Header
View tracker

I samarbete med: Boozt, Nelly, Zalando

Kashmirmössor - HÄR / Kasmirhalsduk - HÄR / Randig myströja - HÄR & HÄR
(KLICK LÄNKAR)

•Ibland, är det extratrevligt att vara jag. Typ som idag när jag fick hem ett stort paket med kläder, kändes som julafton. Det är så kul att få fina saker •

Hoppas ni har haft en fantastisk dag!
Det har jag.

Imorgon väntar möte och nu väntar take-away med kaersten min.

Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

• In the middle of CPH •

Från en söndag i Köpenhamn när vi stod och spanade på en mysig julmarknad som vi sedan beslöt oss för gå på. Jag klappade renar och min pojkvän agerade fotograf, visst är juletider härligt?!

Xoxo

Likes

Comments

View tracker

Nytt in i garderoben är dessa supersköna briefsen från Calvin Klein. Måste verkligen hylla CK och deras såå sköna bomullsunderkläder. Helt klart värda sitt pris!

Adlink: Handla trosorna ovan HÄR

Xoxo

Likes

Comments

• Godmorgon •

Ovan bjuder jag på en video jag nyss kikat på. Är det bara jag eller går hans akustiska version av cold water rakt in i mitt lilla tonårshjärta som en gång bankat väldigt hårt för Justin?

Xoxo

Likes

Comments

Testade ett nytt filter idag! Tyckte det blev fint:-)

Ikväll är jag helt själv. Har inte mått så jättebra idag, känt mig stressad och varit lite nere. Tråkig start på veckan va?
Nu kan den vecka bara bli bättre.

Väl hemma från jobbet fick jag en fin blombukett, dagens instagram-wishes gick i uppfyllelse. (Hihi<3) Sedan har jag lagat min favoriträtt som blev PERFEKT. Smakade exakt så som jag vill att det ska smaka, krämiga goda köttbullar, små potatisar och den godaste såsen jag någonsin gjort. Jag kommer bli bästa mormorn<3

-
nu ska jag fortsätta kolla min nya favvoserie skam! SÅÅ BRA!

Xoxo

Likes

Comments