alice norell alicenorell@live.se

Hejsan! Idag är det fredag och det var så otroligt skönt med helg efter vardagen som bestod av plugg, tidiga morgnar så nu var det skönt med ett litet break. Idag så var det en ganska lugn dag i skolan hade 2 glosförhör vilket var skönt att få överstökat tror det gick hyfsat bra. Efter skolan så gick jag och Vilma och Lovisa hem till Lovisa och tog det väldigt lungt och sedan efter det så fick det blev en promenad super mysigt verkligen! Kramm

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa! Gud vad längesedan det var jag skrev här mycket har hänt sen sist. Det har hunnit bli jul och nyår. Och vid nyår så brukar man ibland ha nyårslöften så i år valde jag att få igång bloggen igen skulle stå med på listan.
Jag är så sjukt taggad på att få igång bloggen igen, hoppas ni också är det.

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en underbar vecka! Jag är verkligen ledsen för dålig uppdatering, min dator har krånglat och har inte fått över bilderna osv. Men denna dag spenderade jag i sommarstugan. Vi har inte hittat på så himla mycket, mest tagit det tungt det kan vara skönt ibland. Det har varit soligt hela dagen blev mot närmare 20 grader i solen super skönt! Tappade nästan hoppet att det skulle bli sommar efter dom tråkiga dager i regnet vi har haft! Så nu håller vi tummarna att vädret håller i sig.

Likes

Comments

halloj! eftersom skolstarten början närma sig så tänkte jag att det passade bra med att göra en back to school tag.

1. vilken klass ska du börja i? 7an

2.hade du läxor över sommaren? nope

3.vilken dag börjar du? 22 augusti

4. vad ska du ha på dig på första dagen? jag vet faktiskt inte har inte börjat tänka på det riktigt än

5. när vaknar du och lägger dig på skoldagar? mitt alarm går klockan halv 7 jag försöker gå upp då men det är svårt! så det blir att jag går upp 10 över sju och sedan försöker jag gå lägga mig runt 22.00 till 23.00

6.vad är stressigaste med skolan? det är nog med att försöka hinna med allt och försöka prestera allt man har på varje prov.

7.längtar du till skolan? skulle säga att jag absolut inte längtar till skolan just nu haha!

8.vad är roligaste att fixa till att komma tillbaka till skolan? jag tycker det är alla prylar älskar att handla in grejer till skolan typ allt ifrån block till pennor och mer.

10.kommer du ha ryggsäck eller väska? jag tycker personligen väska är snyggast! men ja tycker ryggsäck är mycket skönare så jag vet faktiskt inte vad tycker ni?

11.vilket språk ska du välja? jag valde spanska förra året så förhoppningsvis så blir det i år igen.

12. vad ser du mest fram imot med att börja i skolan? att träffa alla kompisar och träffa min nya klass.

13. är det svårt för dig att bestämma kläder som du ska ha i skolan? jättesvårt!!

14.beskriv din morgonrutin inför skolan? mitt alarm går klockan halv 7 vaknar vid ungefär 10 över ligger med mobilen tills halv springer ner äter min mat i panik om att jag måste gå om 10 minuter sedan springer jag upp klär på mig, borsta tänderna och springer till skolan. 

Likes

Comments

halloj! nu är jag hemma från usa vilket är så sjukt tråkigt men endå lite skönt att komma hem att börja med vanliga rutiner igen. Vi lämnade chicago igår klockan 22.00 där vi började bege oss hem till sverige. Flygturen fungerade bra till en början men i slutet var längtan att bara komma hem till min egna sköna säng. Vi landade i sverige 18.00 amerikansk tid 12.00.  Att sova var extremt svårt eftersom det var morgon i Usa så det slutade med att jag låg och kollade på några avsnitt på the secret life of a american teenager har aldrig sätt den tidigare. Den var helt okej måste jag säga, lite långtråkig men det slutade ändå med att jag kollade flera avsnitt tills jag började tröttna och ville bara se hur den slutade så jag hoppade över massa avsnitt, typiskt mig! Jag var vaken tills 6 på morgonen. Gick upp,åt frukost när  jag sedan gick och la  mig i sängen och vaknade av att min brorsa väckte mig 16.00 åh detta med jetlagged är inte riktigt min grej, hoppas det går översnart så jag kan komma in i rutin igen.


Likes

Comments