Header

Förlåt alla tusentals läsare att jag inte har uppdaterat men livet kom i mellan och jag har inte orkat uppdatera! Jag har det hur bra som helst här. Idag var lite jobbigare eftersom jag saknar mina vänner som har åkt hem väldigt mycket + trodde jag skulle få surfa idag , men icke :( vi va på fisk museum istället.

Fiskmuseum

Påväg till Spanien (dagsutflyckt)

Jag och min förra rumskamrat

Micke-lookalike

Kompis spelar boule med främlig

Mes amies

À la grande plage

Typical frukost

Jag och Ander

I'm being flawless

Selfie på la grande plage

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag haft franska lektion, golfat och gjort Biarritz gator osäkra. När vi spelade golf övade vi på slag och puttar, det var första gången för mig! Har alltid trott att golf är tråkig men det visade sig vara ganska kul! Sedan påvägen hem som jag trodde att jag kunde gick jag vilse, vägen som skulle tagit 10 minuter tog ca 50 minuter, men glad blev jag när jag plötslig stog vid huset!

Gatan som ser ut som exakt alla andra gator.

Likes

Comments

Idag hände detta: franskalektioner med snygg lärare,bad, sol, solkräm, vatten, surfing, mer bad och bränd med ränder från kläder/bikini

Dead Alice in the water

Ska ta en fin blid men blir dock för skrämd av vågen.

När jag äntligen fick middag var inte hemma förens 22 och då hade jag bara ätit lunch.

Likes

Comments

Med tårar i pappas ögon sa jag hejdå till föräldrarna. Idag var första gången jag åkte flyg ensam ändå kändes det som om jag hade gjort det förut, jag kände mig faktiskt lugn. På flyget hade jag sällskap av min dator och mobil jag satt förväntansfullt och väntade av tiden. Pappan och sonen mötte upp mig på flygplatsen med en kartongbit där det stog Alice, Pappan fråga lite frågor på franska men övergick ganska snabbt till engelska. Idag har jag bara myst vid poolen och också fått en rundtur runt i Biarritz med bil. Huset är litet men väldigt fint och mysigt, ikväll kommer en italienska som ska vara min rumskamrat i 15 dagar.

Likes

Comments

Klockan 5 ringde väckarklockan och det var dags att gå upp. Nu sitter jag i bilen påväg mot Skavsta flygplats, om några timmar är jag i Biarritz. Jag har inga speciella förväntningar förutom vädret. Sverige har inte levererat så nu ber jag till solgudarna att det kommer bli fint därborta. Det jag är mest nervös över är franskan, och att träffa min värdfamilj för första gången och försöka hålla en konversation på franska. Resten med skola och kompisar tror jag löser sig 💕✨

Over all så känner jag mig lite nervös och nyfiken på hur allt är därborta annars känner jag mig helt neutral för jag har ingen aning vad som väntar och därför inga speciella känslor.

Bildtolkning: en Alice som inte vet hur hon ska utrycka sina känslor på bild.

Likes

Comments