Resor, Usa 2017

Gårdagen började med att vi gick ut för att sola och bada i deras pool. Efter det kände vi för att gå på en promenad så vi gick till stan och tillbaka. Och när vi kom hem åkte vi till en bio och eftersom att allt är på engelska och inget är textat gick vi på en barnbio. Vi såg dumma mej 3 (despicable me 3) som faktiskt var ganska bra. Bio i USA är precis som i Sverige, vi trodde det skulle vara mer annorlunda. Den enda skillnaden var att man kunde beställa mat där och ta med in och att det fanns lite annorlunda snacks istället för bara popcorn och baconsnacks. Vi köpte till exempel churros till filmen och delade på.

Idag har vi stora planer då det är 4th of July som firas ordentligt! Vi ska kolla på parad och fyrverkerier. Mer om det senare.

A&F

Likes

Comments

Foton, Inspo, Mat, Resor, Usa 2017

Igår åkte vi in till Washington D.C. och spenderade hela dagen där. Det var mysigt fram till dess att det började ösa ner regn under 15 minuter. Vi stod först under en liten kiosk men sprang sedan ner till tunnelbanan.

Vi shoppade, åt jättegoda hamburgare och kollade på Vita- huset och Washington monument. Fötterna värkte och kroppen var trött på kvällen.

Glöm inte att följa våran gemensamma instagram @aliceochfeliciaa där vi lägger ut fler bilder. Ha en toppendag!

A&F

Likes

Comments