Den här måndagen har varit väldigt händelserik, hela dagen började med att jag vaknar upp och har väldigt ont i mitt finger. (I helgen på min gymnastikträning så typ klämde jag mitt finger under mitt knä). Mamma visste sedan innan att jag hade ont så sedan när jag har gått upp så ringer hon och frågar om vi ska åka till vårdcentralen, vilket vi valde att göra. När vi väl kom till vårdcentralen kollade han på fingret och skickade oss vidare till akutröntgen då han misstänkte något i fingret. När vi röntgat fingret och väntat väldigt länge så kommer dom in med beskedet att jag har en fraktur i fingret.
Efter att vi fått det beskedet hänvisade dom oss vidare ner till akuten och där fick vi sitta och vänta ett tag. När vi väl är klara där så kommer vi in igen och så så sätter dom ihop mina fingrar med typ kardborreband skulle man kunna säga, sen efter det så fick vi äntligen åka hem!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu har jag väldigt mycket, jag har precis börjar min APL inom skolan och jag har träningar. Det är anledningen till att det inte har kommit något inlägg på ett tag Nu. Det kommer att komma fler inlägg hoppas jag men jag skulle vara jätteglad om jag fick tips på vad jag skulle kunna skriva om då det är svårt att komma på ämnen just nu.

Likes

Comments

I helgen har jag varit på gymnasiemässa i Motala och representerat min skola (Yrkesgymnasiet), jag tyckte att det var mycket roligare än vad jag hade förväntat mig och efter det åkte jag hem för att hjälpa mamma med att renovera mitt rum, efter det åkte jag hem till Jacob för att ha lite myskväll och sedan kom också Simon hem till Jacob och va med oss och så kollade vi på filmen ”Baywatch”.
Här är lite bilder från gymnasiemässan:

Likes

Comments

Idag har vi också varit och jobbat med klassen på en mässa som heter näringslivsmässan, det var ganska roligt idag, imorgon ska vi dit igen för samma jobb och då jobbar jag 8:30-11 så det är chill.

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan från klockan: 9:40 till 17:00 ungefär, det är för att jag först gick i skolan och efter det gick jag på en prövning som det heter, det är ett slags matteprov för hela år 1 och klarar jag dom proven så kommer jag att få hoppa över 1ans matte.
Efter matteprövningen så hade vi ett snabbt elevkårsmöte på skolan och sedan åkte jag hem till Jacob för att jag ville hinna träffa honom någon gång den här veckan så det blev idag och i helgen.

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan, började klockan 7 vilken innebar att jag var tvungen att gå upp klockan 04:30.
Anledningen till att vi började klockan 7 var för att jag går ju handel och administrationsprogrammet och då skulle vi vara med idag på en mässa som heter kompetensmässan och är typ en mässa där man kollar efter jobb.
Efter mässan så åkte jag hem och la mig i sängen för att ladda upp inför träningarna till kvällen, ikväll är det en gymnastikgrupp som jag tränar och Cheerleading som gäller, är ändå ganska taggad.

Likes

Comments

Ni har väll inte missat att jag har en instagram? Där heter jag AliceNelenNilsson vissa kommer jag kanske att följa tillbaka, endast om jag tycker att ni verkar att ha ett roligt flöde dock. Hoppas att ni vill gå in och följa den iallafall så kommer ni där få mer uppdateringar än vad ni nog kommer att få här. Mina förhoppningar är ju att lägga ut här så mycket som möjligt men jag ska försöka, idag satt jag exempelvis på bussen och skrev detta.
Det ända jag tänkte med detta inlägg var bara att informera er om min instagram så att ni inte missar den!

Likes

Comments

Vad är ditt fullständiga namn?
Alice Maria Lovisa Nelén Nilsson
Hur gammal är du?
16 år
När vaknade du idag?
07:00
Vad åt du till frukost idag?
2 mackor och oboy
Nämn 3 saker som man kanske inte vet om dig!
Jag är VÄLDIGT svartsjuk
Jag älskar barn
Jag har jättesvårt att lita på folk
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Jag är mest nöjd över mina ögon, jag är minst nöjd över min dubbelhaka
Vad har du gjort idag?
Jag har varit i skolan och sen haft bamsegympa
Vad såg du senast för film?
Pojken i randig pyjamas
Är du besatt av någonting?
WISH
Beskriv en perfekt dag!
Sova tills jag vaknar, äta god frukost typ amerikanska pannkakor och scones, duscha, åka och träffa vänner och hitta på något typ ta en fika eller simhallen, sedan efter det att åka till min pojkvän Jacob och bara mysa och kanske kolla på någon film och sedan sova där.
Beskriv platsen du befinner dig på just nu!
I en gympasal, sittandes på en plint.
Vad lyssnar du på just nu?
Friday Night - Vigiland
Hur går du helst klädd?
Mysbyxor och t-shirt
Är du morgon eller kvällsmänniska?
När jag väl vaknat så är jag morgonmänniska
Vad är ditt bästa ämne i skolan?
Matematik
Vad har du i jackfickan?
Alla mina kort, hörlurar och en lapp med Emmas bankkortskod på.
Vad köpte du senast?
Godistefat
Vilken är din favoritaffär?
GEKÅS ULLARED
Vilka smeknamn har du haft?
Alle, Alicebrallis, Brallis
Vilka är dina största svagheter?
Blyg, svartsjuk

Likes

Comments

Hej igen! I mitt förra inlägg skrev jag bara om min blogg och hälsade välkomna men nu hade jag mer tänkt mig att göra en presentation om mig själv så att ni ska lära känna mig mer.

Jag heter Alice Nelén och är 16 år och bor i Linköping tillsammans med min ena syster, hund och föräldrar. Min fritid består av att träna, plugga och träffa vänner samt pojkvän. Jag går i cheerleading och är tränare för en gymnastikgrupp och en bamsegympa, jag går också första året på handel och administrationsprogrammet på yrkesgymnasiet.

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva utan jag tänker att jag lägger in lite bilder från min familj och min pojkvän så får ni en bättre syn på det hela.

Vill också tillägga att alla dessa bilder är väldigt gamla, det beror på att jag är sämst på att ta bilder och när jag väl gör det så raderar jag dom hela tiden. Väldigt dumt jag vet men jag ska bli bättre på att spara dom.

Likes

Comments

Hej, nu exakt när jag skriver detta inlägg så ligger jag i min säng och har ingen aning om vad jag ska skriva egentligen. Det här inlägget ska mest handla om att jag vill hälsa er välkomna till min blogg och berätta för er vad jag tänker mig att min blogg ska handla om.
Jag vet inte exakt vad min blogg kommer att handla om nu till 100% men jag tror nu att den kommer att handla om min vardag, kanske kommer ni att få se lite outfits, inspiration osv.
Alltså med detta inlägg vill jag bara hälsa er välkomna till min blogg och hoppas att ni vill läsa och se vad som händer i min vardag osv.

Likes

Comments