Ännu mer kläder wiiii! Det är livsfarligt att vara ledig i en vecka. Blir så himla rastlös och vet inte vart jag ska ta vägen.... så då går jag oftast till stan. Om man ska se det från den ljusa sidan kan alltså i år vara året då jag för första gången har julklapparna klara i tid. Brukar annars alltid panika den 23/12, riktigt dåligt.

Idag har jag två punkter på min att-göra-lista:
-Träna
-Göra en julkalender (brukar alltid göra en åt mina kompisar, nått spännande som händer varje dag).

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag jag bytt kläder så många gånger. INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR. Har nämligen varit nere på stan och kollat utbudet. För första gången på länge blev jag svintaggad på att shoppa, massor av fina plagg i butikerna. Men vem älskar inte höstmodet?! Kom till slut hem med en glittergrön långärmad tröja. Spännande!

För övrigt börjar jag se dagen ljus igen. Har varit en riktigt hopplös person ett par dagar nu, men nu är prickarna typ borta (bara lite ljusrosa flammor kvar), mensvärken är borta och förhoppningsvis migränen med (vill inte jinxa (stavas det så?) ).

Ikväll blir det RÄKFROSSAAAAAA WOOP! Var nere på Melanders och shoppade loss, varit sugen på det i typ två månader. Festligt värre.

Här är för övrigt tre av många outfits. Kjolen i mitten köpte jag inte tyvärr...

Likes

Comments

Ok!! Då blir det att cykla till fredhällsklipporna för sushiiiiiiiiii. Mamma tog ett dopp till och med.

Likes

Comments

Ibland vill man ju bara teleportera sig bort. Man har tråkigt, har gjort bort sig eller bara vantrivs. Just nu har jag hamnat i ett sånt läge, då jag är uttråkad på livet och skulle vilja hamna någon annanstans för ett tag. Då jag vill vara beredd på att denna möjlighet skulle bli verklighet, har jag förberett min topplista: Min topplista på TOPP 8 ställen jag skulle vilja vara på just.... NU...

Nr 8. I min gamla lägenhet i Jönkan. Bara skönt att få ha något eget igen liksom. Om jag hade varit där nu hade jag nog ätit chips (för att då finns det ingen som säger att det inte är helg) och lyssnat på jättehög musik, kanske Kent.

Nr 7. I baksätet av Emelies cab. Finns det nån mer frihetskänsla?! Känslan av äventyr välkomnas.

Nr 6. Lite trött, hade varit najs att ta en liten powernap där på mallis. Om man är utomlands får man ju nap:a hur mycket man vill utan dåligt samvete. Det får man inte på hemmaplan...

Nr 5. Karaoke-night på AKA. Släppa loss till "Alla flickor utom jag". HUR KUL?! Det säger sig själv liksom.

Nr 4. Harry Potter-museeumet i London!!! Min stirriga blick och mitt stela leende framför Dobbys döda kropp är beviset på att jag var OUT OF CONTROL under denna 10 h:s upplevelse (ja... jag och stackars Elin var där i drygt 10 h) . Jag var helt enkelt lycklig i HP-miljö. Vill dit igen.

Nr. 3. Ingarö med pinglan Elin. Hennes landställe ÄR ju en liten sommarlovs-oas. Dit åker jag gärna och ofta. Helst med sällis av henne dåra.

Nr 2. Tågluff till bla Cinque Terre. Herre vad vackert!! Tänk att sitta där med en öl i handen. Finns det något som heter problem då? Nää, tror inte det.

Nr 1. Sittningskö i Jönkan. VA tänker ni då, kö?! MEN faktum är att i exakt den där stunden, i kö, utklädda till spelkort, kan jag ha haft ett av min studietids roligaste ögonblick. Eller största skrattanfall iallafall. Kan inte förklara varför, men kan fortfarande tänka på den stunden och få ont i magen av skratt. Såklart man vill tillbaka dit då!!

DÄR HAR NI DET! Mest kul för mig såklart, men det är väl hela den här bloggen egentligen!

puss <3

Likes

Comments

Jag är en sån person som använder min dators "Photo booth"-app väldigt mycket. Främst filmar jag mig själv medan jag spelar och sjunger (i en otroligt osmickrande vinkel) men även fyrafotons-funktionen används flitigt då fotoautomatskonceptet aldrig blir tråkigt (?!). Det jag gillar med appen är att bilderna är ofiltrerade och tas i ett syfte att inte visas för nån, kvaliten är liksom för dålig och ljuset från dataskärmen är katastrof. Det här resulterat dock i att man typ ALDRIG tittar på bilderna man tagit. MEN, jag gjorde nyss det och fick mig ett gott skratt.

Här mina vänner ska ni får en exklusiv ofiltrerad inblick in i mitt liv under de tre senaste åren genom min Photo booth (så gammal som min dator är). Varsågoda :D

Min första bild. Titta så taggad på en alldeles ny dator. Den blicken, den känslan.

Bild 1: Här ser ni mig nyinflyttad till huskvarna, jag har just lagat min första maträtt i nya läggan och är stolt! 99% säker på att bilden var tagen i skryt-syfte och skickades sedan till mina päron.

Bild 2: Som sagt, mycket sjungande videos... Här sjunger jag en egenskriven låt om obesvarad kärlek. Bland det sämsta jag hört så här i efterhand.

Bild 3: Jag har just färgat mitt hår RÖTT och sitter och sjunger en Shirley Clamp-låt. Ja ni förstår..

Det här kallar jag för min experimentella-hår-fas Jag gillar tydligen att testa nya stilar på mitt hår (??). Det blir extra tydligt genom de här bilderna...

Ett år senare ska jag bli bloggare och börjar ta outfit-bilder. Det blev sammanlagt de här fyra...

Livet är inte alltid en dans på rosor... Här försöker jag desperat spica upp en plugg-vardag. På sista bilden kan det tilläggas att jag sitter endast med ytterkappan på mitt i skolbiblan då jag hade en på mig en tjock ylleklänning och fick paniksvettningar. Nöden har ingen lag, kommer ihåg att jag kände mig lite bad ass.

Japp... så här kan man också leva. Ifall man är aktiv i skolutskott så hamnar man ibland i situationer där man ser ut så här! Förlåt Linnea för att jag hänger ut dig och dina finaste och roligaste sidor i min blogg <3

Japp och massa blandat. Allt från "försök-att-inte-skratta-och-ha-vatten-i-munnen-medan-du-kollar-på-roliga-youtube-klipp" med Jullan, till grupparbetspauser och massor av massor med sångvideor. Livet va <3

Och slutligen, i skrivandets stund, sitter jag på café Systrarna Andersson och förevigar stunden. Kommer förmodligen titta tillbaka nån dag på stunden och tänka "just det". Där satt man. Hahaha, tror inte jag kommer att tänka nått djupare. MEN ni förstår poängen, ändå skönt att ha en ofiltrerad bild för en gång skull. XOXOXO

Likes

Comments

Jag tog rödavinbärssmak. Skulle testa nått nytt och det var en vinstlott!! Supergott. Passade fint till mina relativt nya skor också, har jag visat dem? De är iallafall från Reebok och jag köpte dem i Danmark! Nu kom jag på att jag nog har visat dem.. men men. DE TÅLS ATT SES IGEN! Puzz

Likes

Comments

Alla är på Way Out West. Inte jag. Känns dock som att jag har varit där då Snapsen och insta-storysarna flödar. Kanske snapsen också (ni som fattar fattar). Hade verkligen velat se MO, tänk att se final song live liksom.

Själv har jag gjort fyra grejer:
- spikat lister med pappsen
- ätit "bästis" på café vurma
- promenerat längs Norr Mälarstrand
- fikat på gräset i Vasta parken med fin vän

Biltermometern visade 29 grader?! Fett.

Likes

Comments

Parkteater! Jag och familjen cyklade till Långholmen för ett besök hos parkteatern. SÅ MYSIGT med alla människor som samlas och äter remmar och lyssnar på gratis-kultur. Jag blir mest taggad på remmarna. Bar även mina nya skor som jag köpte i Köpenhamn. Lila är dem! Yeaaay.

PS. Mitt ansikte kommer förhoppningsvis att synas mer och mer på bilder nu, visar små prick-fria områden i taget.

Likes

Comments

Det kliaaaaaaarrrr! Har nämligen fått utslag i hela ansiktet och sidan av halsen :((( sa jag det? Aja, de har inte blivit bättre över natten utan SÄMRE?! Nu kliar det och svider. Men allt är samlat på ena sidan av ansiktet så försöker täcka mig lite med håret. Ser lite svår ut. Gillar't!

Hade tänkt åka in till stan nu i helgen men vill tyvärr inte visa mig bland folk så är kvar på landet lite till. Ganska mysigt det med sån tur är.

PS. Här är en bild från min bra sida (plus bra filter och hår). Att jag kan se typ fläckfri ut med lite filter och med rätt vinkel skrämmer mig lite... tänker inte lita på nån bild på insta längre, man kan dölja ALLT....

Likes

Comments

Ni ser. Ernst mood:et är på. Har kommit till stadiet "vilken dag är det idag", KAN det vara semester goals?

Likes

Comments