​Hej idag är det måndag. Idag och imorgon har vi studiedag. Men idag ska jag rida klockan 4 men jag ska gå till stallet halv fyra. Sedan efter de ska hela familjen åka till mormor och äta sen påskmat. För att vi var i Sälen när påsk var. Vi kanske ska hämta Lea hos farfar. För att han hade Lea när vi var i sälen. Men sen vet jag inte vad jag ska göra.

HEJDÅ, KRAM.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej. Nu är klockan 21:10. Man har ju flyttat fram klockan en timme nu. Nu så filmar jag en vlogg. Jag kommer att fortsätta med vloggen imorgon Måndag för att jag började den idag på kvällen. Men idag kom jag och min familj hem från Sälen. Vi bodde på högfjället. Det var jätte roligt att åka skidor, det var ett tag sedan  nu. När vi åkte dit så stannade vi i Karlstad en natt bara för att det var mysigt. Men ni har inte fått några bilder sedan det men det var inte bra WI-FI där.

Ha det göt, hejdå

Likes

Comments

Hej, nu är jag framme i Karlstad med mamma, pappa, Lilly och Ella. Vi ska bo på ett hotell nu här i Karlstad sedan klockan typ sju ska vi åka till Sälen. Jag längtar så, och från Karlstad till Sälen tar det typ bara 3 timmar. Men hoppas att ni har en bra kväll, kram😊😊

  • 48 Readers

Likes

Comments

Jag har längtat så tills idag.....
För idag ska vi åka upp till Karlstad och imorgon till Högfjället ( alltså Sälen ). Jag älskar att åka skidor, jag åker inte snowboard. Bara skidor.
Men det känns så länge sedan jag åkte skidor, men det var nog bara förra eller förr förra året. Men vi ska inte åka fören klockan 1 ungefär. Så det är ett tag till. Igår väldigt sent på kvällen så spelade jag in en video, som jag tänkte att jag kunde redigera i bilen när vi åker till Karlstad. Vi brukar aldrig åka till Karlstad förs men vi ville testa det. Jag tänkte försöka ta några fina bilder där. Oj, jag har inte sagt till er att jag har en vlogg vecka på videofy. På videofy heter jag : alice_lea1. Och jag hoppas att ni går in och tittar på videosarna och följer mig och gillar videosarna.
Ha en bra dag, det ska jag ha. HEJDÅ🤗

  • 50 Readers

Likes

Comments

​Idag har jag påsklooooooooov. Det är så skönt. Jag hade påsklov igår också.

Jag tänkte börja på min blogg att jag visar vad jag kommer göra denna veckan. Så hoppas att ni kommer gilla de så sätter vi igång. Men även om de har varigt måndag så tänker jag ändå säga vad jag gjorde.  Måndag : Påsklov, vara med Agnes och träffa hennes hundvalp Bill.

  Tisdag : Påsklov, vara med Agnes igen och träffa Bill. Måste packa till sälen.

  Onsdag : Påsklov, sticker typ till sälen kl 06:00. Vi ska till Karlstad om på torsdag till sälen.

  Torsdag : Påsklov. VI SKA ÅKA SKIDOR!!!! Älskar de. Vi åker från Karlstad till sälen.

  Fredag : Påsklov. ÅKA SKIDOR; CHILLA

  Lördag : Påsklov, ÅKA SKIDOR, Äta naturgodis ( för att jag har godis stop till min födelsedag 29 april )

  Söndag : Påsklov, vi åker hem från sälen.

Och sedan så är vi lediga måndag och tisdag också nästa vecka.

Hoppas att ni har en bra dag, det ska jag ha.

HEJDÅ

Likes

Comments

Hej!
Igår målade jag mina naglar i vit färg.
Men jag har redan skaft upp en nagel, inte så roligt😁. Men hoppas att ni har en bra dag så ses vi❤️ HEJDÅ🌹

  • 51 Readers

Likes

Comments

Hej,
Nu tittar jag mamma och Lea på Cloude 9 ( jag vet inte hur man stavar de ) men det är en gjätte bra film som handlar om vänskap och snowboard. Och förresten Lea har fått en trat ( de är bara för att hon har ett sår hon hon får slika på ). Så mamma var inne hos veterinären i torsdags tror jag. Men idag ska jag inte göra något speciellt jag ska bara titta på en film och sedan spela in en video och redigera den. Sedan så har jag godislöfte så jag äter inte godis tills min födelsedag ( 29 april ). Jag hoppas att jag klara påsken, men de blir svårt. Och på onsdag så ska hela familjen förutom Lea åka till Sälen. Det ska bli roligt.
Hejdå❤️❤️

  • 54 Readers

Likes

Comments

​Hej!

Jag tänker att börja blogga på min apple data. 

Så nu så ska jag finslipa bloggen lite, sen så ska jag göra min matte och engelska läxa.

Vad tycker ni. 

Att jag ska blogga på mobilen eller datorn. 

Men även om ni väljer datorn så kommer jag blogga bilan på mobilen.

Jag kommer lägga upp en bild snart från min mobil när jag och min mamma, Ella och Lilly var på Espreso House. Ella och Lilly är mina syskon. Ella är min stora syster och Lilly är min lilla syster.

Jag har en till fråga också, tycker ni att jag skulle passa i lugg. Jag tycker att det är så fint på andra så jag tänkte att jag kanske också kunde testa de.

Svara gärna.

HEJDÅ.

Likes

Comments

Nu tittar jag på Youtube.
Jag tittar på Nellie Berntsson.
Videon heter om att blogga jag är Nellie 8.
Den är skit bra. Jag mår inte bättre i halsen. Men jag kan andas och svälja. Men det gör ont när jag hostar. Idag så ska min mamma och Lilly ( Lilly är min lillasyster ) på bio. Gasen i botten heter den. Jag vill också se den men jag mår ju inte så bra. Men den börjar två. Så jag har tid på mig att bli bättre. Asså jag har inte feber, jag bar bara ont i halsen. Hoppas att det blir bättre.
Hejdå❤️❤️
( Det är inte min bild där uppe. Jag hittade den på Google så ni vet)

  • 84 Readers

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag i soffan hemma.
Och jag mår inte så bra.
För jag har hjätte ont i halsen.
Och kan knappt andas och svälja. Och när jag hostar så gör det skit ont. Melodifestivalen var bra igår. Jag tyckte att rätt personer gick vidare. Och rätt som åkte ut.
Hoppas att ni har en bra söndag.
Hejdå😋

  • 85 Readers

Likes

Comments