Header

Igår var en väldigt bra och lyckad kväll:)) Julia i min klass har fyllt 17 så hon bjöd hem oss på mat och lite förfest;)) Vi lagande jättegod mat så det var typiskt att jag bara tog kort på en sån liten del av allt men aja, lite extra fail är ju att födelsedagsbarnet är med på typ 2 av mina hundratals bilder så det sög ju:(( Just nu ligger jag i sängen och pluggar till ett samhällsprov som jag har imon, måndag är ju verkligen bästa dagen att ha prov på också:):):))

Hoppas ni har haft en bra helg, kraam♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår (lördags) var jag på gruppintervju på donken. Letar jobb eftersom jag vill ha lite extra pengar haha:)) Det var lite nervöst efter men efter nån timme ringde dom och frågade om jag ville komma på en enskild intervju vilket känns väldigt bra!! Som jag har fattat det är det ganska många som har sökt så det kanske inte är det lättaste att få jobbet. Om det slutar med att jag tyvärr inte får jobbet så har jag skrivit ut massa kopior av mitt CV så det löser sig nog:))

Likes

Comments

Igår var jag på fest med melle:)) det var kul eftersom jag var med mina gamla kompisar men efter ett drog vi vidare, kvällen sammanlagt var lyckad:)) 

Likes

Comments

Är inte detta rena paradiset?? Ett mål i mitt liv är att åka till Bora Bora med min man haha, dock så kostar det ju ungefär 45-50 tusen med bara flygbiljett så man får väl börja spara hehe😩 men seriöst när jag ser dessa bilder kan jag inte slita ifrån blicken😍

Likes

Comments

Dagen började med att jag åkte till oliver, där gjorde vi en tårta som han hade velat prova att göra så varför inte:)) Tårtan tog typ 3 timmar att göra och så blev den ganska ful och inte särskilt god hahaa:') men aja det var kul att umgås:)) Melisa kom efter ett tag och vi gick till Coop för att köpa mat men det slutade med att vi köpte varsin billys. Så lyckat haha, nä men sen var jag tvungen att gå för vi fick reda på att Ebba och några förade hos henne så dom undrade om vi ville komma, det var bara jag som var sugen att festa så jag drog dit. När jag kom dit hade vi kul och efter ett tag drog jag Ebba och Julia in till stan för att träffa lite folk:))

Väldigt koncentrerad hahaa

Vi hörs, kraam

Likes

Comments

Just nu sitter jag och gör samhällen som ska vara klar, svintråkigt. Känner mig ändå duktig eftersom jag har gjort svenskan, man behövde inte gå på den lektionen eftersom läraren ändå inte var där, närvaron är att man gör uppgiften. På samhällen ska jag bara skriva källorna sen är jag klar vilket är svingutt:)) Planerna för helgen är att jag ska laga tacotårta men Melisa och oliver (lördag), oliver är hemma själv så vi passar på att vara hos han, efterrätt har vi ej bestämt än hehe. Efter de ska vi kanske på fest, ganska oklart men tror de blir skoj;)) Söndag blir det vilodag med mys:)) För ikväll vet jag inte än, känner mig lite dålig men jag piggnar nog till tills i eftermiddag:))

Annars får ni ha en bra fredag och helg!! Vi hörs, kraam♡

Likes

Comments

Denna skoldag har faktiskt varit lite annorlunda vilket är kul. Vi gick på bio med klassen + vår parallellklass:)) Filmen vi såg hette "Suffragette", den handlar om en organisation som är för kvinnornas rättigheter och kämpar hårt med att få rösträtt. Man får följa en tjej in i hennes vardag och se hur hon har det vad som händer och hur hon blir en suffragette. Väldigt spännande film tyckte jag men den var en sån typisk film som man bara ser 1 gång, men bra var den!!

Hoppas ni hade en bra torsdag:)) Kraam♡

Likes

Comments

Till våren vill jag verkligen köpa en trenchcoat eftersom dom är så snygga och man kan använda dom både inne och ute:)) Velar lite mellan den vita långa eller den korta gröna men nu såg jag att det fanns en blågrå vilket var dösnygg oxå så det kommer bli svårt att välja vilken jag kommer köpa...kanske köper båda modellerna;))

Om jag ska berätta lite om idag så har de inte hänt ett skit haha, ne men skola som skola de är bara massa lektioner och sen går jag hem, äter, tar det lugnt. Det är typ på kvällarna jag hittar på saker och nu är kl bara tjugo över fyra så än så länge har det inte hänt nått spännande haha:))

Ni får ha det så bra!! Kraam♡

Likes

Comments

Asså jag var bara tvungen att göra en till för det är såååå kuuul!!! Den första är jag & Mike sen Manda å sist Ebba:)) Alla blev ju fail, speciellt den med manda haha. Så roligt att snap skaffade faceswap för alla lägger ju ut, jag skrattar högt åt nästan alla storys!!

Vi hörs, kraam♡

Likes

Comments

Kom precis hem från Felix och är fortfarande pigg så tänkte varför inte göra ett inlägg om kvällen:)) Denna fest var för Tim & Adam, de har fyllt 18 så de ska ju firas stort!! Festen var i en väldigt bra lokal lite utanför Oskarshamns centrum, ungefär vid sjukhuset (nymålen) vilket var ett bra läge för en fest som inte ska bli förstörd hahah. Polisen kom dock men de åkte iväg efter de hade pratat med lite folk som var på festen vilket var skönt:)!! På festen träffade jag Filip, han är en kille som jag har känt i 3 år men kommer bara på sommaren eftersom han bor i Stockholm, det var roligt att träffa han å prata lite speciellt när det inte var under tiden han brukar vara här nere;)) Men efter kanonfesten så körde mamma melle å sen åkte vi hem:) Efter ett tag gick jag ut och mötte upp lite folk för att sedan gå till Felix. Det blev lite strul men vem som skulle vart och hur vi skulle till Felix men efter ett tag så löste de sig och vi som var hos Felix hade det kul och mysigt:) just nu vill jag bara gå å lägga mig för annars är jag körd nu när skolan är imon hehe:))

Vi hörs, kraam ♡

Likes

Comments